Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΑΦΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΜΙΑ ΔΑΓΚΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙ ΤΗΣ?????????????

ΚΟΥΚΛΑ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΟΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΤΟ ΚΟΥΚΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλέ τι όμορφο νινάκι είναι αυτο? Τα μαγουλάκια της δεν παιζονται είναι να τα ζουλάς συνέχεια. Εφουλα εσυ έχεις γαλάζια ματια ή τα πήρε απο τον μπαμπά της? Ματάρες η μικρή.

Να σας ζήσει είναι γλύκα!! :kiss:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

ΑΧΟΥ ΚΑΛΕ!!!!!!! ΤΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΡΕ ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????? ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ?????? ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΖΟΥΛΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Ε??????

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

οντως δεν αντεχω ολη μερα τρωει πολυ ρουφηγμα

αλλα της αρεσει θελει αγκαλιες και φιλια συνεχεια

οποτε ορμαω

ειναι οντως για ρουφηγμα και που να δεις και τα μπουτακια αν βρω καμια φωτο να φαινονται θα τη βαλω

σε ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

efoula έγραψε:

LOYLOYDAKI1.JPG

efoula μου τώρα το είδα το θεματάκι!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Νόμιζα πως είχες βάλει φωτο μόνο στο προφίλ σου silly me!!! :blink: :silly:

Είναι μία ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ όπως σου ξαναείπα και όλες οι φωτογραφίες υπέροχες!!!! :cheer::cheer::cheer:

Επισυνάπτω την προσωπική μου αγαπημένη!!! Απίστευτο ύφος έτσι; Θα κάψει καρδιές σίγουρα!!! :lol::lol: :woohoo:

Να σας ζήσει και πάλι κοπέλα μου και να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη η κορούλα σας!!!

Σε φιλώ!!!

:kiss::kiss::kiss:

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

jovanna έγραψε:

efoula mou..............me thimasai i gianna apo larisa..........milousame sto chat!!!den to pisteyw ti kouklitsa einai aythn pou exeis kanei?????????????????tote eisouna 7 minwn kia twra...............!!!!xixiixix na sou zisei i korakla sou na tin deis opws epithimeis

filia pollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

εννοειτε σε θυμαμαι.πω πω θυμαμαι τοτε που μιλουσαμε

και ενιωθα τη μικρη να με κλωτσαει αχχ τι ωραια που ηταν αλλα τωρα ειναι καλυτερα απλα που χρονος για ιντερνετ.

καλε ο μικρος σου εγινε 1 χρονων σχεδον ε?

καλε εισαι παλι εγκυος?δεν το πιστευω

δεν το ηξερα τωρα ειδα το τκερακι

μπραβο με το καλο αχ τι ωραια

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια

θα τα πουμε

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...