Μετάβαση σε περιεχόμενο

πόσα ml γάλα πίνει το μωράκι σας;{θηλασμός}


Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!θηλάζω αποκλειστικά κ εδώ κ δύο ημέρες χρησιμοποιώ το νοσοκομειακό θήλαστρο.παρατήρησα λοιπόν πως το μωράκι μου,36 ημερών,ήπιε 110 ml σε ένα από τα γεύματά του,κοιμήθηκε μια ώρα,ξύπνησε ,τον θήλασα κ κοιμάται ακόμη!τις προηγούμενες ημέρες ήταν πάρα πολύ ανήσυχος κ τώρα σκέφτομαι πως ίσως πεινούσε το καημένο..εσάς πόσα ml περίπου πίνουν,αν φυσικά χρησιμοποιείται θήλαστρο,πόσα να βγάζω για κάθε γεύμα;φοβάμαι μη μου περισσεύει αν δε το πίνει όλο κ μετά το πετάω:dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλυτερα να ζεσταινεις λιγο λιγο.

εγω ζεσταινα και 60μλ μονο και μετα αλλα τοσα γιατι μερικες φορες νομιζα πεινουσε δεν πεινουσε και το πετουσα και τρελαινομουνα μετα γιατι προς το τελος το μαζευα 30 30μλ την φορα!!!! οποτε φαντασου που ετυχε να πεταξω 150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παντως να σου πω κατι απο εμπειρια? οσο εισαι σπιτι μονο θηλασμο. εγω επειδη δουλευα απ οτις 3 και μετα μονο θηλαζα και απο ενα σημειο και μετα προτιμουσε το μπουκαλι και τοτε αρχισα να του δινω απο το μαζεμενο. και μερικες φορες μπηκα στο τρυπακι πως δεν ειχε χορτασει του εδινα μπουκαλ ικαι μετα ειχε γουλιες που σημαινει κατα τα λεγομενα της παιδιατρου πως ειχε παραφαει.

φαντασου πως δεν πηρα χαπια τιποτα για να κοπει απλα καποια στιγμη το μωρο δεν θηλαζε και με το θηλαστρο δεν εβγαζα και σταματησα.

καλυτερα κανε καβα τωρα που εισαι ακομα εκει γιατι μετα μπορει να μην βγαζεις οσο πρεπει για να καλυψεις τα γευματα του ολα οταν θα λειπεις.εγω ημουνα παντα ενα γευμα μειον, και δεν ειχα προλαβει να εχω καταψυξη.

οσο εισαι με το μωρο θηλασμο για να το παρατεινεις οσο παει.εγω πηγα μεχρι 4 μηνων

καλη συνεχεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ veni μου,λίγο λίγο το ζέσταινα χθες κ..ξημερώσαμε!έπινε τα 60,ησύχαζε για λίγο,ούρλιαζε μετά,τον έβαζα στο στήθος,τα ίδια,έπινε άλλα 60,τίποτα!ενώ τώρα που τα ήπιε μαζεμένα ,ησύχασε..τί να πω..πάντως κ πριν μια ώρα που ξαναξύπνησε,τον θήλασα κ κοιμήθηκε μόνος του!!:woohoo: :woohoo: γενικά τον θηλάζω,αλλά το βράδυ θα ήθελα να μην ξυπνάω κ να τον ταίζει που κ που ο άντρας μου,για να κοιμηθώ ε π ι τ ε λ ο υ ς!επίσης,μπορώ επιτέλους να πεταχτώ για κάποια δουλειά ,χωρίς το άγχος μη ξυπνήσει ο μπέμπης κ δεν μπορούν να τον ταίσουν{γι αυτό κ δεν πήγαινα πουθενά}..

