Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ?

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ?

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ!

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ!;) ;) ;)

Δημοσίευση

MAKARI NA EIKSERA APO POU N AKSEKINISO GIA NA SAS PO MIPOS K NIOSO K EGO KALITERA ALLA PRAGMATIKA DEN KSERO APO POU ......

APLA NIO8O TELEIOS ILI8IA GIA ALLI MIA FORA STI ZOI MOU

EDOSA SE LA8OS AN8ROPO TI STIRIKSI MOU K OLI MOU TIN AGAPI K MAZI ME AFTON K STA PAIDIA TOU POU EIXE APO TO PROTO TOU GAMO . TOSA XRONIA DEN ZITISA TIPOTA PARA MONO NA MOU DIXNEI OTI EIMAI SIMADIKI GIAFTON ALLA OUTE K AFTO TO EIXA META APO 6 XRONIA POU KSEMPERDEPSE ME TIN PROIN SIZIGO TOU K FTASAME STO SIMEIO NA PAROUME K TA PAIDIA KATI POU EI8ELE K EFOSON I ALLI PLEVRA DEN EI8ELE TA PAIDIA TIS TA PIRAME ARKETA EFKOLA MPORO NA PO . OTAN ZITISA NA EXOUME MIA SOSTI OIKOGENIA K NA MIN YPARXOUN IDRIGES K PSEMATA OPOS EIXE MA8EI H ALLI TA PAIDIA TIS K AFTO 8A TO EPITIXENAME STO NA MIN EXOUN K POLLES EPAFES ME TIN MANA TOUS OPOS ALOSTE K TA IDIA TA PAIDIA EPI8IMOUSANE TO 8EORISE PARALOGISMO GIATI TOUEIPA OTI DEN MPOREI NA PERNEI T APAIDIA OPOTE GOUSTAREI K NA TA EPISTREFEI OPOTE EPISIS 8ELEI GIATI EMEIS TOSA XRONAI DEN KANAME KATI TETIO TOTE MOU EIPE OTI DEN MPOREI TI MOURMOURA

OK ISOS TA LEGAME SE PIO EDONO TONO K EIMOUN K EGO EKNEVRISMENI ALLA DEN NOMIZO OTI PARALOGIZOMOUN KIOLAS TESPA AFTA EINAI POLI LIGA MPROSTA SE AFTA POU NIO8O AFTI TI STIGMI K AN DEN SAS PO OLI TIN ISTORIA DEN 8A MPORESTE NA KATALAVETE ALLA K PALI DEN YPARXEI LOGOS NA SAS KOURASO .APLA NIO8O PRODOMENH KK POLY MA PARA POLY PLIGOMENI POU EKANA TO LA8OS NA STIRIKSO ENAN AN8ROPO POU POTE DEN MPORESE NA TO EKTIMISI K MOLIS EIR8ANE EKEI POUEI8ELE OLA PLEON DEN ME EXEI ANAGI OPOTE MPORO NA PARO TO DROMO MOU ...... TESPA PERISOTERO SAS MPERDEVO GIATI 6 XRONIA DEN MPOROUNE NA XORESOUNE SE LIGES GRAMMES .

PADOS SAS EFXARISTO GIA TO ENDIAFERON

TO MONO POU M EPONAEI EINAI OTI TO APIASTO ONEIRO ENOS PAIDIOU META APO DYO APOTYXIES (APOVOLI K EKSOMITRIO ) 8A PARAMEINI GIA MENA APIASTO ONEIRO :blush:

K PALI SAS EFXARISTO DEN PERIMENA NA ASXOLI8EI K KANEIS EXOUEM OLOI TOSA POU DEN MAS PERISEVEI OUTE PSIXI OUTE XRONOS GIA NA ASXOLOUMASTE ME TON PONO TOU ALLOU

K PALI SAS EFXARISTO .

