Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ......


WENDY

Recommended Posts

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ..ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ..ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ..ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ..ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ..Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ..ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΑΙΤΙΑ...ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΚΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΜΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΟΣ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ..

ΚΙ ΕΓΩ ΚΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΑ ΑΝΑΙΜΙΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ????????????

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ 25% ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΛΛΙΝΔΟΡΟΜΗ..ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΟΧΙ...ΠΕΘΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ..ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ...Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω τι λέξεις να χρησιμοποιήσω για να σου δώσω δύναμη.Δεν υπάρχει κάποια θεραπία ώστε να μην παίρνει το έμβρυο το στίγμα που έχεις εσύ και ο άνδρας σου;

Δεν ξέρω τι να πω.Προσευχήσου στο Θεο,θα σε βοηθήσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τώρα τί να σου πω και γω...; Να κάνεις κουράγιο;

Προσπάθησε κορίτσι μου να βιώσεις την απώλεια και να το ξεπεράσεις. Πάρε όσο χρόνο σου χρειάζεται...

Εδώ θα βρεις παρηγοριά.

Είναι πολλές οι κοπέλες που απέκτησαν παιδάκι μετά απο πολλές αποβολές, κόπο και στερήσεις.

Έχε πίστη και επιμονή!

Εύχομαι με όλη μου την ψυχή να τα καταφέρετε την επόμενη φορά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι πολύ αγάπη μου,πάρα πολύ...

Κουράγιο να σου δίνει ο Θεός,και να δεις ότι δε θα σε ξεχάσει...

Υπομονή καρδούλα μου...υπομονή...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν υπάρχουν λόγια... Είναι τρομερό αυτό που συνέβη!

Οτι και πει κανείς θα ναι λίγο και σίγουρα δε θα βοηθήσει!

Εχε πίστη στο Θεό!Σ' Αυτόν προσευχήσου! Εκεί θα βρεις βοηθεια! Τίποτα δεν είναι αδύνατο για Εκείνον! Ζήτα με πίστη αυτό που θέλεις και θα στο δώσει!

Ξερω ότι τώρα όλα σου ακούγονται ανούσια! Κάνε κουράγιο! προσπάθησε!! Μην τα παρατήσεις! Ο Θεός θα σας στείλει το παιδάκι που τόσο λαχταράτε!!

Νιώθω τον πόνο σου! Οτι χρειαστείς θα μαι κοντά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:( Λυπαμαι παρα πολυ γι αυτο που σου συνεβη κοριτσι μου,πιστεψε με ομως η ελπιδα παντοτε υπαρχει και ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει!Αποδειξη ειναι ολα αυτα τα παιδια που γεννιουνται σε περιπτωσεις που η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!κουραγιο!Ο πονος που νοιωθεις ειναι αναποφευκτος,ομως σιγα σιγα με τον καιρο θα καταλαγιασει!Θα βγεις πιο δυνατη απο ολη αυτη την δυσκολη κατασταση που βιωνεις τωρα και δεν θα σου πω οτι θα ξεχασεις...αλλα σιγουρα θα χαμογελασεις ξανα!Ειμαστε ολες διπλα σου αυτες τις δυσκολες στιγμες,να μας θεωρεις φιλες σου,και οτι χρειαστεις μην διστασεις!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουράγιο κοπέλα μου σ εσένα και στον άντρα σου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα να μείνεις ξανά έγκυος και να κρατήσεις ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Περασες κατι παρα πολυ δυσκολο...προσπαθησε να πεισεις τον εαυτο σου πως ποτε δεν συνεβη...ξεχασε το σαν να εγινε σε καποιο αλλο ζευγαρι κι εσυ απλα το διαβασες και λυπηθηκες...προχωρα μπροστα...συνεχισε τις προσπαθειες...

