Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχχχ πόσο παράπονο το έχω που μετά από τόσες απώλειες δεν έχω χαρεί ούτε καν την εγκυμοσύνη της κόρης μου που ήταν ολοκληρωμένη. Δεν θυμάμαι ούτε μια μέρα να πέταξα από χαρά.. Ακόμα και μετά την αυχενική ή την β επιπέδου χαιρομουν μέχρι να φύγω από τον γιατρό και μετά βουλιαζα πάλι στο άγχος. Αυτή τη φορά δεν συζητάμε καν για την εγκυμοσύνη. Κάνουμε σαν να μην συμβαίνει. Φυσικά δεν το ξέρει κανένας απολύτως. Ήθελα να ψωνίσω νέο μπουφάν στη μικρή χτες και λέω στον άντρα μου το ροζ ή το σκούρο; Ήθελα να συνεχίσω την πρόταση λέγοντας ότι αν το δεύτερο είναι αγόρι, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιησουμε το ροζ. Αλλά δεν το ξεστομισα ποτέ. Δεν είχα το θάρρος να το πω καν. Δεν θα άντεχα να το ακούσω ούτε εγώ η ίδια. Και είναι τόσο άδικο για αυτό το μωράκι, γιατί δεν έχω χαιδεψει ούτε μια φορά την κοιλιά μου, δεν έχω κάνει όνειρα, δεν έχω χαμογελάσει για αυτή την εγκυμοσύνη, από φόβο. Λες και αν χαρώ και πάει κάτι στραβά, ο πόνος θα είναι μικρότερος. Λες και αν κάνω σαν να μην υπάρχει, δεν θα πληγωθώ άλλη μια φορά. Είναι στενάχωρο και νιώθω τύψεις.... Όμως έχω πονέσει τόσο πολύ που είναι η άμυνα μου, και προφανώς και του άντρα μου γιατί συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο. Απλά προσέχει όταν είναι σπίτι να μην σηκωνω εγώ την μικρή.. Σιωπηλά, χωρίς να λέμε την μυστική λέξη εγκυμοσύνη... Και λυπάμαι τόσο πολύ γιατί σκέφτομαι το πρώτο εκείνο θετικό τεστ της ζωής μου και το ποσο μα πόσο χαρούμενη ήμουν. Πετούσα κυριολεκτικά!! Είχα όλον τον κόσμο στα χέρια μου... Και μου έκλεψαν τόσο βίαια αυτή τη χαρά..  Όχι μια αλλά 4 φορές..
    • χαχα!! Αυτό με το κομπρεσέρ που λες το νιώθω κι εγώ! Αρκετά συχνά έχει πολύ πλάκα!! 
    • @Naty_Για ολες ολες μας το εύχομαι αλλα για σενα συγκεκριμένα ενα παραπάνω. Στις αρχές που μπήκα στην ομάδα εκανα περιήγηση στο site και έπεσα σε παλιά σου μηνύματα τότε που ζουσες τις απώλειες σου. Κορίτσι μου εύχομαι γρήγορα να γεμισει αγκαλιά σου και να κάνει την ξαστεριά που περιμένεις!!
    • @Katiana1987 λες να είναι αυτό και να μην είναι το πρόγραμμα που του έχουμε χαλάσει? Δεν αποκλείεται...εσεις θα ηρεμήσετε τώρα..αυτό ήταν..αφού βγήκαν τα δοντακια πάει... @Demy93 κι εμένα μου το κάνε αυτό με το κουτάλι την πρώτη μέρα...σα χαζή κι εγώ τον είχα αφήσει πολύ ώρα νηστικό και δεν κρατιοταν..καλά ξεκινήσατε μια χαρά εύχομαι να συνεχίσετε έτσι...Μακάρι να είναι καλοφαγά τα παιδάκια μας♥️
    • Αν σε καταλαβαίνω όμως!!!! Περιμένω πώς και πώς να γυρίσω δουλειά να πω καμία διαφορετική κουβέντα! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...