Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!

Κοριτσια θελω την συμβουλη απο τις εμπειρες!!!! Σε λιγοτερο απο 3 μηνες και πρωτα ο θεος ερχετε ο μπεμπης μας!!!!Βασικα ευχομαι να μπορω να τον θηλασω ... (να εχω γαλα, και να το δεχετε το μωρο. Στην περιπτωση που πανε ολα καλα χρειαζομαι μπιμπερο? Και πια η διαφορα της σιλικονης με το καοτσουκ στις πιπιλες??? Και ακομα το σχημα .... απο αυτες που ειδα προτειμω της Νουκ και οχι Κικο,.. λογο σχηματος....

Τελος αν παρω και απο τις 2 θα μπερδευτει ο μεπμπης?

Εκτιμω την βοηθεια σας!

Δημοσίευση

κοιτα... αν κανεις αποκλειστικο θηλασμο δε χρειαζεσαι μπιμπερο, παρα μονο αν βλεπεις οτι τελικα δε χορταινει μονο με το δικο σου και πρεπει να του δωσεις συμπληρωμα (αυτο θα το καταλαβεις μονο με το περασμα του χρονου, δεν υπαρχει τρικ)

παρολαυτα παρε κανα 2 ναχεις στην αρχη Just in case ;)

απο μπιμπερο εχω εγω της avent και οι θηλες της ειναι απο τετοιο υλικο (νομιζω σιλικονη, αλλα δε θυμαμαι τι να σου πω την αληθεια) που δεν δημιουργησε καμια απολυτως συγχιση στο μωρο, και καθολου κολικους

α! να σου πω οτι, οποια μαρκα μπιμπερο διαλεξεις να παρεις και ιδιες τις πιπιλες ωστε να εχει το ιδιο σχημα, γευση κλπ για να τις δεχεται πιο ευκολα

καλο θα ειναι να εχεις μια μαρκα για να τις συνηθισει πιο ευκολα το μωρουδακι ;)

με το καλο του ζουζουνακι σου!!! :)

Δημοσίευση

Γεια! Αν θηλάσεις σιλικόνη για πιο προσιτή στο μωρό...

Αν όχι η καοτσούκ θεωρώ καλύτερη λόγω ότι τα μικρόβια καθαρίζονται ευκολότερα...

Με της ΜΑΜ είμαι ευχαριστημένη προσωπικά...

Πάντως ένα στυλ μπιμπερό...

Με το καλό!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ!!!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ NUK Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΤΗΣ ΜΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ CHICCO.(ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟ).ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΕΧΟΥΜΕ 2 ΤΕΤΟΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ Κ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ...

Δημοσίευση

avent kai pali avent psifizo ego,exei k setaki gia tin arxi,na sou po pos tin patisa me ta nuk,epeidi exei afto to idiaitero sxima i thili to moro den eperne allo mpimpero gia tou protous mines kai katapine k polu aera :( ,eno ta avent k ta chicoo exoun isia thuli k moiazoun opote troei tora k meta 2 ,vevea tora troei me ta panta,oraio mpimpero einai to stravo to primigioni tis chicco,kai ama prosekseis k stin kliniki i roga einai isia sto mpimpero pou dinoun,gia emena ama theleis na thulaseis k na to palepseis min pareis katholou mpimpero,stin teliki ama xreiastoun dipla einai to farmakeio apopsi mou panta,me to kalo na erthei to moraki sou...

Δημοσίευση

ΤΑ ΑVENT ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ NUK ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΛΕΥΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΠΗΡΕ ΤΑ CHICCO.

ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Κ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΠΙΠΙΛΑ...

Δημοσίευση

Kαι εγω εχω παρει μπιμπερα τις AVENT και θα αγορασω και τις πιπιλες AVENT. Πηρα τα AVENT διοτι μου τα συστησαν 2 γνωστες μου και εμειναν πολυ ευχαριστημενες. Αν θα μεινω και εγω ευχαριστημενη θα διξει διοτι τα μωρα δεν ειναι ολα τα ιδια. :)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΣ CHICCO.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΒΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΑΝΑΤΑ ΤΑ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ:(

ΤΗΣ ΝΥΚ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ.

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙΣ!

Δημοσίευση

λοιπον εμενα μου πε η φαρμακοποιοσ μασ που το ψαξε παραπολυ το θεμα οτι η καοτσουκ ειναι καλυτερεσ απλα θελουν πιο συχνα αλαγη.οι σιλικονατεσ εαν χρησιμοποιηθουν πολλεσ φορεσ η δαγκωθουν γινονται τοξικεσ.εγω τωρα εχω τα πλαστικα τησ NYK Α ΦΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.ΕΧΩ ΚΑΙ 2 ΓΥΑΛΙΝΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.