θα ζεστάνω λίγο λίγο πάντως καλού κακού,το άσχημο είναι πως μέχρι να ζεσταθούν τα δεύτερα 60 ml ,αν τα θελήσει,θα σηκώσει τον κόσμο στο πόδι από το κλάμμα,οπότε μάλλον θα σηκωθώ να τον θηλάσω..εσένα όταν πεινούσε,πόσο έπινε περίπου σε αυτή την ηλικία;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΙΣ 29 ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ 9 ΜΗΝΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 40 ΓΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ 70 ΓΡ.ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 50-60 ΓΡ ΞΕΝΟ ΚΑΙ 40 ΔΙΚΑ ΜΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν θυμαμαι καλα..νομιζω 90-120...

εγω απλα στο ειπα για το μπιμπερο γιατι το περασα...συνηθιζεται το ατιμο!

επισης αλλιως ειναι ο τροπος που πινουν απο μπιμπερο αλλιως απο το στηθος..

εννοειται βρε συ να αφησεις και να πας σε καποια δουλεια ή να κοιμηθεις λιγο συνεχομενα σε καταλαβαινω απλα εχω καει και γιαυτο στα λεω.. με μια και δυο δεν εγινε και τιποτα αλλα εμενα πιστευω πως με βοηθησαν οι βραδυνοι κυριως θηλασμοι...που ητανε ανα 2ωρο σχεδον γιατι την ημερα το στηθος ουτε να τω απο ενα σημειο και μετα..εκλαιγε με το που τον ξαπλωνα ρε συ το σκατουλι και δεν το εβαζε με τιποτα στο στομα.

και μου λεγανε οι εξυπνοι ολοι "ε,δεν θα εχει φαινεται γιαυτο κλαιε!" εντωμεταξυ αυτος που ουτε δοκιμαζε να δει εαν εχει!!!! ουτε λιγο!! μονο κοιμισμενος θηλαζε ενω το μπουκαλακι μια χαρα!

αυτο με το ζεσταμα το καταλαβαινω..αλλα απο το να το πετας...

γιατι δεν θηλαζεις ξαπλωμενη με το μωρο?βοηθησε πολλες κοπελες και εγω ετσι θηλαζα γιατι δουλευα και το πρωι και δεν αντεχα να ειμαι ορθια. πολλυ βολικος ειναι και ξεκουραστος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nai nai o thilasmos eno eisai ksaplomeni einai SOTIRIOS!!! Eidika gia to vradi!! Tora ton thilazo ksaplomeni to mesimeri, otan faei koimatai to manari mou k koimamai k ego mazi tou. EInai teleia fasi, mou fainotan poli diskolo mexri pou to dokimasa!! POLI VOLIKO!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόσο σε ζηλεύω κοριτσάκι!!

Εμένα η μπουμπού μου είναι 17 ημερών κ απο χθες προφανώς δε χορταίνει απο εμένα μόνο-η αλήθεια είναι πως κ εγώ το στήθος μου το νιώθω άδειο-κ κλαίει πολύ αν δε της δώσω κ τουλάχιστον 60 ml συμπλήρωμα!

Εσένα που είναι μεγαλύτερο θα χρειάζεται πολύ περισσότερο..Να συμβουλευτείς το γιατρό σας!!

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mummydi έγραψε:

Πόσο σε ζηλεύω κοριτσάκι!!

Εμένα η μπουμπού μου είναι 17 ημερών κ απο χθες προφανώς δε χορταίνει απο εμένα μόνο-η αλήθεια είναι πως κ εγώ το στήθος μου το νιώθω άδειο-κ κλαίει πολύ αν δε της δώσω κ τουλάχιστον 60 ml συμπλήρωμα!

Εσένα που είναι μεγαλύτερο θα χρειάζεται πολύ περισσότερο..Να συμβουλευτείς το γιατρό σας!!

