Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ

ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ

ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΗΞΕΙΣ

ΜΕ ΧΡΟΝΟ 1 & 1,5 ΛΕΠΤΟ

ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ ΣΧΕΔΟΝ

ΤΟ ΝΑ ΜΠΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ...........:blush::blink::side:

Κ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ??????????

Κ ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ Κ ΜΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ????????

ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΗ ΜΟΥ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ??????

Δ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !!!!!!!!!1:S

Κ ΑΝ ΚΟΠΩ?????????????:blink::dry:

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΙΡΕΙΑ??????????

ΕΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?????????

ΑΧ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

αχ μπουγατσουλα μου γλυκια ακουσε με λιγο....ασε την προκυρηξη στο συρταρι σου για μια ημερα, κατσε και συζητησε το με τον αντρα σου,ηρεμηστε χαλαρωστε και συζητηστε το ενδεχομενο να φυγεις. ειναι βεβαιο οτι θα σε στειλουν πρωτα μακρυα αν ολα πανε καλα με τις εξετασεις. για τις εξετασεις αυτες καθ αυτες μην αγχωνεσαι,διοτι αφου ειναι ονειρο με την καταλληλη προετοιμασια ολα θα τα πετυχεις!! :)

κατσε λιγο μονη χωρις να κοιτας την προκυρηξη) και σκεψου τη ζωη σας,τι ειναι αυτο που θελεις,αν μπορεις να λειπεις κτλ.... και μετα συζητησε το με τον αντρουλη σου! τετοιες αποφασεις πρεπει να τις σκεφτομαστε μονοι μας και μετα με το αλλο μας μισο. σκεψου τα λιγακι ολα...ετσι κουκλα μου???? αν θελεις ελα απο εδω να τα ζητησουμε και μαζι!!! το απογευμα τι κανεις????

Δημοσίευση

mpougatsoula24 αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις!

Μην αφήσεις το όνειρο σου για κανένα λόγο.Αν οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου σε αγαπάνε,θα σε στηρίξουν,θα δεχτούν τις αλλαγές που ίσως υπάρξουν με την εισαγωγή σου,γιατι πολύ απλά θα τους αρκεί να σε βλέπουν χαρούμενη!

Δοκίμασε το και οτι γίνει.Και να μην περάσεις δεν χάθηκε ο κόσμος.

Αλλά μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμμένη γιατι θα το μετανιώσεις κάποια στιγμή ;)

Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

evadal μου την εφερε ενας συναδερφοφος που μολις μπηκε

περασε τις εξετασεις ολες κ εγινε δεκτος

τωρα μου ειπε μεσα στον αυγουστο ξαναβγαινει αλλη μια μπες στο ΥΕΝ.GR

η αν εχεις φαξ να στην στειλω ειναι 18 σελ.

αλλα μου ειπε πως η καινουργια ισως ειναι λιγο διαφορετικη

νταντη μου το συζητησαμε χθες μαζι θα ειναι διπλα μου μου ειπε

αλλα μυ λεει αν σου ερθει αποσπαση για μερικους μηνες θα αντεξεις?????

του ειπα ως θα προσπαθησω

το απογευμα εγω γυναικολογο σημερα να με δει μετα απο 2 χρονια χιχιιχιχ

μια αλλη φορα θα το κανονισουμε

κοριτσια εχω τρομερο αγχως

αληθεια σας λεω θα σκασω!!!!!!!1

Δημοσίευση

αννουλα μου σε ευχαριστω πολυ για την ευχολα σου

ο ανδρουλης μου ειπε πως θα ειναι διπλα μου αν το θελω πραγματικα

ΟΜΩΣ υπαρχουν αρκετα πραγματα που με κανουν να το σκεφτομαι

οπως πχ οτι προσπαθουμε για ενα παιδακι αυτο το διαστημα

καταλαβες?????????

Δημοσίευση

ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΤΟ!ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ! ΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ! ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ! ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΩΛΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! :kiss:

Δημοσίευση

Μπουγατσούλα καλημέρα!

Είμαι λιμενικός και θα σου πω τη δική μου εμπειρία..

Πέρασα στα 22, πριν 8 χρόνια ακριβώς. Άφησα πίσω μου μία καλή δουλειά του ιδιωτικού τομέα για τη σιγουριά και τη μονιμότητα του δημοσίου.

Από τότε το σπίτι μου στην Κατερίνη με βλέπει στις άδειες μόνο.

