Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ειμαι μονιμως κουρασμενη.

Recommended Posts

Δεν ξερω αν εσεις το νιωθετε αλλα κοιμαμαι και ξυπναω κουρασμενη...

Η μικρη τελευταια κλαιει μεσα στον υπνο της σηκωνομαι 3-4 φορες για αυτην την απιστευτη πιπιλα που ωρες ωρες μου ερχεται να την πεταξω απο το μπαλκονι(την πιπιλα εννοω)...Εχει τωρα εδω και μια εβδομαδα δεν χορταινω υπνο,ειμαι σαν ζομπι μου θυμιζει οταν ειχα τον σαραντισμο...Τι φταιει ρε κοριτσια?

Η ζεστη?

Καφεδες πινω 2 παραπανω δεν θελω με πειραζουνε, κοιμαμαι διακοποτομενα λιγο το μεσημερι και εχω συνεχεια το αισθημα της κοπωσης.

Τελικα επεμβαση για την αφαιρεση της κυστης θα κανω το Σεπτεμβρη (αν θυμαστε το ποστ μου) και τωρα ετοιμαζω την βαφτιση της Αλεξανδρας μας...

Αλλα ειμαι κουρασμενη ...σας το ειπα...:cheer: ?

Μεχρι και πολυβιταμινες πινω και αυτα δεν τα πολυθελω ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κοριτσακι μου ισως φταιει κ η ζεστη μωρε κ εγω ετσι ξυπναω καθε πρωι που δ εχω κα παιδακι ακομα

μιλαμε ειδικα τα χερακια μου δ τα νιωθω τα πρωινα

αστα

τα ιδια κ ο ανδρουλησ μου

Υπομονη!

κ μεις που για 3 μηνες κοιμομασταν σερι μεχρι τις 8 το πρωι,τωρα εχει περιπου 2 μηνες που ξυπναμε στις 3-4 για πιπιλα,η για βυζακι!:P

τη θηλαζω λιγο κ ξανακοιμαται,μεχρι δυστυχως το επομενο εγερτηριο που ειναι στις 6 ακριβως! :woohoo:

Αχ που ειναι εκεινες οι καλες μερες;!:(

Τι να κανουμε μεγαλωνουν κ γι αυτο μαλλον εχουν ανησυχιες στα ωραρια

Παντως (θα σε κανω να ξενυχτησεις κι αλλο τωρα!) εγω τωρα περιμενω μετα κ να την πεταξει την πιπιλα!αστα περνει καμια ωρα!:silly:

Κ αυτο γιατι ακουσα οτι ενα μωρακι πεθανε επειδη κοιμοταν με πιπιλα κ οταν την εφτυσε μπηκε κατω απο το σαγονακι με αποτελεσμα να πιεσει την κεντρικη αρτηρια!:(

Εχει μια βδομαδα που το εμαθα κ επαθα σοκ!

Τρως σωστα; Μηπως εκτος από τη ζεστη δεν πίνεις πολλά υγρα; Εγω όταν νιώθω ατονία συνηθως έχει πέσει λίγο ο αιματοκριτης μου.

Εμενα φαγωθηκαν να της δωσω πιπιλα της μικρης, αλλά εκείνη δεν την ήθελε. Αντι για πιπιλα το βραδυ κοιμαται αγκαλια με μια κουβερτα. Είναι πολυ βολικο!!!

Είναι φυσικό να νιώθεις κουρασμένη αφού δεν κοιμάσαι σωστά. Κι εγώ δεν κοιμάμαι σχεδόν ποτέ σωστά για διάφορους λόγους, και είμαι κι εγώ μονίμως κουρασμένη. Βέβαια, παίζει ρόλο και η ζέστη.

Αννιώ τί κάνεις;;;Η Αλεξάνδρα σας;;;

Προχθές ένιωθα μία απίστευη κόπωση και έκανα αιματολογικές.

Χρειάζομαι άμεσα σίδηρο...Έπειτα από καιρό η κούραση εκδηλώνεται...

Καλή διατροφή, ηρεμία, υγρά και θα επανέλθεις...

Φίλησέ μου την κορούλα σου!

Άχ να δείς εγώ πώς ήμουν χθές...

Σερνόμουνα...

Εγώ έχω μια κόρη 11,5 μηνών αλλά είμαι και ετοιμόγεννη...

Δεν φαντάζεσαι τι τραβάω με την κοιλιά μέσα στη ζέστη καιτην μικρή που όλο ζητάει και ζητάει και ζητάει...

