Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοντεψα να λιποθυμησω κοριτσια μου!

Recommended Posts

Κοριτσια εδω και 3 μερες ειχα τσιμπηματα κατω οπως ξερετε!!!τωρα θα σας διηγηθω τι επαθα και ειμαι ακομα σε σοκ που τα σεφτομαι!:(

χθες στα καλα καθουμενα εκει που καθομουν στο αμαξι με τον καλο μου με πιανουν τσιμπηματα απο κατω χαμηλα στην κοιλια μεχρι το στομαχι τον θωρακα και την πλατη!!αναπνεα με δυσκολια!ζαλιζομουν κοντευα να λιποθυμησω!!!!τι παυσιπονο πηρα,τι ξεματιασμα τιποτα!!!!!

παμε στο νοσοκομειο τρεχοντας!!!με κανουν εξετασεις καρδιολογικες τα παντα!μια χαρα ολα!εκανα ουρων και αιματος !

αιματος ολα καλα!!και ο αιματοκριτης ολα καλα!

ουρα ομως εβγαλε πιοσφιαρια 11!με λενε πιθανον κυστιτιδα!και με δωσαν αντιβιωση!(ΠΙΘΑΝΟΝ!!!!!!!)δεν ηταν σιγουροι!!!!πηρα ενα χαπι το βραδυ!

σημερα πηρα τον γυναικολογο τηλ και με λεει το πιο πιθανον ηταν να ειχες ωορρηξια και να σε πονεσε !!λεω τοσο πολυ????και λεει αν ησουν και κρυωμενη και ειχες και επαφες εκεινες τις μερες ναι γινεται!!!!!!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ???ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΩΡΑ????

απλα με λεει μην επιβαρυυνεις τον οργανισμο σου με φαρμακα τζαμπα!και αν συνεχιστει ερχεσαι να σε δω!!!!!

και πριν μπω να με εεξετασουν στο νοσοκομειο τι με λεει ο καλος μου??????:silly:

ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ????

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ?????:silly: :(

ποσο θα θελα να ταν αυτο....

α!να σημειωσω τελευταια περιοδος 22/7!χθες στην 18η μερα κυκλου και ο κυκλος μου 26-28 ημερων!!!ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΘΕς ΝΑ ΗΤΑΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ????

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ????

Υ.Γ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα συμφωνήσω με το γυναικολόγο: μην επιβαρύνεις με τζάμπα φάρμακα τον οργανισμό σου. Να σε βοηθήσω με άλλο τρόπο δεν μπορώ. Θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε! Εμένα συχνά με πιάνουν τέτοια, και μπορεί να οφείλονται σε χίλιους δυο λόγους, σε δυσκοιλιότητα, σε πιάσιμο, στα προβλήματα που έχω με τη μέση μου, σε φούσκωμα στην κοιλιά, ακόμα και στο άσχετο, χωρίς λόγο. Μήπως είναι προεόρτια της περιόδου; Πάντως, σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να είσαι έγκυος!!!!!!! :kiss:

Μαρινιω μου ,ασχετο απο τον πονο που ειχες,εμενα τα αλλα συμπτωματα που περιγραφεις-δυσκολια στη αναπνοη και ταση λιποθυμιας-μου κανουν πιο πολυ για κριση πανικου,χωρις να το παιζω γιατρος,μην παρεξηγηθω,αλλα πιστευω πως λιγο φοβηθηκες απο τα πονακια που ειχες,λιγο αγχωθηκες και επαθες οτι επαθες!Δεν ξερω τι σου ειπαν στο νοσοκομειο που πηγες,αλλα ειναι πολυ συνηθισμενα αυτες οι κρισεις,εαν απο τον φοβο μας αλλαξουμε τον ρυθμο της αναπνοης μας,δηλ αναπνευσουμε γρηγορα και κοφτα,κανουμε υπεροξυγονωση με αποτελεσμα να ζαλιστουμε και να εχουμε τασεις λιποθυμιας!Μην φοβασαι,δεν ειναι κατι σοβαρο,δεν παθαινουμε κατι,πρεπει μονον να διατηρεις την ψυχραιμια σου και να αναπνεεις βαθια και αργα ωσπου να περασει!Τωρα για τα πονακια που ειχες οπως σου ειπε κι ο γιατρος σου καλυτερα να μην παρεις φαρμακα!Μην φοβασαι και μην ανησυχεις,δεν εχεις τιποτα!

οταν μια γυναικα εχει ωωορηξια μπορει αν εχει πολα συμπτωματα εεμαν προωπιακ μου συμβαινει αλλα στην περιπτωση αυτη θα συμφωνησω με την υβονη μαλλον πολυ ταραγμενη κι πιεσμενη εισια και σου βγαινει ετσι το καλυτερο φαρμακο ειανι το καλοκαιρι τι ενοοω πηγαινε σ εμια παραλια κανε το μπανακι σου πιες το ποτακι σου και ζησε τονε ρωτα ολα καλα θα πανε

ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ! ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ... ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕΣ... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!! ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ!!:kiss::kiss:

Μαρινάκι μου έχουν δίκιο τα κορίτσια. Τον τελευταίο καιρό που σε διαβάζω διακρίνω ότι το άγχος σου έχει χτυπήσει κόκκινο. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην σκέφτεσαι ούτε πόνους ούτε τίποτα. Καμμιά φορά το μυαλό μας μεγαλοποιεί τα πράγματα. Περαστικά σου εύχομαι!