Αθήνα 6 χρόνια, Τήνο 2,5 (15 μήνες πραγματικούς, τους υπόλοιπους ήμουν σε άδεια τοκετού και λοχείας) και τώρα ετοιμάζομαι για Αλεξανδρούπολη, συνυπηρέτηση με τον άντρα μου που είναι στρατιωτικός.

Η ζωή μας από δω και πέρα θα είναι κάπως έτσι. Εντάξει, εγώ σαν λιμενικός μπορεί να είχα λιγότερες μεταθέσεις, αλλά τώρα με τον άντρα μου θα παίρνουμε μετάθεση ανά 3-4 χρόνια, ανάλογα που θα είμαστε.

Τους 4 μήνες που ήμουν στη σχολή, δεν είχα δεσμό. Πέρασα σούπερ! Είχαμε όμως δεσμευμένους, παντρεμένους με παιδιά, φοιτητές εν μέσω εξεταστικής, κτλ. Δύσκολη κατάσταση γι'αυτούς, αλλά αντέξανε για το όνειρο που λες κι εσύ! Μία συμπατριώτισσά μου άφησε πίσω της ένα κοριτσάκι 4 ετών για να μπει στη σχολή. Είχε το πλεονέκτημα να έχει τα ΣΚ ελεύθερα για να πηγαίνει στο παιδί και τον άντρα της. Τη φάγανε τα χλμ, παρ' ολ' αυτά το έκανε!

Έχει τα υπέρ του και σαφώς και τα κατά του το επάγγελμα.. Δεν είναι μόνο οι μήνες στη σχολή, δεν είναι μόνο οι μεταθέσεις, μπορεί να έρθουν γιορτές και να δουλεύεις (τα τελευταία 8 χρόνια έκανα αρκετές γιορτές μέσα), τα ωράρια, ανάλογα την υπηρεσία, είναι περίεργα, με νυχτερινά, Σαββατοκύριακα, παρελάσεις, αντιπροσωπείες, κτλ κτλ..

Να σου πω και το άλλο.. Υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι μου που από τη μία καταριούνται την ώρα και τη στιγμή που μπήκανε στο σώμα, εξαιτίας όλων των μειονεκτημάτων, αλλά από την άλλη, όταν το σκέφτονται με καθαρό μυαλό συνειδητοποιούν πως πρέπει να ευχαριστούν κάθε μέρα το Θεό για την τύχη τους. Αν δεν ήταν το σώμα, τώρα θα ήταν σε αναζήτηση δουλειάς, θα δούλευαν παρτ τάιμ και θα κυνηγούσαν τα ένσημα, οι κοπέλες θα γεννούσαν και μετά από λίγο καιρό θα έπρεπε να επιστρέψουν στη δουλειά. Εμένα το Μαράκι μου χρονίζει και δεν έχω επιστρέψει ακόμα. Εντάξει, η άδεια για το μωρό τελείωσε πριν 1,5 μήνα, αλλά ακόμα παίρνω χρωστούμενες άδειες. Αυτά δε θα τα είχα στον ιδιωτικό τομέα. Τα λεφτά πολλές φορές αισθάνθηκα ότι είναι λίγα ανάλογα με αυτά που προσφέρω (και αυτό όχι πάντα, στο νησί το αισθάνθηκα αυτό γιατί τράβηξα ΛΟΥΚΙ ΜΕΓΑΛΟ) αλλά πολύ περισσότερα, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από αυτά που θα έπαιρνα ως πωλήτρια, ως γραμματέας, ως υπάλληλος οπουδήποτε!

Είναι απόφαση ζωής και θα πρέπει να την πάρεις μετά από ώριμη σκέψη και διεξοδική συζήτηση με τον άντρα σου!

Για ότι χρειαστείς πες μου εδώ ή ακόμα και στο fb!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

Διαβάζοντας ξανά το μήνυμά μου σκέφτηκα ότι μπορεί να φάνηκε κάπως απαξιωτικός ο τρόπος που έγραψα για τα επαγγέλματα του ιδιωτικού τομέα και τις απολαβές τους...

Και βέβαια δεν τα απαξιώνω, και βέβαια καλώς που υπάρχουν και αυτά και συντηρούνται οικογένειές, απλά σύγκρινα τους μισθούς.

