Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 371
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

SPIRGEO ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ.

Δημοσίευση

SPIRGEO ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ. ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 6 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 7 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΥΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.

Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ?ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ???ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΥΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ.

Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ?ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ???ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Koritsia geia sas!!!egw eimai peripou 6 mhnwn , prwth fora egkyos kai exw hdh parei 9 kila.De mporw na pw oti trww yperbolika kai twra teleutaia arxisa na perpataw ...elpizw na parw mexri to telos synolika oxi panw apo 15 kila.Tha ta kataferw lete?ekeino poy me fobizei ( ektos ton toketo bebaia) einai oi gnwstes ragades...den exw kanei oyte mia pros to paron par olo pou exw megalh koilia.Pisteuw oti ana katafereis na mhn xalaseis to derma sou meta...th genna me poly h ligh prospatheia ta xaneis ta kila...oi ragades p anta menoun....

Δημοσίευση

Koritsia geia sas!!!egw eimai peripou 6 mhnwn , prwth fora egkyos kai exw hdh parei 9 kila.De mporw na pw oti trww yperbolika kai twra teleutaia arxisa na perpataw ...elpizw na parw mexri to telos synolika oxi panw apo 15 kila.Tha ta kataferw lete?ekeino poy me fobizei ( ektos ton toketo bebaia) einai oi gnwstes ragades...den exw kanei oyte mia pros to paron par olo pou exw megalh koilia.Pisteuw oti ana katafereis na mhn xalaseis to derma sou meta...th genna me poly h ligh prospatheia ta xaneis ta kila...oi ragades p anta menoun....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

κι εγώ είμαι 7μισι μηνών και έχω πάρει 10 ολόκληρα κιλά ...:ohmy:

μέχρι τον 5ο μήνα το έλεγχα μια χαρά, ήμουν στο κιλό τον μήνα όπως λένε και οι γιατροί.

Μετά ξέφυγα. :(

Βέβαια, λένε ότι απο δω και μπρος το μωράκι παίρνει πιο πολύ βάρος, και γενικώς αυξάνεται και η όρεξη.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.

Το παλεύω, αλλά δεν τα πολυκαταφέρνω.Κι έτσι ενδίδω. :dry:

Για να προκαλέσει ταχυκαρδία η σοκολάτα στο μωράκι, φαντάζομαι ότι πρέπει να φας ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ, κάνα κουβά ας πούμε. Αφού η περιεκτικότητά της σε καφείνη δεν είναι τόσο μεγάλη.

ίσα-ίσα που διάβασα το παρακάτω ::laugh:

• Έμβρυο και σοκολάτα

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η σοκολάτα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χαλαρώνει το έμβρυο και του δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας που διαρκεί μέχρι τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι έγκυες που έτρωγαν σοκολάτα, είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν γελαστά, χαρούμενα μωρά, που δεν έδειχναν φόβο και ηρεμούσαν εύκολα.

εντάξει δεν σημαίνει αυτό να πλουτίσουμε τον Παυλίδη, αλλά μια σοκολατίτσα στο τόσο δεν πειράζει. ή καλύτερα μισή...

Ας αποφύγουμε τα τηγανητά,σάλτσες ψωμιά και καυτερά, και γενικά... όλα με μέτρο.

Δημοσίευση

κι εγώ είμαι 7μισι μηνών και έχω πάρει 10 ολόκληρα κιλά ...:ohmy:

μέχρι τον 5ο μήνα το έλεγχα μια χαρά, ήμουν στο κιλό τον μήνα όπως λένε και οι γιατροί.

Μετά ξέφυγα. :(

Βέβαια, λένε ότι απο δω και μπρος το μωράκι παίρνει πιο πολύ βάρος, και γενικώς αυξάνεται και η όρεξη.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ.

Το παλεύω, αλλά δεν τα πολυκαταφέρνω.Κι έτσι ενδίδω. :dry:

Για να προκαλέσει ταχυκαρδία η σοκολάτα στο μωράκι, φαντάζομαι ότι πρέπει να φας ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ, κάνα κουβά ας πούμε. Αφού η περιεκτικότητά της σε καφείνη δεν είναι τόσο μεγάλη.

ίσα-ίσα που διάβασα το παρακάτω ::laugh:

• Έμβρυο και σοκολάτα

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η σοκολάτα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, χαλαρώνει το έμβρυο και του δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας που διαρκεί μέχρι τα πρώτα χρόνια της ζωής του. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές βρήκαν ότι οι έγκυες που έτρωγαν σοκολάτα, είχαν περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσουν γελαστά, χαρούμενα μωρά, που δεν έδειχναν φόβο και ηρεμούσαν εύκολα.

εντάξει δεν σημαίνει αυτό να πλουτίσουμε τον Παυλίδη, αλλά μια σοκολατίτσα στο τόσο δεν πειράζει. ή καλύτερα μισή...

Ας αποφύγουμε τα τηγανητά,σάλτσες ψωμιά και καυτερά, και γενικά... όλα με μέτρο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...