Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσο σας βοηθάει ο άντρας στο σπίτι??????

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ:dry:

ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΥΡΝΑΩ ΝΩΡΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ....ΑΛΛΑ..ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΡΕΧΩ Κ ΟΛΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!:woohoo:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΕ ΦΑΚΙΟΛΙ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΛΕΩ "ΜΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ"

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ.

ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΑΤΑΡΩ!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΗ ΦΥΣΙΚΗ!!!!

ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΩΣ...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΕΚΕΙ "ΕΞΩ" :blush:

ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ "ΠΑΡΑΛΟΓΗ?"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

gioylaki ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΗ , ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΙ ΣΟΥ 1 - 2 ΣΤΑΝΤΑΡ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (ΓΙΑ ΑΡΧΗ...) ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟΥΛΙΘΡΙΝΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 9-9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ (ΤΖΑΚ ΠΟΤ , ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥ) ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ( ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΤΣΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ , ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ)

Α ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Κ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ . (ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΒΟΛΤΑ...)

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ( ΙΔΡΩΚΟΠΗΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ! )

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΒΡΕ ! :side:

Να σου πω την αληθεια αφοτ δουλευετε κ οι δυο θα επρεπε να συμμετεχει αρκετα κ εκεινος στο σπιτι....

Εγω κ πριν την εγκυμοσυνη δε δουλευα οποτε δεν ηταν κ λογικο να θελω να πιασει τη σκουπα ο ανθρωπος που γυρνουσε 6-7-8 το απογευμα!!!!

Αλλα...Το πιατο ας μην το βαλει στο πλυντηριο αλλα ας το παει μεχρι την κουζινα!

Ας μην βαλει πλυντηριο αλλα ας παει τα απλυτα του στο καλαθι!!!

Ας μην καθαρισει το μπανιο αλλα μην το κανει και λιμνη!!!

Νομιζω πως αν δε σου βγαζει οπως λες εξτρα δουλειες θα μεγαλη βοηθεια κ για σενα!

Οταν ερθουν παιδια ολα αλλαζουν!!!!Γτ τοτε κ εμεις εχουμε εργασια 24ωρη! ;)

Γλυκια μου εξωγηινη σε καμια περιπτωση δεν εισαι!!!

εγω ευτυχως δεν εχω παραπονο από τον αντρα μου..εζησε πολλά χρονια μονος του και ειχε συνηθισει..

σε καμια περιπτωση δεν τον βαζω να κανει δικες μου δουλειες γιατι και εγω ειμαι παραξενη σε αυτον τον τομεα αλλά στις δουλειες που του αναλογουν ειναι αφθαστος..

συζητηστε και μοιραστειτε ευθυνες και δουλειες..δες κατα πόσο ειναι πρόθυμος να αναλαβει ζητηματα και δοκιμαστε καθε μερα να κανετε διαφορετικα πράγματα για να σας μενει ελευθερος χρονος και στους δυο!!

Η αλήθεια είναι πως με βοηθάει πολύ, όμως επειδή είμαι λίγο τρελλή με την καθαριότητα και δεν τα κάνει όπως εγώ θέλω του αναθέτω τα παιδιά και εγώ καθαρίζω.

Βέβαια τα πολύ απαραίτητα κάνω γιατί που χρόνος με την δουλειά και με δυο παιδιά στο σπίτι. Δεν έχω όμως παράπονο, κάνει πολλά περισσότερα απο αυτά που θα επιδίωκα.

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ...

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΞΩ ????

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ???

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:angry: :angry: :angry:

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ... ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!:);)

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΗ!!! ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ!!!! ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΔΗΛ. ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ????

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!!

Κουκλίτσα μου, μην αγχώνεσαι και δεν είσαι η μόνη...

Ούτε εμένα κάνει δουλειές ο άνδρας μου αλλά τουλάχιστον προσέχει πολύ και δε μου βρωμίζει τα καθαρά...

Η αλήθεια είναι οτι δε μου αρέσει και να κάνει δουλειές...

