Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ . ΑΛΛΑ ΕΔΩ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ:silly: :P .

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ :

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ? ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ:kiss:

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΡΟΗ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΟΛΛΑ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ.

ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΡΟΗ ?

Δημοσίευση

AFRODITH έγραψε:

koita etsi lene kapoies ales lene oti den exei kamia diafora .

egw den mporw na sou pw apo prosopikh peira giati akoma perimenw thn kuria periodo !!!!

mhn mperdeuteis opos poles oti tha sou "kopei" to gala apla den tha bgenei me thn ormh pou bgenei ,kai palu etsi lene gia tis 3-5 meres periodou .tora tha deis kai tha peis kai se mas .

ΣΥΜΦΩΝΩ! ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ!:blink:
Δημοσίευση

ΕΓΩ ΘΗΛΑΖΩ 8 ΜΗΝΕΣ. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ.

HOPE89 ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΚΑΤ΄ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ. ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΚΑΝΩ;ΑΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ....

Δημοσίευση

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ !!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΛΕΙΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;) ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ... ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!:)

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΛΛΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ... ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟ :huh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θηλασμός = δεν θα βάλω το μωρό και όλα θα πετύχουν εάν δεν έχω ενημερωθεί σωστά. Με αγάπη σας το λέω γρ την πάτησα στον πρώτο ζω και στο εξωτερικό που είναι φουλ του θηλασμού αλλά νόμιζα θα τα μάθαινα. Αν πραγματικά κάποια θέλει να θηλάσει να μπει σε ομάδες να ρωτήσει να ενημερωθεί ΜΟΝΟ από πιστοποιημένους συμβούλους! Η μαία με είχε καταστρέψει στον πρώτο έφαγα νοσοκομείο μαστίτιδες κτλ από λάθη της!  Να θυμάστε ΟΧΙ ρολόι , σωστό κράτημα αυτά τα 2 είναι τα χρυσά κλειδιά . από εκεί και πέρα μέχρι να γίνει η εδραίωση παίζει να είσαι συνεχόμενα με το μωρό για θηλασμό μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτό.ο δικός μου ο δεύτερος γεννήθηκε 4690 και βγήκαμε με + απ' την κλινική στις 3 μέρες !  Το πρωτογαλα είναι παχύρευστο και κωλωδης. Διάφανο δεν θα το έλεγα .όσα ίσα πιο κιτρινοπο ήταν γτ έχει παραπάνω λίπος και προτείνες  Όταν είσαι 36+ εβδ δεν σε ενοχλούν οι συσπάσεις. Όσα ίσα ξεκινάς να τις θέλεις εάν θες να γεννήσεις φυσιολογικά .και αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι ψάξε αυτό που έγραψα πιο πάνω τα οφέλη.  Συγνώμη ίσως να ακούγονται υπερβολή με τον τρόπο που τα γράφω απλα επειδη την έχω πατήσει από "δήθεν" βοήθεια θηλασμού ακουγομαι κάπως .  Σας τα λέω καθαρά για να δείτε και εσείς οι ίδιες τις θέλετε. Αν πει κάποια θες κάτι εγώ δεν θέλω δεν γουστάρω καλά θα κάνει και είμαι μαζί της. Αλλά αν θέλεις και σε σε βοηθάνε εκεί νευριάζω θυμάμαι τα δικά μου και τους πόνους που τράβηξα 
    • Ψάξε για προγεννητική συλλογή πρωτογαλακτος.   
    • Και εγω κοριτσια την αλλη εβδομαδα θα ξεκινησω να πλενω καποια ρουχα για την μπεμπα, πηρα πυτζαμες για το μαιευτηριο και σιγα σιγα κοιταζω τι αλλο θα χρειαστω. Μου φαινεται απιστευτο οτι πλησιαζει η ωρα να την γνωρισουμε 🩷🩷🩷 
    • Γειά σας κορίτσια μου !!! Χαθήκαμε λιγο, ελπίζω να είστε ολες καλά! Έλαβα τα αποτελέσματα απο το εμβρυάκι που χάσαμε ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι! Πολυ δύσκολη μέρα η σημερινή, νομιζα ότι το ειχα αφησει ολο αυτό αλλα με πόνεσε για αυτο το παιδάκι διπλά που δεν τα καταφέραμε..  Επίσης ειμαι σε φάση που αλλάζω κλινική..
    • Και γω ξεκίνησα σιγά σιγά τις ετοιμασίες. Με τα ρουχαλάκια που μου έχει δώσει η αδελφή μου αρχικά. Παρήγγειλα και διάφορα για την ομορφούλα μας (φορμάκια, μπιμπερό) και αναμένω τώρα τον άντρα μου να μου κατεβάσει από το πατάρι το πορτ μπεμπέ (και το αυγό) για να τα καθαρίσω και να τα ετοιμάσω. Επειδή δεν θέλω να "εκτοπίσω" τον μικρό μας από την κούνια του, σκέφτομαι το πρώτο διάστημα να δοκιμάσω να κοιμίζω την μπέμπα στο πορτ μπεμπέ (πάνω σε βάση που λογικά θα αγοράσω άμεσα) και να το έχω και αυτό σταθερά μέσα στο υπνοδωμάτιο, μαζί με την κούνια. Πώς θα το πετύχουμε αυτό δεν ξέρω ακόμη! Θα δείξει η πορεία! Ο χώρος γενικώς είναι πολύ περιορισμένος, το σπίτι γενικά είναι μικρό (ούτε καν για 3 άτομα, όχι για 4 που θα γίνουμε), αλλά κάνω υπομονή μέχρι να φτιάξουμε το πάνω που είναι πιο μεγάλο σχετικά.  Περνάει ο καιρός. Και προσωπικά φρικάρω με τη νέα πραγματικότητα που έρχεται.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...