Δημοσίευση

κοπελα μου γλυκια καλημερα απο τα λιγα που διαβαζω ( μπορει να κανω κ λαθος μακαρι ) η σχεση σου με το συντροφο σου ειναι προς το τελος της; γιατι κατι τετοιο καταλαβα.....

αν θες τη γνωμη μου μη καθεσαι κ σκας κ πολυ κ κοιτα τι μπορεις να κανεις για να νιωσεις εσυ καλυτερα, κ οσο αφορα το θεμα παιδι δε νομιζω να μεινει ονειρο αρκει να παρεις τις σωστες αποφασεις.....πολλα κοριτσια στην ζωη τους ηταν με λαθος ανθρωπο ομως στην πορεια τα πραγματα αλαξανε κ τωρα εχουν ευτιχησμενες οικογενειες...

Δημοσίευση

SE EFXARISTO GIA TIN APADISI SOU

NA XERESE TO AGORAKI SOU K NA EISAI PADA EFTIXISMENI K NA TON DEITE OPOS EPI8YMEITE .

STI ZOI ERXETE I STIGMI POU DEN EINAI APLA TA PRAGMATA

O XRONOS TREXEI K ESI KSOPISOTOU GIA NA TON PROLAVEIS

EIMAI IDI 34 K DEN MOU EXEI MINEI PSIXIKO APO8EMA APO TIN AXARISTIA ENOS SIDROFOU PROTIMO TIN MONAKSIA

TOULAXISTON DEN 8A MPOREI NA ME PONESEI K NA ME ADIKISI KANEISSSSSSS...

K POOOOOOOOOOOOOTE KSANA POOOOOOOTE

SE EFXARISTO POLY .

Δημοσίευση

καλη μου...εγω εκανα παιδακι στα 36 οποτε δεν πρεπει να αισθανεσαι οτι πλεον για σενα ειναι πολυ αργα...

πιστευω οτι αν βρεις ενα σωστο συντροφο ολα θα βρουνε το δρομο τους και ισως για σενα τα πραγματα να ειναι πιο ευκολα...

οπως και να χει το πραγμα... μη σκεφτεσαι τι σπαταλησες ω γεγοναι γεγοναι...κοιτα μπροστα , εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου να περασεις ΤΕΛΕΙΑ!!! :kiss:

Δημοσίευση

Αθηνουλα μου μαυρισε η ψυχη σου καλη μου????

Εχεις δικιο πως 6 χρονια δε χωρανε μεσα σε λιγες γραμμες...Οποτε..Πολλα θα εχουν γινει και το ποστ σου ειναι μονο η τελευταια γευση που σου εχει μεινει...

Ισως κ να ειναι νωπη ακομα η κατασταση..Ισως αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα για τους δυο σας...

Το πως κ αν θα εξελιχθει η σχεση αυτη μονο εσεις το ξερετε...Αλλα δε θελω να απελπιζεσαι για τιποτα και ειδικα για το θεμα του μωρου!!!

34 εισαι..Οχι 44!

Εγω θα σου προτεινα να κανεις ενα βημα πισω,να ξαναβρεις πρωτα εσυ τον εαυτο σου και επειτα με πιο καθαρο βλεμμα να δεις αν υπαρχει ακομα ο αντρας που αγαπησες!!!

Μην περιμενεις απο κανεναν να καταλαβει κ να στηριξει εσενα περισσοτερο απο τον εαυτο του!!!

Εκτος απο την αγαπη της μανα μας ολες οι αλλες πετνανε πρωτα απο φιλτρα(μικροτερου ή μεγαλυτερου) εγωισμου!

Αγαπα πρωτα τον εαυτο σου!Μονο ετσι θα βρεις την ακρη...Νομιζω!

Δημοσίευση

Αθηνα μου ποτε δεν ειναι αργα για ενα παιδακι και ποτε δεν ειμαστε αρκετα μεγαλες για να μην το εχουμε ,34 εισαι μικρη, αυτη τη στιγμη εισαι πικραμενη και γι αυτο αισθανεσαι ετσι, ο χρονος ομως ειναι ο καλυτερος γιατρος .