Αν με ρωτούσατε τι προτιμώ... Τα 1300 ευρώ και μακριά από το σπίτι μου, τους γονείς μου, τους φίλους μου, ή 800 ευρώ και να τα έχω όλα αυτά, έρχονται φορές που θα προτιμούσα το δεύτερο, αυτή είναι η αλήθεια! Ζω και εργάζομαι για τη στιγμή που θα πάρουμε μετάθεση στην πόλη μας, ο άντρας μου κι εγώ.. Θα είμαστε δίπλα στους γονείς μας, θα έχουμε όλη τη βοήθεια που συνεπάγεται αυτό, θα κάνουμε και οικονομία, γλιτώνοντας ενοίκια, κοινόχρητα κτλ.

Το καλό - κακό με τη ζωή που κάνουμε εξατίας των επαγγελμάτων μας είναι ότι γνωρίζουμε πολύ κόσμο και ανοίγουμε πόρτες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας... Αυτό είναι ταυτόχρονα και κακό! Μου στοίχισε πολύ όταν έφυγα από Αθήνα, "έχασα" 2-3 φίλους μου καλούς. Τρελλαίνομαι με την ιδέα ότι με αυτόν τον τρόπο θα χάσω και τους φίλους μου από την Τήνο. Το κακό με μένα είναι ότι δένομαι πολύ και δύσκολα ξεχνώ...

Δημοσίευση

ΩΩΩΩΧΧΧΧ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΓΧΩΣΕΣ!!!!!!!!!!!11

ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛςΣ ΤΙς ΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ????????

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΟΚΙΜΩΝ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ

Κ ΕΚΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ?????????

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩς ΕΠΙΔΗ

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΡΕΜΕΝΗ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥ Δ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ??????

Κ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟς ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟς????????????

Δημοσίευση

για μένα αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις.

αλλά πιστεύω πως θα ταν καλύτερα αν ο άντρας σου ήταν σε ανάλογο

επάγγελμα ώστε να μπορείς να συνυπηρετήσεις.

Τώρα στη περίπτωσή σου δε ξέρω τι γίνεται, αν μπορείς να μείνεις

στην πόλη που είσαι χωρίς μεταθέσεις.

Μη σκέφτεσαι τις αρχικές μετακινήσεις, αυτές θα είναι για λίγο διάστημα,

σκέψου τις απολαβές και πως θα έχεις ένα μισθό βρέξει-χιονίσει.

Τα αθλήματα είναι ένα ζόρι μπορείς να ξεκινήσεις προπονήσεις, ώστε να αποκτήσεις μια αντοχή.

Δημοσίευση

ελενιτσα αυτο λεγαμε εχθες με τον ανδρα μου οτι θα με βοηθησει με τις προπονησεις λιγακι κ αυτος (γιατι αν τελικα θα παω θα πρεπει να τις κανω)

γιατι μπορει καποτε να το ειχαμε το αθλημα αλλα με 15 κιλα παραπανω πανω μου ειναι πλεον λιγο δυσκολο(κανω βεβαια διαιτα απο χθες :P:D)

απλα το θεμα ειναι πως η προκηκυξη βγαινει πολυ συντομα βλεπεις

κ δ εχω πολυ χρονο για σκεψεις οπως καταλαβαινεις

βγαινει ξανα μεσα αυγουστου !!!!!!

εχω πολυ λιγο χρονο μπροστα μου !!!!!!! :(

Δημοσίευση

Μπουγατσούλα ναι, αυτό ισχύει ασχέτως βαθμού! Το ότι είσαι παντρεμένη δεν συνεπάγεται και τοποθέτηση στην Αττική αν ο άντρας σου δεν είναι δημόσιος υπάλληλος με οργανική θέση στην Αττική.

Αν είναι δημόσιος υπάλληλος, τότε σωθήκατε!

Όταν έδωσα πριν 8 χρόνια τα αθλήματα ήταν λιγότερα ζόρικα από τώρα.. Με 15 κιλά παραπάνω τότε κι εγώ τα κατάφερα μια χαρά! Θα σου έλεγα να αρχίσεις προπονήσεις γιατί δυσκόλεψαν αρκετά!

Δημοσίευση

Τα αθλήματα είναι τα ίδια.. Την τελευταία προκήρυξη δεν τη διάβασα, αλλά δεν πιστεύω να τα αλλάξανε.. Αυτό που δυσκόλεψε είναι οι χρόνοι..

100άρι, μήκος, ύψος, σφαίρα, κολύμβηση (το κυριότερο), σφαίρα (ρίψεις και με τα δύο χέρια), 800άρι.