1ον γιατί είμαι πολύ παράξενη και δε μου αρέσει όπως τα κάνει, και

2ον κάνει 2 δουλειές και κουράζεται πολύ, οπότε δε θέλω να τον κουράζω περισσότερο...

juliax έγραψε:

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ...

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΞΩ ????

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ???

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ???

ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:angry: :angry: :angry:

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ... ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!:);)

Χαχαχχαχαχαχχα!!!Εχεις δικιο!!!

Ειναι δυνατον????Τοσο large ειναι ολοι τους που οτι βρεθει στο χερι τους(νερο,σαμπουαν,ψωμι,φαγητο) το σκορπανε απλοχερα παντου!!!!!

Εμενα μια φορα εσπασε ενα τασακι και τα κομματια του βρεθηκαν μεχρι την κρεβατοκαμαρα απ'το σαλονι!!!!

Σημειωνω πως για να φτασεις στην κρεβατοκαμαρα ανεβαινεις 2 σκαλοπατια κ περνας ενα διαδρομο καμια 7-8 μετρα!!!χεχεχεχεχε

Αντε βρειτε πως τα καταφερε το αγορι μου!!! :P

Ασε που πηρε τη σκουπα κ ρουφηξε κ τα τσιγαρα μεσα!!!!!!! :blink:

ΑΧ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!

ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 9-9. ΕΥΤΥΧΩΣ JULIAX ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ:laugh: )

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ 5η ΦΟΡΑ ΠΙΑΝΕΙ)

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΩ.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ . χιχιχιχι

ΚΑΙ ΝΑΙ JULIAX ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ!!!!!!!!!

Κορίτσια, εγώ πιστεύω ότι στο σπίτι πρέπει να συμμετέχουν και οι δύο, ακόμα κι αν δουλεύει μόνο ο ένας. Σε περίπτωση που ο άντρας σας ήταν άνεργος και δουλεύατε εσείς, θα περιμένατε να κάθεται στο σπίτι και να κάνει όλες τις δουλειές μόνος του, ή θα γυρνούσατε απ' τη δουλειά και θα πέφτατε με τα μούτρα στις δουλειές του σπιτιού; Οι περισσότερες το δεύτερο θα έκαναν.

Το να βάλει ο άντρας τα ρούχα του στα άπλυτα ή να πάει το πιάτο του στην κουζίνα, φυσικά και δεν είναι δουλειά. Είναι αυτονόητο, και το περιμένουμε και από τα παιδιά μας, και από όλους που ζουν σε ένα σπίτι. Το να μην τα κάνει όλα αυτά είναι απλά γαϊδουριά. Οπότε, το να κάνει τα παραπάνω δε θεωρείται βοήθεια, θεωρείται απλά καλή συμπεριφορά.

Αυτό με το φακιόλι πάλι, δεν το καταλαβαίνω. Εσείς φοράτε ποτέ σας φακιόλι; Γιατί εγώ ουδέποτε!

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ"ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ Κ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ "ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ" ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ....

ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ!!!!!!!

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ " ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΕΜΑΘΑ"

"ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΑ ΛΟΥΖΟΜΑΙ" ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?

ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ!!!!!(ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ:blink: )

mirlitsa έγραψε:

Αχ Βούλα μου, τι γλυκός που είναι ο αντρούλης σου!!!!

ΑΧ,ΝΑΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ:) ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ!!!!!!

Gioulaki, τουλάχιστον έχει καλές προθέσεις ο άντρας σου!!! :silly:

Να σας πω την αλήθεια, από την καλή του πρόθεση και μόνο σκλαβώνομαι και τα κάνω όλα μόνη μου...αλλά δεν με πειράσει καθόλου!!!

Ο δικός μου, κοριτσια, είναι ανάλογα τα κέφια του....

