Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σεξ και γυμναστικη


Recommended Posts

Κοριτσια τι γινεται? Ειμαι στην 5ην βδομαδα για οσες δεν το γνωριζετε και ο γιατρος μου ειπε πως μπορω να εχω κανονικα σεξουαλικη ζωη, ομως 2-3 φορες που το καναμε ειχα πονακια κατω χαμηλα, οπως της περιοδου. βεβαια κατα φασεις τα εχω αυτα τα πονακια... τι λετε για αυτο?

οσον αφορα την γυμναστικη παλι ο γιατρος μου ειπε πως μπορω να γυμναζομαι, βεβαια συστινει περπατημα περισσοτερο. αυτο που δεν του διευκρινισα ειναι πως πριν δεν εκανα ΤΙΠΟΤΑ γυμναστικη και τωρα σκεφτηκα να κανω λογω της εγκυμοσυνης για να καιω καμια θερμιδα μιας και ηδη εχω παραπανισια κιλα οποτε και με την εγκυμοσυνη.... φαλαινα ορκα ισως?

εχω στο σπιτι (ο αντρουλης μου ασχολειται δηλαδη) ελλειπτικο, που ειναι παρομοιο με το περπατημα. Λετε να ειναι οκ? παιζει ρολο που πριν δεν εκανα γυμναστικη ενω τωρα λεω να αρχισω λιγακι?

:S :S :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalimera kai kali egkimosini na exeis.soy efxome to kalitero.oso gnorizo gia to sex tha prepi na kaneis me poli prosoxi idika toys protoys mines,oso gia tin gimnastiki prosopika tha soy elega oxi.pote den ksereis.kane ypomoni mexri na geneisis me to kalo kai ola tha ftiaksoyn.oso gia ta kila min stenaxosiese tha soy figoyn xoris na to katalabeis.exw eixa pari 22 kila stin proti egkimosini kai se dyo mines ta exasa xoris prospathia.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις! εχω διαβασει σχετικα με τα πονακια-κραμπουλες που λες ότι είναι φυσιολογικά μετά τον οργασμό, όταν είναι μικρής διάρκειας και όχι δυνατός πόνος. Όσον αφορά την γυμναστική, αν δεν ασχολούσουν πιο πριν, καλύτερα να το αποφύγεις...το περπάτημα πάντως κάνει πολύ καλό, διευκολύνει και τον τοκετό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστω ARVENA kai EIRINI για τα καλα σας λογια. με καθησυχασατε τωρα! και για τα κιλα και για ολες μου τις αποριες!:cheer: :cheer: :cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαρουλίνι καλημέρα!

Θα συμφωνήσω...Σεξ με πολύ προσοχή και πολύ ''οικογενειακά''.;)

Ούτε εγώ γυμναζόμουνα αλλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης περπατούσα όσο μπορούσα.Αλλά μην σε αγχώνει το θέμα των κιλών.Με τον τοκετό,τον θηλασμό και την φροντίδα του μωρού τα χάνεις σχεδόν όλα.

Αλλά αν θες την γνώμη μου,πρόσεχε την διατροφή σου κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ώστε να μην έχεις το άγχος των κιλών :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Χαρά..

εγω αν και δεν ειχα καθολου πρόβλημα στους πρωτους μηνες της εγκυμοσυνης μου, το ολοκληρωμενο σεξ το αποφυγαμε..η αποχη συνεχιζεται μεχρι και τωρα και εχουμε παρει την απόφαση να το τραβηξουμε μεχρι τελους..Υπάρχουν τόσοι τρόποι για να επιτευχθει ο ερωτισμος και η τρυφεροτητα σε ενα ζευγαρι που αποφασισαμε να μην αγχωθούμε..

οπότε θα συμφωνησω με τη Νελυ περι οικογενειακου...

όσο για τη γυμναστικη καλύτερα στο πρώτο τρίμηνο να το αποφυγεις..