Φιλάκια

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΛΑΘΩΣ! ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΣΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΔΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΓΑΛΑΚΤΟΣ! ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΗΛΑΖΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ! ΤΑ 60 ΜΛ. ΤΑ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ! ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΛΛΑΒΕΙΣ ΤΟ"ΚΑΚΟ". ΦΙΛΑΚΙΑ!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lucky μου αν και δεν είμαι η πλέον αρμόδια για θέματα θηλασμού, αφού το μωράκι μου ήπιε αποκλειστικά δικό μου γάλα μόνο για 1,5 μήνα, θα σου πω ότι εμένα από 7 κιόλας ημερών έπινε 150-200ml γάλα ανά 4 ώρες...Δυστυχώς, επειδή η κορούλα μου είχε πληγώσει τις θηλές μου και έτρεχαν συνέχεια αίμα, κατέφυγα στην εύκολη λύση του θήλαστρου...Επειδή είχα πάαααααααρα πολύ γάλα, έβγαζα 200ml ανά 4ωρο από κάθε στήθος και έχοντας το άγχος μήπως δε χορταίνει, της έδινα και τα 200ml, τα οποία έτρωγε αβίαστα...

Όμως σταδιακά άρχισε να μου μειώνεται το γάλα (μάλλον λόγω θήλαστρου).. και όταν πλέον ο θηλασμός ήταν παιχνιδάκι και για μενα και την μπουμπούκα μου και είχα σκυλοβαρεθεί τη διαδικασία του "αρμέγματος" το γάλα μου επαρκούσε μόνο για 2-3 γεύματα...Εκεί έχασα λοιπόν το παιχνίδι ως άπειρη και άρχισα να της δίνω και ξένο, με αποτέλεσμα μετά από 2 εβδομάδες να σταματήσω εντελώς το δικό μου...Εξαιτίας ενός οικογενειακού προβλήματος...

Μακάρι να είχα τώρα λίγο γάλα για να τη θηλάσω..Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου λείπει η αίσθηση αυτή...

Γι'αυτό θα σε συμβουλέψω ως παθούσα να χρησιμοποιείς το θήλαστρο όσο λιγότερο μπορείς..Μόνο όταν είναι απαραίτητο βγάλε το γάλα σου με θήλαστρο...Όσο μπορείς βάζε το παιδάκι σου στο στήθος..

Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα ασαραντιστη είχε τύχει να πιει 300μλ. Μην μπαινεις σε αυτη τη διαδικασια. Την περασα και σου λεω απο πρωτο χερι οτι δεν αξιζει να βγαζεις γαλα. Όταν ειναι να τον αφησεις, βγαλε τότε. Και μην του κανεις παιχνιδια με το μπιμπερο. Ασε τον να μαθει να τραβαει πιο γρηγορα. Μεχρι 2 μηνων θα σε κουρασει. Μετα ο θηλασμος θα ειναι πιο γρηγορος και πιο ευκολος απο το θηλαστρο. Αν όμως δεν το αφησεις το παιδι να μαθει να θηλαζει, θα καταληξεις στο γαλα του εμποριου αργα ή γρηγορα.

Σημερα είδα μια φίλη μου που η κορη της γινεται ενός μηνός. Ούτε κατά διάνοια να χρησιμοποιησει θηλαστρο. Παραπονεθηκε οτι το παιδι ειναι συνεχεια στο στηθος και δεν εχει την ανεση να κανει πολλα πραγματα. Η επιλογη του ξενου δεν περασε καν απο το μυαλο της. Ουτε ότι δεν εχει γαλα. Απλα το παιδι θελει τη μαμα και το γαλατακι της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συμφωνώ μαζί σας κορίτσια,ούτε κ εμένα μου περνάει από το μυαλό να δώσω συμπλήρωμα στο παιδί!συνεχίζω να τον θηλάζω όταν είμαι σπίτι,δηλαδή συνέχεια!,με εξαίρεση ,θέλω να πιστεύω μία φορά που ξυπνάει κατά τις 2 τα ξημερώματα!απλώς θέλω να καταλάβω πόσο περίπου πίνει,ώστε όταν χρειαστεί να του δίνουν τις κατάλληλες ποσότητες..η αλήθεια είναι πως κ εμένα μου αρέσει η αίσθηση του θηλασμού,δε χορταίνω να κοιτάω εκείνες τις στιγμές το γλυκούλι μου!φιλάκια κ σας ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που είστε δίπλα μου σε κάθε απορία μου!:kiss: :kiss: :) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