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?

ΦΙΛΙΑ :kiss:

Δημοσίευση

ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ.

ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ).

ΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ! Η ΜΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ.

ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ? ΑΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ

ΓΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΓΑΜΟ.... ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ:blink: . ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΧΑ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΤΙ???

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ , ΕΔΙΝΑ ΕΔΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ ΝΩΡΙΣ, ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ , ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑΜΕ , ΤΑΙΡΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΩΡΑΚΙ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ.

ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΓΗΚΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΧΕΣΗ (ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΑΓΑΠΟΥΣΑ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 30 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΕΤΗΡΙΕΣ.:)

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ "ΕΣΥ" ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ

Δημοσίευση

Τι απογοήτευση είναι αυτή? Δε θέλω τέτοια!

Επειδή εμένα οι γονείς μου έχουν χωρίσει, νιώθω πόσο σημαντικό είναι να προσπαθεί μια γυναίκα που δεν είναι η μητέρα, να κρατά την οικογένεια ενωμένη και να θέλει και τα παιδιά να νιώθουν μέλη της οικογένειας αυτής. Είναι πραγματικά υπέροχο και μπράβο σου!

Είμαι όμως σίγουρη ότι και ο σύντροφός σου το εκτιμά αυτό. Απλά θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άσχημη στιγμή. Σε όλους μας συμβαίνει να καυγαδίζουμε και να λέμε πράγματα που μετά μετανιώνουμε. Μην ξεχνάς ότι είναι η οικογένειά σου. Τα παιδιά προσπάθησες να τα νιώσεις δικά σου. Θα άφηνες την οικογένειά σου, τα παιδιά σου και τον άντρα σου για μια λάθος στιγμή?

Και όσο για τα παιδάκι που θέλεις να αποκτήσεις, θα συμβεί κι αυτό και μη χάνεις την πίστη σου.

Εύχομαι να περάσει γρήγορα αυτή η άσχημη περίοδος και να σε νιώσουμε γρήγορα χαρούμενη ξανά.

Ακόμη και να τελειώσει αυτή η σχέση, η ζωή είναι μπροστά και είναι πολύ μα πάρα πολύ όμορφη. Πού ξέρεις ότι εκεί έξω δεν είναι ο πιο υπέροχος άνδρας? Δε σε πήρανε δα και τα χρόνια! Ό,τι είναι για καλό..

Δημοσίευση

Αχ , βρε κοπέλα μου, πόσο με στεναχώρισες με τα όσα γράφεις.

Είναι άσχημο να σε προδίδει ο άντρας που αγαπάς και θεωρείς άνθρωπό σου, όμως δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! Είσαι μόνο 34 χρονών και η ζωή είναι όλη μπροστά σου. Άλλες γίνονται μάνες στα σαράντα κι εσύ νιώθεις από τώρα μεγάλη?

Το όνειρό σου το θεωρείς άπιαστο λόγω λάθους συντρόφου, όλα όμως μπορούν να αλλάξουν, κοίτα μπροστά και φτιάξε την ζωή σου όπως εσύ την θέλεις χωρίς να υπολογίζεις κανέναν.

Όλες έχουμε περάσει κάποια ερωτική απογοήτευση όμως δεν το βάλαμε κάτω. Κι εγώ κάποτε πίστευα ότι ήρθε το τέλος του κόσμου ύστερα από 5 χρόνια σχέσης. Το μόνο θετικό ήταν ότι ήμουν μικρή. Βέβαια η ηλικία δεν παίζει ρόλο, τα αισθήματα είναι ίδια. Άργησα, αλλά έφτιαξα την ζωή μου με τον καλύτερο για μένα άντρα, παντευτήκαμε και κάναμε 2 παιδιά. Είμαι 32 τώρα αλλά και 40 να ήμουν δεν θα ένιωθα μεγάλη για να πραγματοποιήσω και να κυνηγήσω τα ονειρά μου....

