Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΨΩΝΙΑ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ?


Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ.ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΡΩΤΑ? ΝΑ ΑΕΧΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kallio έγραψε:

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 17 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΨΩΝΙΑ.ΠΟΤΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΡΩΤΑ? ΝΑ ΑΕΧΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ?

ΚΑΛΛΙΟ, ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ Ε???

ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΩΝ:woohoo:

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΛΑ.

ΠΛΥΣΙΜΟ, ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΚΛΠ.ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑ.ΕΙΧΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ, ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ(ΚΟΥΝΙΑ-ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΛΠ)ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΖΙΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΗΚΑΜΕ:(

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh:

Εγώ άρχισα αυτή την εβδομάδα τις αγορές!

Κατέληξα στην κουνια. Από την μια είναι οι εκπτώσεις απο την άλλη η ευκαιρία που είμαι στην Αθήνα (μένω Νάξο). Οι γονείς μου είναι χειρότεροι από μένα.... Τρελαίνομαι να κάνω ψώνια, ειδικά για το μωράκι... ολα είναι τέλεια!

Μόλις επιστρέψω σπίτι θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε το παιδικό δωμάτιο (βάψιμο, στήσιμο τα έπιπλ, καθάρισμα....) Τώρα που μπορώ, για να το ευχαριστιθώ! Τι? Με την κοιλιά στο στόμα?

:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ Θ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ.ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ,ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΛΠ.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!Ν΄ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.ΜΑΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ!ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ!ΕΓΩ ΑΡΓΙΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ 8ο ΜΗΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ,ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ "ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ...."ΚΛΠ.ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 7ο ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΩ(ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 9 ΚΙΛΑ),ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ Ν ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΟΩΣ ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ.ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 22 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ 3 ΚΑΔΡΑΚΙΑ (ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΦΥΣΗ!!!!) ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΝΙΖΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΙΧΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΣΕΙ ΕΡΘΕΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ,ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΚΟΥΝΙΕΣ,ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΚΛΠ.ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.

SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ...................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα συμφωνησω με τις προλαλισαντες να αρχισεις οποτε σου αρεσει και να παρεις οτι σου κουκλα μου. πιστεψε με μια φορα θα τα χαρεις κι αυτη ειναι η πρωτη σου.

κι εμενα ολη την ωρα μου ελεγαν να περιμενω μπας και συμβει κατι.

ε και τι να κανουμε εαν συμβει συνεβει , εδω θα εχουμε τον πονο της απωλειας τα λεφτα θα σκεφτουμε; δεν μπα να τα παιταξουμε;

για μενα μωλις μαθεις το φιλο ξεκινα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγώ κορίτσια αν μπορούσα θα άρχιζα τα ψώνια ή την έρευνα αγοράς από τώρα (20 βδομάδων).Πολύ θέλω να βγω στην αγορά να πάρω ιδέες για το παιδικό δωμάτιο,αλλά λόγο πολύ χαμηλού πλακούντα δεν βγαίνω καθόλου από το σπίτι και δεν κάνω καθόλου δουλειές το πιο πηθανό είναι να στείλω την αδερφή μου αργότερα να πάρει τα κυρίος απαραίτητα και μια καλαθούνα για τον πρώτο καιρό που θα έχω την μικρή μου στο δωμάτιό μου, και όταν με το καλό γεννηθεί και είμαι σε θέση τότε θα ετοιμάσω το δωμάτειό της με κάθε λεπτομέρια γιατί το έχω πολύ μεράκι και δεν θέλω να το κάνουν άλλοι για εμένα.Γι'αυτο απολάυστε την χαρά σας τα ψώνια και ότι άλλο σας ευχαριστεί για τον ερχομό του μωρού σας και όλα θα πάνε καλά, σε λίγο καιρό θα τα χαιρόμαστε στην αγκαλιά μας ο καιρός περνάει γρήγορα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 20 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ , ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΓΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙ , ΑΛΛΑΞΙΕΡΑ (ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΕΝΝΑΣ)

ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΑΚΙΑ ΠΡΟΙΚΑ ΒΕΒΕ , ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 8Α ΠΕΤΥΧΕΙΣ !

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΤΑ ΓΛΙΤΩΣΑ ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ !!!:angry:

ΚΑΛΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ !!!:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι,να κανεις οπως ακριβως νοιωθεις,εαν θελεις απο τωρα,απο τωρα!!!Εσυ φροντισε να απολαυσεις αυτες τις στιγμες της αναμονης γιατι ειναι μοναδικες!

Σου ευχομαι με το καλο!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...