Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάνες και...διαρροές

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Ποτέ δεν φανταζόμουν οτι θα άνοιγα τέτοιο θέμα :silly: :P μα να που το κάνω! Έχουμε θέμα με τα pampers! Κάθε φορά που κάνει κακάκια ο μπέμπης, και ειδικά όταν τα κάνει την ώρα που τρώει και τον έχω αγκαλιά, γινόμαστε "Λίβανος". Του φεύγουν από τα πλάγια και λερώνει και τον εαυτό του κι εμένα. Η αλήθεια είναι ότι επειδή θηλάζει, είναι πάντα πολύ ρευστά, με αποτέλεσμα να περνούν από τις ελαστικές ζωνούλες. Χρησιμοποιώ το νούμερο 3 από τις baby-dry και τις active-fit, που υποτίθεται ότι καλύπτουν μωρά 4-9 κιλά. Ο δικός μου είναι σχεδόν 3 μηνών, λίγο πάνω από 7 κιλά. Τι να φταίει ρε παιδιά? Και τις εξωτερικές σουρίτσες τις κάνω προς τα έξω, και τις σφίγγω αρκετά, τι φταίει? Μήπως να δοκιμάσω καμμια άλλη μάρκα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ PAMPERS ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΤΣΙΣΑ...ΠΗΡΑ LIBERO ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 2 ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ 3...ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΟΥΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ LIBERO ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΑΓΗ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ..ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΨΑΧΝΕΣΑΙ!!!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΜΙΚΡΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ...ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ.ΣΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΘΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ...ΜΟΝΟ ΤΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΕΓΩ!!!

Μηπως είναι ώρα να περάσεις στο επόμενο νούμερο; Και εγω το έχω αυτό το πρόβλημα σχετικά συχνα. Όταν το είχα σε κάθε αλλαγη πάνας πήρα το Νο4. Παίρνω πάντα τα Active Fit. Όσο θηλάζει και είναι "νερουλά" αυτά κάνουν καλή δουλειά.

και εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε! η δικιά μου επειδή ζορίζεται καμιά φορά και σηκώνει τα πόδια ψηλά της φεύγουνε προς τα πίσω και λερώνει και μπλουζάκια της και εμένα κλασσικά! Το θέμα με το θηλασμό και τα νερουλά καλά μην σε απασχολεί, έτσι πρέπει να ναι! παντως εμείς εχουμε τα pampers τα newborn το νούμερο 2 που είναι για 3-6 κιλά. Εχθές της έβαλα το επομενο νουμερο, που ειναι για 4-7 κιλά κ σήμερα δεν είχαμε καμμιά διαρροή..σαν να χει δίκιο η Αθηνά, για δοκίμασε και το επόμενο νούμερο...

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΚΑΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ Η ΠΑΝΑ. ΔΗΛ. ΑΝ Η ΠΑΝΑ ΕΙΝΑΙ 4-9 ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΚΙΛΑ.

AthinaK έγραψε:

Μηπως είναι ώρα να περάσεις στο επόμενο νούμερο; Και εγω το έχω αυτό το πρόβλημα σχετικά συχνα. Όταν το είχα σε κάθε αλλαγη πάνας πήρα το Νο4. Παίρνω πάντα τα Active Fit. Όσο θηλάζει και είναι "νερουλά" αυτά κάνουν καλή δουλειά.

Αθηνα μου είναι πολύ σταθερά τα active fit, εχεις δίκιο. Και λίγο πιο ψηλοκαβαλα από τα άλλα. Θα δοκιμάσω να του βάλω το 4, να δούμε. Πάντως λερωνόμαστε σε ΚΑΘΕ αλλαγή οπότε κάτι πρέπει να φταίει..

marga έγραψε:

και εμείς το ίδιο πρόβλημα έχουμε! η δικιά μου επειδή ζορίζεται καμιά φορά και σηκώνει τα πόδια ψηλά της φεύγουνε προς τα πίσω και λερώνει και μπλουζάκια της και εμένα κλασσικά! Το θέμα με το θηλασμό και τα νερουλά καλά μην σε απασχολεί, έτσι πρέπει να ναι! παντως εμείς εχουμε τα pampers τα newborn το νούμερο 2 που είναι για 3-6 κιλά. Εχθές της έβαλα το επομενο νουμερο, που ειναι για 4-7 κιλά κ σήμερα δεν είχαμε καμμιά διαρροή..σαν να χει δίκιο η Αθηνά, για δοκίμασε και το επόμενο νούμερο...

