Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου εχω αγχος πολυ ειναι κλειστο το κινητο της και εχθες το βραδυ μπηκε νοσοκομειο. ειχε πει οτι θα μας εστελνε μηνυμα στο κινητο και δεν εστειλε και το εχει κλεισει το κινητο! ανησυχω..απο τη μνια θελω να παω στο νοσοκομειο να τη βρω και απο την αλλη η φωνη της λογικης(θεια ρουλα) λεει οτι μπορει να γεννησε να ειναι κουρασμενη και να θελει ησυχια... ομως η νταλια μου ειχε πει οτι με ηθελε κοντα της.. ανησυχω τωρα πολυ... θυμαστε τι ειχε πει??ποτε θα γεννουσε?? νομιζω σημερα δεν ειχε πει????? να ειναι καλα θελω και εκεινη και το μωρο ,αν δεν τους ακουσω ή δεν τους δω θα καθομαι σε αναμενα καρβουνα τωρα......

Δημοσίευση

Και εγω για σημερα νομιζω ειχε πει. Της εστειλα μηνυμα αλλα δεν ξερω αν το ελαβε ή αν εχει κλειστο το κινητο της. Αν γεννησε, με το καλό να της ερθουν όλα και να μας πει την ιστορια της.

Προσωπικα την πρωτη μερα του τοκετου δεν ημουν για πολλες επισκεψεις. Τι να σου πω, όταν το ανοιξει τη ρωτας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...