Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ;;;


happy mammy

Recommended Posts

ΦΙΛΕΝΑΔΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ!!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!:) ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΨΙΛΟΚΛΕΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ :( , ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΜΕΝΗ!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΑΘΗΣ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕ ΛΗΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΘΑ ΤΗ ΛΗΞΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ :angry: .ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Π.Χ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ(ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ), ΣΠΑΣΙΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ Κ.Ο.Κ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ :dry: !!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΡΕΜΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ(ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΟΝΙΜΟΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ.

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ, ΑΠΟ ΜΑΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΩ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ......ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ;;;;

ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ;;;:unsure:

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν έχω παιδάκια, οπότε δεν μπορώ να ξέρω από πρώτο χέρι. Αλλά από αυτά που βλέπω, μια που μπήκες στο λούκι, τι ένα τι δύο; Έτσι το βλέπω εγώ. Συνήθως με το πρώτο πελαγώνουμε, και μετά στο δεύτερο, και στο τρίτο ακόμα, μας φαίνονται πιο εύκολα. Σκέψου ότι τα έξοδα δε θα είναι τόσα πολλά, γιατί έχεις ήδη εξοπλισμό, ρούχα, παιχνίδια, κ.λπ.

Εσύ πόσων χρονών είσαι; Ο μικρός; Γιατί, πιστεύω ότι είναι καλό τα παιδιά να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, εκτός κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος βέβαια.

Σκέψου, όμως, ότι, ούτως ή άλλως, και να μετακομίσετε, και να χάσεις τη δουλειά σου, ήδη το ένα το παιδί θα το έχετε να το "κουβαλάτε"! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

ΕΙΜΑΙ 29 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΚΩΛΥΟΜΑΙ. Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ.

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ WANNA BE ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΣΩΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Ή ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΟΟΟΟΛΕΣ ΜΑ ΟΟΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΙΣΩΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας...από δική μου πείρα θα σου έλεγα ότι είναι η καλύτερη περίοδο να ξεκινήσεις την προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι..εγώ τα έκανα και τα 3 με διαφορά 2 χρόνια .οι ηλικίες τους είναι κοντα και έτσι πάντα έχουν κάτι για να παίξουν όλα μαζί...και στο σχολείο είναι μαζί..είναι πολύ καλά μεταξύ τους...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Happy mammy!Πριν κανενα 9 μηνο ειχα τις ιδιες σκεψεις με σενα και ειχα ανοιξει κι ενα σχετικο ποστ.Σκεφτομουν ολα αυτα που λες με τα οικονομικα,ψυχολογικα και βεβαιως τον φοβο της μεταθεσης μιας κι ο δικος μου ειναι στρατιωτικος.Δουλεια δεν ειχα κατι πολυ σταθερο μιας κι ημουν πωλητρια αλλα ημουν ευχαριστημενη απο την δουλεια μου.Λοιπον 27-4 στα γενεθλεια του γιου μου εμαθα οτι ειμαι εγκυος!Ουτε εγω ουτε ο αντρας μου το πιστευαμε!Αμα σου πω τι εχει συμβει απο τοτε μεχρι τωρα θα μου πεις εισαι τρελη!Αρχιζω απο την δουλεια μου ειμαι απληρωτη 2 μηνες και μαλλον το μαγαζι θα κλεισει γιατι οι συνεταιροι δεν μπορουν να τα βρουν και τελοσπαντων πρεπει να βρω αλλου να κολλησω ενσημα για να μην χασω τα επιδοματα.Το σπιτι μου μενουμε ειναι θεωρητικα του αντρα μου αλλα επειδη δεν αντεχουμε αλλο την πεθερα μου αποφασισαμε να αγορασουμε σπιτι κατι που δεν ηταν στο προγραμμα και οικονομικα δεν ειναι οτι καλυτερο για μας.Ο αντρας μου εκανε εγχειρηση ευτυχως μικροεπεμβαση αντιμετωπισημη.Δεν εχω παει στο πατρικο μου Θεσ/νικη 1 1/2 χρονο λογω του μικρου και της δουλειας και αλλα τοσα μικρα που εχουν συμβει.Αυτα στα αναφερα για να σου πω οτι ποτε δεν υπαρχει σωστος χρονος.Σιγουρα προσπαθουμε να βρουμε μια περιοδος ευχαριστη στην ζωη μας αλλα ποτε δεν ξερεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.Για μενα το πιο σημαντικο ειναι τι θελεις εσυ,δηλαδη αν εισαι διαθετιμενη να ακολουθησεις τον αντρα σου οπου κι αν παει και να αφησεις την δουλεια σου πισω.Παντως ευχομαι οτι κι αν αποφασισεις και οποτε γινει αυτο να πανε ολα καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα.Εγώ δεν έχω νινάκι αλλά πιστεύω πως είναι υπέροχο ένα δεύτερο παιδάκι-αδερφάκι σε σύντομο χρονικό διάστημα από το πρώτο σας παιδάκι.

Μην σε προβληματίζει τόσο η μετάθεση ή οι οικονομικοί λόγοι,όλα θα τα βολέψεις αν πραγματικά το θέλεις.