Δημοσίευση

Αθηνά μου, εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα πάρω θέση για το τί να κάνεις με τον σύντροφό σου, είναι αμέτρητες οι παράμετροι που πρέπει κανείς να λάβει υπ'όψιν του για να πάρει μια τέτοια απόφαση και - δυστυχώς ή ευτυχώς -μόνο εσύ είσαι στη θέση να κρίνεις. Αλλά συμφωνώ με το Gioulaki και θέλω να προσθέσω το δικό μου πιστεύω: ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ. Ξέρω ότι όταν περνάει κανείς καταιγίδα δεν μπορεί με τίποτα να το σκεφτεί αυτό. Αλλά αποδεικνύεται η μεγάλη αλήθεια αυτού του γνωμικού κάθε μα κάθε φορά. Σκέψου τα με ψυχραιμία κορίτσι μου αυτά που σου συμβαίνουν και ό,τι απόφαση κι αν πάρεις να ξέρεις ότι έμείς εδώ θα σε ακούσουμε και θα σε στηρίξουμε.

Δημοσίευση

SAS EFXARISTO OLES KORITSIA MESA APO TIN KARDIA MOU

K SAS ZITO SIGNOMI POU SAS KOURASA K SAS PSIXOPLAKOSA SIMERA

APLA EKEINI TI STIGMI ENIO8A NA PNIGOMAI K DEN MPOROUSA NA MILISO POU8ENA ALOU AFTOS ITANE K O LOGOS POU K EDO STIN ARXI APLA ANEVASA AFTO TO TRAGOUDI ALLA META PARASIR8IKA APO TIN ANAGI MOU NA MILISO K ETSI SAS MAVRISA TI MERA K GIA FTO SAS ZITO SIGNOMI

DEN KSERO AN VRO AKRI I OXI DEN KSERO AN 8LEO DEN KSERO AN AKSIZI NA TO PALEPSO DEN KSERO KAN AN PREPEI NA TO SIZITAO PIA

GIATI OTAN META APO TOSA XRONIA POU STIRIZEIS ENAN AN8ROPO K EISAI DIPLA TOU K LINEIS TO KA8ETI POU TON APASXOLI K ERXETE I MERA K SOU DIXNEI ME TON DIKO TOU TROPO OTI OK DEN EKANES K KATI .....:dry: DEN NOMIZO OTI AKSIZEI .

ALLA GIA NA LEO K TIN ALI8EIA EPEIDI EINAI I DEFTERI FORA POU TIN PATAO I PROTI ITANE M ETON PROIN ADRA MOU

ME EXEI VALEI SE SKEPSIS OTI ISOS KAPOU TELIKA KANO LA8OS EGO :blush: DEN MPOREI K OI DYO SIDROFOI MOU NA MI MPOUNE KAN STIN DIADIKASIA NA SKEFTOUNE LIGO K TIN DIKI MOU EFTIXIA TI DIKI MOU LAXTARA .....

MALON ME LA8OS TROPO EDINA K NOMIZA K SAN ILI8IA OTI EPREPE NA MOU TO ANAGNORISOUN .

TESPA OPOS TA LETE POLOI PAREMTROI ADE NA VGALEIS AKRI.

PADOS SAS EFXARISTO GIA ALLI MIA FORA

K SAS EFXOMAI NA EXTE PADA AFTO POU 8A SAS KANEI EFTIXISMENES K PANO APOLA POLYYYYYYYYYY YGEIA SE OLOUS MAS. SAS FILO EFXARISTO.

