Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΟΛΛΑ ΦΛΕΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!!!!!


Recommended Posts

:unsure: ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΧΕ ΦΛΕΜΑΤΑΚΙΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΒΡΑΖΕΙ! ΠΥΡΕΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΕΜΜΕΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΟΥΛΙΤΣΕΣ! ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΦΥΣ.ΟΡΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΦΗΜΕΡΕΥΩΝ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΦΛΕΜΜΑ! ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΟΜΑΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ? ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΔΙΑΘΕΤΟΣ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ! ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ! ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΧΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΜΝΜ!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γλυκιά μου μην πανικοβάλλεσαι. Αφού σου είπε ο γρατρός σου πως δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς λοιπόν άδικα. ;)

Να συνεχίζεις να βάζεις πολύ φυσιολογικό ορό και να τον παίρνεις αγκαλίτσα όρθιο.

Μην τον αφήνεις πολύ ώρα ξάπλα και πνιγεί. Το ίδιο είχε ο ανηψιός μου και πέρασε σιγά-σιγά. Υπομονή...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελενίτσα μου κι εμένα η μπεμπούλα μου μέχρι πριν από ένα περίπου μήνα είχε φλεγματάκια...Κι επειδή εγώ της καθάριζα καθημερινά τη μυτούλα της με φυσιολογικό ορό, παρατηρούσα ότι ο ορός το έκανε να βράζει το κοριτσάκι μου..Ακουγόταν μπουκωμένη και ανέπνεε και ακουγόταν κάτι σαν "σφύριγμα"...Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό είναι σύνηθες στα μωράκια και να μην αγχώνομαι, γιατί η μικρούλα μου δεν είχεούτε ακροαστικά ούτε τίποτα άλλο...Τελικά πήρα την απόφαση να κόψω τον ορό που της έβαζα στη μυτούλα της και να της ρίχνω λίγες σταγόνες μόνο όταν έχει μιξούλες και σωθήκαμε...Το κοριτσάκι μου δεν έχει κιαθόλου φλεγματάκια εδώ κι ένα μήνα..Δεν ξέρω αν είναι επειδή σταματήσαμε τον ορό, αλλά έτσι νομίζω..όσο να 'ναι, τα μωράκια δεν ξέρουν να φυσήξουν τον ορό και τον βγάλουν από τη μύτη, αλλά τον καταπίνουν, μαζεύεται και μετά δεν μπορούν αν βγάλουν τα φλεγματάκια...

Δεν είμαι γιατρός, απλώς καταθέτω την εμπειρία μου...

Φιλάκια στον κούκλο σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...