Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΠΑΚΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΡΕΨΙΜΟ???

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε???

Προβληματάκι...Η μπουμπού μου ενώ το βράδυ είναι πολύ καλή στον ύπνο της κ ξυπνάει μόνο για να φάει,την κρατάω πολύ ώρα για ρέψιμο αλλα αυτή δε ρεύεται με τίποτα..Κοιμάται στον ώμο μου!!Η γιατρός μας μας είπε μετά απο μισή ωρίτσα να την αφήνω-στο πλάι βέβαια με αποτέλεσμα όμως να μη κοιμάμαι εγώ μετα γιατι η μικρούλα γυρίζει ήδη ανάσκελα κ επειδή δε ρεύεται βγάζει πολλές φορές κ φοβάμαι...

Ξέρετε κάτι που δε ξέρω να το κάνω για να ρεύεται??

Σος....:S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

to bradu pote dn mou rutike emena .kai pote den ton kratisa na reutei to bradu .an exei kati na bgalei mhn anisixeis tha kanei to kefalaki sto plai kai tha to bgalei .alla gennika to bradu trone pio hrema kai den pernoun aera kai den exoun repsimata .

mummydi...κι εμενα στον ωμο κοιμοταν διαρκως και εχουμε κοψομεσιαστει και εγω και ο ανδρας μου γιατι ειχαμε απο πριν και οι δυο θεμα με τη μεση μας.

κι εγω ειχα κολλησει με το ρεψιμο.τωρα την κραταω στον ωμο αφου φαει...καθομαι εγω βλεπω καμια ταινια χτυπωντας ελαφρα στην πλατουλα συνεχεια μπας και ρευτει.δεν ρευεται παντα.Πολλα φορες αφου την εχω αφησει στο κρεβατακι της μετα απο ωρα τεντωναι χερια ποδια σαν να θελει να τη σηκωσουμε, την σηκωνουμε λοιπον και ρευεται. σημειωτεον οτι κοιμαται μπρουμυτα. αυτη η σταση τη βολευει. Μονον στην αρχη κοιμοταν στο πλαι,τον 1ο μηνα.Την βαζουμε τωρα μπρουμυτα με ενα μαξιλαρι με κλιση 30 μοιρες που αγορασαμε, μας ειπε η παιδιατρος, το χρησιμοποιουμε καιρο, για να μην παθαινει αναρροφησεις...αν και δεν εχει παθει τιποτα το μωρο. Τωρα το μαξιλαρι το χει συνηθισει, ειναι ειδικο, ειναι σαν συνεχεια του στρωματος του κραβατιου, και κατεβαινει μονη της και παει και χωνει το κεφαλακι της στη γωνια. Προφανως ετσι αισθανεται ασφαλης για να κοιμαται. Ρωτησες τη γιατρο σου;

Εμενα παντως κοριτσια δεν ξυπναει το βραδυ εδω και παρα πολυ καιρο, σχεδον κλεινοντας τον 2ο μηνα. Τωρα κοντευουμε τους 4.

Να σημειώσω οτι τη θηλάζω αποκλειστικά κορίτσια..

Αχ το έχω τρομερό άγχος γιατι όποτε την άφησα έβγαλε πολύ μετά,ακόμα κ απο τη μύτη!:(

Τι να κάνω,δε ξέρω,τη σηκώνω ψηλά στον ώμο μου,κάνω βόλτες μες στο σπίτι,της χτυπάω την πλατούλα,τίποτα...

apo thn pira mou kai mono exw katalabei oti an einai na bgalei tha bgalei oti kai na kanoume .kai egw ton kratousa na reutei (kai ton krataw) reuotan kai otan ton afina kato ebgaze !!!!eixai kai gastroisofagikh palindromish kai panta ma panta ebgaze mpoliko sta kala kathoumena(akoma kai apo thn mith) .kapoia sthgmh katalaba oti den pathenei tipota otan bgazei to xirizete polu kala apo mono tou kai hremisa ,ekana oti mporousa ,den mporousa kati alo na kanw tha ebgaze otan tou erxotan oso kai na reuotan.

upomonh tha orimasei to peptiko ths kai dn tha bgazei galataki .

mummydi έγραψε:

Να σημειώσω οτι τη θηλάζω αποκλειστικά κορίτσια..