Τα παιδιά είναι ευτυχία και δώρο Θεού.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

happy mommy καλησπερα.Τα ιδια σκεφτομουν οταν ο γιος μου ηταν 6 μηνων.Ενα μηνα μετα εμεινα εγκυος.Απο δουλεια ειχα πει οτι θα κατσω μεχρι να χρονισει το πρωτο και ετοιμαζομουν απο Σεπτεμβρη να ξεκινησω δικη μου δουλεια.Τωρα αυτο αναβαλλεται λογω 2ου μωρου.Σκεφτηκα και το κλεισιμο,και την πιεση και ολα.Βεβαια δεν ειχα να σκεφτω μεταθεσεις γιατι δεν εχω στρατιωτικο αντρα.Ξερεις που κατεληξα ? οτι δεν υπαρχει χρονος γι αυτα (οπως ειπε και μια κοπελα παραπανω).Σκεφτηκα επισης οτι θα ναι καλο να ναι κοντα ηλικιακα τα παιδακια μου,οτι θα βγει το ζορι ολο μαζι και μετα θα μπορεσω και εγω να κανω την δουλεια μου και αν προσφερω παραπανω στα παιδια μου,σε μενα την ιδια και στον οικογενειακο προυπολογισμο.

Με την δουλεια σου οτι ειναι να γινει θα γινει,ετσι δεν ειναι?Και αν τη χασεις και βρεις αλλη μετα θα σκεφτεσαι να μην φυγεις με αδεια γιατι θα εισαι στην αρχη κτλ κτλ.Παντα τρεχουν παραλληλα και αλλα πραγματα στη ζωη μας.Απο οτι λες ψυχολογικα εισαι ετοιμη που ειναι επισης βασικο.Οποτε γιατι να περιμενεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πήγα σε χειρούργο μαστού με είδε δεν του φάνηκε να είναι κάτι επικίνδυνο έτσι που είδε με το χερι αλλά με έβαλε να κάνω παρακέντηση και υπέρηχο για να είναι σίγουρος και σε 20 μέρες έκλεισα ραντεβού για μαστογραφία και τόμοσύνθεση αν το λέω σωστά... Κ πονάω πολύ με τη μαστογραφία αλλά πρέπει να το κάνω μου είπαν γιατί δεν αφήνουν τίποτα χωρίς να το ελέγξουν πλήρως... Μου είπαν να μην ανησυχώ ότι μπορεί να είναι από τις ορμόνες αλλά θα έχουν τελική εικόνα από τις εξετάσεις...
    • Καλησπερα Τοκυο μου!!  Μου ηρθε περιοδος πριν 10 μερες κ θα αφησουμε αυτο τον κυκλο να ηρεμησει ο οργανισμος μου κ να μπει σε φυσιολογικους ρυθμους... λογικα τελος μαιου περιμενω ξανα περιοδο κ θα με τσεκαρει ο γιατρος υπερηχογραφικα κ με αιματολογικες γ ν με προετοιμασει γ ετ (αν ολα ειναι οκ...) καλως εχοντων των πραγματων, μεσα ιουνιου θα γινει η ετ... αλλιως ιουλιο;; θα δουμε.. Ηδη νιωθω μεγαλη ανακουφιση που περασαμε το 1ο σταδιο κ σκεφτομαι κακως δν το ειχαμε κανει νωριτερα.. τεσπα, ολα γ καποιο λογο γινονται... Ωχ... ο διαβητης κυησης ειναι λιγο ταλαιπωρια.. ειχε κ η νυφη μου στην 3η εγκυμοσυνη της... κανεις διατροφη ε; λιγη προσοχη κ υπομονη. Εμεινε λιγο...  Ναι το ιδιο λεγαμε χθες με τη Νικολ... ειναι non stop ο γιατρος μας... για ποσο θα αντεξει ετσι;; εμενα με εβλεπε κτ 7 το πρωι πριν απο χειρουργεια ή 11 το βραδυ τελευταιο ραντεβου... κ φσκ εργαζεται κ ΣΚ... εξοντωτικο...😵‍💫 οσα κ να βγαζεις, αξιζει τοσο τρεξιμο;
    • Απαπαπα!!! Έχεις δοκιμάσει να της δώσεις λίγη δραμαμίνη;;;
    • τον άλλο μήνα μου είπε να πω να ξανά κάνω έλεγχο… τώρα δεν ξέρω ο γυναικολογος τι άποψη θα έχει αυτός  15/5 έκλεισα ραντεβού με τον γυναικολόγο να πάω να με δει  Όχι δεν υπάρχει μόνο αμαξι ή ΚΤΕΛ αυτές είναι οι επιλογές που έχουμε αλλά και ΚΤΕΛ αλλαζω δυο λεωφορεία και κάνω 12 ώρες ακόμα χειρότερα δηλαδή  
    • Μπα ουτε κ σε μενα γινεται ενω επιλεγω ιστοτοπος για υπολογιστες. ισως εχει να κανει με τις ρυθμισεις του safari. Λοιποιν κοριτσια μου εγω ειμαι θεωρητικα 4η μερα μετα την ωορρηξια βασει τεστ αν δεν εκανα τεστ θα σας ελεγα οτι περιμενω περιοδο καθως με κυκλο 29 ημερων ειμαι 28η μερα σημερα και απο εχθες εχω πονακια περιοδου κ ευαισθητες θηλες... Να ηταν λαθος το τεστ κ να έρχεται;;;   @Θέτις Κ. αγαπη δεν ηρθε μηνυμα. Μπηκα απο pc και ουτε στο mail ηρθε ειδοποιηση.. Μηπως το εστειλες αλλου;;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...