Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ...


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ...ΜΠΗΚΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΕΝ.ΝΟΣΟΚ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ...ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!

ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 Π.Μ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 21.00 ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝΕ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΧΥΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΛΙΦΘΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ...

ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΕΧΩ 6 ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΕΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ(ΠΕΡΙΟΔΟΥ,ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΛΑ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12,5 ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΕΣΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΙΣ 21.30 ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΕΣΘΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΟ ΧΟΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΙΓΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 21.50 Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 21.45 2,970 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ 50 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!

ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΕΠΟΡΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙ! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΒΡΑΔΥΑ

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ?????????????

μην ΣΑΣ ΑΝΧΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΕΣ ΝΑ ΞΕΓΓΕΝΗΣΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!!ΑΛΛΑ ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΥΤΗΝΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ.ΕΧΩ ΙΚΑ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει κοριτσι μου ο μπεμπης σου!!!Ταλαιπωρηθηκες αλλα σημασια εχει οτι ολα πηγαν καλα κι εχεις αγκαλια το μωρο σου!:)

κι εγω με προκληση πηγα, πριν πολλα χρονια ,αλλα γεννησα φυσιολογικα και χωρις επισκληρειδιο,καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,σημασια εχει το αποτελεσμα,να ειμαστε γερες μαζι με τα μωρα μας,αυτο μετραει!Να τον χαιρεσαι τον μπεμπουλη σου!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!! ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΙΧΑΝΕ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΣ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σας ζησει το μπουμπουκακι σας! φανταζομαι ειναι γλυκα! καλη αναρρωση και σε εσενα και να χαιρεστε το μικρουλικο σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει αγάπη μου! Είμαι σίγουρη πως κρατώντας αγκαλιά το μωράκι σου, ξεχνάς την όποια ταλαιπώρια!!! Φιλάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει αγαπη μου το μωρακι και να ειστε και οι δυο γεροι!

Τωρα θα ξερεις για το δευτερο;) καθε εμπειρια ειναι χρησιμη στην ζωη μας,

μου θυμησες την πρωτη μου γεννα ....την πατησα κι εγω σαν κι εσενα και εμπιστευθηκα τον γιατρο να μπω με προκληση και μαρτυρησα ωρες ατελειωτες μεχρι που μου πατουσαν την κοιλια 3-4 ατομα για να κατεβει το μωρο -δραμα κατασταση -:( σκετη ανευθυνοτητα ,θα μπορουσα να ειχα παθει και εγω ζημια και κυριως το μωρο......ο Θεος βοηθησε και πηγαν ολα καλα και γεννησα στο τελος φυσιολογικα ,ευτυχως,γιατι ο πατερας μου επιασε τον γιατρο και του ειπε μην τυχον και ακουσω για καισαρικη :angry:

στο 2ο που περιμενα και δεν ακουγα κανεναν,και ειχα πληρη ελεγχο των πονων,των συσπασεων και της καταστασης μου πηγα απλως και τους το εβγαλα ...χλουπ:P

ετσι ευχομαι να γινει και τωρα με το κοριτσακι μου...

θελει ψυχραιμια κοριτσακια,μην αφηνετε να μας τρομοκρατουν:)

προσπαθηστε να ειστε συγκεντρωμενες και ολα παιρνουν τον δρομο τους μονα τους;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου ζησει το μωρο σου!!να ειναι γερο δυνατο και καλοτυχο!!

να σε ρωτησω,επειδη κ εγω αλεξανδρουπολη μαλλον θα γεννησω,πρωτα ο θεος,ποιος σε ξεγεννησε?ηταν καλος?και εξω σε ποιον πηγαινες?ειμαι στην αρχη της εγκυμοσυνης μου γι αυτο ρωταω.και παλι να σου ζησει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ...

ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ

ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ !!!;)

ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΩΡΕΣ:blink:

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σημασία έχει που είστε καλά και εσύ και το μωρό μ'όποιο τρόπο κι αν γεννήθηκε! Μπήκα κι εγώ με πρόκληση 1 βδομάδα πριν από την ΠΗΤ μου, και παρόλο που είχα μακρύ και κλειστό τράχηλο κι ο μπέμπης ήταν αρκετά ψηλά.. γέννηθηκε τέλικα φυσιολογικά! Είχα μπει από τις 2 τα ξημερώματα, μου έβαλαν υπόθετο στην μήτρα για να μαλακώσει ο τράχηλος και τελικά γέννησα στις 14:25! Βέβαια ταλαιπωρήθηκα πολύ στις εξωθήσεις, ευτυχώς όμως είχα κάνει επισκληρίδιο!

Εύχομαι να σου ζήσει, υγεία πάνω απ'όλα και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΞΩ ΠΗΓΕΝΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΣΑΡΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΚΛΙΝΙΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΗΓΕΝΑ ΣΑΥΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ, ΕΚΑΝΑ Κ ΤΗΝ Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΔΑΥΤΟΝ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ..

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

Θέλω κι εγώ μετά από το υπερηχογράφημα Β επιπέδου να πάω στο νοσοκομείο και να έχω κι εκεί ένα γιατρό. Αποφάσισα να γεννήσω στο νοσοκομείο και όχι στην κλινική στην οποία είναι η γιατρός μου. Θέλω να σας ρωτήσω αν θα με δεχτεί ο γιατρός του νοσοκομείου εύκολα αφού μέχρι τώρα πήγαινα σε ιδιωτικό.Διστάζω λίγο:unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ 3(!) ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΚΕΤΟΥ(2 ΥΠΟΘΕΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΟ) ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΗΜΟΥΝ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠ ΤΟΝ 7ο ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ(Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΨΗΛΑΦΗΣΗ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ?ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΚΕΤΟΥ.Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΣΤΟΛΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ(ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΑΩ,ΑΥΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ ΚΛΠ)ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΣΤΟΛΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΑ(ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑΝ ΜΕ ΨΗΛΑΦΗΣΗ)ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΑΘΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ.ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ (ΠΩΣ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ)ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠ[ΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΕΜΑΣ!ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΛΙΓΟ.........

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ!(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ)ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ !!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...