Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας μέλουσες μανούλες, διανύω την 21η εβδομάδα της πρώτης μου εγκυμοσύνης και τα ερωτηματικά είναι πολλά καθώς οι γνώμες διϊστανται.. άλλα θα ακούσουμε από το γιατρό, άλλα από γονείς, συγγενείς, και φίλους!

:huh: Και επί του προκειμένου προβληματίζομαι καθώς οργανώσαμε εδώ και καιρό τις διακοπούλες με τον σύζηγο για να πάμε νησάκι με το πλοίο αλλά καθώς προχωράει ο καιρός βλέπω ότι η κατάσταση βαραίνει, τσιμπηματάκια, τραβηγματάκια κλπ.. Θα θελά τις γνώμες, τις εμπειρίες σας και τις συμβουλές σας, μια και το θέμα είναι αρκέτά επίκαιρο τώρα τον Αύγουστο που ξεκινάνε οι διακοπές των περισσοτέρων.. Πάντως δεν το ακύρωσα το ταξιδάκι καθότι ο γιατρός ήταν θετικός αλλά το μητρικό μου φίλτρο δεν με αφήνει να ησυχάσω..καταλαβαίνετε..:unsure: .

Δημοσίευση

Νεα μανουλα καταρχην αφου ο γιατρος σου σου εδωσε το οκ δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Θα κοιταξεις ομως εκει που θα πας να υπαρχει νοσοκομειο για παν ενδεχομενο και εκει που θα μενετε να τηρουνται οι βασικοι κανονες υγειηνης.Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη μεχρι και λιγο πριν μπω στον 7ο μηνα ταξιδευα με το αεροπλανο Μυτιληνη Θεσ/νικη αλλα εμενα ειτε σπιτι μου η στην μαμα μου.Αν δεν σε πειραζει και το καραβι δεν υπαρχει λογος σου ξαναλεω να το αναβαλεις.Σιγουρα τωρα νιωθεις πιο βαρια αλλα διακοπες θα πας,δεν θα ανεις τιποτα κουραστικο αντιθετως η αλλαγη παραστασεων πιστευω θα σε ωφελησει!Οποτε καλες διακοπες απο μενα!!Θελω κι εγω να παω διακοπες!!!

Δημοσίευση

Εφόσον η εγκυμοσύνη σου είναι καλή και δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και ο γιατρός σου δίνει το οκ, δε βρίσκω το λόγο να μη πας!!

Απλά θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω, να μη κουράζεσαι και να μη ξενυχτάς ιδιαίτερα.

Να πας και να απολαύσεις τις διακοπούλες σου γιατί μετά το μωρό θα θες διακοπές και δε θα μπορείς να πας!!! :S

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια, ξέρετε είναι από την μια η φωνή της λογικής και από την άλλη το συναίσθημα που σε αυτή την φάση μπερδεύονται πολύ. Νομίζω ότι θα ναι ΟΚ πάντως.. Γιατί και εγώ στην Μυτιληνη θα πάω και έχει νοσοκομείο εκεί (αχρίαστο να είναι!!) και θα μείνω και στα πεθερικά οπότε πιστεύω ότι όλα καλά. Σε ένα βιβλίο πάντως που διάβαζα αυτές τις μέρες για την εγκυμοσύνη αναφέρει ότι η καλυτερη περίοδος για ταξίδια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι από την 18η έως την 24η εβδομάδα. Στην πιο συντηρητική της παρέας - η οποία και εκφράζει ενδόμυχους φόβους μου, οι οποίοι βέβαια δεν σταματάνε ποτέ καθόλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης και αφορούν ένα σωρό σημαντικά και ασήμαντα πράματα- εύχομαι σύντομα να γίνει μανούλα εφόσον το επιθυμεί! Και ελπίζω όταν θα επιστρέψω κανένας από τους φόβους να μην επιβεβαιωθεί. Για την ώρα μάλλον θα σας καληνυχτίσω.. Κυριακή, τα διδυμάκια στην φώτο δικά σου είναι?? Είναι πολύ γλυκούλια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αχ ρε συ αυτό με το μπιμπερο!  Η δικιά μου τέλος του μήνα κλείνει τους 2 μήνες. Στην αρχή που έδινα κάποιες φορές συμπλήρωμα έπαιρνε μπιμπερο μετά το γύρισα σε αποκλειστικό θηλασμό και τώρα που αντλώ κάποιες φορές για να έχω γάλα αν λειψω η δώσει κάποιος άλλος δεν το θέλει! Άλλαξα και μπιμπερο και σήμερα πχ της έδωσα λίγο ήπιε και μετά με τίποτα ήθελε μόνο στήθος. Υπάρχει περίπτωση να μην το ξανά θελήσει; Η όσο προσπαθώ θα το μάθει πάλι; 
    • Καλημέρα!! Οπότε αναμένουμε  @Pinacolada 2/2  @Stavroula24 10/2  @elen. 23/2  @melitiniღ 7/3  Για να δούμε.... Εγώ όντως @Stavroula24 το βράδυ κοιμήθηκα πολυ καλά!! Πάντως έβγαλα και σήμερα ένα κομμάτι βλεννη λιγο μεγαλύτερο απο το χθεσινό.  
    • Χαχαα ο,τι θέλει ας γίνει 😁♥️😁💙💙💙
    • Ναι εννοείται να πας να τα δεις από κοντά τα καρότσια θα σε βοηθήσει πολύ να διαλέξεις θα καταλάβεις και διαφορές μεταξύ τους τουλάχιστον κατασκευαστικά  Αλλά αν το θες για το βάζεις μέσα αμάξι ή ανσανερ να το δεις αν μπορείς και κλειστό  Αλλά έχει κάνει και με το τι παιδι έχεις.. Εμένα και οι δυο όταν άρχισαν να περπατάνε το καρότσι δεν το θελανε οποτε είχα πάρει και ένα ποδηλατάκι.. ειδικά η μεγάλη που ήταν μικρή να κάτσω εγώ να πιω μιση ώρα καφέ και εκείνη να κάτσει στο καρότσι ; 😂 ΠΟΤΕ.. ούτε να την πάω βόλτα και να κοιμηθεί μέσα στο καρότσι δεν κοιμόταν έξω.. η μικρή ήταν πιο βολική καθόταν πιο καλα και έχει κοιμηθεί έξω σε βόλτα στο καρότσι 
    • Έχει τις δυσκολίες του απ' όσο καταλαβαίνω, γενικά το θέλουμε τόσο για να κυκλοφορούμε εδώ στη περιοχή όσο και να το βάζουμε στο αυτοκίνητο, αυτό που έχω δει και θέλω να πάω να δω από κοντά είναι τις inglesina το aptica είναι ακριβό αλλά να είναι και καλό θέλω, να μη πιάνει χώρο, να είναι εύκολο στο κλείσιμο. Τώρα μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα θα είναι ότι πρέπει γτ καλά τα βλέπεις από το κινητό στην πραγματικότητα πως είναι. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...