μην κουραζεσαι γλυκια μου και μη σε απασχολούν τα κιλά.. όσα ειναι να παρεις θα τα πάρεις..

εγω που εκανα πριν διαδρομο καθημερινα και εντονα,μ ο γιατρος μου είπε από τον 5ο και μετα και από τοτε κανω αλλά χαλαρα όχι όπως πριν...

καλη εγκυμοσυνη!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, όταν λέτε "οικογενειακό" σεξ, τι ακριβώς εννοείτε; :P Απ' όσο γνωρίζω, το σεξ στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης, όχι απλά χρειάζεται, αλλά σχεδόν και επιβάλλεται, για να επιτευχθεί ευκολότερη γέννα. Τώρα για την αρχή της εγκυμοσύνης, δεν ξέρω καθόλου.

Όσο για τη γυμναστική, Χαρούλα, θα κάνεις αυτό που σου λέει ο γιατρός σου. Νομίζω κι εγώ ότι ο δρόμος είναι το καλύτερο, σίγουρα όχι βάρη, και σίγουρα το περπάτημα στον καύσωνα και την υγρασία της Λάρνακας, σκοτώνει και αθλητή, όχι έγκυο!

Που λέτε, έβλεπα πριν κάποιους μήνες μια εκπομπή, που έλεγε για την υστερία των Ελληνίδων μητέρων και την ψυχραιμία των ξένων. Κάπου ο τύπος το παράκανε, όμως, δηλαδή κάθε φυσιολογική ανησυχία μιας μητέρας την ερμήνευε ως υστερία και υπερπροστατευτισμό και την αδιαφορία ως σωστή και ψύχραιμη ανατροφή. Τα είχα ψιλοπάρει με τη συγκεκριμένη εκπομπή. Σε κάποια φάση, έδειχνε και μια Ελληνίδα που είχε γεννήσει λίγες μέρες πριν, κι έλεγε ότι από όταν έμεινε έγκυος δεν είχε αλλάξει τίποτε στη ζωή της, και συνέχισε να ζει όπως και πριν. Δηλαδή, πήγαινε γυμναστήριο κι έκανε δρόμο, πήγε διακοπες κι έκανε τζετ σκι και τέτοια. Εντάξει, το να πας να κάνεις δρόμο το καταλαβαίνω, αλλά το τζετ σκι παραείναι ανεύθυνο και επικίνδυνο. Δηλαδή η ανευθυνότητα και η αδιαφορία ερμηνεύονται ως ψυχραιμία, από πότε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και καλό μήνα και από μένα.

Εγώ δεν ξέρω να σου πω,δεν έχω υπάρξει έγκυος.Εγώ πάντως θα πεθάνω αν μου κόψει ο γιατρός το σεξ.Ο άντρας μου πάλι θα κάνει το σταυρό του που γλίτωσε και με τη βούλα του γιατρού.

Αστειεύομαι.

Ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού.

Και μένα με αγχώνει,καθ'ότι και γω έχω παραπάνω κιλά,τα οποία προσπαθώ ανεπιτυχώς να διώξω.

Αυτό που μ'εκνευρίζει περισσότερο,είναι που τώρα τελευταία,πέφτω ξερή ακόμη και τη σκάλα ν'ανέβω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαρα...αν δεν εκανες γυμναστικη μην αρχισεις τωρα, αν θες ριχνε κανα περπατημα που και που στο δρομο - οχι στο μηχανημα και κανε πιο υγειινη διατροφη (οτι πεταει και οτι κολυμπαει, φρουτα και λαχανικα) ετσι θα επωφεληθεις και συ και το μωρο σου ;)

οσο για τα πονακια...δοκιμασε αλλη μια φορα - χωρις ομως να το χεις στο νου σου - και αν πονεσεις ε...τοτε σταματα το τι να σου πω... παντως πιστευω οτι ειναι θεμα αυθυποβολης περισσοτερο παρα πραγματικου προβληματος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Haroullini... αν ολα κυλαν ομαλα με την εγκυμοσυνη σου..

