Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λοιπον... αυτο που μου συμβαινει ειναι τρελο!!!!

παντρευτηκα 30 Ιουνιου (ητοι καλοκαιρι) και τωρα μετα απο 2 χρονια και μια εγκυμοσυνη ειπα να βαλω τα νυφιατικα χειροποιητα παπουτσακια μου στη βαφτιση της μπουμπουκας μου και.... ΔΕ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!!!!!!! :silly:

:silly: :silly: :silly:

χωρις πλακα τωρα...ειναι δυνατο με την εγκυμοσυνη να μεγαλωσε το ποδι μου????? :huh:

:huh::huh::huh::huh:

Δημοσίευση

& όμως είναι...

Μία γνωστή της μαμάς μου το είχε πάθει...

Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ τώρα που είμαι έγκυος, δεν μπορώ να φορέσω τα περσινά μου πεδηλάκια.

& όλα τα καινούρια που αγόρασα, είναι 1 νούμερο μεγαλύτερα...

Μια μέρα ήθελα να κάνω διάδρομο και πήγα να φορέσω τα σπορτέξ μου.

Όχι απλώς μου ήτανε σφυχτά... δεν μπήκε καν το πόδι μέσα...

Δημοσίευση

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΡΗΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΚΛΠ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ?ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ.'Η ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΝΑ ΣΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΒΑΡΚΕΣ!!!

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

λοιπον... αυτο που μου συμβαινει ειναι τρελο!!!!

παντρευτηκα 30 Ιουνιου (ητοι καλοκαιρι) και τωρα μετα απο 2 χρονια και μια εγκυμοσυνη ειπα να βαλω τα νυφιατικα χειροποιητα παπουτσακια μου στη βαφτιση της μπουμπουκας μου και.... ΔΕ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ!!!!!!! :silly:

:silly: :silly: :silly:

χωρις πλακα τωρα...ειναι δυνατο με την εγκυμοσυνη να μεγαλωσε το ποδι μου????? :huh:

:huh::huh::huh::huh:

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΝΕΒΗΚΑ 1 ΝΟΥΜΕΡΟ:woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...