Αχ το έχω τρομερό άγχος γιατι όποτε την άφησα έβγαλε πολύ μετά,ακόμα κ απο τη μύτη!:(

Τι να κάνω,δε ξέρω,τη σηκώνω ψηλά στον ώμο μου,κάνω βόλτες μες στο σπίτι,της χτυπάω την πλατούλα,τίποτα...

κι εγω αποκλειστικα τη θηλαζω.καμια φορα ρευεται αμεσως μεγαλοφωνως.τροπους δεν εχει αυτο το παιδι παρα το οτι ειναι γυναικα.τη μανα της εμοιασε!!!χαχα:P :laugh:

ρε συ mummydi, ρωτησες τη γιατρο σου; αν και...τι να σου πει..!

ποση ωρα κανει να σου ρευτει;

μηπως τρωει πολυ;γι αυτο βγαζει;

κι εμενα εβγαλε μια φορα εβ]νω την ειχα αφησει...εβγαλε πανω στο κρεβατακι της, την ειχα μπρουμυτα οπως παντα...και ξερεις τι εκανε μεχρι να την παρω χαμπαρι...κανα δυο λεπτα;καθοταν και τα γλυφε!!!:woohoo: :laugh: σου μιλαω εριξα πολυ γελιο...δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι μπορει να το κανει αυτο!!!:woohoo: :laugh: χαχα!!!

baby sm έγραψε:

mummydi έγραψε:

κι εγω αποκλειστικα τη θηλαζω.καμια φορα ρευεται αμεσως μεγαλοφωνως.τροπους δεν εχει αυτο το παιδι παρα το οτι ειναι γυναικα.τη μανα της εμοιασε!!!χαχα:P :laugh:

ρε συ mummydi, ρωτησες τη γιατρο σου; αν και...τι να σου πει..!

ποση ωρα κανει να σου ρευτει;

μηπως τρωει πολυ;γι αυτο βγαζει;

κι εμενα εβγαλε μια φορα εβ]νω την ειχα αφησει...εβγαλε πανω στο κρεβατακι της, την ειχα μπρουμυτα οπως παντα...και ξερεις τι εκανε μεχρι να την παρω χαμπαρι...κανα δυο λεπτα;καθοταν και τα γλυφε!!!:woohoo: :laugh: σου μιλαω εριξα πολυ γελιο...δεν ειχα σκεφτει ποτε οτι μπορει να το κανει αυτο!!!:woohoo: :laugh: χαχα!!!

[/quote:gxzs8t8z]

τη ρώτησα τη γιατρό κ μου είπε το βράδυ να της δίνω ένα γάλα αντιαναγωγικό που μου έδωσε γι να ρεύεται αμέσως κ να μη βγάζει-αυτό βοηθάει λέει κ στους κολικούς..Έλα όμως που η δικιά μου ρόγα εκτός απ της μαμάς ούτε να την ακουμπήσει!!Κλαίει απαρηγόρητη...

Κ επίσης μου είπε να την ξαπλώνουμε σε κλίση 30 μοιρών-το οποίο το κάνουμε έτσι κ αλλιώς αλλά αυτο δε βοηθάει στο να μη βγάλει..:(

Αχ τι θα κάνω,πως θα κοιμηθώ λιγάκι σαν άνθρωπος????

τη ρώτησα τη γιατρό κ μου είπε το βράδυ να της δίνω ένα γάλα αντιαναγωγικό που μου έδωσε γι να ρεύεται αμέσως κ να μη βγάζει-αυτό βοηθάει λέει κ στους κολικούς..Έλα όμως που η δικιά μου ρόγα εκτός απ της μαμάς ούτε να την ακουμπήσει!!Κλαίει απαρηγόρητη...

Κ επίσης μου είπε να την ξαπλώνουμε σε κλίση 30 μοιρών-το οποίο το κάνουμε έτσι κ αλλιώς αλλά αυτο δε βοηθάει στο να μη βγάλει..:(

Αχ τι θα κάνω,πως θα κοιμηθώ λιγάκι σαν άνθρωπος????

Κι εγώ ομοιπαιθούσα με το ρέψιμο του μικρού.

Κι εμένα θηλάζει αποκλειστικά και ρεύεται σπάνια. Ρώτησα τη γιατρό και μου είπε ότι τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά σπάνια παίρνουν αέρα γιαυτό και δεν ρεύονται πάντα.

