Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kati ponakia perierga!

Featured Replies

Δημοσίευση

koritsakia mou geia sas!ti kanete?loipon akouste,,,

irtha se epafi me ton kalo moy paraskeuh kai apo savvato exw tsimpimatakia katw aristera !teleutaia periodos 22/7!lete na htan woriksia?????akoma exw...:dry:

an htan woriksia tou dwsame kai katalave!!lete?????:P :P

filiaaaaaaaa:kiss: :kiss:

a!o kiklos mou einai 26-28 imerwn pleon!!

Δημοσίευση

Είναι πολύ πιθανό αγάπη μου να έχεις ωορηξία,αφού,τώρα που μέτρησα τις μέρες σου,την 1η του μήνα (το Σάββατο δηλαδή) ήσουν στην 11η μέρα του κύκλου.

Μπορεί απλά και να είναι προεόρτια της ωορηξίας.

Εγώ καταλαβαίνω την ωορηξία μου επειδή έχω ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ (σικ,αλλά δε μπορώ να το θέσω αλλιώς) και κάτι πονάκια περίεργα,σαν και τα δικά σου!

Βουρ στον πατσά κουκλάρα!

Καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Δημοσίευση

Εγώ θα έλεγα να συνεχίσετε το 'γλέντι' καθώς η ωορρηξία κρατάει κάποιες μέρες!!!

Καλά αποτελέσματα!!

Δημοσίευση

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΑΣ ΜΗΝΑΣ:)

Δημοσίευση

Μαρινιώ μάλλον είναι πόνοι ωορρηξίας οπότε....ξέρεις τί πρέπει να κάνεις ;)

Δημοσίευση

Μην το συζητάς καθόλου..... :laugh: :laugh: :laugh:

Ωορηξία ήταν .... και όπως είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια ... ξέρεις τι να κάνεις! Μην αφήνεις αυτές τις μέρες με τίποτα να περνάνε έτσι, αν θέλεις ένα μωράκι σύντομα στην αγκαλίτσα σου. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και σύντομα καλά αποτελέσματα !!! :cheer:

Μην αγχώνεσαι για τίποτα - όλα θα γίνουν !!! :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

euxaristw glikes mou!!!!!!!!!!!na ste kala!!!!makari makari na pigan olaaaaaaa kala;) ;)

kai na egine ena thaumataki mesa mou!!!:woohoo: :woohoo:

exw akousei oti otan ginete sillipsi exeis ponakia xamila!alla kateutheian?????

alla mallon woriksia htan!!!se kiklo 26 imerwn poia mera ginete owriksia?

Δημοσίευση

Μαρινιώ μου γεια σου και πάλι. Σε κύκλο 26 ημερών (που σημαίνει ότι η περίοδος σου έρχεται την 27η μέρα) η μέρα της ωορρηξίας είναι η 12η!! Σου το εύχομαι κοριτσάκι μου να έγινε το θαυματάκι! :laugh:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

marouli32 έγραψε:

Μαρινιώ μου γεια σου και πάλι. Σε κύκλο 26 ημερών (που σημαίνει ότι η περίοδος σου έρχεται την 27η μέρα) η μέρα της ωορρηξίας είναι η 12η!! Σου το εύχομαι κοριτσάκι μου να έγινε το θαυματάκι! :laugh:

makari koritsara mou!!!!de me noiazei an den exoume arketa lefta!!!

thelw mpempe!!autes oi ormones mou nwris xtipisan:( !!kai nomiza meta ta 25 xtipan!:laugh:

ti exw pathei??

Δημοσίευση

Συνονόματη, δεν θέλω να είμαι η σπαστικιά της παρέας όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μην ενθουσιάζεσαι για να μην απογοητευτείς αργότερα...και η προσγείωση είναι πολύ ανώμαλη. Όσο δύσκολο κι αν είναι προσπάθησε να κάνεις υπομονή μέχρι να έχεις καθυστέρηση πριν βγάλεις συμπεράσματα και μην κάνεις τεστ πριν την καθυστέρηση(προσωπική συμβουλή). Τα συμπτώματα αυτά, ναι μπορεί να είναι και ωορυξίας αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Συγγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά επειδη πέρασα πρόσφατα όλη αυτη την αγωνία θέλω μόνο να σε προφυλάξω. Ειλικρινά σου έυχομαι να πάνε όλα καλά και τώρα που μιλάμε μέσα σου να μεγαλώνει το σποράκι!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Marina.k έγραψε:

Συνονόματη, δεν θέλω να είμαι η σπαστικιά της παρέας όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα. Μην ενθουσιάζεσαι για να μην απογοητευτείς αργότερα...και η προσγείωση είναι πολύ ανώμαλη. Όσο δύσκολο κι αν είναι προσπάθησε να κάνεις υπομονή μέχρι να έχεις καθυστέρηση πριν βγάλεις συμπεράσματα και μην κάνεις τεστ πριν την καθυστέρηση(προσωπική συμβουλή). Τα συμπτώματα αυτά, ναι μπορεί να είναι και ωορυξίας αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Συγγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά επειδη πέρασα πρόσφατα όλη αυτη την αγωνία θέλω μόνο να σε προφυλάξω. Ειλικρινά σου έυχομαι να πάνε όλα καλά και τώρα που μιλάμε μέσα σου να μεγαλώνει το σποράκι!

eyxaristw glikia mou!!!!kai egw thn exw patisei etsi!!!ase trexame se ola ta farmakeia gia test me ton sintrofo mou!!!!:laugh:

kai ola sto keno!afou arxizame na to pisteuoume !!!

oxi den enthousiazomai!apla rwthsa an imoun se meres woriksias!

kai exw fouskwmatakia sth koilia apo twra!nwris den einai???:blink:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsia zalizomai pali:(

kai exthes me epiase ksafnika!ouf ti exw?

mou fenetai tha paw gia eksetaseis!prin pou evala thermometro eixa 36,8!kala den einai?

Δημοσίευση

Μαρινώ μου η θερμοκρασία σου μια χαρά κανονική είναι. Όμως μην σκέφτεσαι συνεχώς το νινί γιατί το άτιμο το μυαλουδάκι μας μάς παίζει παιχνίδια και δημιουργεί συμπτώματα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.