Μετάβαση σε περιεχόμενο

συνεχίζω μονη μου ή με τη βοήθεια του γιατρού;


Recommended Posts

γεια σας ,ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα να μοιραστω τις γνωσεις σας και τις εμπειριες σας. Ειμαι παντρεμένη εδω και τρια 3 χρονια με καπετανιο. Η ζωη δίπλα του ειναι δύσκολη και ευκολη μαζί.Πριν 1 χρονο ουσιαστικά αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, μονο που τελικά πρέπει να είναι πιο δύσκολο απ,ότι φανταζόμουν. φυσικα από τον 1 χρονο η προσπάθεια ειναι γυρω στους 5-6 μήνες αφου τους αλλους μηνες ο αντρας μου λείπει. Είμαι ήδη 34 και αναρωτιέμαι να συνεχίσω την προσπάθεια ή να παω στο γιατρό μου για μια πιο δραστική λύση;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην καλως ηρθες στη παρεα μας :)

Στη θεση σου θα ζητουσα τη γνωμη ενος ή και δυο γιατρων. Καλο θα ηταν να κανατε και καποιες εξετασεις για αρχη ετσι για να φυγει και λιγο αγχος.

Να σου ευχηθω συντομα μανουλα!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τιτουλα καλως ηρθες!

πρωτα απο ολα δε σε πηραν και τα χρονια! εγω γεννησα 36,5 οποτε χαλαρωσε... σιγουρα το μωρο δε θα ρθει μολις χτυπησεις παλαμακια και ισως θα ταν καλο να κανεις μια συζητηση με τον γυναικολογο σου... που ξερεις με σωστη καθοδηγηση μπορει αυτοι οι 5-6 μηνες να φτασουν ;)

αντε με το καλο και μην ξεχνας ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟς ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ!

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αλήθεια είναι ότι δεν προσπαθείς και πολύ καιρό για να απογοητεύεσαι, το μόνο αρνητικό είναι ότι λείπει αρκετούς μήνες ο άντρα σου και τον λίγο καιρό που είστε μαζί «πρέπει» να συμβεί το αναπάντεχο!

Βέβαι δεν είναι κακό να πας και σε ένα γιατρό, πιο πολύ για να επιβεβαιωθείς ότι όλα είκαι οκ. Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙΤΟΥΛΑ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ(28)ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΓΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΦΟΣ,ΤΩΡΑ ΜΠΑΡΚΑΡΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ,ΕΝΑ ΠΑΠ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΩΟΡΗΞΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΝΑ 5 ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΟΙ,ΕΧΩ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ.ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΩΑΡΙΟ ΣΟΥ.

ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΜΜΥΛΑΝΤΟΠΑΡΕΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...