Πάντως μια φορά μέσα στη μαύρη νύχτα που τον θήλασα και το παιδί μάλλον δεν τον κράτησα αρκετή ώρα και μετα τον έβαλα στο πλάι να κοιμηθεί, μου έκανε εμετό όλο το γάλα που είχε πιεί και κατατρόμαξα...

Ε, μετά φυσικά το παιδί πεινούσε και φτου και από την αρχη ξανα ο θηλασμός, μέχρι το ξημέρωμα.

Τον κρατάω ένα τεταρτάκι συνήθως, ή και περισσότερο καμιά φορά γιατί τις τελευταίες μέρες τον πονάει η κοιλίτσα του γιατί φαίνεται ότι μόλις μας άρχισαν οι κολικοί...

Μάλλον παρααγχώνομαι δηλαδή ε?Φοβάμαι να μη μου πάθει τίποτα απο τον εμετό μωρέ...Σευχαριστώ πολύ κοριτσάκι,φιλάκια

Lilaki έγραψε:

Κι εγώ ομοιπαιθούσα με το ρέψιμο του μικρού.

Κι εμένα θηλάζει αποκλειστικά και ρεύεται σπάνια. Ρώτησα τη γιατρό και μου είπε ότι τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά σπάνια παίρνουν αέρα γιαυτό και δεν ρεύονται πάντα.

Πάντως μια φορά μέσα στη μαύρη νύχτα που τον θήλασα και το παιδί μάλλον δεν τον κράτησα αρκετή ώρα και μετα τον έβαλα στο πλάι να κοιμηθεί, μου έκανε εμετό όλο το γάλα που είχε πιεί και κατατρόμαξα...

Ε, μετά φυσικά το παιδί πεινούσε και φτου και από την αρχη ξανα ο θηλασμός, μέχρι το ξημέρωμα.

Τον κρατάω ένα τεταρτάκι συνήθως, ή και περισσότερο καμιά φορά γιατί τις τελευταίες μέρες τον πονάει η κοιλίτσα του γιατί φαίνεται ότι μόλις μας άρχισαν οι κολικοί...[/quot

Αχ πόσο με καταλαβαίνεις...Είναι πολύ τρομακτικό να βγάζει,έτσι δεν είναι??:ohmy:

Για τους κολικούς πίνε μπόλικο χαμομήλι κοριτσάκι μου..'Εχει 2 μέρες που μου το είπανε κ το μωράκι μου έχει ηρεμήσει απίστευτα!!

Φιλάκια:kiss:

Κοιτα, κι εγω που σου το παιζω εξυπνη τωρα...στην αρχη την κρατουσα πολυ ωρα...και μια ωρα ειχε τυχει...χαλια ο υπνος μιλαμε...και ηταν γι αυτο επειδη κι εγω φοβομουν μην πνιγει. Ποσο ειναι τωρα το δικο σου;

Μετα μου ειπε η μαια να την κραταω 10 λεπτα και αμα δεν ρευτει να τη βαζω μπρουμυτα με το κεφαλακι της στο πλαι. Αμα βγαλει θα φυγει αυτο, δεν θα γυρισει παλι πισω για να πνιξει το παιδι. Αμα ειναι να ρευτει θα ανησυχησει λιγο...μπορει στο μεταξυ να ξυπνησεις και να το σηκωσεις

baby sm έγραψε:

Κοιτα, κι εγω που σου το παιζω εξυπνη τωρα...στην αρχη την κρατουσα πολυ ωρα...και μια ωρα ειχε τυχει...χαλια ο υπνος μιλαμε...και ηταν γι αυτο επειδη κι εγω φοβομουν μην πνιγει. Ποσο ειναι τωρα το δικο σου;

Μετα μου ειπε η μαια να την κραταω 10 λεπτα και αμα δεν ρευτει να τη βαζω μπρουμυτα με το κεφαλακι της στο πλαι. Αμα βγαλει θα φυγει αυτο, δεν θα γυρισει παλι πισω για να πνιξει το παιδι. Αμα ειναι να ρευτει θα ανησυχησει λιγο...μπορει στο μεταξυ να ξυπνησεις και να το σηκωσεις

Το φαντάζομαι οτι με νιώθετε όλες λίγο πολύ κοριτσάκι μου,εμένα η μικρούλα μου κλείνει 1 μήνα αύριο!

mummydi έγραψε:

baby sm έγραψε:

Το φαντάζομαι οτι με νιώθετε όλες λίγο πολύ κοριτσάκι μου,εμένα η μικρούλα μου κλείνει 1 μήνα αύριο![/quote:4ft5wry3]

ε...γι αυτο φοβασαι...δικιο εχεις να φοβασαι με την εννοια οτι φανταζομαι οτι μεχρι τοτε ολες φοβομαστε...προσπαθησε σιγα σιγα να κανεις αυτο που σου λεω...

