Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ!

Recommended Posts

καλησπέρα και από εμένα !

Την προηγούμενη Τρίτη γέννησα τον πρίγκηπά μου στο Ιασώ και από τότε είμαι σε μια κατάσταση γενικής και μόνιμης νιρβάνας και ευτυχίας!

Η καισαρική κατά τη διάρκειά της κράτησε ούτε 20 λεπτά και στα πρώτα 5 λεπτά το παιδί βγήκε!Μου τον δώσανε αγκαλίτσα και δεν το πίστευα ότι αυτό το κουκλάκι ήτανε μέσα μου τόσο καιρό!!

Μεγάλη η συγκίνηση τόσο η δική μου όσο και του άντρα μου που ήταν έξω και όλοι παππούδες και γιαγιάδες ρίχνανε πολύ κλάμα!

Παρά τους μετεγχειρητικους πόνους και τους ορούς, τους καθετήρες, την επισκληρίδειο στη μέση μου συνδεδεμένη κτλ μου τον φέρνανε να θηλάσω και ξαφνικά οι πόνοι ξεχνιόντουσαν!!

Γενικα έμεινα πολυ ευχαριστημενη από το Ιασω και από την περιποίηση και εξυπηρέτηση από το προσωπικό του καθώς και από το γιατρό μου φυσικά και τη μαία του οι οποίοι μου σταθήκανε σε όλη τη διαδικασία και μετά κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης.

Τώρα είμαστε στο σπίτι μας από το προηγούμενο Σάββατο. Ο μικρός μας κάθε 2,5 με 3 ωρες ξυπνάει, αλλά καμιά φορά κοιμάται κανένα 4ωρο. Η το άγχος μεγάλο, όπως και η κούραση,η ευτυχία όμως ακόμη μεγαλύτερη.

Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν να γίνουν μανουλες να το πετύχουν σύντομα. Είναι η μεγαλυτερη ευτυχία όλων, πραγματικά.

Τώρα σας χαιρετώ γιατί όπου να ναι ο μικρός μου θα ξυπνήσει και θα θέλει αγκαλιές,μπανάκι, άλλαγμα μαμ και νάνι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι το Μικρό Πρίγκηπα!!!!!!! :woohoo:

Ερώτηση: την καισαρική με τοπική αναισθησία σου την έκαναν; Με επισκληρίδιο; Γιατί λες ότι μόλις βγήκε σου τον έδωσαν αγκαλιά.

Μπραβο σου Λιλακι... να σου ζησει το μωρακι να ειναι γερο και δυνατο, υγειες και καλοτυχο...! Καλη αναρρωση και καλη λοχεια...!:)

αχχχ Λιλακι μου πως περασε ο καιρος!!!Να σου ζησει ο μπομπιρακος σου!!γερος κ καλοτυχος!

τι ομορφα απλα κ ηρεμα τα περιεγραψες....

πραγματι ..η ευτυχια του να γινεσαι μανουλα σε κανει να ξεχνας ολους τους πονους!

να σου ζησει κουκλιτσα μου..Να στε ετσι ευτυχισμενοι παντα!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ..!!!!!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ!!!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΗΣΕΙΣ!!!

ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ!!!

ΦΙΛΙΑ!

LILAKI ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΣΟΥ,ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:) :) ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ:) :)

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

συγχαρητηρια να σου ζησει!!!! γερος και σιδερενιος να ειναι παντα

'θελω να γινω μαμα' οταν κανεις καισαρικη με επισκληρηδιο σου το δινουν αμεσως το μωρακι σου οπως ακριβως στην φυσιολογικη γεννα

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Nα σας ζήσει ο μπουμπούκος!!!!!

Πραγματικά είναι υπέροχο το συναίσθημα,αλλα κ το άγχος τρελό,ε???

Να είναι γερό,ευτυχισμένο κ η καλή τύχη να το ακολουθεί!!

Φιλάκια πολλά,καλό κουράγιο κ στις 2 μας!!!!:kiss:

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι το Μικρό Πρίγκηπα!!!!!!! :woohoo:

Ερώτηση: την καισαρική με τοπική αναισθησία σου την έκαναν; Με επισκληρίδιο; Γιατί λες ότι μόλις βγήκε σου τον έδωσαν αγκαλιά.

Με επισκληρίδειο αναισθησία. Δεν κατάλαβα τίποτα και μόλις βγηκε το παιδάκι μου το πήρα αγκαλιτσα!!!

:) Να σου ζησει!!!πρεπει να ηταν η πιο συγκλονιστικη εμπειρια της ζωης σου...να ειναι καλα το αγορακι σου και εσυ φυσικα γερη και δυνατη να του δινεις την αγαπη σου.

Να σας ζήσει!!!:)

Ό,τι καλύτερο στη ζωή του!:)

Καλή λοχεία!:)

ΥΣ.ΑΧ θυμήθηκα τον εαυτό μου...:) Καισαρική με επισκληρίδιο, το ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΦΙΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!:cheer: :cheer: :cheer:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ...

Να τον χαίραστε και να ειστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!!

Καλή λοχεία σου εύχομαι και περιμένουμε φώτο!!

Πολλά φιλιά και στους δύο σας!

να σου ζησει ο μικρουλακος σου να τον δεις οπως επιθυμεις καλη λοχιαααααααααααααααααααααααααααααα αχ θυμηθηκα τα δικα μου ακριβως ετσι και γω στο ιασω αλλα πριν 7,5 μηνες θελω ξανααααααααααααααααααα

να του δωσεις πολλα πολλα φιλακια

Να σου ζήσει το όμορφο μωράκι σου!

Να το χαίρεσαι και πάντα γερό να είναι!!!

Καλή λοχεία σου εύχομαι και πολλά πολλα φιλάκιαααααα :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...