Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ...

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΧΩ Π.Η.Τ 25/08 ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ..

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΒΑΡΟΣ 'Η ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ..ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ 36η.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΘΕ ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΣΟΥ??ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ...ΜΠΡΡΡΡ.!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ??ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ!

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΩ??ΚΙ ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ??Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΙΚΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕ ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΓΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΛΕΓΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΝΗΛΘΕ!!!

ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΕΤΣΙ??ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE!ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ..

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nemi ΕΤΣΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΝΑΡΩΣΗ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΒΛΑΚΕΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΙΩΘΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΗ.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Καλησπέρα μέλλουσα φοβισμένη μαμά :)

Εγώ γέννησα τον γιο μου πριν 6,5 μήνες σε μια κλινική στην Λάρισα.

Δεν είχα την επιλογή της επισκληριδίου και έτσι στις 9:45 το πρωί μια βροχερής Παρασκευής, μπήκα στο χειρουργείο.

Ήταν κάπου στις 12 που άργησα να συνερχομαι και η πρωτη μου ερωτηση ήταν για το μωρό.

Άκουγα στο βάθος τις φωνες των δικών μου να μου λένε ότι το μωρό ειναι μια χαρά και ετσι αποκοιμήθηκα.

Την επόμενη μέρα σηκώθηκα από το κρεβάτι, κρατούσα τον μπόμπιρα μου αγκαλια και ημουν ενας θεόχλωμος αλλα τρελός από την χαρά άνθρωπος (ευτυχως μου έφυγε η χλωμάδα & μου εμεινε η τρέλα).

Η τομή δεν με ενόχλησε καθολου στους μήνες που ακολούθησαν.

Καταλαβαίνω την αγωνία σου.

Εκει που εισαι ημουν & εδω που ειμαι, θα ερθεις γι αυτο και σου λέω, να μην φοβάσαι.

Κοίταξε να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσυνης σου :kiss:

Μην φοβασαι τιποτα... Οσον αφορα την ολικη, εκανα εγχειρηση οταν ειμουν 11 χρονων, μπηκα για καθετηρα και θα μου εκαναν τοπικη και τελικα ειχα εσσωτερικη αιμορραγια στην ουρυθρα και μου εκαναν ολικη. Δεν καταλαβα τιποτα, ξυπνησα στο κρεβατακι του θαλαμου. Δεν παραμιλουσα απο οτι μου ειπαν αλλα ανοιξα τα ματια μου για 5 δευτερολεπτα και ολα γυριζαν μεχρι που κοιμηθηκα ξανα και ουτε γατα ουτε ζημια :)Εισαι νεα, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα :)

koritsaki μου ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ ΕΥΧΗΝ , ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ...

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ...(ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ)

ΕΙΜΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΤΕΣ ΄΄ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ...(ΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ...

ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ?...( ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ , ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ...)

ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !:kiss:

nemi κοριτσάκι μου,

σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Μακάρι να ήξερες πόσο..

Πριν 3-4 χρόνια είχα κ εγώ κρίσεις πανικού και φοβόμουν οτι θα με ξαναέπιαναν στο χειρουργείο (έκανα καισαρική πριν 5,5 μήνες), φοβόμουν οτι όλα τα κακά θα τα πάθω εγώ και φυσικά πίστευα οτι θα πέθαινα κιόλας...

Ολα αυτα μέχρι την στιγμή που βρέθηκα έξω απο την πόρτα του χειρουργείου.. Θυμάμαι έριξα μια ματιά και μου φάνηκε τόσο τρομακτικό το μέρος.. έστρεψα το βλεμμα μου προς τα φώτα στην οροφή και δεν ξανακοίταξα γύρω γύρω..

Πλάκωσε όλο το προσωπικό του χειρουργείου (έχει πολύ κόσμο μέσα όταν κάνεις καισαρική :dry: ), κάποιοι με ετοίμαζαν, ο αναισθησιολόγος μου έκανε πλακίτσα, μου έβαλε την επισκληρίδιο και μέχρι να βάλουν το σεντόνι μπροστά μου για να μην βλέπω, κατάλαβα (χωρίς να πονάω) το νυστέρι που πήγε απο την μια μεριά στην άλλη... :ohmy: , εκείνη την ώρα αντί για φόβο ένιωσα μια ανυπομονησία να τελειώνουν γρήγορα και να προσέξω να μην λιποθυμήσω απο τον φόβο μου και χάσω όλες τις καλές στιγμές..