δεν νομιζω οτι θα σου κανει κακο ουτε το σεξ.. ουτε και η γυμναστικη...

ΑΛΛΑ. . . . . .

Ο γιατρος ειναι ο μονος που μπορει να σου πει με σιγουρια

τι ακριβως πρεπει να κανεις και τι να αποφυγεις..

Ο καθε οργανισμος και η καθε εγκυμοσυνη..

ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο γυναικα σε γυναικα..

Σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια εγκυμοσυνη οπως την δικη μου.. :)

Ειχαμε επαφες καθ' ολη την διαρκεια. Ναι ναι!! Και τους 9 μηνες..!!

(ρε κοριτσια δεν μπορουσα!! Οι ορμονες μου ειχαν τρελαθει..!!!

σαν αφηνιασμενο αλογο εκανα..:blink: :laugh: :blink: :laugh: :blink:..)

Περπατουσα παρα πολυ.. κουραζομουν...

Αλλα ΟΛΑ μα ΟΛΑ ηταν καλα..! Α! και απο κιλα... 11 συνολο!

Με το που γεννησα εφυγαν τα 8 και τωρα εμειναν τα 3..!!

Ευχομαι ολα να σου πανς ΤΕΛΕΙΑ....!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

frapedia 72 εχεις δικιο για τις συμβουλες σου! οσο για την υγιεινη διατροφη...εννοειται! σ'ευχαριστω για τις συμβουλες σου frapedia 72!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φανη 26 (Αφηνιασμενο άλογο!) μου αρεσε το μηνυμα σου! και τους 9 μηνες ε??? οσο για τα κιλα που εβαλες και εχασες αμεσως... αυτο και αν μ'αρεσε! σ'ευχαριστω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειπαμε οκ αλλα οχι και τζετ σκι κτλ... αλοιμονο! για τους τελευταιους μηνες το γνωριζω και γω αυτο... σ'ευχαριστω για το μηνυμα σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maniamounias εχεις πλακα! αυτο ειναι το σιγουρο! ο γιατρος ειπε να συνεχισουμε κανονικα τη σεξουαλικη ζωη που ειχαμε και πριν...

αλλα η αληθεια να λεγεται επαθα εμμονη με τα κιλα ...

οσον αφορα τα δικα σου τα κιλα, μια χαρα σε βρισκω στη φωτογραφια βρε κουτο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Chrysoyla μου εχεις δικιο! και για την τρυφεροτητα και για την γυμναστικη.

θα ακολουθησω την συμβουλη σου! σ'ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα ζουζούνα και με το καλό το μωράκι σου.

κάπου είδα ότι αναφέρεις το ελλειπτικό...

χμ, άποψή μου να μη το κάνεις.

ναι μεν είναι σαν περπάτημα, αλλά μη ξεχνάς

πως το ελλειπτικό γυμνάζει όλο το κάτω σύστημα του ανθρώπου,

που σημαίνει απαιτεί πολύ δύναμη απ τη μέση και κάτω.

Θα σου έλεγα να μείνεις μόνο στο περπάτημα.

εγώ περπατάω όσο μπορώ, και ανεβαίνω και απ τις σκάλες.

άσε που δεν έχει ασανσέρ αλλά και να είχε πάλι τα σκαλιά θα

προτιμούσα.

