Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΑΝΑΓΟΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΑΤΑΚΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

????????????????????

ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙ Δ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμενα άλλες φορές πονάει η μέση άλλες τα πλευρά. Χαχαχ γενικά να είμαι ειλικρινής κάθε μέρα που περνάει νιώθω ότι πέρασε!! Ισως επειδή έχω και τον μικρούλη μου να κουράζομαι παραπάνω από την πρώτη εγκυμοσύνη που δεν είχα νιώσει τίποτα. Και όταν πήγα να γεννήσω με ρώτησαν αν πονάω και τους είπα «όχι, Μόνο τα νερά έσπασαν».   Με βάζουν στο μηχάνημα και είχα ήδη συσπάσεις 100. Εγώ δεν είχα πάρει γραμμή. Τώρα τα καταλαβαίνω όλα νιώθω.😂 Εγω είμαι στις πιο πίσω καθώς είμαι ακόμα 31η και κάτι ημερών. 
    • @Sotiria_94 τέλεια! Αν και έχω φουλ ενημερωθεί γιατί καμία σχέση με τη γέννα του πρώτου μου παιδιού, ότι πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! Με το καλό στην κουμπάρα σου! @Elenaki12 ναι γέννας με τον γιατρό της βάρδιας. Βέβαια αν πληρώσεις μπορείς να έχεις και δικό σου γιατρό αλλά δεν είναι τόσο συνηθισμένο εδώ. Επισης, οι περισσότερες γέννες είναι σε δημόσια νοσοκομεία. Και εγώ σε δημόσιο θα γεννήσω αλλά καμία σχέση με της Ελλάδας, δυστυχώς. Εχω ήδη πάει δύο φορές να γνωρίσω το χώρο, τις μαίες κλπ. Σου στέλνουν γράμμα με όλα τα απαραίτητα. Σε καλούν για πληροφορίες. Γενικά δεν έχω αγχωθεί για κάτι, έχω σε κάθε βήμα βοήθεια. Την οποία την παρέχει το κράτος δωρεάν. Επίσης, δικαιούσαι μαία που έρχεται στο σπίτι μετά τον τοκετό για 16 συναντήσεις και σε βοηθάει με ράμματα, τομές, θηλασμό κλπ. Βέβαια όταν γεννήσω κιόλας θα μπορώ να κρίνω την συνολική εμπειρία των δύο χωρών. Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένη και παρά τις μικρεσ επιπλοκές που είχα.  
    • Λοιπόν σε αυτόν τον κύκλο νιωθω ακριβώς το ιδιο... νιώθω κάθε μέρα σαν να γίνεται ωορρηξία.. έχω ανεβασμένη λίμπιντο και εδώ και δυο μέρες δεν εχουμε έρθει σε επαφή και έχω μαυρίσει! Σήμερα θα του ορμήξω!!
    • Άντε κορίτσι μου σύντομα θα το δείτε το νινί! 😍🙏🏼
    • Οι αναγούλες κ η έντονη αποστροφή από μυρωδιές εμένα μου πέρασαν προς το παρόν. Πείνα, φούσκωμα κ στήθος.. Από θέμα υπνηλίας είμαι καλύτερα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...