Μετάβαση σε περιεχόμενο

υπαρχει περιπτωση σύλληψης???

giotaki29

Recommended Posts

καλημερα σας! εχω μια απορια, μπορει μια γυναικα να μεινει εγκυος ενω δεν εχει τελειωσει με την περιοδο της (δηλ ειναι στα λεγόμενα καθαρισματα) και ο συντροφος της να μην εχει παρει τις καταλληλες προφυλάξεις? και αν κανει το τεστ μετα απο 4-5 μερες απο τη πιθανη μερα συλληψης θα βγαλει καποιο αποτελεσμα ή θα πρεπει να περιμενει?:):blush:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κουκλα μου, μην αγωνεσαι καλε απο τωρα δενκανει κιολας!!! χαλαρη να εισαι!!! για να βρουν τα αντρακια με την ουριτσα τον δρομο τους!!! και η κυρια ωαριουλα πρεπει να ειναι ανετη! οποτε ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!!!! μονο χαμογελακια !!!! :):):):)

φυσικα και μπορει να γινει συλληψη!οποιαδηποτε ημερα του κυκλου,ακομη και με περιοδο εχουν υπαρξει ιστοριες! οι 4-5 μερες ειναι δραματικα λιγες!! εχεις ακομα καιρο. ποσες ημερες κυκλο εχεις???

γιωτακι δεν εχω αναλογη εμπειρια ομως εχω ακουσει γυναικες να υποστηριζουν οτι συνελαβαν ενω ηταν αδιαθετες τωρα τι να πω;;ειναι θεωρω πολυ νωρις για να δειξει το τεστ κανε υπομονη καμια βδομαδα ακομη και μετα κανε χωριακη.

το θεμα ειναι οτι εκανα ενα τεστ εχθες το βραδυ αλλα δεν εβγαλε καποιο συγκεκριμενο αποτελεσμα στο 3 λεπτο που επρεπε κ μετα απο κανενα μισαωρο εδειξε παλι κατι ασχετο με τα προβλεπομενα του τεστ κ εχω ψιλοαγχωθει κ θελω να παω να παρω ενα ακομα τεστ να κανω σημερα να μου φυγει η εννοια. Απλα ξερω οτι ο κύκλος μου ειναι σταθερος στις 28 μερες κ οταν εγινε ημουν στην 6η μερα μετα τη πρωτη μερα της περιοδου μου κ ακομα ειχα λιγο αιμα (τα λεγομενα καθαρίσματα)

τι εννοεις δεν εδειξε κατι συγκεκριμενο;ειχε την γραμμουλα στο κουτακι της εγκυροτητας;αν εκει δεν ειχε βγαλει την σωστη ενδειξη τοτε δεν ηταν εγκυρο οτι και να εδειξε το αλλο κουτακι,ενα παλι αυτο ηταν οπως πρεπει τοτε στο τριλεπτο δειχνει και ισχυει αυτο που δειχνει τοτε και οχι αυτο που δειχνει μετα απο μιση ωρα.σε αυτο που ειχα κανει εγω το ελεγε και στις οδηγιες.ευχομαι παντως το αποτελεσμα να ειναι αυτο που εσυ θες!

Καλημέρα κορίτσι μου! Από γιατρό έχω ακούσει πως σύλληψη δεν γίνεται μόνον τις 3 πρώτες ημέρες της περιόδου! Μην αγχώνεσαι τόσο! Για TEST ή χοριακή είναι λιγάκι νωρίς ακόμη! Πιο καλά να τα κάνεις κοντά στην ημ/νία περιόδου, ή ακόμη καλύτερα με καθυστέρηση! Φιλούδια!!!

το πρωτο τεστ δεν εγινε σωστα απο οτι καταλαβα , μιλησα με μια φιλη μου μικροβιολογο κ με κατατοπισε κ μου προτεινε να κανω ακομα ενα κ ας εχουν περασει μονο 5-6 μερες απο τη πιθανη σύλληψη γιατι ισχυρίστηκε οτι οταν γινει η σύλληψη η ορμόνη φαινεται απο τη πρωτη μέρα, και ετσι κ εκανα κ 2ο τεστ κ βγηκε αρνητικο.... αρα????

γιωτακι επειδη η αδερφη του αντρα μου ειναι μικροβιολογος και δουλευει 10 χρονια εχει δει χιλιαδες περιπτωσεις. η ορμονη δεν φαινεται αμεσως. καταρχιν η επαφη δεν εχει σχεση με την συλληψη! η συλληψη γινεται 3 εως και 7 μερες ΜΕΤΑ την επαφη. που σημαινει οτι δεν ξερουμε ακριβως(σχεδον ποτε δεν ξερουμε ακριβως) ποτε εγινε η συλληψη. τσαμπα αγχωνεσαι βρε συ, κατσε περιμενε καμια δεκαρια μερουλες και μετα κανε μια χοριακη..και παλι νωρις ειναι,αλλα εν παση περιπτωση υπαρχει πιθανοτητα να δειξει. μην καθεσαι να σκας,αυτητη στιγμη που μιλαμε μπορει να γινεται η διαδικασια της συλληψης μεσα σου,οποτε τι ειπαμε??? μονο χαμογελακια!!!!!! :):):) ειχες καποια ενοχληση που να δειχνει οτι εκεινη την ημερα που ειχες την επαφη,μπορει να ειχες και ωορηξια???

τι να πω βρε κοριτσι μου!δειχνει τοσο γρηγορα ενα απλο τεστ ουρων;εδω αλλες κοπελες κανουν τεστ μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο και δεν δειχνει ενω ειναι εγκυουλες κι αυτο το εχουμε συναντησει πολλες φορες εδω μεσα.αλλη μια κοπελα η judi ειχε βιαστει και ειχε κανει γρηγορα χωριακη ειχε βγει αρνητικη και τελικα μας ανακοινωσε προσφατα την εγκυμοσυνη της.εκανε ξανα χωριακη τη δευτερη μερα καθυστερησης και ηταν θετικη .δεν λεω οτι εισαι εγκυος αλλα μην το δενεις κι οτι δεν εισαι.

αχ εκει που ευησυχαστηκα λιγακι με το αποτελεσμα εκει αγχώθηκα κ παλι :blink::S:( :( για καλο και για κακο μετα απο καμια βδομαδα θα ξανακάνω παλι ενα τεστ αλλα παλι που μιλησα με τη φιλη μου μου ειπε οτι τα τεστ πλεον ειναι αρκετα εγκυρα απο τη πρωτη μερα συλληψης

Μην αχώνεσαι και μη βασίζεσαι στα τεστ. Το πιθανότερο είναι να βγει αρνητικό, ακόμη κι αν είσαι. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι και αυτή η ιστορία μπορεί να γίνει πολύ ψυχοφθόρα. Χαλάρωσε, κάνε κανένα μπανάκι, κι αν είσαι, δε θ' αλλάξει τίποτα αν το μάθεις νωρίς ή αργά!

Παίζεις με τις πιθανότητες.

Περίμενε λίγο και κάνε ένα τέστ.

Άν δεν εμπιστεύεσαι τα τέστ, κάνε μια εξέταση αίματος και τέλος.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...