Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ 2ΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΙΚΟΛΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ 2ΩΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΙΚΟΛΕΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
    • Τελεία. Το πάτησες το τελευταίο μαξιλαράκι. Τι είναι το rsv? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχω πάει για Β επιπέδου όμως. Μπορεί να μου το πει εκεί ο εμβρυολόγος. Να σε ρωτήσω κάτι πας σε μέρη με πολύ κόσμο ή έχεις παιδάκι (ανηψάκι) που πάει σχολείο και το βλέπεις συνέχεια; 
    • Τέλεια όλα καλά με το μπεμπακι. Γιατί δεν έκανες την Β επιπέδου όμως; Εννοώ ήταν μικρούλα ακόμα; Εγω νομίζω τον ένιωσα τον μπέμπη. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν το έντερο μου βέβαια. 😂
    • Επίσης όσον αφορά το περπάτημα,  προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να κάνω κάθε μέρα ή έστω μέρα παρά μέρα λίγο περπάτημα και λίγο ποδήλατο, πρέπει να βοηθήσω το πρόγραμμα του διατροφολογου με τη γυμναστική μαζί, αλλά παρατηρω πως κι εγώ νιώθω καλύτερα μετα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...