Μπορεί να κάνει τα πάντα (εκτός από το να πλύνει πιάτα - ευτυχως έχουμε πλυντήτριο) μπορεί όμως να μην κάνει κ τιποτα! Αλλά ρε κορίτσια... είναι πολύ ακατάστατος. Αν λείπει από το σπίτι (κάνει δουλειές σε γειτονικά νησιά) το σπίτι είναι στην τρίχα, χωρίς να κάνω μεγάλες προσπάθειες. Αν είναι σπίτι.... δεν προλαβαίνω να μαζεύω!

:angry:

Με την εγκυμοσυνη δυσκολευομαι λίγο στο σπίτι. Του γκρινιάζω μπας και... χαχα! Και δεν ήταν έτσι, γμτ! Εγώ τον κακόμαθα! :dry:

Ελπίζω στα θαύματα!!!!

η μπεμπα μου ειναι 4ων μηνων..κι εγω μεσα σε αυτο το διαστημα εχασα 13 κιλα,9 της εγκυμοσυνης κ 4 δικα μου..κ δν εκανα διαιτα,απλως δν προλαβαινα να φαω απο το τρεξιμο.δν εχω κανεναν να με βοηθαει κ ο αντρας μου...οταν προσπαθει τα κανει τριςχειροτερα..οποτε παω για υπερκοπωση!!

κοριτσια εμενα δεν εκανε τιποτα απολυτως αφηστε απελπιστικη κατασταση τα ρουχα του τα πεταει κατω,κι αν 1 στο τοσο αποφασισει να βαλει τα απλυτα του στο πλυντηριο....τα βαζει επανω σε αυτο οχι μεσα,οπου τρωει τα παραταει εκει, γεμιζει τον τοπο κ.α που ειλικρινα ντρεπομαι να σας πω.Δεν μπορω να καταλαβω τη λογικη τους ωρες ωρες...βλεπουν οτι ξεπατωνεσαι στις δουλειες και δεν τους ενδιαφερει τιποτα!Τωρα που ειμαι εγκυος βοηθαει λιγο(μου βγαζει τη λεκανη στο μπαλκονι για να απλωσω)!:angry:

αντρες και δουλειες λεξεις που δεν δενουν μεταξυ τους .Οι καλομαθημενοι απο τις μαμαδες τους που νομιζυν οτι θα παθουν τιποτα να παρουν το πιατο τους και το βαλουν στο νεροχυτη η αν φτοιαξουν μονοι τους καφε.Τι παει αν πει δεν θελω να κανει τις δουλειες μου και γιατι παρακαλω οι δουλειες εχουν ταμπελακια με το ονομα του καθενος ; τι παει αν πει αυτος δουλευει ε και εμεις δηλαδη τοι κανουμε ; και οι γυναικες που εργαζοται εξω αλλα ακια υτες που ειναιμεσα στο σπιτι ;Δηλαδη τι αυτους γιατι τους εχουμε μονο για να κανουν σεξ ; η νακατουρανε το καπακι της λεκανης ; πειτε μου σας παρακαλω γιατι δεν αντεχω άλλο .Πρπει εμεις να μαζευουμε τα ρουχα τους γιατι μην λεμε τωρα που καικαλα ξαφνικα ολοι βοηθανε ; λιγοι πολυ λιγοι και αυτο αντους πριξεις .Μια εμρα μου λεει ο καλος μου :να βαλουμε μιαμεγαλυτερη σακουλα στο καλαθακι του μπανιου :γιατι μωρο μου του απαντω φευγοντας δεν τα πηρες ;Εγω μου απανταει ; γιατι του λεω μονο εγω παω τουαλετα εσυ δεν πας τουαλετα ; ετοτε μου λεει μωρο μου να πλενω να μαγειευω και να κανω ολες τις δουλιες καιμετα ςστ να πινεις τον καφε σου και του ειπα :μη μου βαζεις ιδεες γιατι μου ακουγετε πολυ καλο .

