Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?????


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου είμαι σκασμένη! Το Σάββατο μεσάνυχτα φεύγουμε για μία εβδομαδούλα διακοπούλες στην Κω. Κανονικά, εάν η ωορρηξία μου έγινε την Κυριακή 19 του μηνός, περιμένω ν' αδιαθετήσω γύρω στις 2-3 Αυγούστου το πολύ, που θα έχουμε κιόλας γυρίσει Αθήνα! Έχω μία ερώτηση.... βλακώδης ίσως... αλλά εγώ θα την κάνω.

Όταν λέμε ημέρα ωορρηξίας, δεν εννοούμε την ημέρα που πονάμε πιο πολύ? Ή που τα υγρά μας είναι πιο πολλά? Πιο πυκνά? Που πονάει και η μέση ίσως??? Εγώ έτσι το γνωρίζω τόσα χρόνια!

Τί γίνεται τώρα.... έχω πόνους περιόδου και πολλά-πολλά υγρά από τις 14 του μηνός! Οι δυνατότεροι πόνοι όμως ήταν την Κυριακή που μας πέρασε! Εάν έκανα λάθος.... και η ωορρηξία μου ήταν την προηγούμενη εβδομάδα.... πάει να πει πως έχω αρχίσει να περιμένω περίοδο!

Και για να μη νομίζετε πως μου είναι άγχος εάν είμαι έγκυος ή όχι... για άλλο σκάω!!! Πώς θα κάνω μπανάκια??? Να πάω ολόκληρο ταξίδι και να έχω περίοδο???? Να είμαι τόόόόσο άτυχη???? Και sex???? Πώς να το ευχαριστηθούμε με την περίοδο???? Κρίμα δεν είναι????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κουκλα μου αυτο με τα υγρα και τα πονακια ειναι σχετικο. σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικο.

εγω ποτε δεν μπορουσα να καταλαβω αυτη τη μερα γιατι δεν ειχα τιποτα , ουτε πονακια νωριτερα την 14-15 η μερα που λεμε , ουτε περισσοτερα υγρα.

παντα ποναγα μια μερα πριν αδιαθετησω και σφαδαζα στουε πονους για τις επομενες 3-4 μερες τις περιοδου.

αυτο που με ψιλοβοηθησε τουλαχιστον εμενα με τις γονιμες μερες ειναι κατι τεστ γονιμοτητας που υπαρχουν στο ιντερνετ(σου λενε περιπου ποτε εχεις ωορηξια βαση δεδομενων που συμπληρωνεις και ποτε πρεπει να το κανεις για να κανεις παιδι , μαλιστα σου λεει με πιθανοτητες για κοριτσι ή αγορι) , και μετα με βοηθησε και ο γιατρος μου που πηγα και μου μετρησε τα ωαρια και μου ειπε αυτος ποτε πρεπει να το κανω.

μην φαντασεις βεβαια οτι προσπαθουσαμε καιρο και πηγα στο γιατρο , ουσιαστηκα 2 μηνες αλλα ειχα τρομερο αγχος και πηγα.

ελπιζω να σου πανε ολα οπως θες

και καποια αλλη κοπελα να σε διαφωτισει περισσοτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα κοπελαρα μου αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οι γονιμεσ μερεσ δεν ειναι στανταρ σε καθε περιοδο τουλαχιστον στον δικο μου οργανισμο ειχα ωορηξια πριν μου ερθει η περιοδοσ 4 μερεσ και αυτο το ειδα κατα τυχη γιατι ειχα παει στον γιατρο να παρω χαπι για να μου την καθυστερησει επειδη θα ερχονταν στισ διακοπεσ............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τα υγρά τα γόνιμα διαρκούν περίπου 3 μέρες και μοιαζουν με το ασπράδι του αυγού. Γιαυτό και λέγονται egg white :) στο τέλος αυτών είναι η ωορρηξία.

Τωρα με τους πόνους δενξέρω γιατί σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικό

Στην Κω μένω μόνιμα.!! αλλα το Σαββατο φευγουμε για 1 εβδομάδα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

b]Marker μου, η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να μπω στη διαδικασία με τα τεστ γονιμότητας ή τα τεστ ωορρηξίας κτλ. καθαρά για να μην αγχωθώ καθόλου ή μάλλον περισσότερο, αν και τις τελευταίες μέρες είμαι λίγο "εκτός....."

Gastroula μου, η τελευταία μου περίοδος ήταν στις 2 του μηνός (με 3 μέρες καθυστέρηση). Δηλαδή κανονικά περιμένω πάλι γύρω στις 2-5 το πολύ.... γιατί τελευταία ποτέ δεν έρχεται στην ώρα της η άτιμη!!!! Τα νεύρα μου!!!!

Evhdal δεν έχω πάρει ποτέ χάπια για να καθυστερήσω ή να επισπεύσω την περίοδο μου κι ούτε πρόκειται, εκτός αν μου το συστήσει γιατρός, κοριτσάκι μου!