βρε μαρινιω τι επαθες βρε? καποιες φορες, καποιες κοπελες πονανε στη φαση της ωορηξιας νοουμενου ειναι λιγακι κρυωμενες. ολα θα πανε καλα!

οσο για την ερωτηση σου, υπαρχει περιπτωση να εισαι εγκυος, ισως και οχι... προσεχε τι φαρμακα παιρνεις και καλυτερα μην παιρνεις αφου εισαι σε φαση ...αναπαραγωγης! να ξεκουραζεσαι!

μαρινακι μου μαλλον εγω κι εσυ ειμαστε τα πιο αγχωμενα κοριτσακια στο φορουμακιμας!θελουμε τοσο πολυ ενα μπεμπουλακι και οπως καταλαβαινω και σε σενα οπως και σε μενα ολα περιστρφονται γυρω απο αυτο.που θα παει θα γινει και σε μας το θαυματακι!!!τωρα ηρεμησε και κοιτα την υγεια σου!

Τί μου θύμησες τώρα?????? Πολλά-πολλά χρόνια πριν, προτού καν υπάρξει στη σκέψη μας το ενδεχόμενο παιδιού, τηλεφωνώ ένα πρωϊνό στον αντρούλη μου στη δουλειά και του λέω "πεθαίνω!!!!" Είχα διπλωθεί στα 2 από τους πόνους! Πήγαμε στο νοσοκομείο, αλλά αντιλαμβάνεσαι τί γίνεται στα Επείγοντα!!!! Πέρασε μόνο του τελικά! Υπολογίζοντας τις μέρες για την περίοδο, αντελήφθην πως ήταν ωορρηξία!

Αλλά κι αρκετά χρόνια πριν, πρέπει να ήμουν μαθήτρια Γυμνασίου ή Λυκείου, με κουβαλήσανε οι γονείς μου στο Νοσοκομείο από δυνατούς πόνους που είχα στη μέση και χαμηλά στην κοιλιά, αλλά προτού μου πάρουνε αίμα, σταμάτησα να πονάω! Όταν το συζήτησα με τον Γυναικολόγο της μάνας μου, μου έκανε Κοιλιακό Υπέρηχο και μίλησε για Δυσμηνόρροια, που προκαλεί επίπονη ωορρηξία. Μου σύστησε αντισυλληπτικά, αλλά δεν τα πήρα ποτέ. Ίσως βέβαια να είχα πιο σταθερό κύκλο και να είχα ήδη κάνει μωράκι, αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Εσύ προσπάθησε γλυκειά μου να μου ηρεμήσεις, γιατί ότι παθαίνει ο οργανισμός μας σε αυτή τη φάση το προκαλεί το κ.....άγχος!!!!! Σε φιλώ!!!

alitheiapipitsazouzouna?? ara htan woriksia!!

alla tosos ponos???kai emena mono tou perase telika meta apo 3 wres!!!!:ohmy:

alla eixa oxi mono diplwthei oute na anapneusw den mporousa!!koritsia alitheia den htan apo to fovo mou alla oute kai hmoun agxwmeni otan me epiase!hmoun eksw me ton kalo mou gelousame ola kala kai ksafnika pare pono na exeis!!!!!!SKEFTHKa KAI TO MATI!!lete?

ALLA akoma exw tsimpimatakia katw kai ligo ypsili thermokrasia 37!!!

akoma h woriksia pia???

ERWTHSH:na paw ston ginaikologo na mou figei h idea mipws exw kati h' oxi???:dry::huh:

ase kelly ontws agxos gia to tipota!!!:silly:

apis έγραψε:

Τοσος πονος στην ωορηξια;; Μαρινιω μου να εισαι καλα και να μας πεις γρηγορα καλα νεα!!

na sai kala!makari!!!:woohoo:

kai se esena euxomai grigora me mpempe:kiss: ;)

Μαρινιω μου,ζω ακριβως τα ιδια 2 μερες τωρα χωρις βεβαια λιποθυμιες και τετοια,απλα εχω πονο χαμηλα στη κοιλια και νομιζω συνεχεια οτι μου ηρθε περιοδος.Να σου πω βεβαια οτι ακριβως την ιδια μερα ειχα κι εγω την τελευταια 22/7.και πραγματικα αναρωτιεμαι τι ειναι γιατι ο κυκλος μου 28 ημερες συνηθως σταθερος ,σπανια να ερθει αργοτερα.

