Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....


Recommended Posts

ΕΑΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΕΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΗΛ.ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 1 ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 6-8 ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ...ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ..ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΕ 1 ΕΩΣ ΤΙΣ 1 ΑΛΛΑ ΣΠΑΣΤΑ ΑΝΑ 3-4ΩΡΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 3 ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ...ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΗ?ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΗΑΖΩ ΑΛΛΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ 60 ΓΡ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΕΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΝΑΛΟΓΑ....ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΟΡΘΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΛΑ...ΓΙΑΤΙ?ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΧΘΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 30 ΓΡ ΚΑΙ ΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΙΝΟΥΕΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΑΧ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ?ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ....ΑΠΟ ΑΥΠΝΟΙΑ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΝΤΑΝΤΕΜΑ...Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΚΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΑΛΑΜΕ ΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ 1100ΓΡ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΕΤΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 5-6ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

filos`ifigen αχ υπομονή :dry: Για πολλές νέες μαμάδες είναι δύσκολη η αρχή.Η δική μου μπέμπα κοιμόταν συνέχεια και δεν ξύπναγε για φαγητό.

Η παιδίατρος μου είπε να μην την ξυπνάω αλλά μου φαινόταν αδιανόητο,έτσι λοιπόν για λίγες μερες την ταιζα κοιμισμένη.Μετά το πρόγραμμα της ''έστρωσε''και πλέον δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Κοιμάται σχεδόν καθημερινά όλο το βράδυ ή αν ξυπνήσει θα το κάνει 1 το πολύ 2 φορές ;) Την ημέρα κοιμάται κάποιες ώρες αλλά έχει μειώσει αρκετά τον αρχικό της ύπνο.

Πιστευω θα ''στρώσει''το μωράκι σου.Ακόμη είναι μικρό,δεν έχει μπει σε πρόγραμμα :kiss:

Υπομονή μέχρι τότε :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ ιφιγενεια μου κ μενα σημερα με τρελανε ωρες ,ωρες κ αυτος δεν ξερει τι θελει..:woohoo: ξυπνησαμε το πρωι στις 6 φαγαμε 120 γραμ (τρωμε μπουκαλι δεν θυλαζω) γυρω στις 11 παρα ειναι η ωρα που πινουμε 25 γραμ τσαγακι μου το πινει αυτο κ πριν περασει μια ωρα θελει κ γαλατακι του κανω 120 γραμ κ πριν προλαβουμε να τελειωσουμε σε 15 λεπτα περιπου μου κανει εμετο:( στις 1 30 πινουμε αλλα 110 γραμ κ μετα απο μια ωρα θελει να ξαναφαει περνω τον παιδιατρο κ τον αφηνω μια ωρα περιπου, το αποτελεσμα ανα 2 ωρες μου ετρωγε ανα 30 γραμ γαλα κ ειχαμε γκρινια τωρα προσπαθει ο αντρας μου να τον βαλει για υπνο κ θα τον αφησω οποτε ξυπνησει οπαιδιατρος μου ειπε δωστου οποτε ζηταει οσο θελει αυτος.......;)

σορυ που τα εγραψα τοσο αναλυτικα.......;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ.ΕΓΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 90ΓΡ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ 1100 ΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΡΩΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ...ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΣΑ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ 50ΓΡ.ΞΕΝΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Einai poli mikroulis akoma, tha mpei se programma, min anisixeis. O dikos mou den koimotan me tipota, einai thema an koimotan 4 ores oli ti mera. Tora einai sxetika kalitera, koimatai 1 ora to proi, 2 to mesimeri k 2 to apogeuma. Mi se apasxolei, alla paidakia xreiazontai perissotero k alla ligotero ipno. Exeis ena koinoniko moraki!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγενεια να σε ρωτησω γιατι του δινεις συμπληρωμα;Δε χορταινει με το δικο σου; Η απλα ετσι σου χει πει ο παιδιατρος;

Εγω θηλαζω ακομα τη μικρη μου αποκλειστικα. Στην αρχη ηταν πολυ δυσκολα γιατι ετρωγε καθε δυο ωρες. Ητνα μικρη και δνε ειχε δυναμη η καημενη να τραβηξει αρκετα.Ετσι τραβηξα κι εγω γερο λουκι. Σιγα σιγα στον 2ο μηνα αρχισε να μεγαλωνει απο μονη της τα διαστηματα του υπνου και να τρωει πιο αραια αλλα με περισσοτερη δυναμη. Αρχισε να κοιμαται σερι το βραδυ 11 με 6 μπαινοντας στον 3ο μηνα. Υπομονη σου ευχομαι κι εγω σαν ζομπι ημουν...συνεχισε, αλλα διευκρινησε μου σε παρακαλω γιατι του δινεις ξενο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγένεια είναι μικρούλη ακόμη το μωράκι σου για να μπει σε πρόγραμμα.