Είχα την μαία πάνω απο το κεφάλι μου και της έλεγα να μην φύγει και να μου κρατάει το κεφάλι (έτσι είχα την αίσθηση οτι ήμουν εκεί και οτι δεν αιωρούμουν στον αέρα.. :laugh: , όπως σου είπα φοβόμουν για το μηραίο..)

Δεν πέρασαν 5-10 λεπτά μέχρι να συνηδειτοποίησω τι γινόταν άκουσα ένα ουαουα αλλά δεν συνειδητοποίησα οτι ήταν το παιδί μου :huh: και μου λέει η μαία :κοιτα την κορούλα σου!

Ε αυτό ήταν, μετά μου την είχαν πάνω μου μέχρι να τελειώσουν και δεν με απασχολούσε το τι άλλο μου έκαναν..

Οντως δεν νιώθεις απο την μέση και κάτω, αλλά δεν το σκέφτεσαι γιατί μέχρι να δεις το μωρό, μετά να σε πάνε λίγο στην ανάνηψη να συνέλθεις και μέχρι να σε πάνε στο δωμάτιο αρχίζεις και ξεμουδιάζεις, οπότε δεν το πολυσκέφτεσαι.. Εγώ ένιωθα έτσι λίγο σαν.. τσουβάλι :blink: μέχρι να ξεμουδιάσω, αλλα σκέψου οτι 4.3 γέννησα και γύρω στις 7-8 με σήκωσαν και περπάτησα

Μην φοβάσαι τίποτα, σκέψου μόνο πόσες κοπέλες απο εδώ μέσα έχουμε κάνει καισαρική και σκέψου οτι καμία μας δεν έχει πάθει το παραμικρό..

Θα σου πρότεινα να μην κάνεις ολική, είναι κρίμα να χάσεις μια τόσο όμορφη στιγμή της ζωής σου και να ξυπνήσεις ώρες μετά σαν κοτόπουλο..

Κορίτσια σόρρυ για το μεγάλο ποστ..

ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑΚΙ ΛΟΓΩ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ''ΕΛΕΝΑ'' ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΙΚΗ ΝΑΡΚΩΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟ NST

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑΤΡΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ''.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.

ΟΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

ΑΧ nemi ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΑ [ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟΥΣ].Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ 4 ΚΙΛΑ ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΓΩ ΕΝΙΩΘΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΝΙΩΘΩ.ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΩ, ΕΤΣΙ ΕΦΑΓΑ ΟΛΙΚΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΜΕΝΗ[ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ]ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ ΓΕΝΝΑΩ 26-08 ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΛΕΠΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΙΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 20ΛΕΠΤΟ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΜΑΣ...

ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ Ε??

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

(ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΝΕ ''ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ'' ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ..)ΕΛΠΙΖΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ολα θα πανε καλα και στο λεω εγω που πιο φοβιτσιαρα δεν υπαρχει στον κοσμο πηγαινα να μου παρουν αιμα και λυποθημουσα και ολοι μου λεγανε οτι οταν θα ρθει η ωρα θα μαι πολυ δυνατη γιατι θα σκεφτομαι μονο το μωρο μου αυτο ακριβως εγινε κατι μαγικο φοβο ειχα λογικο ηταν αλλα καθησα σαν αγαλμα και μου καναν επισκλειριδιο -ποναει αλλα πονας και συ και λες αντε ας γινει-μετα ημουν σε νιρβανα μουδιασμενη και οταν τελικα με πηγαν για καισαρικη τι να σου πω ολα τελειωσαν σε 10 λεπτα μου καναν λιγο πριν με βαλουν μεσα αλλη μια δοση η μαια μου ηρθε διπλα μου μπροστα μου βαλαν ενα πρασινο πανι σαν παραβαν καταλαβαινα τι γινοταν δηλαδη ενιωθα ενα κουνημα και αγγιγμα επιφανιακα αλλα δεν ποναγα και η μαια μου ειπε μετρα αντιστροφα 3-2-1 και ξαφνικα ακουσα για πρωτη φορα το κλαμα του μικρουλη μου εκει ολα τα ξεχνας ολαααααααααααααααααααααααααααααααα ενταξει η αναρωση απο την καισαρικη πιστευω ειναι λιγο χειροτερη απο οτι του φυσιολογικου αλλα ολα καλα θα πανε θα δεις και οπως μια φιλη απο δω μου ειπε -θα τα καταφερεις και δεν θα θυμασαι τιποτα αφου το εκανα εγω θα το κανεις και συ-ετσι σου λεω και γω εσενα θα τα καταφερεις γιατι εισαι μανααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...