Δημοσίευση

γλυκεια μου ο αντρας μου ειναι λιμενικος και εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα επειδη ειχα καποτε κι εγω την τρελα να μπω στο σωμα αλλα ποτε δεν ηθελε ο αντρας μου και κατοπιν κι εγω η ιδια.για εναν αντρα που δεν εχει μονιμη δουλεια ουτε και καποιο αξιολιγο πτυχιο απο την αποψη της επαγγελματικης αποκαταστασης ειναι καλα.τα χρηματα μην φανταστεις οτι ειναι υπερβολικα αλλα ουτε και λιγα.τα θετικα ειναι οτι εχεις τη μονιμοτητα σου και ενα σιγουρο μηνιατικο αλλα τα αρνητικα πιστεψε με ειναι πολλα και ειδικα αν εισαι γυναικα και μαλιστα παντρεμεν.εαν ειχες μπει στο σωμα πριν το γαμο θα ηταν σιγουρα πιο ευκολο,τωρα σκεψου οτι θα κατσεις 4 μηνες στη σχολη,τοτε ηταν 6 και μετα στην καλυτερη των περιπτωσεων 1 χρονο καπου ασχετα.(αυτο βεβαια το ασχετο ηταν το δικο μασ τυχερο γιατι ηρθε στο νησι απο οπου ειμαι και ζω μονιμα και γνωριστηκαμε παντρευτηκαμε και μενουμε πλεον ).παρολο που μενει στο νησι που θεωρειται εκτος εδρας γιατι εκεινος ειναι απο πελ/νησο του εχει ερθει ηδη μια φορα μεταθεση για αλλου και μετα απο πολυ κοπο την κοψαμε.τωρα θα φυγει για ενα μηνα σε παραμεθωριο νησακι.τα ωραρια ειναι ετσι που δεν σου επιτρεπουν να προγραμματισεις τιποτα,σκεψου να εισαι μανουλα;;(το μονο θετικο η αδεια μητροτητας αλλα καποια στιγμη κι αυτη τελειωνει)τωρα ειναι να φυγει για ενα μηνα και απο τωρα κλαιω(χανεται και ενας μηνας προσπαθειων για μπεμπε),δεν θα μπορουσα να μας φανταστω να ζουμε χωρια για μεγαλυτερο διαστημα.ΒΕΒΑΙΑ για να μην παρεξηγηθω σε σχεση με αλλα επαγγελματα κυριως χειρωνακτικα ειναι αψογα δεν το συζητω.οσο για το να περασεις στη σχολη και ποια ειναι τα πραγματικα κριτηρια ειναι ενα αλλο θεματακι που θελει συζητηση αλλα ηδη ειπα πολλα και δεν θελω να λεω αλλα μεσω διαδικτυου επι του θεματος μην δημιουργηθει και κανενα προβλημα ξερω γω πολλα εχω ακουσει κατα καιρους..απλα σκεψου κατι μονη σου,καποτε εμπαινες με μορια βασει πτυχιων σου κλπ πραγματα δηλαδη χειροπιαστα και ακρως αναμφισβητητα τωρα μπαινεις με εξετασεις...αρκετα ειπα τα συμπερασματα δικα σου.ευχομαι να παρετε την καλυτερη αποφαση για τη ζωη σας!!!συγνωμη εαν σε αποθαρρυνα με αυτα που ειπα ειναι καθαρα η δικη μου γνωμη.μην ξεχνας αλλωστε οτι ο καθενας μας εχει αλλες προτεραιοτητες και βλεπει τα πραγμτα απο αλλη οπτικη γωνια.

Δημοσίευση

ΚΕΛΥ έγραψε:

καποτε εμπαινες με μορια βασει πτυχιων σου κλπ πραγματα δηλαδη χειροπιαστα και ακρως αναμφισβητητα τωρα μπαινεις με εξετασεις...αρκετα ειπα τα συμπερασματα δικα σου.

Μπορεί να ακούγεται ότι τώρα με τις εξετάσεις είναι πιο δύσκολο να πετύχεις, αλλά υπό προϋποθέσεις είναι πιο εύκολο τελικά! ;)

Κάποτε μπαίνανε μαθητές του 20, γινόταν σφαγή αριστούχων... τώρα γίνεται άλλη σφαγή! Στην οποία συμμετέχουν όλοι. Και απόφοιτοι του 20 και του 18 και του 17! :unsure:

