Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μου mammy, εχω μία φίλη που έχει ένα αγοράκι 1,5 χρονών, το πρόβλημα είναι ότι το αγοράκι αυτό όλη μα όλη μέρα τσιρίζει δυνατά, τσιρίζει όταν θέλει να γίνει κάτι, τσιρίζει όταν τσαντίζεται κ μπορεί να τσιρίζει κ χωρίς λόγο. Η μαμά του άρχισε να ανησυχεί, δεν μπορούν να πάνε πουθενά, αισθάνονται άσχημα όταν είναι με κόσμο κ τσιρίζει τόσο έντονα. ¨Εχει καμία απο εσάς αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο??? Εγώ της λέω πως μάλλον είναι λόγω ότι δεν μιλάει κ έχει βρει αυτό τον τρόπο διαμαρτυριας αλλά κ για να τραβάει την προσοχή τους.

Να σημειώσω ότι το παιδάκι το πρωί το κρατάνε οι γιαγιάδες, μία εβδομάδα η μία κ μία ή άλλη εναλλάξ.

Περιμένουμε γνώμες απόψεις κ ανάλογες εμπειρίες αν υπάρχουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΗΨΑΚΙ ΜΟΥ.

ΤΣΙΡΙΖΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ....

ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΡΕΨΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ.

ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΣΥΧΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ!

Η ΓΝΩΜΗ Μ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.

ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ.

ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ¨" ΝΤΑΝΤΑ ΑΜΕΣΟΥ ΔΡΑΣΗΣ " ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΝΕΥΡΑ.ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.ΠΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Μ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Π.Χ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ.ΕΤΣΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ?ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ....ΑΚΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΑΚΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ.ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΖΑΛΙΣΑ ΑΛΛΑ Μ ΕΠΙΑΣΕ Ο....ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΙΣΤΡΟΣ.ΤΟΣΟΣ ΜΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΤΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ (ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 14-07 ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ)Μ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο δικος μου τωρα ειναι 13 μηνων και εχει αρχισει κι'εκεινος τις τσιριδες... το κανει συνηθως οταν εκνευριζεται που δεν γινεται το δικο του αλλα και σε ασχετες φασεις για να τον προσεξουμε... οταν μας βλεπει και ενοχλουμαστε απο αυτο και προσπαθουμε να τον σταματησουμε τοτε καταλαβαινει πως αυτος ο τροπος "πιανει" για να ασχολουμαστε μαζι του και συνεχιζει τις τσιριδες... απο την αλλη αν δεν του δωσουμε σημασια μπορει να τσιριζει μιση ωρα... οποτε δεν γινεται αλλο απο το να περασει το δικο του οποτε και σταματαει επιτελους να μας παιρνει τ'αυτια...!:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκ μέρους της φίλης μου, ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις κ τις συμβουλές σας, ήδη νιώθει καλύτερα κ πιο ανακουφισμένη αφού άκουσε κ τις δικές σας εμπειρίες κ γνώμες!!!

Για άλλη μια φορά ευχαριστώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...