Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν λίγο καιρό έμαθα κι εγώ τι σημαίνει μπλογκ..Ακουγα γι αυτό και το σνόμπαρα. Είναι ένας χώρος όπου γράφεις ό,τι σου αρέσει, τις απόψεις σου,τις εμπειρίες σου, την γνώμη σου για την πολιτική , για την κοινωνία ή ό,τι άλλο σε κάνει να σκεφτείς και να θελήσεις να εκφραστείς. Προσωπικά με εμπνέει ο γιος μου αλλά δεν αρκούμαι μόνο σε αυτό..

Αν θέλετε να δείτε το δίκο μου, μπείτε έδω...:)

http://fanitzatzaki.blogspot.com/

Δημοσίευση

Πολύ όμορφο αυτό που έγραψες για τον θηλασμό!!! Και πολύ χρήσιμο για μένα τουλάχιστον που σε 3 μέρες.. θα παλεύω με τον δικό μου Δημητράκη να τον θηλάζω! Ήθελα κάτι να σε ρωτήσω! Κατά την διάρκεια της εγυμοσύνης είχες βγάλει καθόλου γάλα; Σταγόνες στο σουτιέν έχω συνέχεια από τον 7ο μήνα και προχθές λερώθηκε μπροστά από την δεξιά θηλή μου η μπλούζα που φόραγα! Πρέπει να έτρεξε πολύ γιατί ήταν μεγάλος ο "λεκές"!! Αισθάνομαι πολύ αισιόδοξη γι'αυτό, πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά!!

Δημοσίευση

Φανούλα συγχαρητήρια!:woohoo:

Είναι πανέμορφο το ιστολόγιο σου :P Σκεφτόμουν και εγώ να φτιάξω...αλλά θέλει πολύ δουλειά και προβληματίζομαι :S

Θα το προσπαθήσω όμως...και θα σας ενημερώσω!

Φιλάκια :kiss:

Δημοσίευση

Φανή όμορφο καικαλαίσθητο το ιστολόγιό σου!

Όμορφο φόντο τα λουλούδια...Ιδιαίτερα με την κατσίκα με σιδεράκια...ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Δασκάλα;;;Αρχικά εκεί με πήγε ο αέρας της τύχης αλλά τελικώς ακολούθησα το όνειρό μου, τη φιλοσοφία...Αν και εργάζομαι αλλού...

Παρθένος και εγώ!

Μπράβο...

Δημοσίευση

χιχι σας αρεσε αληθεια????????? το ετοιμαζω αρκετο καιρο...προσπαθω καθε μερα και προσθετω πραγματα που σκεφτομαι οτι μπορει να σας αρεσουν! ειχα σκοπο να το κανω ποστ μια μερα,αλλα με προλαβε η φανουλα! αν θελετε γινετε μελη. θα χαρω πολυ να τα λεμε και εκει!

Δημοσίευση

ΚΟρίτσια σας ευχαριστώ πολύ...προσπαθω να μη γράφω κάθε μέρα ώστε να΄εμπνέομαι μέσα από την καθημερινότητά μου γι αυτά που θα γράφω...ντάντη μου πραγματικά πολυ όμορφο!!!Μπράβο!!Ρε σεις;;ΠΟια κοπέλα μπήκε στους αναγνωστες μου και το όνομά της είναι σε αλαμπουρνέζικά;;; ijijoijoijoih...χαχαχαχαχαχαχαχαχα :)

Δημοσίευση

:laugh: Φανη το blog σου ειναι φανταστικο!!!!το τι γελιο εκανα με το αλογο με την τρελη φρατζα δεν λεγεται:silly: :laugh: :laugh: διαβασα και το κομματι που εγραψες για τον θηλασμο, πολυ ενδιαφερον το βρηκα!τρελαθηκα βεβαια στην ιδεα της τρελης αυπνιας που εχω να τραβηξω οταν με το καλο ερθει η πριγκιπεσα μου αλλα ειναι τοσο γλυκος αυτος ο δεσμος αναμεσα στη μαμα και το παιδι.Εχω και μια απορια εσυ θα ξερεις,το μωρο θα πρεπει να το ξυπναω για να φαει δεν ξυπναει απο μονο τουμε βαση την πεινα του???μπορει να ειναι χαζη ερωτηση αλλα ετσι νομιζα οτι γινεται.:blush:-επιδη νυσταξα τα blog των αλλων κοριτσιων θα τα επισκεφτω αυριο!

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ..purple θαακολουθείς τις ορέξεις του μωρού και μόνο. Στην περίπτωση βέβαια που δεν παίρνει ικανοποιητικό βάρος θα το ξυπνάς τακτικά μέσα στη μερα. Για το βράδυ νομίζω πως δεν χρειάζεται αλλά μέσα στη μερα τουλάχιστον κάθε 2 ώρες αν δεν τρώει αρκετά από μόνο του και είναι τεμπελουτσικο. Καλό θα ήταννα συμβουλευτείς και ένα καλό βιβλίο για το θηλασμό. Σίγουρα θα σου λύσει πολλές απορίες τώρα πριν ακόμη γενν.ησεις και αρχίσει το βασανιστήριο. Ετσι θα είσαι προετοιμασμένη και σίγουρη για το πως θα θηλάσεις το μωρό σου! Ελένη δεν εξυπηρετείτίποτε..μόνο την ανάγκη σο0υ να ενκφραστείς..¨)

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...