Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις

• Είσαι σε γκρίζα ζώνη. Κανονικά με 3 μέρες καθυστέρηση που έκανες την χοριακή (3 μέρες δεν ήταν; 4;) θα έπρεπε να δεις μεγαλύτερο νούμερο. Μπορεί να είχες καθυστερημένη εμφύτευση, μπορεί να είναι και βιοχημική. Μόνο η επανάληψη της χοριακης θα δείξει στα σίγουρα.  Το τεστ που έκανες ήταν πρώιμης ανίχνευσης; Ποια μάρκα ήταν;
    • Κορίτσι μου δυστυχώς δεν είναι πάντα τόσο εύκολο ή γρήγορο να μείνεις έγκυος. Γενικά είσαι αρκετά νέα οπότε δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς πολύ. 6-12 μήνες είναι ένα φυσιολογικό διάστημα προσπαθειών για εγκυμοσύνη. Μην απογοητεύεσαι από τώρα. Γενικά σε κάθε κύκλο έχουμε περίπου 20-25% πιθανότητα εγκυμοσύνης και αυτό αν πετύχουμε την ωορρηξία φυσικά. Αν θες προσπάθησε να μάθεις τον κύκλο σου και το σώμα σου: Έχεις σταθερό κύκλο; Να προσπαθήσεις να καταλάβεις από το σώμα σου πότε κάνεις ωορρηξία και φυσικά να έχεις συχνές επαφές σε όλο τον κύκλο.  Είμαι σίγουρη ότι το μωράκι σας δεν θα αργήσει 😊
    • Αφού έχεις ακόμα καθυστέρηση εννοείται να ξανακάνεις τεστ. Μπορεί να είχες και καθυστερημένη εμφύτευση για αυτό το πρώτο τεστ να έδειξε αρνητικό. Έχεις σταθερό κύκλο γενικά;
    • Εντωμεταξύ να σας ρωτήσω κ κάτι άλλο. Όταν τρώνε ποσα γραμμαρια κρεμα δεν τους δίνετε γαλα μετά? Στα 50 γρ. π.χ. δίνετε κ γαλα?
    • Μάλλον επειδή είσαι νέο μέλος αργούν να εγκριθούν τα μηνύματα. Αν είσαι τόσο κοντά στην αναμενόμενη περίοδο, κάνε ένα τεστ πρώιμης ανίχνευσης για να σου φύγει η αγωνία. Βέβαια μέχρι την καθυστέρηση όλα παίζονται... Θερμοκρασία δεν έχω μετρήσει ποτέ, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...