Δημοσίευση

Μινα κοπελα μου δε χρειαζεται να μας ευχαριστης την αποψη μας ειπαμε με βαση αυτα που εγραψες εσυ κ καλα εκανες κ τα εβγαλες απο μεσα σου;) αλλα θα σου πω κ κατι αλλο στα 34 μια χαρα εισαι για παιδι εγω ειμαι 36 μισο κ πριν ενα μηνα εκανα το μωρακι μου κ δε σου κρυβω πως σκεφτομαι κ για δευτερο συντομα πρωτα ο Θεος βεβαια κ περνωντας κανα 6 μηνο γιατι εχω καισαρικη, κ οτι θες αγαπη μου εδω ειμαστε ολες το εχω ξαναπει μπορει να μη γνωριζομαστε προσωπικα αλλα λιγο πολυ ολες εχουμε περασει πολλα κ μερικα κοριτσια περνανε ακομη κ αυτο μας δενει σαν παρεα.....;):)

Δημοσίευση

ΜΗ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ. ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΕΔΩ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΝΑ, ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!

Δημοσίευση

προσωπικη μου γνωμη ειναι ότι οι ανθρωποι δεν αλλαζουν.. το πρόσωπο που μας δειξανε μια φορά , θα μας το ξαναδειξουν...

στον εαυτο μας η καθεμια χρωσταει ευτυχια και χαρα..αυτα σκέψου πώς ,που και με ποιον θα τα βρεις και μη χανεις χρόνο..κυνηγησε το χαμογελο και τα όνειρά σου..

Δημοσίευση

Μινα ελπιζω να νιωθεις λιγο καλυτερα σημερα..

Θα σταθω σε δυο σημεια των οσων γραφεις

1. εχεις αναλαβει(αν καταλαβα καλα) τα παιδια του συντροφου σου, διαπαιδαγωγηση και φροντιδα..Μια τεραστια ευθυνη που απαιτει τρελλα αποθεματα..Ομως το ηθελες ..δεν κωλλωσες στιγμη ,δεν εκανες πισω..διεκδηκεις την ψυχικη τους υγεια και την οικογενειακη σας ευτυχια..Η μη καλες σχεσεις με την πρωην συζυγο και φυσικη μητερα ειμαι σιγουρη οτι φερνουν το μπαχαλο..και σε αυτον και σε εσενα και μαλλον και στα παιδια..και ειστε σ ενα φαυλο κυκλο

2. εγκυμοσυνες που δεν συνεχισαν σε στερεψαν κατα καποιο τροπο απο τα αποθεματα σου..και αποτελεσαν το κερασακι στην τουρτα

Γενικα στις μικτες οικογενειες ειναι δυσκολες οι ισορροπιες..και το βαρος της ευθυνης πρεπει να πεφτει στην περιπτωση σας οχι τοσο σ εσενα αλλα στον πατερα

Ασε εκεινον να αναλαβει την επικοινωνια με τη φυσικη μητερα μην ασχολεισαι εσυ με το κομματι αυτο..

Κι εγω στην ηλικια σου ειμαι(εχω χασει κι εγω ενα μωρακι) και ο αντρας μου εχει ενα παιδι απο αλλο γαμο Οι σχεσεις με τη μητερα του παιδιου ειχαν φτασει σε οριακο σημειο ειδικα οταν εχασα το μωρο μου..σε σημειο να θελω να παρατησω ολους και ολα..Ομως ολα εφτιαξαν με κουβεντουλα και αποστασιοποιηση εκει που χρειαζεται

Αν ψαχνεις για αναγνωριση σκεψου αυτες τις ψυχουλες που μεγαλωνεις..ειμαι σιγουρη οτι ακομα κι αν δε φαινεται καθολου τωρα ηδη εχουν βρει τον ανθρωπο τους!!

Αυτο το μηνα αρχισα να προσπαθω παλι για μωρακι..προβληματα παντα υπαρχουν δεξια αριστερα .αλλα θα τα παλεψουμε Μινα μου!!!

