Μετάβαση σε περιεχόμενο

μαλλον προβλημα..θελω τη γνωμη σας...


Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημερα!λοιπον,εκτος την τεραστια αγωνια μου επειδη πλησιαζουν οι μερες που "δεν"θα περιμενω την περιοδο μου(8/8) ηρθε να προστεθει και ο φοβος για κατι αλλο.απο προχθες αρχισε να ποναει το στηθος μου κι εγω η χαζη χαιρομουν επειδη νομιζα οτι ισως ειναι ενδειξη εγκυμοσυνης αλλα..απο σημερα διαπιστωνω οτι ο δεξιος μαστος ποναει πολυ περισσοτερο και οτι στο καφε κομματι λιγο πανω απο τη θηλη εχει ενα κοκκινιλακι που οταν το ψηλαφισω πιανω ενα μικρο επιφανειακο γρομπαλακι που ποναει.δεν ξερω τι να υποθεσω λετε να ειναι κατι σοβαρο;;περιμενω την γνωμη σας με αγωνια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΕΛΥ μου θα ήταν καλύτερα να επισκευθείς το γιατρός σου. Ίσως δεν είναι τίποτα αλλά μόνο εκείνος θα μπορέσει να σου το πει με σιγουριά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι Κελυ οτι και να πουμε εμεις ..δεν ειμαστε γιατροι..

Σπανια παντως στην περιοδο(λιγο πριν, μετα και κατα τη διαρκεια) εχω βγαλει κι εγω και μετα εξαφανιζονται..δεν εχω παει στο γιατρο..ντροπη μου:blush: Ολα θα πανε καλα σημασια εχει οτι το παρατηρησες Καποιος γιατρος παντως (με μεγαλη επιφυλαξη το λεω) μου ειχε πει οτι οταν ποναει να μην το φοβασαι..

Πηγαινε και περιμενουμε νεα σου..Οταν (αν) ξαναβγαλω θα παω κι εγω να το δω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Mην ανησυχείς μάλλον δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ερεθισμένο αδένα.

Είναι αντίδραση του οργανισμού στη θερμοκρασία που ανεβαίνει στο σώμα σιγα σιγα.

Εγω ήμουν πολυ υστερική με αυτά (έχασα τη μητερα μου απο καρκίνο του στήθους) και σε όσους γιατρους πήγαινα (9) ολοι μου έλεγαν οτι οι μεταβολές και τα "σγομπαλάκια" 15-18 μερες πριν την περίοδο είναι φυσιολογικά. Και γενικά ακόμα και εξετάσεις να πας να κάνεις θα σου πουν να τις κάνεις μια εβδομάδα μετα την περίοδο, οπου δεν θα είναι ερεθισμένοι οι αδένες.

Αν συνεχίσει μετα την περίοδο τότε πήγαινε στο γιατρό, τωρα κ να πας θα σε στείλει " σπίτι σου".