LUCKY γεια σου και απο μενα

ειμαι η εφη και εχω μια κορακλα 3,5 μηνων

τη θηλαζω αποκλειστικα απο την αρχη

θηλαστρο χρησιμοποιησα τις πρωτες 10 μερες επειδη το στηθος μου πριζοταν κυριως το πρωι και δεν αντεχα αλλο τον πονο το γαλα δυστυχως το πετουσα αλλα το μωρακι μου το εβαζα παντα στο στηθος

μετα τις 10 μερες δεν χρειαζοταν να βγαζω λιγο γαλα για να ανακουφιζομαι επειδη μαλλον ειχε ρυθμιστει η παραγωγη αναλογα με τις αναγκες της μικρης

η αληθεια ειναι πως η αρχη ειναι πολυ δυσκολη

μπορει και καθε μιση ωρα να ηθελε στηθος και καθομασταν μερικες φορες μεχρι και 40 λεπτα

αλλα εκανα υπομονη και τωρα ειλικρινα το απολαμβανω

τρωει σε 10 λεπτα και κανει περιπου 3 ωρες μεχρι το επομενο γευμα

οταν ειμαστε εξω και πεινασει μια χαρα την ταιζω παω λιγο απομερα και τρωει

ασε που τα απογευματα οταν βγαινουμε τωρα ξεχναει οτι πειναει και απολαμβανει τη βολτα της

θα ερθουν πιο ευκολες μερες θα δεις

και εγω ακουγα κατι τετοια στην αρχη και ελεγα καλα μας δουλευουν που ειναι η ευκολια στο θηλασμο ταλαιπωρια ειναι

αλλα πιστεψε με θα ερθει αυτος ο καιρος και θα λες καλα εκανα και συνεχισα το θηλασμο

η γνωμη μου αν θες βεβαια μη βγαζεισ με το θηλαστρο για να ταιζεις το μωρο

θα μειωθει η παραγωγη

κανε λιγο υπομονη και σε λιγο καιρο θα το απολαμβανεις και θα ειναι παιχνιδακι

μετα θα κανεις οσες βολτες με τη μικρη θες

εγω τωρα μπορω και την αφηνω και κανενα 2ωρο και πεταγομαι εξω οταν χρειαστει

2 φορες το εκανα γιατι επρεπε να παω στον γιατρο και η μικρη μια χαρα ηταν μετα οταν ηρθα εφαγε

καλη συνεχεια και υπομονη και κουραγιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να προσθεσω πως τα βραδια ξυπναει 2-3 φορες τρωει και κοιμαται κατευθειαν στην αρχη δεν το αντεχα αλλα τωρα το συνηθισα και αυτο

το πρωι μεχρι να συνελθω βεβαια περνανε ωρες αλλα που θα παει θα το κοψει πιστευω το βραδυνο

