Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Όσο και αν είχα προσπαθήσει να φανταστώ τη στιγμή που θα σε έβλεπα για πρώτη φορά η πραγματικότητα ήρθε να διαψεύσει κάθε φαντασίωση...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο φοβήθηκα όταν το πρωί στις 17/07 και ενώ είχα κάτι πονάκια που εγώ αγνόησα είδα αιμορραγία. Νόμισα πως κάτι σου είχε συμβεί και μέχρι να φτάσω στο Ιασώ να ακούσω την καρδούλα σου ο φόβος της γέννας που τόσο με απασχολούσε τα τελευταία βράδυα είχε εξαφανιστεί. Ένα με ένοιαζε να είσαι καλά και ας πονούσα...Και ευτυχώς ήσουν καλά απλά ήθελες να κάνεις εντυπωσιακή έξοδο και μας τρόμαξες όλους. Όλα τα υπόλοιπα τώρα πια τρεις βδομάδες μετα μου φαίνονται σαν όνειρο. Ο πόνος η επισκληρίδιος που έγινε όταν η διαστολή είχε γίνει πια 9 το χέρι του μπαμπά σου που δεν άφησε λεπτό το δικό μου,η μαία που φώναζε να σπρώξω, οι τρείς ώρες που (αν και κατά γενική αποδοχή ειναί λίγο) εμένα μου φάνηκαν αιώνες... Ώσπου στις 15:05 το μεσημέρι άκουσα το κλάμα σου και απο εκείνη τη στιγμή έχω γίνει άλλος άνθρωπος. Δεν νομίζω να υπάρχει τίποτα πιο συγκλονιστικό απο τη στιγμή που σε έβαλαν στην αγκαλιά μου και άνοιξες τα ματάκια σου και με κοίταξες. Αυτή η πρώτη σου ματιά με έκανε σκλάβο σου για πάντα, πιστό φυλακά σου, αιώνιο προστάτη σου η πολύ απλά με μια μόνο λέξη τη μανούλα σου που πάντα θα σε αγαπάει και πάντα θα είναι δίπλα σου σε όλα. Σ' ευχαριστώ παιδάκι μου που ήρθες στη ζωή μου και με έμαθες απο το πρώτο λέπτο πως είναι η απόλυτη αγάπη.

ΥΓ Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις κοπέλες του mammyland γιατί αν και δεν απαντούσα στα διάφορα θέματα (κυριώς γιατί κάποια άλλη είχε ήδη πει αυτό που σκεφτόμουν)μου κράτησαν πιστή παρέα καθημερινά στο ταξίδι των εννέα μηνών που έκανα. Και εύχομαι με όλη μου τη ψυχή σε όσες κοπέλες θέλουν ένα παιδάκι να το αποκτήσουν σύντομα!!!

post-6412-13873934702326_thumb.jpg

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ

ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ !!!

Δημοσίευση

να σου ζησει το μωρο σου yuki,να ειναι γερο.αραγε και εγω σε λιγες μερες ετσι θα αισθανομαι???θα σας το περιγραψω οταν γεννησω.θα ερθει και η μερα που θα διαβαζουν καποιες αλλες μελουσες μανουλες και την δικη μου ιστορια:cheer: ευχομαι αυτες οι ιστοριες να ειναι ολο και περισοτερες.καλη λοχεια yuki.

Δημοσίευση

Να σου ζήσει γλυκιά μου !!!

Με κατασυγκίνησες ... σε νοιώθω αφάνταστα !!! Η δική μου είναι 3,5 μηνών και είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ... αισθάνομαι ότι τόσα χρόνια απλά ζούσα, χωρίς σκοπό, χωρίς λόγο και τώρα ... από την ημέρα που ήρθε η κόρη μου νοιώθω πραγματικά ότι έχω λόγο να ξυπνάω το πρωί ... να αναπνέω να ζω.

Μπορεί κάποιες να με θεωρήσουν υπερβολική ... αλλά εγώ έτσι αισθάνομαι ...

Να σου ζήσει και πάλι γλυκιά μου.

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ!!! Η αλήθεια είναι πως γεννήθηκε 3600γρ 53εκ και παίρνει βάρος πολύ ικανοποιητικά με αποτέλεσμα να φαίνεται μεγαλύτερος. Όσο για το μαλλί είναι το φόρτε μας και ας ήταν γλόμποι μωρά και η μαμά του και ο μπαμπάς του...Αφού μετά το μπάνιο ο μπαμπάς του τα χτενίζει κοκοράκι!!!

Δημοσίευση

Τα λογια ειναι περιτα μπροστα σ αυτην την περιγραφη του απολυτου θαυματος που ειναι η μητροτητα,να δινεις σε εναν ανθρωπο ζωη....στο παιδακι σου!

Συγκινηθηκα παρα πολυ!Γι αυτο παλευουμε και ο σκοπος μας κανει να ξεχναμε την στενοχωρια της καθυστερησης!Αξιζει καθε λεπτο προσμονης!

Να σας ζησει ειναι ενα υπεροχο πλασματακι!!!Να ναι παντα γερο κι ευτυχισμενο με πολυ καλη τυχη στην ζωουλα του!Να σαι καλα κοπελα μου και ο αντρουλης σου!Παντα μια δεμενη ευτυχισμενη κι ευλογημενη οικογενεια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...