Δεν το καταλαβα αυτος δουλευει εξω ωραια εγω εχω αφησει τη δουλεια μου για αν τρεχω απο Δευτερα -παρασκευη σ ελογοθεραπειες και εργοθεραπειες μιαμισι ωρα καθε μερα να παω και αλλη τοση να γυρισω και να πρπει εν τω μεταξυ τα σαββατοκυριακα να κανω τη δουλεια )κομμωτρια)καικατα τα αλλα εκεινος μονο κουραζετε.Ετσι ακιε γω του την ειπα οτι αν δεν βοηθας δεν θαεχεις ρουχα να βαλεις.

Egw pali apo ton diko mou den exw kanena parapono!!

Kai skoupa tha valei kai rouxa tha aplwsei,kai to trapezi tha

strwsei kai tha mazepsei.An exei kefia kai xrono kamia fora

mageireyei kiolas kai genika me voithaei poly apo thn arxh

pou hmastan mazi! Kai twra me thn mikrh akoma pio poly! Kai na

fantasteite oti einai poly kakomathimenos apo thn mama tou kai

oti molis ton vlepei na kanei kamia douleia mou thn leei! Ti ftaiw

egw kyra mou? Monos tou thelei kai ta kanei,egw den tou to zhthsa pote.

A! Kai pernei ligo xartaki afou kanei pipi tou kai katharizei kai

gyrw gyrw thn toualeta kai meta kleinei kai to kapaki to mwro mou!

Ax!! Ton LATREVWWWWW!!!! :laugh:

εμένα πάλι βοηθάει, δεν έχω παράπονο. Θα βάλει μια σκούπα, ένα σφουγγάρισμα αν χρειαστεί (καλά δεν έχω και τρελλές απαιτήσεις). Μου αρέσει επίσης που ασχολείται πολύ με το σπίτι, μικροδουλειές, επιδιορθώματα, κατασκευές, βαψίματα κτλ. χωρίς να λερώνει και όταν λερώνει τα σκουπίζει και τα σφουγγαρίζει. Χρυσός!!!Απλά πετάει πολύ τα ρούχα του, κακό αυτό!!

Εμάς από κάποια φάση και μετά είχαν αντιστραφεί τελείως οι όροι. Από τότε που ήρθαμε Κύπρο, εγώ δουλεύω (μη φανταστείτε ότι σκοτώνομαι) κι αυτός κάθεται. Έτσι, πολλές φορές τα κάνουμε όλα ανάποδα, π.χ. εγώ ήμουν στη δουλειά κι αυτός μαγείρευε. Μια φορά μάλιστα, με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι θα πάει στο σκακιστικό όμιλο κι ότι το φαγητό δεν είναι έτοιμο, και θα πρέπει να τελειώσω εγώ το ψήσιμο, όταν θα γύριζα από τη Λευκωσία (μένουμε Λάρνακα) κι εγώ τα πήρα, και του είπα "έρχομαι σκοτωμένη απ' τη δουλειά και το μόνο που ζητάω είναι ένα φαγητό" δηλαδή αυτά που λένε συνήθως οι άντρες στις γυναίκες τους (και η Καλογεροπούλου στον Κωνσταντίνου στο "Γάμος αλά ελληνικά"). Ή πάλι σήμερα, έπρεπε να βάψουμε ένα ράφι στο χώρο κάτω απ' τη σκάλα, κι επειδή ο χώρος είναι πολύ κλειστός και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε έξω το ράφι, το έβαψα εγώ, επειδή αυτός έχει άσθμα. Καλά, εμείς είμαστε λίγο άλλαντάλλον σα ζευγάρι!!!!

Χαχα και εγω Βάνια τον είχα αφήσει μια φορα χωρις κάλτσες!!!Μου λέει"Αγάπη μου που είναι οι κάλτσες μου?" "Δεν ξέρω,λέω, εκεί που τις άφησες μήπως??"

Απο τότε με προειδοποιεί "Μωρό μου μηπως να έβαζες κανενα πληντύριο σκούρα? Θα μείνω απο κάλτσες"

Νομίζω πως θέλουνε εκπαίδευση...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...