αλλα δεν θελω να τις δωσω με το μπουκαλι

μετα συνηθηζουν στην ευκολια και δεν θελουν στηθος

σορι για το μεγαλο μηνυμα

εσυ θα αποφασισεις τι θα κανεις

εγω απλα σου ειπα την εμπειρια μου

φιλακια και να χαιρεσαι το ζουζουνακι σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπον κορίτσια κάνετε κάποια λάθη αν θέλετε να θηλάζετε αποκλειστικά χωρίς συμπλήρωμα. Πάντα στην αρχή εχουμε την αίσθηση ότι δε χορταίναι γιατί θέλει να θηλάζει συχνά. Δεν είναι όμως έτσι. Υπάρχουν κάποιες φάσεις κατα τη διάρκεια που θηλάζει και μεγαλώνει όπου θα θέλει να θηλάζει συνέχεια και εσείς θα νιώθετε το στήθος σας άδειο και πως δεν χορταίνει. εκεί θέλει να μην πέσεις στο λάθος του συμπληρώματος. Λιγη υπομονή και σε λίγες μέρες 8α αλλάξει αυτό. Το μωρό με το να θηλάζει συχνά προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγή και να τη φέρει στα μέτρα του ας το πουμε. Εκείνες τις μέρες δείχνει ότι η ανάγκη του για γάλα έχει αυξηθεί και επομένως θηλάζει περισσότερο ωστε να αρχίζει να παράγεται περισσότερο γάλα. Μετά από αυτές τις μέρες το στήθος από μόνο του θα παράγει την απαιτούμενη ποσότητα. Επίσης ο συχνός θηλασμός είναι απαραιτητος ΄ώστε να μη μειωθεί το γάλα. Μην ψάχνεις ποσα μλ πείνει..δεν βγάζουν ολο το γάλα ταθήλαστρα από το στήθος. Θήλαζε μόνο και το μωρό σου σίγουρα χορταίνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lucky, καλημέρα.

Εγώ ξεκίνησα δουλειά πρίν από 2 μήνες όταν η μπέμπα ήταν 2 μηνών.

Πίνει αποκλειστικά δικό μου γάλα όταν λείπω. Όταν ήταν 2 μηνών έπινε 150-160ml στο γεύμα και τώρα πίνει 210-220ml στο γεύμα.

Εγώ όμως με το θήλαστρο δεν μπορώ να βγάλω όλη την ποσότητα στην δουλειά. Συνήθως βγάζω 150-160ml οπότε για να συμπληρώσω την υπόλοιπη ποσότητα ξυπνάω τη νύχτα στις 2:00 ενώ η μπέμπα κοιμάται σερί το βράδυ και δεν ξυπνάει πλέον. Δύσκολη κατάσταση αλλά χαλάλι αξίζει τον κόπο και ούτε για μια στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου να δώσω συμπλήρωμα. Επίσης έλειψα για 4 ημέρες και η μπέμπα έτρωγε 4 ημέρες από μπουκάλι δικό μου γάλα βέβαια που είχα μαζέψει. Φοβόμουνα πολύ μήπως συνηθήσει το μπουκάλι και δεν θέλει το στήθος μου αλλά ευτυχώς μέχρι στιγμής όλα καλά.

θα συμφωνήσω πάντως με τα κορίτσια ότι το θήλαστρο μπορεί τελικά να μειώσει την παραγωγή και να οδηγήσει σε απογαλακτισμό γιαυτό όταν είσαι στο σπίτι βάζε το μωρό στο στήθος και φυσικά να μην δώσεις ποτέ εσύ στο μωρό δικό σου γάλα με μπιμπερό αλλά πάντα κάποιος άλλος.

Καταλαβαίνω ότι η κούραση είναι μεγάλη ιδίως στην αρχή.

Εμένα έτυχε μια μέρα να γυρίσω από την δουλειά και δεν είχε φάει το 3ο γεύμα της γιατί είχε κοιμηθεί περισσότερο οπότε είπα στον άντρα μου να την ταϊσει με το γεύμα που είχε περισσέψει για να πάω εγώ να κοιμηθώ κανένα 2ωρο που ήμουνα πτώμα αλλά μάταια. Η μπέμπα σπάραξε στο κλάμα δεν ήθελε με τίποτα το μπουκάλι αφού ήξερε ότι εγώ ήμουνα στο σπίτι. Ηρέμησε μόνο όταν την έβαλα στο στήθος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ...ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ML ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ???ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ (ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΣΑΡΑΝΤΗΣΤΟΙ) ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝ 2ΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΟΣΗ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΕΓΩ ΔΕ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ...ΔΕ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΝ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ,ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ...ΤΩΡΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΔΡΕΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΑΛΟΥΧΕΙΑ...ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ..ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 12 ΜΕ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 6 ΜΕ 6.30 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΤΡΩΕΙ,ΜΕΝΕΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΚΑΙ....ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΓΙΑΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ...ΚΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ 2-3 ΩΡΙΤΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ...

http://www.maies.gr/index.php?option=co ... 7&Itemid=1

ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΦΙΛΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...