Συγνωμη για τα πολλα που εγραψα..το συνηθιζω;)

Δημοσίευση

KALIMERA KORITSIA

SIMERA EIMAI ARKETA KALITERA

MILISA X8ES ME TO SIDROFOMOU

K EIPAME KAPIA PRAGMATA TA OPOIA DEN TA EIXAME SIZITISI

DLD EKEINOS DENTA EIXE PEI

MOU EIPE OTI K AFTOS 8ELEI TO XRONO TOU K GIA FTON PAROLOO POU EINAI PAIDIA TOU EXOUN ALAKSI KAPIA PRAGMATA K PROSPA8EI NA PROSARMOSTI

K OTI OPOS K EGO K AFTOS 8ELEI TO XRONO TOU MAZI MOU OPOS EIMASTAN PRIN ER8OUN T APAIDIA SE MAS

K OTI PREPEI NA KITAKSOUME LIGAKI K TI SXESI MAS K OXI MONO TA PAIDIA

K KAKOS TO EXO PAREI TOSO PROSOPIKA TO 8EMA

EXOUNE K MIA MANA MOU LEEI

NA TIS AFINEIS NA PIGAINOUN K EKEI AN FISIKA 8ELOUN K ETSI TOTE K EMEIS 8A EXOUME TO XRONO MAS GIA MAS OPOS EIMASTAN PRIN

K TO OTI DEN TO SIZITAEI DEN SIMAINEI OTI DEN 8ELEI K AFTOS TA IDIA ME MENA

APLA 8ELOUME LIGO XRONO GIA NA PROSARMOSTOUME

K EXEI DIKIO STO KATO KATO EXOUN MANA EGO PROSFERO OTI KALITERO MPORO AN 8ELOUN NA PIGAINOUN K APO EKEI KALA 8A KANOUN K EKEINI PREPEI NA PROSFEREI STA PAIDIA TIS

K OPOS MOU EIPE MIA KALI MOU FILI TORA TO PROI

PREPEI NA KITAO TI SXESI MOU ME TO SIDROFO MOU K OTAN EIMASTE MAZI NA EIMASTE IREMOI K OI DYO K O SIDROFOS MOU NA NIO8O OMORAFA K IREMA KODA MOU K EGGO FYSIKA KODA TOU .

K NA SAS PO TIN ALI8EIA TORA POU KSERO OTI K AFTOS 8ELEI AKRIVOS TA IDIA PRAGMATA MAZI MOU K OTI TOU LEIPO OPOS MOU LEIPI K MENA META TON ERXOMO TON PAIDION GIATI PRIN EIXAME SINI8ISEI NA EIMASTE SXEDON PADA MAZI SE OLA EXO PAREI KOURAGIO K LEO TOULAXISTON OI SXESI MAS OSA K AN EXEI PERASEI ME TO 8EMA TON PAIDION KRATITIETE . K AFTO M E KANEI NA XEROMAI K NA DIAPISTONO OTI MALON DEN EKANA TOSO LA8OS POU AGAPISA EROTEFTIKA K SINEXIZO NA EIMAI EROTEVMENI ME AFTON TON AN8ROPO K EFXOMAI FYSIKA NA EINAI ETSI.

SAS EFXARISTO GIA ALLI MIA FORA KORITSIA GAI TIN SIMPARASTSI K GIA TIN PSIXREMIA POU DIATIRISATE K MOU APADISATE K DEN VRIKATE TIN EFKOLI APADISI .

SAS EFXARISTO KALHMERA.:kiss: SAS FILO:kiss:

Δημοσίευση

Μινα καλημερα αγαπη μου πολυ χαρηκα μ'αυτα που διαβασα...:) ειδες που τελικα με καλη διαθεση κ ψυχραιμια ερχονται τα πραγματα πιο καλα για ολους; κ ναι αγαπη μου να τα στελνετε τα παιδια στη μαμα τους κ να εχετε κ εσεις το δικο σας χρονο κ να μη νιωθετε πιεσμενοι ευχομαι τα καλυτερα απο εδω κ περα κ οτι χρειαστεις ειμαστε παντα διπλα σου φιλακια .....:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...