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου και εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις γιατι δεν χανεις τιποτα. Εφοσον το συζητησεις με τον αντρα σου και συμφωνει και εκεινος. Οσο να ναι ζευγαρι ειστε. Τωρα οσο αφορα το Λιμενικο θα συμφωνησω με την Κελυ για τη διαδικασια. Ειχα παει πριν 5 χρονια περιπου και εγω σε μια προκήρυξη που ειχε γινει τοτε. Εχω υψος 1,68 και προσπαθουσαν με το ζόρι να με βγάλουν 1.64 ενω εβλεπα αλλες κοπελες πιο κοντες απο μενα να περνανε. Τελικα με κοψανε. Οσο για τα αθληματα δεν καταλαβα ποτε που αποσκοπουν και ειναι τοσο σκληρα. Μπορει να μην περασα αλλα τουλαχιστον προσπαθησα. μην ξεχνας οτι ειναι δυσκολη εποχη και δεν εχουμε και πολλες επιλογες.

Δημοσίευση

Αυτό κοπέλα μου μόνη σου πρέπει να το αποφασίσεις! Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα στην θέση σου!! Είναι όμως κρίμα να μην δοκιμάσεις.. Είναι μια δουλειά μόνιμη με σταθερό και καλό μισθό για τα ελληνικά δεδομένα! Κι έτσι όπως είναι τα πράγματα με τις οικονομικές κρίσεις.... Άστα να πάνε! Τουλάχιστον είναι καλές απ'όσο ξέρω οι άδειες μητρότητας, οι απολαβές που θα έχεις.. Σκέψου.. κι εύχομαι ν'αποφασίσεις το καλύτερο για εσάς!

Δημοσίευση

κοριτσια μου γλυκα ενα μεγαλο ευχαριστω που μου δωσατε αυτες τις απαντησεις

κ για το ενδιαφερον σας

νομιζω πως με βοηθησατε αρκετα μπορω να πω με τις απαντησεις σας

ξερετε κατι ??????????

με κατεβασατε απο συννεφακι που ειχα ανεβει

κ λεω εγω τωρα η αληθεια ειναι πως εχω αρκετα καλη δουλεια μπορω να πω

απλα η καθε δουλεια εχει τα μειονεκτηματα της οπως στην δικη μου ειναι το ωραριο κ ο μισθος 745 παρακαλω(τρομερα λεφτα) ;(

κ τωρα σκεφτομαι διαβαζονας τις απαντησεις σας

αξιζει???????????????

να αφησω τον ερωτα μου ??

να αφησω το σπιτικο μου ???

τις προσπαθιες για το παιδακι μου??

για ενα ονειρο που απλα θα με απομακρυνει απο ολα αυτα????

για αρκετο ή κ μεγαλο διαστημα?????

ολοι μας προσπαθουμε να κανουμε την ζωη μας καλυτερη ομως....

θα γινει ???

αφηνοντας ολα αυτα που αγαπας πισω να φυγεις μακρυα απο οοοοολα αυτα απλα για να πεις οτι μπηκα στο δημοσιο κ οτι εκανα ενα απο τα ονειρα μου πραγματηκοτητα

ή μηπως θα πρεπει να συμβιβαστω με αυτα που εχω ειδη επιλεξει!!!!!!1

αχ κοριτσακια μου αληθεια το μυαλο μου ειναι τοοοοσα μπερδεμενο

δ ξερω απο την μια θελω να μπω απο την αλλη δ θελω να παρατησω τον ανδρουλη μου εδω μονο του να παλευει απο το πρωι ως το βραδυ στα μαγαζακι μας ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ δ ξερω αν θα το αντεχα ποιος θα ειναιι διπλα του να τον στηριζει οταν θα αγχωνετε κ θα στεναχωριεται ποιος θα ειναι εδω για να του δωσει μια ηρεμη αγκαλια κ ενα φιλι ποιος θα ειναι εδω να τον προσεχει να τον αγαπαει να του φτιαξει ενα φαει τελος παντων ΠΟΙΟΣ?????

κ μονο που τα γραφω αυτα τωρα βουρκωσα!!!!!

ειναι ενα μεγαλο δειλημα

κ πολυ απλα δ ξερω αν θα το αντεξω

κ αν θα αντεξω μακρυα του

Δ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου κανε εσυ την αιτηση και βλεπεις. Μην σκεφτεσαι το μετα γιατι δεν ξερεις αν θα σε παρουν. Μην βαζεις τον εαυτο σου στην διαδικασια να κανει σεναρια. Αν σε παρουν τοτε αρχισουν και δυσκολευουν τα πραγματα. Κατάλαβες πως το εννοώ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...