Όλα καλα θα είναι;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εννοείται πολύ καλά κάνεις και απαντάς. Κι εγώ εντελώς σαν μία πληροφορία που διάβασα την ανέφερα ξεκάθαρα για το ψυχολογικό κομμάτι.  Κι εγώ έχω κάνει τεστ πριν την καθυστέρηση όπως και οι περισσότερες υποθέτω. Και ναι κάθε γυναίκα ξέρει η ίδια και μάλιστα αν ακούσουμε πραγματικά το σώμα μας το καταλαβαίνουμε και χωρίς τεστ!   Έχεις δίκιο για διαφορά σύλληψης και εμφύτευσης! 
    • Ααχ κορίτσια να σας πω και εγώ τα νέα μου! Χθες πήγαμε σε γενετιστή, με λίγα λόγια ο καρυότυπος του άντρα μου ναι είναι όπως μας είπε με τσαχπινιές, οχι προβληματικος όπως τον ανέφερα συνέχεια εγώ! Εν ολιγης μας είπε ότι από ότι στιγμή που το σπέρμα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα θα πρέπει να κάνουμε άλλες 2 εξετάσεις fish αιματος και αναλόγως με το τι θα δείξει θα κάνουμε και fish σπέρματος δε ξέρω ακριβώς τι περιμένουμε να δούμε!  Ξέρω μονάχα ότι θέλουν άλλον ένα μήνα για να βγουν.. Παράλληλα μας είπε ότι προσπαθούμε κανονικά και όταν αποφασίσουμε αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε εξωσωματική απλά με προεμφυτευτικό!  Η μόνη διαφορά μου είπε είναι αν μείνω έγκυος είτε  φυσιολογικά είτε με εξωσωματική θα πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, για σίγουρα αποτελέσματα για υγιές έμβρυο!  Επίσης, μου είπε ότι ενδέχεται να είναι κληρονομικός και να το πήρε από γονείς!οι οποίοι κατάφεραν φυσιολογικά να κάνουν παιδιά! Μας είπε ότι μπορεί ένα τυχερό και γερο σπερματοζωάριο να είχε κάνει τη δουλειά 1 χρόνο τώρα και να μην είχαμε καταλήξει ποτε να κάνουμε αυτή την εξέταση και να μη το ξέραμε! Αφού το ξέρουμε όμως για να βγει ένα υγιές μωρο με όποιο τρόπο και να γίνει η συλληψη θα κάνουμε αμνιοπαρακεντηση! Αυτά, ίδωμεν 🫶🤷‍♀️
    • @peacockακι μου υπέροχο!!! Σε ευχαριστώ!! Τι κάνεις παλιά μας συμμαθήτρια? Πώς είναι τώρα η ζωή? Γεμάτη ουράνια τόξα να φανταστώ??!  Κορίτσια αυτά εδώ τα κορίτσια ήταν η αντίστοιχη "τάξη" μας την περίοδο 2016-2018 για μένα! Μόνο respect σε αυτά τα κορίτσια που μοιραστηκαμε τα εσωψυχα μας και τα καταφέραμε ΟΛΕΣ!  Τι σημαίνει αυτό?? Ότι δεν θα μείνει καμία χωρίς μωρό βρεεε! Άπαξ και μπεις εδώ ,μωρο θα αποκτήσεις θες δε θες! Χαχαχα Κορίτσια σας ευχαριστώ για την εμψύχωση 🥰🥰 εύχομαι όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους! Χοριακη θα κάνω την τρίτη γιατί μου είπε ο γιατρός να περιμένω να έχω και μια μέρα καθυστέρηση...εγώ ξέρω πως κρατιέμαι!!!
    • Ααααχχχχ βρε κορίτσια πόσο σας "ζηλεύω" όσες έχετε συναντηθεί απο κοντά!!! Πάρα πολύ καλοπροαίρετα το λέω! Εγώ να ξέρετε αν ποτέ οργανώσετε καμία συνάντηση θα είμαι παρούσα με τη μπουμπού μου! Στα δικά μου γιατι ξέχασα να τα γράψω κι εδώ... Εχθές, αφού επανέλαβα τις εξετάσεις του θυρεοειδούς, επιτέλους ήρθε στα ίσια του και πέσαμε κάτω απο 3! Με ρώτησε ο ενδοκρινολόγος αν είναι όλα καλά και υπερηχογραφικά. Του είπα ναι και μου είπε ότι συνεχίζουμε με την ίδια δόση και επαναλαμβάνουμε σε 6 εβδομάδες! Μετά μίλησα και με το γυναικολόγο μου και του είπα το γιατρό που μου πρότειναν στο δημόσιο. Μου είπε τα καλύτερα και να τον πάρω άμεσα να κλείσω ραντεβού. Αυτά τα πολύ όμορφα! Τα φιλιά μου σε όλες σας παρεούλα μου!
    • Για τις κοπελες που τις φέρνουν σε δυσκολη θεση... εγω ειχα απαντησει στα ισα σε ερωτηση τυπου αντε τι περιμένετε κ δ κανετε ενα μωρο, γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ. Και τελειωσε εκει το θεμα. Το 2ο μ ηρθε στο καπακι, οποτε δ προλαβε κανεις να με ρωτησει αν εχω σκοπο για 2ο. Μετα κανενας σχεδον δεν ασχοληθηκε αν θα κανω 3ο. Καποια στιγμη που ειπα ετσι απ εξω απ εξω οτι το εχουμε στο μυαλο μου, ακουσα σχόλια τύπου τι το θες το 3ο? Πανω που ξεπαιδιασες. Και αλλα τετοια ομορφα. Οποτε και μεις οταν ξεκινησαμε προσπάθειες δεν το ειπαμε πουθενα. Ουτε τωρα που κανουμε ελευθερα το ξερει κανενας. Και εκτός απο πολυ δικα μ ατομα που το συζητησαμε για το αν θα προσπαθησουμε η οχι, κανενας ευτυχως δ με ρωτησε ασχετος.  Παρεμπιπτόντως σημερα αδιαθετησα και γω...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...