Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ.....ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΤΑΞΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟ "ΚΟΥΒΑ".

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ ΣΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ!!!!!!!!

ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥΣ (ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ 2 ΛΕΠΤΑ).

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ "-" ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ Η ΝΥΣΤΑ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..........

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ???ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ??ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΗΓΑΝ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ Κ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ.... ΕΔΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΖΟΡΙΑ!!!:blink:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, καλά! Εμείς τραβάμε των παθών μας των τάραχο, με περίοδο, ορμονικά, εγκυμοσύνες και όλων των ειδών τις μολύνσεις και τα γυναικολογικά, κι αυτοί μετά λένε ότι έχουν τον προστάτη ως αντιστάθμισμα, λες και είναι υποχρεωτικό να πάθουν όλοι προστάτη!!!!!!!!

Λυπάμαι gioulaki, σου εύχομαι το επόμενο τεστ να βγει θετικότατο!!!!!! Πόσο καιρό προσπαθείτε; Μην αγχώνεσαι! Σίγουρα θα τα καταφέρεις!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΕΡΠΑΦΑΡ ΟΠΟΤΕ Κ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΛΙΓΟ" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ!! ΟΛΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΙΝΩ.ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ "ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ Κ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ";)

Μήπως το άγχος τα φταίει όλα; Μην αγχώνεσαι, κάνε κουράγιο, και στο κάτω-κάτω, πες ρε παιδί μου, δε με νοιάζει, θα πάω με τον άντρα μου έτσι, γιατί μ' αρέσει, κι αν κάνω παιδί έκανα, δε θα σκάσω κιόλας! Αυτήν την τακτική σκέφτομαι ν' ακολουθήσω, αλλά δεν ξέρω κι εγώ αν θα τα καταφέρω!

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!ΕΙΠΑ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ:)

gioulaki μου μην στεναχωριέσαι!:)

Πήγαινε τις διακοπούλες σου,μην το σκέφτεσαι και έτσι όπως θα είσαι χαλαρή θα γίνει το θαύμα!:woohoo:

Μην απογοητευεσαι γλυκιά μου!:kiss:

Εγώ να σας πω την αλήθεια νόμιζα οτι είναι πανεύκολο να μείνει μια γυναικα εγκυος ελα όμως που εκανα λάθος. Υπομονη και επιμονή χρειάζεται θα μας χαμογελάσει και σε εμας η τύχη για μπεμπε κάποια στιγμή και ελπίζω σύντομα.

Πολλα φιλακια

ΕΛΑ ΗΡΕΜΗΣΕ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ Ο ΘΥΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΥΠΤΕΙΣ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ.

ΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΑ.ΤΑ ΦΥΛΑΓΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ!

αχ γλυκεια μου ποσο πολυ σε καταλαβαινω!!!κι εγω σε λιγες μερες θα ειμαι για αλλη μια φορα στη θεση σου.δεν την περιμενω στις 8/8 αλλα απο τριτη τεταρτη με βλεπω παλι με καποιο τεστ ανα χειρας κι εμενα παλι στα πατωματα.η καρδια μου απο τωρα παει να σπασει φαντασου την ωρα που θα ανοιγω το τεστ..το πιο φοβερο βεβαια ειναι το ποσο ραγισμενη ειναι η καρδια μου μετα τα τεστ...για ποσο ακομη θεουλη μου καλε;;

Κοριτσάκια μου δεν πρέπει να απογοητευόμαστε. Θα έρθει σε όλες μας όταν φτάσει η ώρα του. Ας μην χάνουμε την πίστη μας και να μην πάψουμε να ελπίζουμε. Περνάμε από δοκιμασίες σε όλη μας τη ζωή και αυτή ίσως είναι ακόμη μία. Χαμογελάστε και θα έρθει :):):)

κοριτσακι μου μην στεναχωριεσαι και εγω απο το 2008 προσπαθω αλλα ακομη τιποτε και θερμοκρασιες και τεστ και μετρημα και τελικα ....απογοητευση :huh: . ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ

Τα εκοψα μαχαιρι και προσπαθουμε μερα παρα μερα χωρις να σκαμε ακομα .κοντευα να τρελαθω με ολα

και η μεγαλη αδικια ,που συμφωνω απολυτα με το linaki ,ειναι οτι μεχρι πριν παντρευτουμε προσεχαμε -τραβιομασταν λες και θα κολλαγαμε τιποτα αν ηξερα και εγω οτι θελει τοσο πολυ χρονο -υπομονη-κοπο, θα ειχα ξεκινησει απο την πρωτη μερα ;) που τον γνωρισα τον ανδρα μου :P :laugh:

μην τα σκεφτεσαι καθολου και ασχολησου με τον ανδρα σου γιατι οταν θα ερθει το μικρουλι δεν θα εχεις χρονο γι αυτον.

:kiss: :kiss: πολλα

Άσε @ngel, κι εμείς τα ίδια κάναμε. Τράβηγμα, προφυλακτικά, μη σου πω ότι και 2 χρόνια που έπαιρνα αντισυλληπτικά, πάλι προσέχαμε κάπως. Ειδικά στην αρχή-αρχή της σχέσης μας, το παραμικρό να συνέβαινε, με έπιανε πανικός και τον έβριζα που δεν πρόσεχε, λες και θα έμενα έγκυος με μαγικό ραβδάκι!

Κάποια στιγμή θα μας κάτσει κι εμάς, ας μη χτυπιόμαστε!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΑΜΕ.ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΕΠΙΑΝΑ.ΠΟΣΟ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ:)

Εγώ δεν πρόλαβα ακόμα να το μετανιώσω. Ένα μήνα προσπαθούμε, οπότε δεν μπορώ ν' αρχίσω να χτυπιέμαι από τώρα. Δεν ξέρω ακόμα αν έχουμε πρόβλημα γονιμότητας, θα δείξει στους επόμενους μήνες.

Ναι, είναι πάρα πολύ νωρίς! Πολλά ζευγάρια πρόσεχαν και μετά τους ήρθε αμέσως το μωράκι, άλλα πάλι πρόσεχαν και άργησαν να τα καταφέρουν, είναι θέμα τύχης τελικά.

ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,

:S :S

ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ... ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ..

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ..:woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...