Μετάβαση σε περιεχόμενο

Δείτε πως μεγαλώσαμε!!!!

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην στεναχωριέσαι για την καμπύλη αφού είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια! Εμένα σκέψου η παιδιατρος δεν μου αναφέρει καν τις καμπυλες. Ε΄γώ μόνη μου τις κοιτάζω και βλέπω που βρισκόμαστε! Κι εγώ τα ξανάκοψα γιατί χάλασαν τα κακά του πάλι και τουλάχιστον ξέρω σίγουρα ότι τον επηρεάζουν!  Ναι μάλλον λόγω μεγάλης ροής ζορίζεται. Ίσως αν βάλεις και κ΄ρύα επιθέματα μειωθεί πιο εύκολα! Εμένα ρυθμίστηκε αλλά λίγο το άλμα που πέρασε λίγο τώρα που είναι άρρωστος τρώει πιο συχνά (κάνει σίγουρα 2-3 γεύματα παραπάνω αυτές τις μέρες), οπότε θα δούμε όταν επανέλθει στον προηγούμενο αριθμό γευμάτων σε τι κατάσταση θα είναι. Με βλέπω πάλι με τις σακούλες παγωμένου αρακά στο στήθος    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!
    • Πόσο σε καταλαβαίνω! Τελικά πολλές έχουμε rainbow baby!!  Πέρυσι χαμογελούσαμε διστακτικά για την εγκυμοσύνη και φέτος θα τα χαρούμε δίπλα στο δεντράκι!!
    • @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...