Euapap καλά να περάσετε στις διακοπές σας, κοπέλα μου! Πού πάτε αλήθεια? Πάντως, εάν η ωορρηξία είναι στο τέλος αυτών των υγρών.... θα προλάβω να κάνω καμμιά βουτιά!!! Καμμιά καλή παραλία????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πάμε Αθήνα :) να δουμε τους δικούς μας και να πάμε και λίγο σπίτι μας :)

:P :P

Η πιο ωραίες παραλίες είναι το Paradise και στην Κέφαλο

επίσης αν έχετε μεταφορικό μέσον να πάτε για φαγητό στη Ζιά. Δες εδώ

πού θα μείνετε;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε κοριτσια με αυτες τι γονιμες μερες και την ωορρηξια!ειμαι στην 15η μερα του κυκλου μου και προσπαθω να ερχομαι καθε μερα σε επαφη μην τυχον και χασω την μερα τη ωορρηξιας μου γιατι ποτε δεν ξερω ποτε εχω.εγω εχω να κανω την εξης χαζη ερωτηση που ομως με απασχολει,οταν ας πουμε σημερα εγινε συλληψη(μακαρι παναγιτσα μου να εγινε το θαυμα) μετα που θα κανουμε σεξ τον υπολοιπο καιρο μεχρι να το καταλαβουμε υπαρχει περιπτωση να κανουμε κακο και να μην προχωρησει σωστα η γονιμοποιηση;;το λεω αυτο επειδη εχω ασχημη προηγουμενη εμπειρια.πριν 2 χρονια ειχα μεινει εγκυος χωρις να το ξερω γιατι τοτε ημουν νιοπαντρη και ακομη δεν προσπαθουσαμε(κακως!!!).μετα απο μια συνευρεση με επιασε δυνατος πονος στην κοιλια και επειδη ειχα και καθυστερηση εκανα χωριακη μετα απο καθοδηγηση του γιατρου μου και ηταν 103 μοναδες μετα ομως απο 2 μερες ειδα περιοδο...

γλυκεια μου πιπιτσα σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα και να μην ειναι πονοι περιοδου.επισης κοιτα οσο μπορεις να ευχαριστηθεις τις διακοπουλες σου γιατι αλλωστε ποτε δεν ξερεις μπορει η κως να φερει γουρι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατά κανονα δεν μπορεί να κάνει κακό. ούτε μπορείς να ξανασυλλάβεις.

Απαξ και γίνει η σύλληψη, εκκρίνεται μια ουσια που σκληραίνει το περίβλημα του ωαρίου και δεν μπορεί να εισχωρήσει άλλο σπερματοζωάριο.

μαγκιά;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια μου! Καταρχήν ευχαριστώ πολύ όλες όσες μου απαντήσατε!

Euapap μου, θα μετακινηθούμε με το γκρουπ της Εργ. Εστίας και δε γνωρίζω καθόλου πού θα μείνουμε ή πού θα μας πάνε για μπάνιο-φαγητό, σε διαφορετικό σημείο κάθε μέρα (πολύ καλό και πάρα πολύ μας αρέσει)! Το άλλο καλό είναι πως θα έχουμε ελεύθερα τα απογεύματα και ίσως γυρίσουμε λιγάκι το νησί οι 2 μας, με τα ΚΤΕΛ. Θα έχω υπόψιν πάντως αυτά τα σημεία, μήπως καταφέρουμε και πάμε! Ευχαριστώ!

ΚΕΛΥ μου, τις ίδιες απορίες ακριβώς έχω κι εγώ, μονίμως, τους τελευταίους 8 μήνες! Αλλά μας τις αποσαφήνισε πλήρως η φίλη Euapap! Όχι τίποτε άλλο.... είναι και πολλές οι μέρες μέχρι να μάθουμε!!!! Γιατί να μην το μαθαίναμε ρε γμτ.... από την 1η μέρα???? Να προσέχαμε πιο πολύ??? Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου για την ευχούλα σου! Εύχομαι πολύ γρήγορα να γίνει και σε σένα το θαυματάκι!!!

Evhdal μου, επειδή κατά το παρελθόν.... υπήρξα πολύ "χαπάκιας!!!!" ξέρεις... πονοκέφαλος.... χάπι.... περίοδος.... χάπι..... πονόλαιμος.... χάπι..... και πολλές φορές άνευ γιατρού.... ξέρεις.... ό,τι υπήρχε στο σπίτι..... από τότε που βάλαμε μπροστά για νινάκι, 1 φορά χαπακώθηκα μόνο (για διάρροια!) και το μετάνιωσα την ίδια στιγμή! Τα μόνα χαπάκια που παίρνω πια είναι Fe+Φυλλικό Οξύ! Επομένως.... ακούω όπως αντιλαμβάνεσαι χάπια και.... την κάνω!!!! Έχω γίνει πολύ κατά πλέον!!!!

Τώρα όμως που το σκέφτομαι.... εγώ με το καράβι και τη ναυτία.... έχω ένα θέμα!!!! Το ταξίδι είναι πάνω από 10 ώρες!!!! Κι αν κουνάει???? Τί να κάνω???? Να πάρω δραμαμίνη ή..... αν..... υπάρχει νινάκι..... θα του κάνω ζημιά???? Δεν ξέρω τί να κάνω!!!!! Προτιμώ να χαπακωθώ και να "είμαι κοτόπουλο" σε όλο το ταξίδι.... παρά να.... έχω τάσεις προς έμετον!!!! Θα ρωτήσω και τον Φαρμακοποιό μας βέβαια, αλλά φοβάμαι.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...