Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας μέλουσες μανούλες, διανύω την 21η εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και τα ερωτηματικά είναι πολλά καθώς οι γνώμες διϊστανται.. άλλα θα ακούσουμε από το γιατρό, άλλα από γονείς, συγγενείς, και φίλους!

:huh: Και επί του προκειμένου προβληματίζομαι καθώς οργανώσαμε εδώ και καιρό τις διακοπούλες με τον σύζηγο για να πάμε νησάκι με το πλοίο αλλά καθώς προχωράει ο καιρός βλέπω ότι η κατάσταση βαραίνει, τσιμπηματάκια, τραβηγματάκια κλπ.. Θα θελά τις γνώμες, τις εμπειρίες σας και τις συμβουλές σας, μια και το θέμα είναι αρκέτά επίκαιρο τώρα τον Αύγουστο που ξεκινάνε οι διακοπές των περισσοτέρων.. Πάντως δεν το ακύρωσα το ταξιδάκι καθότι ο γιατρός ήταν θετικός αλλά το μητρικό μου φίλτρο δεν με αφήνει να ησυχάσω..καταλαβαίνετε..:unsure: .

Δημοσίευση

Νεα μανουλα καταρχην αφου ο γιατρος σου σου εδωσε το οκ δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Θα κοιταξεις ομως εκει που θα πας να υπαρχει νοσοκομειο για παν ενδεχομενο και εκει που θα μενετε να τηρουνται οι βασικοι κανονες υγειηνης.Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μεχρι και λιγο πριν μπω στον 7ο μηνα ταξιδευα με το αεροπλανο Μυτιληνη Θεσ/νικη αλλα εμενα ειτε σπιτι μου η στην μαμα μου.Αν δεν σε πειραζει και το καραβι δεν υπαρχει λογος σου ξαναλεω να το αναβαλεις.Σιγουρα τωρα νιωθεις πιο βαρια αλλα διακοπες θα πας,δεν θα ανεις τιποτα κουραστικο αντιθετως η αλλαγη παραστασεων πιστευω θα σε ωφελησει!Οποτε καλες διακοπες απο μενα!!Θελω κι εγω να παω διακοπες!!!

Δημοσίευση

Εφόσον η εγκυμοσύνη σου είναι καλή και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και ο γιατρός σου δίνει το οκ, δε βρίσκω το λόγο να μη πας!!

Απλά θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω, να μη κουράζεσαι και να μη ξενυχτάς ιδιαίτερα.

Να πας και να απολαύσεις τις διακοπούλες σου γιατί μετά το μωρό θα θες διακοπές και δε θα μπορείς να πας!!! :S

