Μετάβαση σε περιεχόμενο

on line καταστηματα για σπιτι?????


mikroulaxristos

Recommended Posts

κοριτσακια μου επειδη φτιαχνω σπιτικο,θελω αν ξερετε να μου πειτε καμια καλη σελιδα με ειδησπιτιου,διακοσμησης ή οτι αλλο εχει να κανει με σπιτι που να στα φερνουν σπιτι τα πραγματα! και οσο πιο φτηνα τοσο πιο καλα!!! χιχι!! ευχαριστω!!!!!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ολα αυτα μαζι!!!!! :) να φανταστεις ουτε που ξερω τι θελω!!! ολα αυτα που ανεφερες για παραδειγμα τα θελω!!! σκεψου ειμαι σε ενα καινουργιο σπιτι,εχω μεν πραγματα αλλα πολλα απο αυτα θελω να τα αλλαξω,αλλα δεν τα εχω καθολου(οπως για παραδειγμα χαλια..)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η αλήθεια είναι ότι τα χαλιά δεν τα χρειάζεσαι άμεσα, εμείς τα πήραμε μετά από 1 χρόνο που μπήκαμε σπίτι μας

Σε ποιά πόλη μένεις; Αθήνα;; το ΙΚΕΑ το έχεις σκεφτεί σα λύση;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πηγα ηδη ικεα!! :) πηρα 1000 ευρω και λεω αυτα θα τα χαλασω για το σπιτι. πηρα πολλα πραγματα!!! παρα πολλα θαελεγα! αλλα ολο και κατι μου λειπει!! οντως για χαλια θα κοιταξω ικεα τον σεπτεμνβρη,εχει και ωραια σχεδιακια και μια χαρα οι τιμες!! απλα ολο νοιωθω οτι μου λειπουν πραγματα!! για παραδειγμα σεντονια και μαξιλαροθηκες εν εχω πολλες! γιατι σε αυτο το σπιτι εχουμε 2 διπλα κρεβατια(ενα στο δικο μας δωματιο και ενα στο ''παιδικο''), ενω στο παλιο ειχαμε ενα κρεβατι. και τωρα μου λειπουν σεντονια-μαξιλαροθηκες κτλ... ξερω και εγω??? μαλλον τα εχω παιξει απο τη μετακομηση!!! :( ολο νομιζω οτι κατι μου λειπει!!! εχω πελαγωσει ισως....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...