Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα προσφατα εκανα υπερηχο β επιπεδου και εδειξε υπερηχογενες εντερο ειμαι 33 χρονων και φοβηθηκα πολυ οταν μου συνεστησαν αμνοικεντηση. θελω να τον ξανακανω σε αλλο γιατρο για να βεβαιωθω. μου συνεστησαν 2 γιατρους, τον Παντο που εχει δικο του κεντρο και τον Μουρελατο που ειναι στο ΙΑΣΩ .ΞΕΡΕΤΕ κατι για αυτους η για το υπερηχογενες εντερο΄?

Δημοσίευση

kou1 έγραψε:

καλησπερα προσφατα εκανα υπερηχο β επιπεδου και εδειξε υπερηχογενες εντερο ειμαι 33 χρονων και φοβηθηκα πολυ οταν μου συνεστησαν αμνοικεντηση. θελω να τον ξανακανω σε αλλο γιατρο για να βεβαιωθω. μου συνεστησαν 2 γιατρους, τον Παντο που εχει δικο του κεντρο και τον Μουρελατο που ειναι στο ΙΑΣΩ .ΞΕΡΕΤΕ κατι για αυτους η για το υπερηχογενες εντερο΄?[/qu

Δεν ξέρω πολλά για να σου πω εγώ το μόνο που θα σου πω είναι να μην αγχώνεσαι γιατί και εμένα τα ίδια μου είχαν πει και την επόμενη μέρα που ξανά έκανα υπέρηχο δεν υπήρχε τίποτα . τελικά ούτε αμνοικεντηση έκανα και αυτή τι στιγμή που σου γράφω κρατάω το νινί μου αγκαλιά και είναι υγιέστατο!!!:) το ίδιο εύχομαι να συμβεί και σε εσάς:lol:

line_flow1_beg_40_time_1245124800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

• 5 months later...
Δημοσίευση
:( ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 22ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΥΠΕΡΗΧΟΓ.ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΝΕΦΡΩΣΗ.ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ DOWN HTAN 1-37 EKANA ΑΜΝΙΩΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 98%ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΟΜΩΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΙ Η ΑΜΝΙΩΠΑΡ?
Δημοσίευση

mairybaggelhs έγραψε:

:( ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 22ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΥΠΕΡΗΧΟΓ.ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΝΕΦΡΩΣΗ.ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ DOWN HTAN 1-37 EKANA ΑΜΝΙΩΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 98%ΕΝΤΑΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΟΜΩΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΙ Η ΑΜΝΙΩΠΑΡ?
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΓΕΝΕΣ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΜΝΙΟΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ...ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΣΤΑΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ! ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ Η ΟΠΟΙΟΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΛΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...