Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το πλύσιμο ρούχων. Δεν μπορώ να πετύχω πουπουλένια ρούχα μετά το πλύσιμο. Αγόρασα καινούριο πλυντήριο γιατί με το προηγούμενο έβγαιναν κόκαλο και με το καινουριο πάλι δεν βγαίνουν πουπουλένια. ΣΤης ξαδέρφης μου το πλυντ'ηριο που είναι ίδιο με το δικό μου και το έχει πιο πολλά χρόνια βγαίνουν πουπουλένια. Τι κάνω λάθος; Απορρυπαντικά χρησιμοποιώ τα planet. Μήπως θέλει πιο πολύ απορρυπαντικό; Ποιο πολύ μαλακτικό; Μα βάζω τις συνιστώμενες ποσότητες..τι θα κάνω..έχει αρχίσει και μου τη δίνει το όλο θέμα..

Δημοσίευση

Καλημερα Φανη!!!

Μεγαλυτερη οση απορρυπαντικου να βαλεις μονο αν ξερεις πως το νερο στην περιοχη σου ειναι πολυ σκληρο.

Να φροντιζεις να μη γεμιζεις πολυ τον καδο.Δλδ οκ να ειναι γεματος αλλα μη στουμπωνεις τα ρουχα μεσα.

Να σου πω την αληθεια αυτο που σωζει τις πετσετες ειδικα ειναι το στεγνωτηριο...Βγαινουν εντελως πουπουλενιες.Τωρα...Και το ρευμα ειναι περισσοτερο κ η θερμοκρασια ανεβαινει αλλα απ'την αλλη δε χρειαζονται σιδερο...Τι να πω....?

Τωρα το καλοκαιρι τα ρουχα γενικως να τα μαζευεις ελαφρως (πολυ ελαφρως) νωπα ωστε να μην κοκκαλωνουν απ'την εντονη εξατμιση!

Αυτα απο μενα!!!

Δημοσίευση

συμφωνω με την Anastacia... επισης μεγαλο ρολο παιζουν και οι "στροφες" που στιβει το πλυντηριο 800-900 ειναι καλα οχι πιο πανω

τα πλανετ ειναι καλα αλλα δε μυριζουν (εγω γιαυτο τα αλλαξα), βαλε αλλο μαλακτικο αν θες για να εχει πιο ωραια μυρωδια

παντως για να λεμε του στραβου το δικιο... πολυ δυσκολο πια να εχεις ρουχα απαλα και ευωδιαστα οπως τοτε που ημασταν παιδακια :(

Δημοσίευση

Απορρυπαντικό δεν αλλάζω γιατί προτιμώ να είναι οικολογικό και να σέβομαι το περιβάλλον παρά να έχουν τρομερή μυρωδιά. Ίσα ίσα που είναι και πιο ανεκτά στην επιδερμίδα. Όμως ρε κορίτσια και τα δυο που λέτε τα κάνω..ουτε πολλά ρούχα, ούτε πολλές στροφές..πρέπει να βάζω ελάχιστα ρούχα για να βγαίνουν ωραία..τι σημαίνει αυτό; Οτι τους πέφτει αρκετό το απορρυπανικό; Ότι τους πέφτει αρκετό το αποσκληριντικό;; Δεν μπορώ να καταλάβω..

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ, ΟΣΟ ΜΑΛΑΚΤΗΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ? ΠΑΝΤΟΣ ΦΑΝΗ, ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΑΤΑ!

Δημοσίευση

Φανούλα ! η έσχατη λύση αν όλα αυτα δε πιάνουν!!!!είναι στο τέλος να βάζεις μαλακτικό ξανά...και να πατάς πάλι ξέβγαλμα..απο το πλυντήριο !εμένα έχει ένα κουμπί για ξεβγαλμα μόνο κάνει κανενα 20 λεπτο και τα ξεπλένει αλλη μια φορά..το μαλακτικό έτσι μένει σίγουρα ...αλλα είναι διαδικασία ...!

Πάντως το καλό μαλακτικό παίζει ρόλο ...όπως και να τα μαζεύεις γρηγορα μόλις στεγνωσουν...!

Δημοσίευση

Βάζω βρε Ελένη αποσκληρυντικό...και η ξαδέρφη μου Ρόδο μένε αλλά τα ρούχα της πούπουλο σας λέω! Χαίρεσαι να σκουπίζεσαι με την πετσέτα της!

