Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΤΑ 99% ΑΠΟ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ..ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ..ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΣΟΥ ΛΥΓΙΖΟΥΝ?ΕΧΑΣΑ ΗΔΗ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΡΓΗΣΑ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ..ΖΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ..ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.."ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΜΗ..ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΛΥΓΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ"..

ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΩ...ΤΟΣΑ ΔΑΚΡΥΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ...ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...

Δημοσίευση

Κρίμα, κρίμα, κρίμα, κρίμα...

Το έχουν περάσει πολλές γνωστές μου αυτό με δίδυμα... Σκέψου ότι θα έχεις το αγοράκι σου...

Κουράγιο κάνε, τι άλλο να σου πω;;; Σκέψου ότι πρέπει να είσαι δυνατή για το γιό σου...

Δημοσίευση

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΜΒΡΥΩΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ 4% ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...ΣΥΝΕΧΟΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ!!!ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΜΒΡΥΩΝ ΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!!..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

Δημοσίευση

Γλυκιά μου είναι πολύ σκληρό αυτό, όμως δεν είναι προτιμότερο να το αποχαιρετήσεις τώρα και να πονέσεις μια στιγμή απ΄οτι να το γεννήσεις και να το βλέπεις να υποφέρει μέρα με την μέρα?

Να φανείς δυνατή και να το ξεχάσεις γιατί έχεις και το δεύτερο που πρέπει να σκέφτεσαι και να είσαι ευτυχισμένη. Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά.

Είναι σκληρό αυτό που σου λέω να το ξεχάσεις, όμως δεν έχεις άλλη επιλογή. Μην χαλάς την περίοδο της εγκυμοσύνης σου με κάτι που δεν μπορείς να αλλλάξεις, απόλαυσε την, και να σκέφτεσαι μόνο το μωράκι σου που θα κρατάς σε λίγο καιρό στην αγκαλιά σου!

Γερό και δυνατό να είναι το μωρό σου και να πάνε όλα καλά.

Δημοσίευση

Κουράγιο. Ξέρω αρκετές περιπτώσεις που αναγκάστηκαν να ρίξουν το ένα διδυμάκι, λόγω ασθένειας ή άλλων προβλημάτων, και το άλλο γεννήθηκε υγιέστατο! Η ξαδέλφη μου είχε τρίδυμα και αναγκάστηκε να αποβάλει το ένα επειδή είχε πεθάνει.

Το αγοράκι σου θα είναι μια χαρά, είμαι σίγουρη, κι όλες προσευχόμαστε να είστε καλά!

Δημοσίευση

wendy μου ξερω μια κοπελα. ΑΚΡΙΒΩΣ η ιδια περιπτωση με την δικια σου! το θετικο ειναι πως το ανακαλυψε ο γιατρος σου εγκαιρα και δεν θα επηρεαστει η υγεια στο αγορακι σου η σ'εσενα! την στιγμη που ειναι αρρωστουλικο δεν μπορει κανεις να κανει τιποτα! οποτε πρεπει να κανεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ΜΗΝ επηρεαστει η υγεια στο αγορακι σου! μαζεψε ολη σου την δυναμη μεσα σου και ενεργοποιησε την για το αγορακι σου! σκεψου θετικα για το αγορακι σου! μην μαραζωνεις γιατι επηρεαζεται το αγορακι σου!

αυτη η γνωστη μου που σου λεω, ειχε περασει πολλες αποβολες, εκανε πολλες εξωσωματικες,... τελικα περσι εμεινε εγκυος με διδυμα, δεν μπορουσε να πηγαινει δουλεια, εκανε και μερικους μηνες κλινικη, νοσοκομειο. τελικα οταν ηταν 6 μηνων εχασε το ενα, και υπηρχε τεραστια πιθανοτητα να εχανε και το αλλο... τελικα εκανε αναγκαστικα την αποβολη για το ενα και τα καταφερε και το αλλο. αυτην την περιοδο γεννησε!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

κουράγιο κοπέλα μου.κ εγω ειμαι μητέρα διδύμων.κ περάσαμε κ εμεις τον φοβο αναμεσα στο 3 κ 5 μήνα να χάσουμε κ τα δυο κοριτσάκια μας.αλλα ειχαμε πιστη κ ολα πηγανε καλά.ευχομαι με το καλό να γεννηθεί ο αντρούλης σου.

Δημοσίευση

MARKER ΕΚΑΝΑ ΛΗΨΗ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΣΚΕΥΗ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ 99% ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΙΣΩΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ..ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΟΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΒΟΛΗΣ 4%.......ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΤΙ 99% ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ........

Δημοσίευση

το ποσοστο της αποβολής ειναι παρα πολύ μικρό.μη το σκεφτεσαι καθόλου.σκεψου οτι ολο το αγχος σου μεταδίδεται στο μωράκι σου.κριμα δεν ειναι απο τοσο μικρο να στενοχωριέται.δεν εισαι πλεον μόνη σου...

Δημοσίευση

ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.... ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ΣΟΥ!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!

ΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση

ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ-ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΝΤΑ!

Δημοσίευση

λυπαμαι κοπελα μου για ολα οσα σου συνεβησαν ειναι πολυ δυσκολο να εισαι δυνατη μετα απο αυτο αλλα πρεπει γλυκια μου σκεψου μονο οτι υπαρχει και αλλη μια καρδουλα που χτυπαει μεσα σου το αγορακι σου που σε εχει αναγκη δεν εχω κατι αλλο να σου πω παρα μονο κουραγιο και να σου δωσει ο θεουλης την δυναμη που σου χρειαζεται

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...