Μarga μου κι εμένα τα ίδια.. Βγαίνουν και απο πανω!:P:P Χτες μου κανε και για πρώτη φορά μια εκπληξη που δεν ήθελα να ζήσω, με τίποτα. Τα είχε "κάνει", του βγάζω την πάνα, τον παίρνω αγκαλιά να τον παω για πλύσιμο και τα κάνει ξανα, αυτή τη φορά πάνω μου. Γίναμε μες το σκ.. και εγώ και ο Φοιβάκος και το πόδι μου και το μπάνιο.. :P :laugh: Χαλάλι του, το γιαβράκι μου!

savropinguinos έγραψε:

ego pantos tis dokimasa to no 4 kai einai polu megala,k mou katourise to krevati :(

Εγω χρησιμοποιω εδω και ενα μηνα το Νο4. Με τη μια έφευγαν όλα στην πλάτη και δεν ήξερα από που να αρχισω. Τώρα είναι καλύτερα αλλά μερικές φορές πνιγόμαστε στο σκατο! Ειδικα αν περασει μερα χωρις να κανει κακα. Εκει και το Νο6 δεν μας σωζει. Βεβαια εμενα ειναι βουδας. 8,5 κιλά μέσα στη δίπλα.

πριν απο λιγο γυρισαμε απο παιδιατρο 5 μηνων κ 2 ημερων 6800 κ 67 εκατοστα....αλλα ξερετε τι μου τι δινει ρε κοριτσια ?οτι σταματησα το θυλασμο επειδη δεν εβαζε το "ιδανικο βαρος" κ τελικα καταληξαμε στο συμπερασμα οτι ειναι οι ρυθμοι αναπτυξης της τετοιοι....το φελεκη μου....

savropinguinos έγραψε:

πριν απο λιγο γυρισαμε απο παιδιατρο 5 μηνων κ 2 ημερων 6800 κ 67 εκατοστα....αλλα ξερετε τι μου τι δινει ρε κοριτσια ?οτι σταματησα το θυλασμο επειδη δεν εβαζε το "ιδανικο βαρος" κ τελικα καταληξαμε στο συμπερασμα οτι ειναι οι ρυθμοι αναπτυξης της τετοιοι....το φελεκη μου....

O παιδίατρος σου είχε πει να κόψεις το θηλασμό για να πάρει το "ιδανικό βάρος"?? Κάθε παιδί έχει το ρυθμό του, αυτό είναι σίγουρο.. Και μην σκας, τα κοριτσάκια είναι ωραία να είναι λεπτεπίλεπτα!:laugh:

οχι δεν μου ειπε να κοψω το θηλασμο μα να δωσω συμπληρωμα ,τον εκοψα απο μονη μου,εκρινα τοτε οτι ηταν το καλυτερο για το παιδι μου,δεν με χαλαει που ειναι λεπτη της παει....

εγω δοκιμασα ολα τα επωνυμα και σχεδον με ολα ειχα διαρροεσ..και κακα και τσισα γενικα τα αγορια το εχουν.απλα θελει προσοχη

Κοριτσιααααα! Κολυμπησαμε!!!! Με επιασε υστερια! Ακουγεται το ΠΡΡΡΡΡΦΣΣΣ και οταν τη σηκωσα ήμουν μουσταρδί!!!!! ΙΙΙΧΧΧ! Δεν ηξερα απο που να αρχισω και τι να κανω.!@##$%%%%^&**( PAMPERS!