και κατι ακομη ,πριν λιγο καιρο καναμε εξετασεις κι εμεις για το στιγμα διοτι τα δικα μου αποτελεσματα ηταν οριακα (ο αιματοκριτης μου βεβαια ηταν 40,3)φοβηθηκα λοιπον και καναμε την εξεταση ξανα της οποιας τα αποτελεσματα θα παρω την παρασκευη,διαβασα λοιπον πως με εξωσωματικη γινεται να διαλεχτουν τα γερα μωρακια και να εμφυτευτουν μονο αυτα που δεν πασχουν!δεν ξερω αν το γνωριζες η αν το εχεις ηδη κανει παντως ειναι μια λυση κι αυτη.

Λυπαμαι για αυτο που σου συνεβη και σε καταλαβαινω.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα και τον επομενο μηνα να μας πεις πως εισαι εγκυος ξανα...μην φοβασαι ψυχουλα μου,οι πιθανοτητες να ξανασυμβει κατι τετοιο ειναι ελαχιστες!ο θεος σε ακουει,προσευχησου σαυτον και παρε δυναμη.ευχομαι ο Αγιος Ραφαηλ ,Νικολαος και Ειρηνη να ερθουν σημερα στο πλευρο σου και να σου χαρισουν αυτο που επιθυμεις!!!τους πιστευω πολυ και ακομη θαυματουργουν.καλο βραδυ ψυχουλα μου,πονεμενη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουράγιο καλή μου...

Εύχομαι όλα απο εδώ και πέρα να σου πάνε όπως εσύ ποθείς...

Να μην ξαναστεναχωρεθεί το προσωπάκι σου και μόνο χαμογελα να δημιουργούνται απο εδώ και περα...

Μην το βάζεις κάτω...

Εχε πίστη και όλα θα γίνουν!

Τέλος του μήνα ξεκινάμε προσπάθειες με τον αντρούλη μου μετά απο μια παλλίνδρομη που είχα...Νιώθω πολύ δυνατή και πιστεύω πολύ στο θεό...Πιστεύω οτι θα μου ξαναδώσει ένα μωράκι το οποίο θα είναι υγιέστατο και θα μπορέσω να το κρατήσω αγκαλίτσα!

Το ίδιο εύχομαι και σε σενα!!!

Σου σκουπίζω τα ματάκια και σε φιλώ στα μαγουλάκια...:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπαμαι πολυ καλή μου.ευχομαι να ειναι η τελευταια σου στεναχωρια σου κ απο εδω κ περα μονο χαρες να εχεις.δε χαθηκε καμια ελπιδα.να εχεις πιστη κ πολυ περισσοτερο να προσευχεσαι στο Χριστο στη Παναγια κ στην Αγια Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ....ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ..ΞΥΠΝΑΣ,ΛΕΣ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ???ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ,ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ..ΕΝΑ ΚΕΝΟ..ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΤΕ..

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ..ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ..

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟΥ ΛΕΩ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΑΣ..ΜΟΝΟ,ΛΥΠΑΜΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟ ΘΕΟ...ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΟΥΝ ,ΠΙΣΤΕΥΑ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΩΣ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ..ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΧΘΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ..ΠΕΤΑΞΑΝ ΨΗΛΑ..ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ..ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥΣ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βασω μου....ειλικρινα εχω στεναχωρεθει πολυ....ο πονος ειναι μεγαλος...

κοιτα μονο απο δω και περα να προσεχεις την υγεια σου...μονο ετσι θα ερθει το υγιες μωρακι!!!!!

