Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ναυτία - εμετοι (σε μακρινες αποστασεις)


Recommended Posts

αχ κοριτσια μου ξεκινησαμε παλι σημερα να παμε την μικρη να κανει ενα μπανακι στην θαλασσα αφου αδυνατουμε να τις προσφερουμε φετος διακοπες..και...

ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΗΣ...:( τιποτα δεν εμεινε μεσα στο στομαχι.....ΠΑΛΙ!!!!

Δεν ειχαμε κανει ουτε την μιση διαδρομη..

πηγαιναμε πιο αργα και απο χελωνα..

ειχε τελειωσει απο το πρωινο γαλα στις 6:huh: και εμεις φυγαμε στις 9:dry: .....3 ωρες μετα...

και παρολα αυτα εκανε εμετο και αυτο βεβαια δεν ειναι και η πρωτη φορα..

τι να κανω δεν ξερω...ετσι δεν θα κανει ουτε ενα μπανιο και δεν θα μπορουμε να πηγαινουμε και πιο μακρινες βολτες:( αυριο θα παρω την παιδιατρο να μου πει αν μπορω να κανω κατι

σας εχει τυχει????τι γινετε ρε κοριτσια υπαρχει λυση?

πολυ στεναχωρηθηκα την κακομοιρα...κλαψ κλαψ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ έτσι ήμουνα μικρή. Ζαλάδες, αναγούλες, αφού θυμάμαι, όποτε πήγαινα να κοινωνήσω στην εκκλησία και περίμενα στην ουρά, ζαλιζόμουν, καθόμουν κάτω, μου έκαναν αέρα.

Εδώ που τα λέμε, δηλαδή, ακόμα έτσι είμαι. Σιγά σιγά το παίρνεις απόφαση, και παύεις να ασχολείσαι.

Πάρε όμως τη μικρή σε έναν παιδίατρο, μπορεί να σε βοηθήσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα αγαπουλα αχ το ζουζουνι μας :(

μιλα και με την παιδιατρο να δουμε τι θα σου πει..

η δικια μου οταν ειχαμε παει πρωτη φορα βολτα μακρινη μου τα εβγαλε 2 φορες μεσα σε μιση ωρα μετα απο αυτο αφησαμε μεγαο κενο ξανα μεχρι να την παμε βολτα τωρα μπορω να σου πω πλεον απο το ταξιδι στα συβοτα δεν καταλαβαινει τιποτα και απλωσ την βλεπω οτι ζαλιζεται λιγο και αμεσωσ κοιμαται...της εχω και μονιμως ανοιχτο παραθυρο για να μπαινει καθαροσ αερας...

δεν ξερω τι να σου πω αλλα λυσεις υπαρχουν απο θεμα σιροπιων και τετοια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευη καλως μας ηρθες..

περασες καλα?

τι να πω ρε ευη μου ουτε στα μισα δεν ειχαμε φτασει οι στροφες δεν ειχαν αρχισει...3 ωρες μετα το γαλα και εκανε τοσο πολυ εμετο πια..θα μιλησω μα παιδιατρο αλλα δεν μου αρεσει να τις δωσω φαρμακα για 1 ωρα διαδρομη...δεν ξερω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια χαρουλα κοπελα μου περασαμε....

και μενα ετσι η μικρη μου εκανε εμετο το γαλα το ειχε πιει πριν απο 3 ωρες!!!γενικωσ ξερω οτι οταν στο στομαχι εχεισ μονο υγρα ζαλιζεσαι περισσοτερο μπορει να παιζει ρολο και αυτο...

η κωσταντια στο αυτοκινητο ολο κατι τρωει 'η ψωμι ή κουλουρι ή μπισκοτο...

σε εμασ επιασε παντωσ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χθες διάβασα κάπου ,αλλά δεν θυμάμαι που ,ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να σταματήσει το παιδί να μπαίνει στο αυτοκίνητο για αυτόν τον λόγο και να μην πάτε βόλτες .ότι συνηθίζει σιγά σιγά και δεν θ ζαλίζετε .