Συνοψιζοντας περιοδο δεν περιμενουμε,ωοριξια δεν ειναι τι ειναι?????????να ειμαι εγκυος το αποκλειω γιατι ακομα με διακοπτομενη συνουσια με εχει ο δικος μου..τι ειναι??????τα χω παρει κι εγω.:angry:

Αργυρω 27 έγραψε:

Μαρινιω μου,ζω ακριβως τα ιδια 2 μερες τωρα χωρις βεβαια λιποθυμιες και τετοια,απλα εχω πονο χαμηλα στη κοιλια και νομιζω συνεχεια οτι μου ηρθε περιοδος.Να σου πω βεβαια οτι ακριβως την ιδια μερα ειχα κι εγω την τελευταια 22/7.και πραγματικα αναρωτιεμαι τι ειναι γιατι ο κυκλος μου 28 ημερες συνηθως σταθερος ,σπανια να ερθει αργοτερα.

Συνοψιζοντας περιοδο δεν περιμενουμε,ωοριξια δεν ειναι τι ειναι?????????να ειμαι εγκυος το αποκλειω γιατι ακομα με διακοπτομενη συνουσια με εχει ο δικος μου..τι ειναι??????τα χω παρει κι εγω.:angry:

kai me diakekomeni sinousia ginete kamia fora;)

exw akousei polles kopeles edw mesa na to lene!kanete kairo me diakekomeni sinousia???exei 15-30% apotixia!den einai kali methodos antisilipsis!

egw akoma exw ponakia katw les kai tha me erthei to epomeno lepto!alla meta feygoun..........:ohmy: :silly:

μαρινιω έγραψε:

Αργυρω 27 έγραψε:

kai me diakekomeni sinousia ginete kamia fora;)

exw akousei polles kopeles edw mesa na to lene!kanete kairo me diakekomeni sinousia???exei 15-30% apotixia!den einai kali methodos antisilipsis!

egw akoma exw ponakia katw les kai tha me erthei to epomeno lepto!alla meta feygoun..........:ohmy: :silly:[/quote:1jauilsa]τα πονακια συνεχιζονται,περιοδο περιμενω στις 19/8 και επισης το στηθος πρησμενο.μηπως μου ερθει νωριτερα?δεν ξερω τι να πω...μακαρι ναμαι εγκυος αλλα το αποκλειω διοτι ο δικος μου τραβιεται σχετικα γρηγορα .χαχααχ τι να πω?τα εχω χασει κι εγω.μακαρι παντως να ημαστε κι οι δυο!!!!!!!:kiss:

πολλα χρονια κανουμε με διακεκομενη μεθοδο...χαχχααχα

παιζει ρολο?εμενα μου ειπαν οτι κανει αδυναμο το σπερμα...μπορει ναναι και χαζα,πραγματικα δεν ξερω.παντως συνεχεια νομιζω πως ερχεται αλλα δεν....

Αργυρω 27 έγραψε:

πολλα χρονια κανουμε με διακεκομενη μεθοδο...χαχχααχα

παιζει ρολο?εμενα μου ειπαν οτι κανει αδυναμο το σπερμα...μπορει ναναι και χαζα,πραγματικα δεν ξερω.παντως συνεχεια νομιζω πως ερχεται αλλα δεν....

kai egw ta idia pernaw...;) mono pou perimenw kiriaki periodo

!kai egw olo nomizw oti mou erxetai edw kai 10 meres sxedon kai olo tipota!!!!!!!

ara kala leme emeis pws me diakekomeni sinousia einai spanio na piaseis:P

giati otann to ekana ws methodo antisilipsis oloi me evrizan!!!:P

εμενα μου ηρθε η καταραμενη!!!!αλλα μολις τελειωσει θα του δωσω να καταλαβει...χαχαχα θα ειμαι και ροδο απο αυριο και στις διακοπες μου θαμαι ακριβως μετα την περιοδο που θα αρχισουν και οι γονιμες μερες!!!!!!!!!χα μακαρι να το πιασουμε το σπορακι!!!ειναι και ο πρωτος μηνας που ξεκιναμε για μωρο,ελευθερα...

Αργυρω συντομα αποτελεσματα ευχομαι!!

Μαρινιω περιμενουμε νεα σου καλη μου..Και αν δεν κατσει αυτο το μηνα δε θα μας παρει αποκατω..ετσι δεν ειναι;;

apis έγραψε:

Αργυρω συντομα αποτελεσματα ευχομαι!!

Μαρινιω περιμενουμε νεα σου καλη μου..Και αν δεν κατσει αυτο το μηνα δε θα μας παρει αποκατω..ετσι δεν ειναι;;

ευχαριστω πολυ, απο το στομα σου και στου θεου το αυτι:kiss:

• 1 month later...

ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ.ΕΙΧΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΦΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΕΝΙΩΣΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ.ΤΡΕΞΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΗΛΘΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ Κ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΟΚ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΝΥΧΤΩΝΕ ΕΙΧΑ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ Κ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΕΤΡΑΧΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΟΟΟΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Κ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ (Κ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ)Κ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ.ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΑΙΕΣ, ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Κ ΕΝΤΑΣΗΣ!ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ! :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...