Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ Η ΧΛΙΑΡΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ?-ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ Η ΧΛΙΑΡΟ?ΚΙΑ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ.ΤΑ ΣΤΡΑΒΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΙΚΟ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΛΕΩ.ΞΕΡΕΤΕ?ΟΤΑΝ ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΩ ΟΣΟ ΘΑ ΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΤΡΟΘΛΑ ΓΕΙΑ!

ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ....

ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΗΧΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΒΟΛΙΑΖΕΙ.....

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΧΛΙΑΡΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΕΘΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΡΧΕΤΕ ΣΕΕΠΑΦΗ ΜΕ ΒΡΑΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΧΛΙΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΣΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΧΛΙΑΡΟ ΛΕΕΙ.ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΕΣ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

To γάλα το φτιάχνουμε πάντα με χλιαρό νερό, όπως και τις κρεμούλες, αφενός για να μη σβολιάσει η σκόνη όταν έρθει σ' επαφή με το νερό και αφετέρου γιατί έτσι παραμένουν τα θρεπτικά στοιχεία του γάλακτος.

Όσο για το θερμαντήρα που ρωτάς, δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εμείς δεν είχαμε πάρει :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα antroula!

το νερο θα το χεις βρασει και θα εχει κοχλασει για 10 λεπτα οπωσδηποτε και παντα! μετα το αφηνεις να γινει χλιαρο (οπως λενε και οι οδηγιες στο κουτι του γαλακτος) και φτιαχνεις το γαλατακι του μωρου.Για την δικη σου ευκολια βαλτο σε ενα θερμος του λιτρου,οχι κρυο χλιαρο προς ζεστο για να διαλυθει η σκονη σωστα.Εγω του το δινω παντα χλιαρο για να μην του καθεται "τουβλο" στο στομαχακι του (ετσι μου συστησε και η παιδιατρος).

Στο θερμαντηρα το εβαζα αν ηταν πιο κρυο απο αυτο που ηθελα,αλλα καλο ειναι να καταναλωνεται γρηγορα και οχι πανω απο 1 ωρα (παλι συμφωνα με τις οδηγιες στο κουτι του γαλακτος που χρησιμοποιεις).Ασε που ξινιζει αν το αφησεις πολυ ωρα.

Ελπιζω να βοηθησα:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

TO UERMOS TO APΤΟ ΘΕΡΜΟΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΝΕΡΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝΑ ΤΑΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΜΑΜΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kyriaki78 έγραψε:

To γάλα το φτιάχνουμε πάντα με χλιαρό νερό, όπως και τις κρεμούλες, αφενός για να μη σβολιάσει η σκόνη όταν έρθει σ' επαφή με το νερό και αφετέρου γιατί έτσι παραμένουν τα θρεπτικά στοιχεία του γάλακτος.

Όσο για το θερμαντήρα που ρωτάς, δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εμείς δεν είχαμε πάρει :dry:

Αυτό ακριβώς!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παντα το γαλα και οτι αλλο πινει αν ειναι χλιαρο ποτε ζεστο υπαρχει κινδυνος εγκευματος .Ναι το θερμαντηρα ετσι τον χρησιμοποιεις οταν θα θελεις αν ρευτει η αν θελεις αν το αλλαξεις γιανα κρατιετε σ εκαλη θερμοκρασια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula έγραψε:

TO UERMOS TO APΤΟ ΘΕΡΜΟΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΝΑ ΒΡΑΖΩ ΝΕΡΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝΑ ΤΑΧΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΜΑΜΑ.ΤΙ ΛΕΤΕ?