Το κοριτσι μου ηταν πριν 2 εβδομαδες 8530γρ και 68εκ. "Μη το κανετε παχυσαρκο!" Ναι, ναι, ναι, το ακουσα και αυτο! Και μαλιστα σημερα!

εμεις παθαιναμε διαρροες πριν σαραντισσουμε ,οχι σε μεγαλο βαθμο,απλως λερωνοταν τα κορμακια της.χρησιμοποιουσαμε pampers

τωρα χρησιμοποιω παλι pampers κ καμια φορα libero ,δεν μας ξαναετυχε ποτε,ομως δεν περιμενω να φτασουμε στα κιλα που λενε για να αλλαξουμε νουμερο,παντα πολυ νωριτερα,τωρα εχει 2 εβδομαδες φοραμε το No4!

αφου εβλεπα οτι το No 3 μας ψιλοστεναχωρουσε!:P

πριν 2 βδομαδες που ειμασταν ακριβως 4μηνων κ πηγαμε παιδιατρο ειμασταν 7100k 64cm,η γιατρος ειπε οτι οι αναλογιες ειναι ιδανικες,κ οτι ειναι ψηλη κ γενικως εχει γρηγορη αναπτυξη,τετοια μας ελεγε κ πως να κοψω το θηλασμο!:(

Ομως μαλλον η ρυθμοι αναπτυξης ειναι αναλογα με το παιδι

sauropiguine, 67cm?! Ποσο γεννηθηκε;

Φίλη μου γεια! Όχι και λεπτή! Πάνω του μ.ο είστε στα κιλά και ύψος στα 10 πρώτα!

Μια χαρά αναλογίες έχει το κοριτσάκι...Απευθείας για μοντέλο...ΧΙ!

Σου έγραψα για εμάς...6300 και 67 επίσης. Εμείς σχεδόν στο Μ.Ο!

Τέλεια μου είπε, δεν χρειάζεται πάχος...Αρκεί να αναπτύσσεται...Εξάλλου δεν είμαστε και στο τέλος της καμπύλης...Ιδανικό βάρος έχουμε!

Και εμένα όπως σου είχα πει, εφόσον τρέφεται ικανοποιητικά, έχει ως φαίνεται λεπτεπίλεπτη κατασκευή...

ΠΟΙΟΝ ΕΜΟΙΑΣΕ ΑΠΟΡΩ...

Πάντως για την ιστορία...Στην ηλικία της ήμουν πολύ πιο αδύνατη και πολύ πιο κοντούλα και σήμερα είμαι ΑΦΡΑΤΕΜΕΝΗ...

Καλή συνέχεια...

Διπλασίασε το βάρος;;;

emena les katrina?oxi den diplasiase to varos gt gennithike 3870....pavo na agxonomai dioti vlepo oti to troei to fai tis,k ego k ompampas tis eimastan polu adunata paidakia(ego xalasa otan megalosa :P),k ego makrouli k lepti imoun gennithika 62 cm , i mpoumpou mou gennithike 51...

Έχει να μοιάσει...Το φαγητό έχει σημασία να τρώει και ο μεταβολισμός διαφέρει στα παιδάκια...Μοντέλο σου λέω...

Θα το διπλασιάσει τον επόμενο μήνα...

Μ'εμάς το αστείο είναι ότι ο μπαμπάς της στην ηλικία της ήταν μύγα μπροστά της...Τώρα όμως...

savropinguinos έγραψε:

emena les katrina?oxi den diplasiase to varos gt gennithike 3870....pavo na agxonomai dioti vlepo oti to troei to fai tis,k ego k ompampas tis eimastan polu adunata paidakia(ego xalasa otan megalosa :P),k ego makrouli k lepti imoun gennithika 62 cm , i mpoumpou mou gennithike 51...

62εκ γεννηθηκες;;;;; Νουμερο παπουτσιου 21; Και τωρα τι υψος έχεις;;;;

Νομιζω οταν λεμε ότι πρεπει να διπλασιασει το βαρος που γεννηθηκε στους 6 μηνες εννοουν το βαρος που ειχε οταν αρχισε να παιρνει.