όσο για το σεξ, όπως είπε και ο γιατρός μου όταν τον ρώτησα

αν επιτρέπεται να έχουμε σεξουαλική ζωή,

μου είπε όσο πατάει η γάτα και με ηρεμία

γιατί αν δε κάνουμε σεξ στην εγκυμοσύνη γενικά, οι άντρες μας θα τρέχουν στις Ουκρανέζες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ (ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟΝ 3ο) ΝΑΙ ΣΤΟ SEX ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ, ΝΑΙ ΣΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SEX ΣΤΟΝ 4ο ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΤΑΝ. ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ, ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ Σ' ΑΡΕΣΕΙ? ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΟΨΑΜΕ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΙ ΙΣΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΓΙΑ ΒΑΡΗ. ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ. ΟΛΟ ΓΥΡΝΑΜΕ ΕΞΩ, ΕΜΠΟΡΙΚΑ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΒΟΛΤΕΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΤΛ. ΨΩΦΙΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ!!! ΤΡΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΕΒΑΛΑ 6,5 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΔΙΔΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΙΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΟΣΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελλειπτικό ούσα εγκυμονούσα;;;

Ούτε να το σκέφτεσαι...

Είναι σαν να προσπαθείς τον Όλυμπο ν'ανέβεις...Και με αγκαλιά έναν γάιδαρο..ΧΙ!ΧΙ!

Όσο για το ΣΕΞ...Είναι θέμα εγκυμοσύνης...

Καλή συνέχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

DEAR HAROULINNI...ασε τωρα την γυμναστικη;) χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη ...μετα τη γεννα τα γυμναστηρια!εγω ειμαι 26 εβδομαδων και εχω παρει 10κιλα!(ημουνα αδυνατη βεβαια)αλλα δεν με νοιαζει δεν στερουμε τιποτα,αν ειναι να φρικαρω ατο για μετα!Οσο για το sex? ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται...εμενα εννοω!:blush: λογο χαμηλου τραχηλου πριν 20μερες ο γιατρος ειπε ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ...αυτο ηταν ο αντρας μου ηταν που ηταν προσεκτικος .....παει αποφασισαμε για να μην εχουμε τιποτα δυσαρεστο ΑΠΟΧΗ!!!οποτε....καταλαβαινεις....κοιταμε ο ενας τον αλλο σαν ξερολουκουμα:laugh: απολαυσε το λοιπον οσο μπορειςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χμμμμ....καλα βρε τωρα λογω εγκυμοσυνης θυμηθηκα και τα παραπανισια κιλα, ποσο μαλλον και με την εγκυμοσυνη... αλλα ετσι οπως βλεπω φαλαινα ορκα θα γινω και μετα την εγκυμοσυνη θα κανω τι θα κανω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Haroullini

Eμάς ο γιατρός μας είπε να αποφεύγουμε το σεξ μέχρι την 12η εβδομάδα. Εμείς όμως ...δν τον ακούμε. Αν είναι να γίνω μάνα, με το μαλλί λες κ έβαλα το δάχτυλο στην πρίζα, από την έλλειψη....:blush: :blush: :blush: :blush: Φυσικά με μεγάλη προσοχή.

Όσο για την γυμναστική, εγώ κάνω εδώ και 8 χρόνια κ τα τελευταία 5, κυρίως βάρη. Για μένα δηλαδή η γυμναστική είναι τρόπος ζωής. Ο γιατρός είπε περπάτημα, άρα διάδρομο, κ ποδήλατο. Φυσικά, όχι βάρη, όχι αερόβιο κ όχι ελλειπτικό. Καλύτερα να ρωτήσεις κ εσύ τον δικό σου.

Βέβαια με ενοχλεί που μάλλον πρέπει να εγκαταλείψω το γυμναστήριο κ σίγουρα σε μένα που το σώμα είναι γυμνασμένο, πολύ πιο εύκολα θα φανεί η χαλάρωση :( :( :( :( :( Ίσως όμως να είμαι τυχερή στην επαναφορά. (αν τότε θα έχω κέφια για προπονήσεις)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΜΗΝΑ Κ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΧΗ 9 ΜΗΝΕΣ... ΒΕΒΑΙΑ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ Κ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ... ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, Κ ΠΑΙΖΩ ΡΑΚΕΤΕΣ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΠΡΟΣΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.. Κ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 1 ΚΙΛΟ... ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...