εγω το πλενω και μετα του βαζω καυτο νερο.Καλο ειναι να μην αφηνεις νερο σε πλαστικο (εκτος αν εχεις γυαλινα μπιμπερο),λογω βακτηριδιων.Στο θερμος το καλο ειναι οτι το νερο θα ειναι στην επιθυμητη θερμοκρασια για αρκετες ωρες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

katrina έγραψε:

kyriaki78 έγραψε:

Αυτό ακριβώς!;)[/quote:3pe493nj]

κοριτσια εμενα οταν το εφτιαχνα με χλιαρο νερο σβολιαζε το γαλα :(

οποτε το εφτιαχνα σε αρκετα ζεστο νερο και μετα λιγο κατω απο τη βρυση για να κρυωσει.Μηπως εχει να κανει και με την μαρκα του γαλακτος?Ειχαμε ξεκινησει με aptamil της milupa,αλλα λογω αλλεργειας στο αγελαδινο τωρα πινει frisolac HA που ειναι υποαλλεργικο.Αλλα και στα 2 παλι σβολιαζε με χλιαρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Antroula μου εγώ βράζω το νερό στο βραστήρα κανονικά, μετά το αφήνω να κρυώσει λίγο, δηλαδή να γίνει χλιαρό κι έπειτα το βάζω σε θερμός ενός λίτρου.Για να διαπιστώσεις αν το νερό είναι εντάξει, δοκίμασέ το στο χέρι σου..Αν δεν καίει, μπορείς να το δώσεις στο μωράκι σου..Γιατί δε βάζεις κι εσύ το νεράκι σε θερμός;;;όταν είναι η ώρα να ταϊσεις το παιδάκι σου, βάζεις το νερό στο μπιμπερό, προσθέτεις τη σκόνη κι έτοιμο το γαλατάκι..Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει το νερό να μένει στο θερμός για περισσότερες από 24 ώρες..Κάθε μέρα πρέπει να αλλάζεις το νεράκι..

Όσο για το θερμαντήρα, εγώ είχα της Avent, αλλά το χρησιμοποιούσα για να ζεστάνω το δικό μου γάλα...΄Το έβγαζα με θήλαστρο, το έβαζα σε μπιμπερό στο ψυγείο και όταν ήθελα να δώσω στη μικρή μου, το έβαζα στο θερμαντηρα, το ζέσταινε ανάλογα με τα ml που έπινε και της το έδινα..

Πάντως βρίσκω το θερμαντήρα κουραστικό, γιατί όσο να 'ναι, περιμένεις λίγα λεπτά μέχρι να ζεσταθεί το γαλατάκι..

Αυτά από μενα!Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Bebadomama όντως μερικά γάλατα σβολιάζουν...Το είχα διαπιστώσει κι εγώ..Εγώ στην κορούλα μου δίνω το Humana AR, το αντιαναγωγικό κι ευτυχώς δε σβολιάζει..Να σημειώσω ότι όταν λέμε χλιαρό, δεν εννοούμε κρύο..Εμένα το νεράκι μας είναι χλιαρό αλλά προς το ζεστό...:laugh: :laugh:

Καταλάβατε;;;;;

Επίσης για να μη σβολιάζει θέλει και καλό κούνημα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΑΝ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΔΙΝΩ ΦΡΙΖΟΛΑΚ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΥ.ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΚΑΙ ΟΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

antroula έγραψε:

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΑ????

δεν ειναι οτι δεν κανει, φυσικα και μπορεις,απλα δεν μπορεις να ξερεις αν θα δημιουργηθουν βακτηριδια μετα απο καποιες ωρες.Τωρα οπως σε βολευει κιολας,στην καθεμια λειτουργει διαφορετικα.Εμενα με βολεψε το θερμος γιατι δεν καθυστερουσα.Θα βρεις τον τροπο σου,και αυτο που σε εξυπηρετει αυτο κανε:)

και οπως ειπε και η mpempoula καθε μερα το αλλαζεις το νερο και καθαρισε με καυτο νερο το θερμος αν τελικα το χρησιμοποιησεις και οντως θελει καλο κουνημα στο μπιμπερο για να μη σβολιασει:)

στην κρεμα δεν ειχα το ιδιο προβλημα ,δε μου σβολιαζε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...