Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΑΣΑ 2.300kg ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ!ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?


Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..θυμάστε όταν σας είπα πως είχα προδιάθεση για διαβήτη κύησης?ελπίζω πως ναι.Επίσης ελπίζω να θυμάστε πως πλέον ακολουθώ μια συγκεκριμένη διατροφή και κάνω 3 φορές την ημέρα καταμέτρηση σακχάρου με ειδικό μηχανάκι.

Εχθές έστειλα με e-mail τις μετρήσεις μου στον ενδοκρινολόγο(είμαι μακριά γι'αυτό)που με παρακολουθεί για να τις δεί και να μου πει αργότερα από το τηλέφωνο πως τα πηγαίνω.Μου είπε όλα καλά είναι απλά να κόψω τελείως το ψωμί από το μεσημεριανό μου(για να καταλάβετε δεν έτρωγα καθόλου..τελοσπάντων:dry: )γιατί οι μετρήσεις το πρωί νηστική ήταν 2-3 λιγο ανεβασμένες αλλά κατά τ'άλλα να μην ανησυχώ:)

Με ρώτησε επίσης αν έχασα κιλά και του είπα πως δεν ξέρω γιατί δεν διαθέτω ζυγαριά στο σπίτι και ύστερα ρώτησε αν αισθάνομαι καλύτερα με την διατροφή και είπα ναι(όντως αν και λυσσομανάω απ'την πείνα:S νιώθω πιο ανάλαφρη:lol: ).

Για να μην πολυλογώ σήμερα πηγαίνοντας στο φαρμακείο για να αγοράσω ταινίες για το μηχανάκι διαπίστωσα πως το κατάστημα είχε στην κατοχή του μια μηχανή που με 50λεπτά σου μετρούσε το ύψος και το βάρος με ηλεκτρονική ακρίβεια.Αποφάσισα πως είναι καλή ευκαιρία να το δοκιμάσω και να ενημερωθώ...κορίτσια με έδειξε 2.300kg κάτω!!!:blink:

Αγχώθηκα όσο δεν φαντάζεστε!αν έχασα 2.300kg σε 10 μέρες που κάνω την διατροφή σε 30 πόσα θα χάσω ρε κορίτσια???με το μωρό μου τι γίνεται?θα πάιρνει τα κιλά που πρέπει ή αυτό θα έχει επιπτώσεις στην υγεία του?στεναχωριέμαι..:(

Θα πάρω τον γυναικολόγο μου στις 1:00 που πάει στο γραφείο να τον ενημερώσω και στις 2:00 θα πάρω τον ενδοκρινολόγο επίσης να μιλήσουμε...αλλά ως τότε σας παρακαλώ πείτε μου είχε καμιά σας ανάλογη εμπειρία?αν όχι τι πιστέυετε..βλάπτω το μωρουλίνι μου?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mhn anhsixeis apoti katalaba diko sou lipos exases oxi tou mwroy .ela tha kaneis kai kormi meta apo thn diatrofh !!!!na deis den tha fenete otan genniseis oti gennises ....

mhn anxonese tha deis oti auto tha sou pei kai o gynaikologos .

perimenw nea sou .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ? ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΛΑ, ΧΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΗΡΕΜΙΣΕ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 4Ο ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙΛΟ ( ΠΡΟΣΕΧΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ, 9 ΚΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ) ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΙΛΑ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΛΙΑ, ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ' αρχάς, δεν μπορείς να ξέρεις πόσο βάρος έχασες, γιατί πρέπει να ζυγίζεσαι στην ίδια ζυγαριά.

Παρ' όλ' αυτά δεν παίζει ρόλο για το μωράκι σου, αρκεί βέβαια να μη στερήσε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

&γω έχω λίγο ανεβασμένο ζάχαρο...

Μου λείπουν πολύ τα γλυκάκια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!:)

μίλησα με τον γυναικολόγο μου και μου είπε πως είμαι εντάξει και να μην αγχώνομαι..ανεξάρτητα με τα δικά μου κιλά το μωρό συνεχίζει να αναπτύσεται.:P

ΗΡΕΜΗΣΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

menoula σου ειχα ξαναμπαντησει σε αναλογο θεμα μην ανυσηχεις εσυ μπορει να εχασες αλλο το μωρακι μεγαλωνει κανονικα ειναι που αρχισες να τρως πιο σωστα κ οχι σορυ βλακειες, κεγω σ'εναμιση μηνα στην εγκυμοσηνη ειχα παρει μισο κιλο κ το μωρακι 1 οποτε συνεχισε ετσι κα μαλον θα παρεις μονο τα 12,αντε 14 κιλα που νπρεπει στην εγκυμοσηνη;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον έτσι θα ναι!τώρα που έκοψα τις βλακείες τρώω πιο σωστά και γω και ο μπεμπούλης μου..όπως είπα και στην αρχή νιώθω πιο ανάλαφρη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...