ειναι μικρουλα ακομα, το 1ο σου ειναι ε;

ε...καποια στιγμη θα δεις οτι δεν γιν εται αλλο ετσι, χωρις υπνο, και θα το καταφερεις...κουραγιο σου ευχομαι. Ξερω ξερω ειναι δυσκολα...

κοριτσια μην τα αφηνετε ποτε να κοιμουνται χωρις να ρευτουν.αν δν ρευτουν υπαρχουν τα εξης κολπα- το ξαπλωνετε για ενα δυο λεπτα στο αριστερο του πλαι και μετα το σηκωνετε παλι.αν αποτυχει κ αυτο,το ξαπλωνετε ανασκελα-ειστε συνεχεια απο πανω εννοειται- και μετα απο ενα λεπτο το σηκωνετε παλι..αυτο που λενε οτι με το

εμενα οταν δεν μου ρευεται το κραταω μιση ωρα και αν δεν τον ξαπλωνω αλλα δεν ειχα θεμα να βγαλει κατι ενω κοιμαται

θηλασμο δν κατεβαζουν αερα ειναι λαθος,κ εμενα ετσι μου ειπε η παιδιατρος αλλα οταν της εκανα αυτα τα κολπακια παταγε κατι ρεψιματαρες...αλλο ενα πιο ευκολο κολπακι ειναι οταν κοντευει να τελειωσει το γευμα του,πριν το παρει καλα ο υπνος να το διακοπτετε,να το σηκωνετε να ρευτει και μετα να συνεχιζει

τελος,καλο θα ηταν να μην κοιμιζετε τα μωρα μπρουμυτα οταν κοιμαστε και εσεις,σχετιζεται με το συνδρομο του αιφνιδιου βρεφικου θανατου

ΚΑΤΚΑΤ έγραψε:

τελος,καλο θα ηταν να μην κοιμιζετε τα μωρα μπρουμυτα οταν κοιμαστε και εσεις,σχετιζεται με το συνδρομο του αιφνιδιου βρεφικου θανατου

Εγω παντως οπου εχω πει οτι το παιδακι μου βολευεται μπρουμυτα δεν μου ειπε κανεις οτι κινδυνευει, και εννοω μαιες ή γιατροι...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΗΛΑΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΑΤΑΚΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑς ΕΕΦΡΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΝΕ ΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΘΑ ΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΜΕΡΙΚΕς ΦΟΡΕς ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΕΡΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

mummydi έγραψε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε???

Προβληματάκι...Η μπουμπού μου ενώ το βράδυ είναι πολύ καλή στον ύπνο της κ ξυπνάει μόνο για να φάει,την κρατάω πολύ ώρα για ρέψιμο αλλα αυτή δε ρεύεται με τίποτα..Κοιμάται στον ώμο μου!!Η γιατρός μας μας είπε μετά απο μισή ωρίτσα να την αφήνω-στο πλάι βέβαια με αποτέλεσμα όμως να μη κοιμάμαι εγώ μετα γιατι η μικρούλα γυρίζει ήδη ανάσκελα κ επειδή δε ρεύεται βγάζει πολλές φορές κ φοβάμαι...

Ξέρετε κάτι που δε ξέρω να το κάνω για να ρεύεται??

Σος....:S

τα ιδια και εδω!!!και εχει παει 10 μηνων :dry: ,το ειχα συνηθησει καποια στιγμη,αλλα ενα βραδυ τον ξαπλωσα μετα απο μισαωρο και εκανε αναγωγη στον υπνο του,τρομαξαμε πολυ και απο τοτε παλι αγρυπνιες:ohmy:

εμενα οπως και να τον βαλω γυριζει μπρουμυτα.δεν μπορω να τον ελεγχω ολο το βραδυ αφου καποια στιγμη κοιμαμαι και εγω.Αλλα διαβασα ενα αρθρο προσφατα που ελεγε να επιμενουμε να τα βαζουμε ανασκελα.Δεν ξερω τελικα τι να ακουσω,ο ενας στο πλαι,ο αλλος ανασκελα ....τι στο καλο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...