Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το έχω θέσει και αλλού το θέμα αλλά ήταν εκτός ιατρικών θεμάτων και ίσως γι' αυτό δεν βρήκα ανταπόκριση. Είμαι 17 εβδομάδων έγκυος και βρέθηκε σε κολπική εξέταση ότι έχω αιμολυτικό στρεπτόκοκκο. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά μπορεί να πάρω αντιβίωση κι εγώ και το μωρό μετά τη γέννα. Εγώ πάλι βρίσκω ότι δεν είναι και μικρό πράγμα να πάρει αντιβίωση ένα βρέφος που μόλις γεννήθηκε αλλά τον εμπιστεύομαι.

Το έχει περάσει καμιά σας για να μου πει τι έκανε τελικά;

Δημοσίευση

Δυστυχώς, καλή μου, δεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Αν νιώθεις ανασφάλεια, πήγαινε να πάρεις και 2η γνώμη.

Σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο να παίρνει αντιβίωση 1 βρεφάκι, αλλά αν δεν μπορείς να το αποφύγεις σημαίνει οτι γίνεται για το καλό του!

Δημοσίευση

χαρα η κουμπαρα μου ειχε στρεπτοκοκο αλλα δυστυχως δεν ειχε κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου με αποτελεσμα αν μην το ξερει και την ωρα που γεννησε περασε στο μωρο με αποτελεσμα να κινδινευσει η ζωη του το εβαλαν στη εντατικη. τοτε ημουν εγκυος στον γιο μου και οταν το ειπα στον γυναικολογο μου μου ειχε πει αυτες τις παραλειψεις κανουμε καινα τα αποτελεσματα αν το ειχαν ανακαλυψει δνε θα ειχε κανενα προβλημα θα της εδειναν αντιβιωση η οποια δεν κανει κακο στο μωρο και αννμετα δεν ειχε γινεικαλα θα γενναγε με καισαρικη γιατι η συγκεκριμενη μορφη περανει κατα το τοκετο .Δεν θελω αν σε ανυσηχησω αλλα καλο θα ηταν να τον ρωτησεις αν μπορεις αν κανεις κατι τωρα μπορει βεβαια να ειναικαποια αλλη μορφη στρεπτοκοκου .Μην το αφησεις προσεξετο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Rena92 καλημερα κοριτσι μου! Απο ο,τι βλεπω κ στην ομαδα Δεκεμβριου σε ολα σχεδον τα κοριτσια εχουν επανελθει οι καουρες..ειπαμε με τον γιατρο να μην παρω κατι εφοσον δεν ειναι καθημερινο προβλημα..τα μαλοξ με βοηθουσαν θυμαμαι οπως κ η σοδα με λεμονι😊 1244 ο μπεμπης! Κ εμενα με το κεφαλι κατω ηταν,πολυ χαμηλα,ολη μερα τα ποδια του στα πλευρα μου τα ειχα🤪μια χαρα μας βρηκε,σε ενα 10ημερο θα παω για αιματολογικες κ το γριπης,σε ενα μηνα θα μας δει παλι με το καλο και για ντοπλερ δεν ειπαμε κ ξεχασα να ρωτησω κ εγω😬
    • Καλημερααα!!Αα βλεπω ενταξει το εχουμε ολες καλα παει αυτο😅 εμεις ειπαμε απο την στιγμη που δεν το εχω συνεχεια κ καθε μερα να μην παρω καποιο χαπι κ.λπ ακομη κ βλεπουμε!!1244 ο μπεμπης🥰 τα ειδε ολα τελεια ο γιατρος,τωρα σε ενα μηνα παλι θα παμε να μας δει,θα παω για το εμβολιο γριπης κ αιματολογικες σε κανα 10ημερο. Κ εμενα να μου πειτε εαν κανετε ομαδικηη😊
    • Καλημέρα κορίτσια! Εγώ εχθές είχα την πρώτη μου καούρα μετά τις φοβερές εκείνες του πρώτου τριμήνου..έκανε ώρα να μου περάσει και έφαγα μόνο λίγο ζελέ και φρυγανιες προς το βράδυ..και σε εμένα έχει πει gaviscon, αλλά καθυστερω να το πάρω γιατί φοβάμαι τυχον παρενέργειες στο άλλο γαστρεντερικό. Αντιμετωπίζει καμία σας πρόβλημα με αιμοροιδες; Εγώ δυστυχώς πλέον πολύ άσχημα...😔 Ενδιαφέροντα τα ερωτήματα της @Iris9 έχει καμία σας ιδέα για τα σκουφάκια και τις πάνες;     
    • Καλή ιδέα! Ποια έχει χρόνο να το αναλάβει; 😅 
    • Αχ κι εγώ μπήκα δυναμικά στις καούρες... Χθες ξύπνησα στις 3:30 τη νύχτα από την παλινδρόμηση 🤢 Λοιπόν μου έχει πει η μαία να πίνω ένα ποτήρι κρύο γάλα αμυγδάλου και βοηθάει όντως πολύ! Επίσης τα μαλοξ μου είπε δεν είναι τόσο συμβατά με την εγκυμοσύνη. Προτίμησε γκάβισκον. Εγώ έκλεισα Doppler 30/10! Άντε να πάει καλά κι αυτό 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...