να προσεχεις και οτι χρειαστεις πες μου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκεια μου το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ειμαι το καταλληλο ατομο εγω για να σε παρηγορησω,εγω που διαβαζω τα οσα γραφεις και κλαιω με μαυρο δακρυ,που πηρα μια αρνητικη χωριακη και ημουν να πεθανω.ομως αυτο που ξερω καλα ειναι οτι μετα απο καθε δυνατο χαστουκι που με κανει να λυγισω και να πεσω κατω ενα αορατο χερι,ενα τρυφερο χαδι στο αλλο μαγουλο παντα με βοηθαει να ξανασηκωθω.νιωθω οτι ειναι με ανωτερη δυναμη,η δυναμη του θεουλη που οσο κι αν πιστευουμε πως μας ξεχναει και του θυμωνουμε τσουπ μας στελνει εστω και καποιες φορες λιγο καθυστερημενα μια αλλη απροσδοκητη χαρα...τα 3 θησαυρακια σου πολυ συντομα θα στειλουν στην κοιλιτσα σου το αδελφακι τους για να σου δωσουν μια τεραστια ευτυχια γιατι σιγουρα δεν θελουν να βλεπουν τη μανουλα τους να κλαιει και να ποναει η καρδουλα της...και απο κει ψηλα και τα τρια ενωμενα θα ειναι οι φυλακες αγγελοι σας που θα σας προστατευουν για παντα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουράγιο Wendy μου! Κουράγιο κοπέλα μου! Μόνον ο Θεός μπορεί να σε βοηθήσει! Ηρέμησε, να τα σκέφτεσαι πάντοτε τα μωράκια σου κι όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα κρατήσεις στην αγκαλιά σου μωράκι! Μην τα παρατάς και μην απογοητεύεσαι κοριτσάκι μου! Να μου προσέχεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν έχω λόγια να σου πω αλλά να θυμάσαι πως η δύναμη και η πίστη δοκιμάζονται καθημερινά..τα μωρά μας δεν είναι τίποτε άλλο πέρα απο δωράκια που τα στέλνει ο θεός και αυτός γνωρίζει καλύτερα απο εμάς τη συνέχεια. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε άλλο πέρα απο να τα αγαπάμε και να τα φροντίζουμε. Σίγουρα ο θεός θα σε ανταμείψει ΣΥΝΤΟΜΑ για τα μεγάλα αποθέματα αγάπης που έχεις μέσα σου. Να έχεις πίστη και να μην τα παρατάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου για να μπορέσει να υποδεχτεί τα ΔΩΡΑΚΙΑ που σύντομα θα σου ξανά έρθουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω...

ειλικρινα λυπαμαι πολυ... :(

Οσο για το στιγμα οταν το εχουν και οι δυο γονεις υπαρχει πιθανοτητα να γεννηθει παιδι θαλασσαιμικο. Οι θαλασσαιμικοι πρεπει να κανουν συχνές μεταγγίσεις αίματος.(αυτα τα γραφω επειδη ρωτησες για το στιγμα)

Να σου ευχηθω συντομα μανουλα... :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λυπάμαι όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Να ξέρεις ότι σε καταλαβαίνω και είμαι δίπλα σου. Σου εύχομαι ένα νέο μωράκι να έρθει σύντομα στη ζωη σου και να σου απαλύνει τον πόνο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς. Κάνε κουράγιο, και όπως είπαν και οι άλλες κοπέλες, τώρα πρέπει να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Να ξαναφτοιάξεις καλη ψυχολογία για να είσαι έτοιμη για το επόμενο παιδάκι που είμαι σίγουρη ότι δεν θα αργίσει.

Φιλικά,

Θάλεια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!!Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ , ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!ΟΛΕΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοπελα μου γλυκια διαβασα το μυνημα σου κ πραγματικα συγκινηθηκα, λυπαμαι αγαπη μου,ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ο Θεος να σας δωσει συντομα ενα γερο μωρακι κ να παρει τον πονο σας....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοριτσάκι μου...

Ο Θεούλης να σου δίνει δύναμη,να είσαι δυνατή κ κάτι μέσα μου μου λέει πως πολύ σύντομα θα σου κάνει δώρο ένα υγιέστατο μωράκι..Έτσι,για να επανορθώσει για τα αγγελούδια που σου πήρε..

Να προσέχεις τον εαυτό σου...Σε σκεφτόμαστε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...