α! στο παιδί και νέοι γονείς το διάβασα .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αυτο ειπαμε με τον αντρα μου να πηγαινουμε πιο συχνα κοντινες βολτιτσες με το αυτοκινητο να το μαθει πιο πολυ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτσι ήμουν και εγώ μικρή, δεν τολμούσαμε να πάμε κάπου αμέσως έκανα εμετό, είχα προμηθευτεί και σακούλες για την περίπτωση!!! :silly: Πηγαίναμε διακοπές και εγώ? εμετό, στα λεωφορεία καθόμουν πάντα μπροστά, γενικά μεγάλο πρόβλημα, ώσπου πήγα στην Κοζάνη για δουλειά και πήγαινα κάθε σαββατοκύριακο στην Λάρισα. Η Κοζάνη έχει πολλές στροφές και όταν πήγα για πρωτη φορά έκανα πάλι εμετό (21 χρονών!!). Με τις πολλές φορές που ταξίδεψα με λεωφορείο το συνήθισα και πλέον δεν έχω πρόβλημα.

Σε μεγαλύτερη ηλικία βέβαια βοηθά και η τσίχλα!!! Α και τώρα ακόμη δεν μπορώ να διαβάσω μέσα στο αυτοκίνητο γιατί ζαλίζομαι!! Ευτυχώς υπάρχουν και οι πλοηγοί γιατί δεν μπορώ να διαβάσω χάρτη μέσα σε αυτοκίνητο!!!

Τώρα για το μικρούλη ίσως να το πειράζει και η απότομη οδήγηση και το γεγονός ότι το στομαχάκι έχει μόνο υγρά, είμαι σίγουρη ότι ο/η παιδίατρος θα ξέρει κανένα κολπάκι να σας πει. Ο αέρας επίσης βοηθά΄όπως είπε και η evhdal.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακιαδινουμε καλημερα!!

πηρα την παιδιατρο και ειπα να σας πω τι μου ειπε για να ξερετε και εσεις για τα παιδακια σας...

μου ειπε καταρχας οτι ειναι στο παιδι και δεν μπορουμε να κανουμε κατι..

οταν ειναι να φυγουμε πρωι να μην της δινω γαλα αλλα ενα γιαουρτακι ή λιγη κρεμα(οχι πολυ)και να την ταιζω οταν φτανουμε..

να φευγουμε μετα απο 2 ωρες απο την κρεμα

να φευγουμε ωρες που δεν εχει κινηση και να κραταμε οσο μπορουμε μια σταθερη ταχυτητα..

τα παιδια μου ειπε τα ενοχλει παρα πολυ το ξεκινα σταματα..

αυτα...

και βασικα της ειπα οτι εμεις γυρισαμε πισω δεν συνεχισαμε γιατι εκανε πολυ εμετο ασπρισε..

και μου ειπε οτι συνεχιζουμε κανονικα και πηγαινουμε στον προορισμο μας γιατι ετσι δεν θα πηγαινουμε στο τελος πουθενα..

πρεπει να το συνιθησω..:dry::( αυτα!!!σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

καλα Argi ευχομαι να της περασει μεγαλωνοντας γιατι κοπελα μου μεγαλη ταλαιπωρια πρεπει να παιρναγες..απαπαπα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ mitsi μου πόσο σε νιώθω. Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κόρη μου. Είναι 2,5 χρονών και άρχισε να ζαλίζεται στο αυτοκίνητο και να κάνει εμετό λίγο μετά που έγινε 12μηνών.

Πραγματικά είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί σε περιορίζει αφάνταστα. Να φανταστείς και χωρίς να πιει γάλα θα κάνει πάλι εμετό!

Άσε έχω δοκιμάσει ότι μου έχει πει ο καθένας, τίποτα δεν γίνεται, απλά με τον καιρό θα περάσει....και ο παιδίατρος δεν μου δίνει φάρμακα γι αυτή την περίπτωση. Κάνε υπομονή και θα περάσει από μόνο του.

Οπότε κι εγώ είμαι προετοιμασμένη ότι θα κάνει εμετό και κουβαλάω σακούλες, παιχνίδια και κάπως απασχολείται μερικές φορές και δεν κάνει. Τώρα τελευταία ξαπλώνει στα πίσω καθίσματα με μένα δίπλα της και μπορώ να σου πω, πως κάνουμε και ταξίδι χωρίς να κάνει εμετό.

Τι να σου πω κι εγώ, υπομονή....αν ανακαλύψω το μυστικό θα σε ενημερώσω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...