Κάπου διάβασα για το ξέπλυμα με σόδα ή ξύδι αλλά θα πρέπει να στηθώ στο πλυντήριο να περιμένω το ξέβγαλμα!θα δοκιμάσω...

Δημοσίευση

Εγώ Φανούλα πιστεύω πως ότι απορρυπαντικό και να βάλεις ότι μαλακτικό, το μυστικό είναι να μην τ'αφήνεις πολύ στον ήλιο και σκευρώνουν!! Όσες φορές έχω ξεχάσει να τα μαζέψω... είναι χάλια!! Τα σιδερώνω πόση ώρα μετά να μαλακώσουν πάλι!! Ευτυχώς μου έκαναν δώρο στον γάμο μου, την στιρέλα με τον ατμό και πετάει πολύ ατμό και τα μαλακώνει αρκετά!

Επίσης πολύ ωραία λύση είναι το στεγνωτήριο! Τα βγάζει λένε σαν μπαμπάκι! Ειδικά τις πετσέτες! Εν το μεταξύ αν τα διπλώσεις αμέσως δεν θέλουν ούτε σιδέρωμα! Το σκέφτομαι.. αν και είμαι και λίγο της παλιάς σχολής στο θέμα να τα βλέπει και λίγο ο ήλιος και ν' αερίζονται τα ρούχα! Τόσο ήλιο κι αέρα έχουμε εδώ στην Ελλάδα!! ;)

Δημοσίευση

ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΝΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ! ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ! ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ ΕΞΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!

Δημοσίευση

Ουτε εγώ έχω στεγνωτήριο.Το θεωρώ σπατάλη χρημάτων..άλλωστε το χειμώνα όταν ανάβω το καλοριφέρ βάζω μερικά στο καλοριφέρ του μπάνιου που είναι με ράβδους όπου απλώνεις τις πετσέτες και στεγνώνουν γρήγορα. Ντάλια μου δεν τα βγάζω στον ήλιο. Μέσα στ σπίτι τα απλώνω. Σε ένα μικρό δωμάτιο όπου έχω και το ατμοσίδερο. Μα τόσο δύσκολο είναι να έχω πουπουλένια ρουχαλάκια;; Ειπαμε πια...

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΝΤΑΛΙΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΝΑ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ! ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ! ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΒΡΟΧΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ! ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΗΛΙΟ ΕΞΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ!

Λέγε μου τέτοια!! Δεν θέλω και πολύ να πάω να πάρω!! Να σου πω, ειδικά για τον χειμώνα όπου έχει τον σκατόκαιρο και δεν στεγνώνουν με τίποτα τα ρούχα από υγρασίες και τέτοια.. Τ'αποστειρώνει και καλά!! :laugh: Εννοείτε στον καλό καιρό θα τα βγάζω κι εγώ!!

Φανούλα, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φταίει! Συνήθως εγώ την πατάω από τον ήλιο! Μήπως φταίει η σκληρότητα του νερού; Εγώ μέχρι στιγμής πλένω στην Αθήνα που έχω πληντύριο! Τώρα με το μωρό που θα πάρω για την Εύβοια κι εκεί το νερό είναι άστα να πάνε.. Θα δω αν μου δημιουργήσει πρόβλημα!! Τι να πω .. :dry:

Δημοσίευση

Μηπως φταιει το μαλακτικο που χρησιμοποιεις; η ξαδερφη σου πιο μαλακτικο χρησιμοποιει; δεν νομιζω να φταιει παντως το πλυντηριο...

Ελενη εισαι ευχαριστημενη απο το στεγνωτηριο σου; σκεφτομαι κι'εγω να παρω. Τον χειμωνα μια με τις βροχες και με το κρυο δεν στεγνωνουν ποτε και ξαναβρεχονται κιολας... τα καλοριφερ ποσα ρουχα να χωρεσουν; τα μισα μενουν μεσα στον καδο...! Το καλοκαιρι μου τα κιτρινιζει ο ηλιος... ασε αυτη τη σκονη πια... εχω βαρεθει αυτη τη κατασταση...!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ! ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ! ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ! ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ! ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ! ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΥΧΛΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ! ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ! ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ! ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ! ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ! ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΥΧΛΑ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΣΩΣΕ!

Συμφωνώ!! Το χειμώνα το στεγνωτήριο είναι σωτηρία!!:)

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...