Κουράγιο !

einai meres pou ayto to aisthima ths kourashs me katabalei einai ales meres pou niothw apolith ksekourash ,analoga kai me thn diathesh tou mpemph .ston mhna pou eisai kai egw thhmame mia atelioth kourash na pernaw htan martirio tora me kourazei polu oxi ta ksipnimata alla h tsirida tou diapernaei to timpano mou kai tripaei ton egefalo :laugh: :laugh: :laugh:

emeis pipila den theloume na exoume mono san paixnidi thn paizei den thn pipilaei katholou koimate monos tou xoris kamia eksartish kai pipilaei ton aera!!!!!

Όπως πολύ σωστά έχεις καταλάβει είμαστε πολλές οι κουρασμένες. :silly:

Ο δικός μου αούα ειναι ήδη 6,5 μηνων & ξυπνάει κάθε 1-1,5 ώρα τη νύχτα.

Και όλο λέω στον εαυτό μου, ότι κάτι έχω κάνει λάθος και εκεί που είμαι έτοιμη να είμαι αυστηρή μαζί του, με χαϊδεύει στο μάγουλο και λιώνω... :silly:

Υπομονή, θα μεγαλώσουν και θα μας λείπουν αυτά τα παραδεισένια ξενύχτια (λέμε τώρα :S )

Αχ γλυκειά μου πόσοοοοο σε καταλαβαίνω!! Εγώ αυτό το αίσθημα της κόπωσης το νιώθω από τότε που γεννήθηκαν τα παιδάκια μου και ειδικά τους πρώτους πέντε μήνες που ξυπνούσανε το βράδυ για φαγητό το ένιωθα στον υπερθετικό βαθμό! Κι αυτή η πιπίλα μ' έχει ταλαιπωρήσει κι' μενα πολύ! Δεν είναι λίγες οι φορές που ξυπνούσανε τη νύχτα και κλαίγανε επειδή τους είχε φύγει η πιπίλα!:S Πότε-πότε το κάνουν ακόμη!:dry:

Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι να κάνεις υπομονή...θα μεγαλώσει!:P

Προσπάθησε να τρέφεσαι σωστά για να' χεις δυνάμεις και να πίνεις πολύ νερό. Καλού-κακού κάνε και μια γενική αίματος για να δεις που βρίσκεσαι!Φιλιά και καλή δύναμη!:kiss:

Αχ Αννιώ μου καλό κουράγιο και καλή συνέχεια!! Εγώ είμαι στις μέρες μου να γεννήσω, δεν ξεκουράζομαι καθόλου καλά! Ξυπνάω κάθε 1 με 1μιση ώρα για πιπί, ο μπέμπης αρχίζει να κλωτσάει και να πιέζει, με έχουν πιάσει και κάτι προπόνοι .. άστα να πάνε!! Και όσο σκέφτομαι μόλις γεννήσω.. τα ξενύχτια, το τάισμα, τα κλάμματα... Α πα πα! Απελπισία με πιάνει!!

Πρόσεξε λιγάκι την διατροφή σου, πίνε πολλά υγρά γιατί αυτή η ζέστη ρε γαμώτο εξαντλεί πάρα πολύ.... Και καλού κακού όπως σ είπαν τα κορίτσια κάνε και καμιά γενική να δεις που βρίσκεσαι μετά την γέννα!!

Βρε συ Dalia άσχετο.. Πότε πέρασε ο καιρός? Πότε γεννάς.. σαν χθες είναι που το τικεράκι σου μετρούσε 20 εβδομάδες... Αν είναι δυνατόν!

Κοντεύεις? Απαπαπα.. Περνάει γρήγορα ο καιρός κορίτσιαααααα...

Αλλά τι λέω? Εδώ το Μαράκι κοντεύει να χρονίσει και σαν χθες ήμουν στο μαιευτήριο και γεννούσα! Τς τς τς τς...

Κούραση? Κοντεύω να πάω από υπερβολική δόση!:huh:

Άστα Ιφιγένεια! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι! Πότε έμαθα την εγκυμοσύνη μου, πότε μπήκα στο mammyland κι έφτιαξα το τικεράκι ... Ήμουν στις 13 ή 14 εβδομάδες τότε κι έφτασα στην 38η και 3 μέρες...

Περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα... Μου φάνταζε τόσο μακρινό το καλοκαίρι .. κι ήρθε η ημερομηνία μου πριν καν το καταλάβω! ΠΗΤ έχω στις 6 Αυγούστου, αλλά μου είπε ο γιατρός στις 31 Ιουλίου να κάνουμε ραντεβού στο ΙΑΣΩ επειδή κι ο πλακούντας ωρίμασε πάρα πολύ! Κι από κει και πέρα βλέπουμε! Αν και μου φαίνεται πως ο μπέμπης θα έρθει λιγάκι νωρίτερα από μόνος του! Θα δείξει!! :P

Βρε συ Νταλια... Όταν θα γεννας θα ειμαι Αθηνα. Μεχρι 31 Ιουλιου θα εχω ιντερνετ. Μετά όμως πάμε στο νησι και για 3 εβδομαδες δεν θα εχω επαφη με το μαμμυ. Να σου στειλω το ελληνικο μου κινητο να με ενημερωσεις;;;;;;

αννιω τωρα το σωμα σου διαμαρτυρετε για ολο το διαστημα της εγκυμοσυνης , τωρα ειναι που το μωροσεεχι περισσοτερο αναγκη καικουραζεσαι πολυ .Ναπας να κανεις εξετασεις προφανως χρειαζεσε φολικο οξυ σιδηρο ακομα καιμαγνησιο εμενα ο γυναικολογος μου μου ειχε επιβαλλει να τα πινω και 6 μηνες μετα και εγω επειδη δεν ειχα χρονο τα ξεχναγα ενα βραδυ λοιπον παω α σηκωθω να δωσω γαλα στο μωρο απο τα λιγα βραδια που ειχε ξυπνησει ειχε σαραντησει ακι τον ειχα βαλι στο δωματιο τουπαω λοιπον να σηκωθω και παρτη κατω ευτυχως το καταλαβα και εβαλα φωνη και ηρθε ο αντρας μου .Για υτο σου λεω να τρεφεσε σωστα να κοιμασαι οσο περισσοτερο μπορεις να αφησεις το σπιτι και τις δουλεις κανε τα βασικα και να πινεις πολυ νερο

Κι εγω μια απ'τα ίδια Αννιώ μου.Μάλλον φταιει η ζέστη γιατι κι ο δικός μου απο εκει που ξυπνουσε μόνο μια φορά τωρα ξυπνάει τρεις-τεσσερεις!! Κλιματιστικό δε θέλω να δουλέυω το βράδυ και το παράθυρο του μικρού δεν το ανοίγω γιατι έχει θόρυβο.Πως αντιμετωπίζετε εσεις το θέμα της ζέστης?? Λειτουργείτε κλιματιστικό το βράδυ??

Κοριτσια απο οτι καταλαβα ολες μια απο τα ιδια.

Εκανα γενικες εξετασεις και να ηθελα να το αποφυγω δεν μπορουσα μια που για την κυστη εχω περασει απο χιλια δυο...μαγνητικες,αξονικες κτλ.Ολα εδειξαν καλα.

Τελικα νομιζω οτι ειμαι και χαλια ψυχολογικα αφου δεν ηρεμησα καθολου...Γεννησα, η μικρη εχει ευθυνες, τωρα αυτο με την επεμβαση...η βαφτιση που ειλικρινα δεν ξερω κι εγω γιατι κανουμε υπερβολες και θα την κανω τελικα οσο πιο απλη γινεται...

Παντως thanks για την στηριξη...

mom to be εγω δεν ανοιγω το κλιματιστικο το βραδυ μονο το μεσημερι και το απογευμα που δεν κοιμαται αλλα κινειται και δεν θα την αρπαξει.

Δυστυχως το κλιμαστικο μου δεν ειναι καινουργιο και καει τα αντερα του απο ρευμα...:unsure:

Το βραδυ της αφηνω σε ανακλιση και παραθυρο και μπαλκονοπορτα και ψιλοφυσαει αν και απο τα συγκεκριμενα πατζουρια και τη σιτα δεν περναει τιποτα...

Ρε σεις τι ειναι αυτο πια με την πιπιλα...? Μεχρι και επικινδυνη ε?

Παντως δεν ξερω αλλα η δικια μου για να την παρει ο υπνος τωρα με ζοριζει πολυ...Σβουρες φερνει τα πανω κατω...Μια φορα την βρηκα μπρουμυτα...γυρισε απο μονη της...κι ηταν και πιο μικρη...

Αντε κουρασμενες μαμαδες ενωθειτε μας περιμενει πολυυυυ δουλεια ακομα...

Και δεν ξεκινησα και κρεμες ... ω ρε γλεντια!!!!!:lol::)

dallia έγραψε:

Άστα Ιφιγένεια! Κι εγώ αυτό σκέφτομαι! Πότε έμαθα την εγκυμοσύνη μου, πότε μπήκα στο mammyland κι έφτιαξα το τικεράκι ... Ήμουν στις 13 ή 14 εβδομάδες τότε κι έφτασα στην 38η και 3 μέρες...