Σιγα-σιγά θα στρώσει ο ύπνος του. Ίσως δε σου κοιμάται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί ξυπνάει αργά (απ' ότι κατάλαβα είπες ότι ξυπνάει στις 1 το μεσημέρι). Όσο για το αν πρέπει να το ξυπνάς για να το ταίζεις, αφού αναπτύσσεται κανονικά και παίρνει βάρος, δε νομίζω ότι χρειάζεται. Άσε που μπορεί να εκνευριστεί άμα το ξυπνήσεις για να φάει και μετά να χάσει τελείως τον ύπνο του και να είναι μέσα στη γκρίνια!

Υπομονή! Θα στρώσει! Φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς.:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 12 ΜΕ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΑΝΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΤΙΣ 7,30 ΜΕ 8,30 ΤΡΩΜΕ ΞΑΝΑΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΜΕ ΓΥΡΩ ΤΣΙ 12,30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΕΩΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΝΟ ΩΣ ΤΙΣ 8 ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΡΩΜΕ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ 11,30 ΜΕ 12,30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΞΥΠΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΦΑΗΓΤΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΤΟ ΞΥΠΝΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΑ 6ΩΡΟ ΣΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ...ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΖΥΓΙΣΑΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟ 40ΓΡ.ΜΕ 40 ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΜΕΘΕΛΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50-60 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ....ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑΤΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν έχω παιδιά, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Αν ο γιατρός είπε ότι το παιδί μεγαλώνει κανονικά, τότε φαντάζομαι δεν έχετε πρόβλημα. Αν συνεχίσει να βγάζει το γάλα, θα πρέπει να το πας στον παιδίατρο. Ίσως είναι καμιά ιωσούλα, το είχε πάθει κι η ανηψούλα μου, δεν είναι τίποτα. Ο γιατρός, όμως, είναι ο μόνος που μπορεί να σου πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγένεια

ο μπέμπης βγάζει το μητρικό γάλα ή το ξένο;;;;

Έχει σημασία.....

Τα παιδάκια που θηλάζουν αποκλειστικά

έχουν μικρές γουλίτσες κ όχι ....εξαγωγές τρελές.

Ρυθμίζεται καλύτερα το πεπτικό τους σύστημα...

Ο γιατρός τι λέει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλίτσα μου γεια σου! Ο δικός μου είναι τριών μηνών και πριν δυο εβδομάδες περίπου καθιέρωσε τον 9ωρο (συνεχόμενο) ύπνο το βράδυ. Μέχρι τότε, θήλαζε ανα 3ωρο και σηκωνόταν και 2 φορές μες τη μαύρη νύχτα. Δίνε του το στήθος σου όποτε το θέλει κατα τη διάρκεια της ημέρας και σιγά σιγά θα το κόψει το βραδυνό ξύπνημα. Το κάθε παιδί μπαίνει σε πρόγραμμα όποτε νιώσει έτοιμο. Αχ αυτά τα ξενύχτια, δεν αντέχονται!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξερω ειναι πολυ δυσκολο αλλα κανε υπομονη θα στρωσει γουλιτσες βγαζουν δεν ειναι οτι κανεις εσυ κατι λαθος ολες μας το περναμε αυτο καποια στιγμουλα ισως απο λεμαργια φαγανε λιγο παραπανω και δεν μπορουν να το πεψουν και το βγαζουν ολα θα φτιαξουν καταλαβαινω οτι επειδη δεν κοιμασαι και συ πολυ εισαι κουρασμενη θα βρειτε το προγραμμα σας εμεις το βρηκαμε γρηγορα πολυ και ευτυχως δεν ειχαμε και κολοικους αλλα γενικα θελει υπομονη ολα καλα θα πανε φιλακια:laugh: :S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΓΑΛΑ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΗΘΟΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΞΕΝΟ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ...Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ 60 ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Π,Χ ΤΑ 30...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ..ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΑΚΙ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΥΠΝΟ ΥΠΟΦΕΡΩ....Η ΠΑΙΔΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 5-6 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ....ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ 5 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ...ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΑΛΑ.ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΛΑ Κ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

marimari έγραψε:

Ιφιγένεια

ο μπέμπης βγάζει το μητρικό γάλα ή το ξένο;;;;

Έχει σημασία.....

Τα παιδάκια που θηλάζουν αποκλειστικά

έχουν μικρές γουλίτσες κ όχι ....εξαγωγές τρελές.

Ρυθμίζεται καλύτερα το πεπτικό τους σύστημα...

Ο γιατρός τι λέει;

ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΥΛΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΙΝΕΙ ΞΕΝΟ.ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΑΛΙ ΕΒΓΑΖΕ ΤΡΕΛΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ.ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...