Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας μέλουσες μανούλες, διανύω την 21η εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και τα ερωτηματικά είναι πολλά καθώς οι γνώμες διϊστανται.. άλλα θα ακούσουμε από το γιατρό, άλλα από γονείς, συγγενείς, και φίλους!

:huh: Και επί του προκειμένου προβληματίζομαι καθώς οργανώσαμε εδώ και καιρό τις διακοπούλες με τον σύζηγο για να πάμε νησάκι με το πλοίο αλλά καθώς προχωράει ο καιρός βλέπω ότι η κατάσταση βαραίνει, τσιμπηματάκια, τραβηγματάκια κλπ.. Θα θελά τις γνώμες, τις εμπειρίες σας και τις συμβουλές σας, μια και το θέμα είναι αρκέτά επίκαιρο τώρα τον Αύγουστο που ξεκινάνε οι διακοπές των περισσοτέρων.. Πάντως δεν το ακύρωσα το ταξιδάκι καθότι ο γιατρός ήταν θετικός αλλά το μητρικό μου φίλτρο δεν με αφήνει να ησυχάσω..καταλαβαίνετε..:unsure: .

Δημοσίευση

Νεα μανουλα καταρχην αφου ο γιατρος σου σου εδωσε το οκ δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Θα κοιταξεις ομως εκει που θα πας να υπαρχει νοσοκομειο για παν ενδεχομενο και εκει που θα μενετε να τηρουνται οι βασικοι κανονες υγειηνης.Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μεχρι και λιγο πριν μπω στον 7ο μηνα ταξιδευα με το αεροπλανο Μυτιληνη Θεσ/νικη αλλα εμενα ειτε σπιτι μου η στην μαμα μου.Αν δεν σε πειραζει και το καραβι δεν υπαρχει λογος σου ξαναλεω να το αναβαλεις.Σιγουρα τωρα νιωθεις πιο βαρια αλλα διακοπες θα πας,δεν θα ανεις τιποτα κουραστικο αντιθετως η αλλαγη παραστασεων πιστευω θα σε ωφελησει!Οποτε καλες διακοπες απο μενα!!Θελω κι εγω να παω διακοπες!!!

Δημοσίευση

Εφόσον η εγκυμοσύνη σου είναι καλή και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και ο γιατρός σου δίνει το οκ, δε βρίσκω το λόγο να μη πας!!

Απλά θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω, να μη κουράζεσαι και να μη ξενυχτάς ιδιαίτερα.

Να πας και να απολαύσεις τις διακοπούλες σου γιατί μετά το μωρό θα θες διακοπές και δε θα μπορείς να πας!!! :S

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια, ξέρετε είναι από την μια η φωνή της λογικής και από την άλλη το συναίσθημα που σε αυτή την φάση μπερδεύονται πολύ. Νομίζω ότι θα ναι ΟΚ πάντως.. Γιατί και εγώ στην Μυτιληνη θα πάω και έχει νοσοκομείο εκεί (αχρίαστο να είναι!!) και θα μείνω και στα πεθερικά οπότε πιστεύω ότι όλα καλά. Σε ένα βιβλίο πάντως που διάβαζα αυτές τις μέρες για την εγκυμοσύνη αναφέρει ότι η καλυτερη περίοδος για ταξίδια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι από την 18η έως την 24η εβδομάδα. Στην πιο συντηρητική της παρέας - η οποία και εκφράζει ενδόμυχους φόβους μου, οι οποίοι βέβαια δεν σταματάνε ποτέ καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και αφορούν ένα σωρό σημαντικά και ασήμαντα πράματα- εύχομαι σύντομα να γίνει μανούλα εφόσον το επιθυμεί! Και ελπίζω όταν θα επιστρέψω κανένας από τους φόβους να μην επιβεβαιωθεί. Για την ώρα μάλλον θα σας καληνυχτίσω.. Κυριακή, τα διδυμάκια στην φώτο δικά σου είναι?? Είναι πολύ γλυκούλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...