Περνάει ο καιρός πολύ γρήγορα... Μου φάνταζε τόσο μακρινό το καλοκαίρι .. κι ήρθε η ημερομηνία μου πριν καν το καταλάβω! ΠΗΤ έχω στις 6 Αυγούστου, αλλά μου είπε ο γιατρός στις 31 Ιουλίου να κάνουμε ραντεβού στο ΙΑΣΩ επειδή κι ο πλακούντας ωρίμασε πάρα πολύ! Κι από κει και πέρα βλέπουμε! Αν και μου φαίνεται πως ο μπέμπης θα έρθει λιγάκι νωρίτερα από μόνος του! Θα δείξει!! :P

dallia κι εγω τωρα που τα διαβασα αυτα σκεφτηκα οτι εσυ ειδικα την εγκυμοσυνη σου την εζησες ως το πετσι μαμμυλαντιστικα??????:laugh:

Εγω αν και δεν σε ξερω νομιζω οτι εισαι ενα πολυ γλυκο παιδι για ολους εχεις κατι καλο να πεις και να προσεχεις το μωρακι σου το αγορακι σου...

Μην τρομαζεις που ακους εμας για κουραση ...Ενταξει...δεν χρειαζεται να γεμιζεις απο τωρα κουραση...Απολαυσε τις στιγμες σου ως εγκυμονουσα γιατι πραγματικα ειναι απαραλλαχτες...

κ για μας ο υπνος Αννιω ειναι μια τυρρανια!:(

πολυ δυσκολευεται να κοιμηθει η μικρη!

για να κοιμηθει ανεβαζει κοντρα τα ποδαρακια της στα καγκελα του κρεββατιου της κ παραλληλα με τα δυο της χερια τραβαει την παντα,μεχρι που την ξελυνει!:unsure:

κασκαντερ !!:woohoo:

μπορει να μας παρεικ 2 ωρες να κοιμηθουμε!

Εγω που λες πονταρω πολυ στις κρεμουλες!:P

,που,θα αρχισουμε απο βδομαδα,γιατι πιστευω οτι θα ειναι σουπερ χαρτατη κ θα κοιμαται πιο γρηγορα! Δεν ξερεις ποσο πονταρω ομως!B)

Αντε ευχομαι να εχουν ευκολο κ πολυ καλο υπνο τα αγγελουδια!

αφου κ αυτα προσαρμοζονται καθε μερα στην αναπτυξη τους;)

Ευχομαι επισης ο θεουλης να εχει ολα τα παιδακια του κοσμου καλα

εγω παλι παρολο που κοιμαμαι μια χαρα ποναει ολο μου το σωμα... οι προσαγωγοι μου, τα ποδια μου, τα γονατα μου... δε μπορω να γονατισω και αν το κανω δε μπορω να σηκωθω με τιποτα μετα!!! επισης πονανε τα χερια μου - ενεκα μπουμπους - και η μεση μου

κοινως ειμαι ενα ραμολι!!!! :silly: :silly: :silly: :silly:

που θα παει θα μεγαλωσει το ζουζουνακι μου :woohoo: :woohoo: :woohoo:

• 4 weeks later...

γεια σου αννιω... τωρα διαβασα την δημοσιευση σου αν και την εχεις βαλει πριν πολυ καιρο ελπιζω ν δεις και τη δικη μου απαντηση... δε ξερειςποσο σε καταλαβαινω!!!! ολα οσα λενε οι αλλες κοπελες εχουν δικιο.. πρεπει να κανεις εξετασεις αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ειναι μονο αυτο που φταιει.... κατα τα αλλα στη ζωη σου ειναι ολα καλα??? με το αντρα σου???? με τον εαυτο σου??? η ψυχολογια μας αν ειναι ασχημη μας κανει να νοιωθουμε αρρωστοι και κουρασμενοι... εγω μια ζωη ειχα χαμηλο αιματοκριτη και ημουν μια χαρα. ετσι οπως νοιωθω τωρα δεν εχω νοιωσει ποτε!!! αρρωστη, κουρασμενη και γενικα ρακος!!!! το παιδακι μου ειναι 7 μηνων και ειναι σχετικα πολυ ησυχο και κοιμαται το βραδυ μεχι και 11 ωρες σερι με μονο 1-2 ξυπνηματα για πιπιλα και οχι παντα! μονο αυτο με κραταει ορθια κ με ανεβαζει οταν τον εχω αγκαλια.. για αυτο σου λεω ψαξε μηπως σου φταιει κατι αλλο,(οπως εμενα), περα απο υγεια και προσπαθησε να το λυσεις.. εγω δε το καταφερα! ευχομαι να πανε ολα καλα... φιλια..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...