Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ


Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ,ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟ.ΑΛΛΑ ΕΧΤΕΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΙΣ 21 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ? ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ? ΑΝΗΣΥΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΡΥΧΟ.Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ 2 ΧΩΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΧΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΑΚΗ ΤΗΣ.ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalio και εγω στην 15η εβδομαδα ειμαι.η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη,δεν πρεπει να επηρεαζομαστε!!!να σκεφτεσαι θετικα και ολα καλα θα πανε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ μην πανικοβάλλεσαι! Ό,τι συμβαίνει στον απέναντι δε σημαίνει ότι είναι όμοιο και για εσένα! Έχει ήδη προχωρήσει η εγκυμοσύνη σου...

Εσύ έχεις τον γιατρό σου και ακολουθείς τις οδηγίες...

Μην παρασύρεσαι από άλλα...

Καλή συνέχεια!Και ηρέμησε...

ΥΣ.και εγώ όλο πανικό αρχικά και πίστεψε με δεν ωφελεί...Σιγά-σιγά θα προσαρμοστείς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ... ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ... ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ...

ΧΑΛΑΡΩΣΕ , ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ! ΕΓΩ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΧΑ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΣΤΗΝ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!! (ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ - ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ Κ ΚΑΤΙ ΣΤΙΓΜΕΣ Κ ΤΑ ΛΕΝΕ ... ΗΜΑΡΤΟΝ !):kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ. Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΔΙΔΥΜΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑ ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ. ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΑΙΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ. ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΛΑΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ. Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ 2οΜΗΝΑ ΑΙΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάλλιο μου, μην στενοχωριέσαι άδικα! Κι εγώ θυμάμαι όταν ήμουν στις εβδομάδες σου ένιωθα έτσι! Ένα άγχος, να πάω στον γιατρό να δω ότι είναι καλά!! Μέχρι που άρχισα να το νιώθω! Από τότε ηρέμησα! Γιατί κουνιόταν συνέχεια κι έτσι ήξερα ότι είναι καλά αφού σαλεύει!! :) Είχα ακούσει πολλά! Ότι το έχασε στην 32η εβδομάδα και τέτοια άσχημα!! Αλλά δεν σημαίνει ότι συνέβη σε μια κοπέλα απαραίτητα συμβαίνει μ'όλες! Είναι λυπηρά όλα αυτά, μακάρι σε καμιά κοπέλα να μην συμβαίνει! Θα δεις! Εφόσον οι εξετάσεις σου βγαίνουν καλές.. κι ο γιατρός σου λέει ότι όλα είναι καλά δεν υπάρχει λόγος ν'ανησυχείς!

Όσο για τον αιματοκρίτη και το σίδηρο.. κανένας λόγος ανησυχίας! Εγώ ξεκίνησα με 37 αιματοκρίτη, έπεσε στα 35, στα 32.3 και τώρα την τελευταία φορά είχα 30! Παίρνω 2 χαπάκια σιδήρου κι όλα καλά!! Μην σε νοιάζει γι'αυτό!

Καλή συνέχεια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειναι φυσιολογικο να σκεφτεσαι ετσι..

αλλά θα σου πω και εγω το τετριμμενο.. καμια εγκυμισυνη δεν ειναι όμοια...καθε μηνα όλο και καποιος κίνδυνος υπάρχει, αλλά αν σκεφτομαστε τα αρνητικα εχουμε χασει όλα τα όμορφα..

γω δεν ειχα κανει καν δευτερη χοριακη και στον 4ο μηνα ο σιδηρος μου έπεσε στο 33 και τωρα με ενα επιπλεον χαπακι εφτασε πάλι στο 38..

ηρεμια και θετικη σκέψη χρειαζεται πάνω από όλα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:) Κοριτσάκι μου γλυκό μην μας στεναχωριέσαι χωρίς λόγο δεν κάνεις καλό ούτε σε εσένα ούτε στο νινάκι σου κάθε εγκυμοσύνη είναι όντως διαφορετική και θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που στο έγραψαν ήδη εγώ έχω τρία παιδάκια και στον γιό μου παρουσίασα αίμα στο τελείωμα του έκτου μήνα αλλά πήγαν όλα καλά ξέρεις το τι είχα ακούσει και εγώ και παρολάταυ ταύτα σε ενημερώνων ότι καμία εγκυμοσύνη μου που και τις τρείς τις είχα εγώ δεν ήταν ίδια αλλα συμ΄πτώματα άλλους μήνες φάνηκε η κοιλιά για αυτό κοίτα μπροστά και προπάντων όχι άγχος!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άντε καλέ,τίποτα δε θα πάθεις,όλα καλά είναι!

Το μόνο σου πρόβλημα είναι το άγχος σου,το οποίο πρέπει να ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ,χαλάρωσε,στεναχωριέται και το μωρό!

Η πεθερά μου είχε περίοδο μέχρι που έκλεισε τον 4ο μήνα και στα 3 της παιδιά.Και,φυσικά,δεν έχασε ΚΑΝΕΝΑ!

Χαλάρωσε αγάπη μου και απόλαυσέ το!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΟΥ ΕΘΕΣΕ ΘΕΜΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ?ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΦΡΕΣΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ Ο ΑΙΤΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 38 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΑΝΙΑΜΟΥΝΙΑΣ,ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΙΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kallio μου,μην αγχώνεσαι και μην πανικοβάλλεσαι.Κάθε εγκυμοσύνη είναι μοναδική.Μην βάζεις το κακό στο μυαλό σου!:)

Όλα θα πάνε καλά :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλέ ηρέμησε, αν είναι δυνατόν! Μια χαρά θα είσαι! Επειδή μία κοπέλα έχασε το μωρό στην 21η εβδομάδα, δε σημαίνει ότι θα το χάσουν όλες!!!

Όσο για το σίδηρο, ξέρω κοπέλα που χρειάστηκε να κάνει μετάγγιση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, λόγω χαμηλού σιδήρου.

Μια χαρούλα είσαι, μην αγχώνεσαι καθόλου!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ!! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΣΕ. ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!! ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!:kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.ΠΕΡΕΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤ:kiss: ΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΦΥΓΟΥΝ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...