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια, ξέρετε είναι από την μια η φωνή της λογικής και από την άλλη το συναίσθημα που σε αυτή την φάση μπερδεύονται πολύ. Νομίζω ότι θα ναι ΟΚ πάντως.. Γιατί και εγώ στην Μυτιληνη θα πάω και έχει νοσοκομείο εκεί (αχρίαστο να είναι!!) και θα μείνω και στα πεθερικά οπότε πιστεύω ότι όλα καλά. Σε ένα βιβλίο πάντως που διάβαζα αυτές τις μέρες για την εγκυμοσύνη αναφέρει ότι η καλυτερη περίοδος για ταξίδια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι από την 18η έως την 24η εβδομάδα. Στην πιο συντηρητική της παρέας - η οποία και εκφράζει ενδόμυχους φόβους μου, οι οποίοι βέβαια δεν σταματάνε ποτέ καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και αφορούν ένα σωρό σημαντικά και ασήμαντα πράματα- εύχομαι σύντομα να γίνει μανούλα εφόσον το επιθυμεί! Και ελπίζω όταν θα επιστρέψω κανένας από τους φόβους να μην επιβεβαιωθεί. Για την ώρα μάλλον θα σας καληνυχτίσω.. Κυριακή, τα διδυμάκια στην φώτο δικά σου είναι?? Είναι πολύ γλυκούλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Απαξ κι αρχισουν στερεες , αρχιζουν και πινουν νερο σε εκπαιδευτικα ποτηρακια με καλαμακι κλπ, οποτε και να αποθηλασεις εκτοτε δεν δινεις μπιμπερο, αλλα ποτηρακι παιδικο. Εμενα το μεγαλο μου παιδακι δεν πηρε ουτε μιση φορα μπιμπερο. Τα δευτερα διδυμακια ειναι τωρα κοντα 5 μηνων κι ενω εκει μεχρι τον πρωτο μηνα που αντλουσα παραλληλα επαιρναν κανονικα και μπιμπερο, πλεον το εχουνε ξεμαθει και δεν πινουν με την καμια! Μονο στηθος… Αμα τους βαλω μπιμπερο γελανε το δαγκωνουν και δεν κανουν θηλαστικη κινηση, προσπαθω σχεδον καθε μερα αλλα τιποτα. Και λογω του μεγαλου, χρειαζεται να λειψω καθε τοσο, για γιορτες, σχολικες ενημερωσεις, γιατρους κλπ….και τα μικρακια με περιμενουν κλαιγοντας καθε φορα…. 😢😢
    • Τη μέρα που έκανα το RSV, το βράδυ ξεκίνησε ο βήχας. Αναρωτιέμαι, αν δεν είχα κάνει και το εμβόλιο της γρίπης, πώς θα ήμουν τώρα;; Ευτυχώς δεν έχω πυρετό. Αλλά γενικώς είμαι για να με κλαιν' οι ρέγγες! Ας ελπίζουμε ότι μέχρι το σουκού θα έχει αρχίσει να υποχωρεί. Ειδικά τα βράδια η κατάσταση είναι ανυπόφορη.   Όλα καλά θα είναι; Λογικά θα είναι πιο μικροκαμωμένη η ζουζούνα!
    • Τι κάνετε κορίτσια; Ρένα βγήκατε; Είχαμε κανένα νέο από τα αποτελέσματα των εξετάσεων;
    • Καλημέρα κορίτσια!  Κι εμείς την Τρίτη πήγαμε για doppler. Η μικρή μας είναι 2.300 kg, μεγαλώνει σταθερά. Μας τα βρήκε όλα πολύ καλά! Έκανα και το εμβόλιο του RSV εγώ.  Έχουμε το μπαμπά μου άρρωστο σήμερα εμείς με γρίπη τύπου Β οπότε για 2-3 μέρες θα φύγουμε από το πατρικό μου να πάμε σπίτι μας όσο ο σύζυγος έχει άδεια. Την ανηψιά μου έχουμε άρρωστη με γρίπη τύπου Α, αλλά ευτυχώς δεν είχαμε επαφές τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω να τη γλιτώσω και γενικά να μην κολλήσω τπτ μέχρι τη γέννα.  Είχα κάνει και το εμβόλιο της γρίπης οπότε ελπίζω να την περάσω ξυστά. 
    • Κορίτσια επανέρχομαι!  Ο θηλασμός πάει πολύ καλύτερα, θηλάζω αποκλειστικά πλέον αλλά λίγο που δοκιμάζω να αντλώ για να μην ξεχάσει το μπιμπερο αν χρειαστεί αυτό ήταν, το ξέχασε! Είχε να πάρει 2 βδομάδες μέσα στις γιορτές και τώρα δεν το θέλει καθόλου.  Οκ δεν με πειράζει, αν είναι να πάει έτσι για το επόμενο διάστημα, έτσι κι αλλιώς ακόμα δεν δουλεύω, απλά με αγχώνει όταν βγαίνω εκτός σπιτιού να γυρνάω σαν την τρελή γρήγορα μην πεινάει και δεύτερον αν ο γιατρός για κάποιο λόγο μου πει ότι πρέπει να πάρει συμπληρώμα τι θα κάνω;!  Επίσης όσο περνάει ο καιρός θα αντέχει παραπάνω ώρα με το γάλα μου; Όταν αρχίζουν και μπαίνουν οι στέρεες φαντάζομαι δεν θα πίνει τόσο συχνά γάλα σωστά; Και μετά όταν αποθηλασω πως θα πίνει αν δεν θέλει μπιμπερο; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...