Εμενα γεννηθηκε 3570γρ και βγηκαμε απο το νοσοκομειο 3340γρ. Στους 6 μηνες ομως ήταν 8530γρ.... Βουδας η μικρη! Το ανθρωπακι της Michelin!!!!

Ναι Αθηνά να διπλασιάσει μέχρι αρχές 7ου τα κιλά που έφυγε από το νοσοκομείο...Αλλά και αυτή η άποψη σχετική...Απλά ν'αναπτύσσεται...

Εμείς φύγαμε 3080 και τώρα 6300 και 67. Ψηλή και ΜΟ στα κιλά...

Ενώ τρώει ικανοποιητικά...Προφανώς θα είναι έτσι το ''σουλούπι'' της...

Έσείς έχετε εισάγει στερεές;;;

Η ΄άλλη κορούλα σου διέφερε στην ηλικία της Δανάης;;;

tora eimai 1,71 k noumero papoutsiou....43...kila as min po tha tromaksete xaxaxaxa katrina ksekinisame fagito k meis....tin efage oli tin xortosoupa,apo sunitheia piga k agorasa 3 koutia gala k tora suniditopoio oti me tis 2 fores pou pinei gala den tha teleiosoun pote...ti krema trote?

to exesa (me to mpardon) to thema.

Ίδιο ύψος σχεδόν έχουμε...Κιλά;;;....Σιωπώ...

Μπράβο! Καλή αρχή! Τί της έβαλες;;;

Εμένα έφαγε πατάτα-καρότο και μοσχαράκι...150;;;

Αύριο θα ροσθέσ κολοκυθάκι και κοτοπουλάκι...

Κρέμες όλες!Βανίλια, φαρίνα και μπισκοτόκρεμα...ΜΜΜΜΜ!

Υπέκυψα στον πειρασμό!Τέλεια είναι!

Ρυζάκι-λαχανικά και κρέας;;;Νερό;;;

Γάλα ποιο;;;Όλο ερωτήσεις...

Loipon ,ou eipe na sunexiso na tis deino ruzalevro :(

gia 3 meres na tis deino mono xortosoupa ,karoto kolokythaki patata me mia preza alati (oso enas kokos ruziou) k mia koutalia tou glukou ladi

otan faeimou eipe olo to piato na prostheso mosxari ,kotopoulo i arnaki 100 gr prepei na exei i merida tis,na mageirevo g 2 meres mou eipe

nero prepei na pinei (vrasmeno) epeidi i dikia mou dne to thelei prospathisa na tis doso tsagaki (mou eipe oti einai san anapsuktiko ) xaxaxa

gala pernoume to novalac HA alla tora pira na dokimaso to novalac 1

epeidi eixa polla kouponia piga k agorasa ena soro diaforetikes kremes k tis evala sto ntoulapi(eligan ta kouponia) pou th apaei kapote tha tis fame ...

katrina έγραψε:

Ναι Αθηνά να διπλασιάσει μέχρι αρχές 7ου τα κιλά που έφυγε από το νοσοκομείο...Αλλά και αυτή η άποψη σχετική...Απλά ν'αναπτύσσεται...

Εμείς φύγαμε 3080 και τώρα 6300 και 67. Ψηλή και ΜΟ στα κιλά...

Ενώ τρώει ικανοποιητικά...Προφανώς θα είναι έτσι το ''σουλούπι'' της...

Έσείς έχετε εισάγει στερεές;;;

Η ΄άλλη κορούλα σου διέφερε στην ηλικία της Δανάης;;;

Συμφωνα με τα βιβλιαρια υγειας τους:

Ναταλία: Γεννηθηκε 3740γρ, 52εκ. Βγηκαμε 3470γρ. 6 μηνων: 8420γρ, 67εκ.

Δαναη: Γεννηθηκε 3570γρ, 51εκ. Βγηκαμε 3340γρ. 6 μηνων: 8530γρ, 68εκ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...