Δημοσίευση

Τελικα μαλλον 8α παρω κικο με σιλικονη, οντως μοιαζουν πιο ''καθαρες''. Και θα παρω 2 μεγαλα και 2 μικρα και βλεπουμε. Εχω παρει ηδη το 'στραβο' μπουκαλακι της κικο και λιγο που το κειταξα τωρα δεν κλεινει καλα .....Μπερδεματα .... και μετα αποστειρωτης???? χρειαζετε η πεταμενα λευτα απλα για γρηγοραδα? Εμενα μου ειπαν τα δικα μου τα εβραζαν και μια χαρα!!!

Δημοσίευση

Tjetje έγραψε:

Τελικα μαλλον 8α παρω κικο με σιλικονη, οντως μοιαζουν πιο ''καθαρες''. Και θα παρω 2 μεγαλα και 2 μικρα και βλεπουμε. Εχω παρει ηδη το 'στραβο' μπουκαλακι της κικο και λιγο που το κειταξα τωρα δεν κλεινει καλα .....Μπερδεματα .... και μετα αποστειρωτης???? χρειαζετε η πεταμενα λευτα απλα για γρηγοραδα? Εμενα μου ειπαν τα δικα μου τα εβραζαν και μια χαρα!!!

Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ.

ΑΝ ΤΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΤΑ.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 47 ΕΥΡΩ.

Δημοσίευση

TEO COOL έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΣ CHICCO.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΒΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΑΝΑΤΑ ΤΑ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ:(

ΤΗΣ ΝΥΚ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ.

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙΣ!

TEO COOL...ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΘΗΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ.ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ CHICCO,Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑ,ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Κ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ MAIL.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ.ΣΤΕΙΛΕ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...

Δημοσίευση

Τόμα έγραψε:

Kαι εγω εχω παρει μπιμπερα τις AVENT και θα αγορασω και τις πιπιλες AVENT. Πηρα τα AVENT διοτι μου τα συστησαν 2 γνωστες μου και εμειναν πολυ ευχαριστημενες. Αν θα μεινω και εγω ευχαριστημενη θα διξει διοτι τα μωρα δεν ειναι ολα τα ιδια. :)

Toma k pipiles avent exoume einai oi mones pou den tis ekanan simadi guro apo to stoma ,mono pou einai pio akrives,9 euro oi 2 , tora evgale k i chicco kati kainourgies 6,5 euro oi duo tis pirame exthes k den tin simadepsan,afto pou diavasa prosfata k den to iksera(nomiza oti ola tairiazoun se ola ta mora) eiani oti eidika tis pipiles prepei na tis dokimaseis gt den tairiazoun se ola ta paidakia,me tis nuk (pira k polles protou genniso) i mikri ginotan san to joker......

Δημοσίευση

Λετε οι avent να ειναι καλυτερες απο τις κικο και ανουκ? το μονο που με προβληματησε αν και ειμαι fan της philips ειναι οτι δεν ειδικεθοταν για κατι τετοιο σαν μπιμπερο! τι να πω τελικα μπερδεθτηκα τελειως :dry:

Δημοσίευση

στην αμερικη ειναι πολυ διαδεδομενη μαρκα... η αδερφη μου μεγαλωσε 2 παιδια με την avent και γω τωρα που την εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

απλα επειδη δεν εχει πολλα προιοντα οπως η chicco δεν ειναι τοσο πολυδιαφημισμενη

εσυ ομως θα παρεις με οτι εσυ αισθανεσαι σιγουρη :)

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

θα δεις ποια βολευεται το μωρο σου βασικα.Εμενα της CHICCO δεν μας βολεψαν,καταπινε πολυ ποσοτητα και γρηγορα. Πηρα κατι αμερικανικα DrBrown με ενα ειδικο σωληνακι μεσα για να μοιαζει οσο γινεται με τη ροη του στηθους.Κολικους ειχε 20 μερες μονο ,μετα 2α μπιμπερο σταματησαν,αλλα αυτο μπορει να ειναι κ τυχαιο.Οσο για καουτσουκ ή σιλικονη,το καουτσουκ ειναι φυσικο υλικο η σιλικονη οχι.Αλλα επισης στο καουτσουκ μπορει να κανει κ αλλεργεια,και κοβεται πιο ευκολα.Αλλα θα το ελεγχεις και θα το αλλαζεις εγκαιρως.Οτι προτιμησει το μωρο σου.

Αποστειρωτη θα παρεις αν δεν θηλασεις τελικα,αλλιως γιατι να επιβαρυνθεις τα χρηματα?δεν ειναι μεν ακριβοι,αλλα ετσι το βλεπω εγω.Εχω χρησιμοποιησει και κατσαρολα για βρασιμο,αλλα εκανε πολλη ωρα και πιστεψε το,το να γλυτωνεις χρονο ειναι κερδος,θα χεις περισσοτερο χρονο να αφοσιωθεις στο παιδι ή να ξεκουραστεις.

Δημοσίευση

Κοριτσάκι μου με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου και καλές αγορές... Εγώ και μπιμπερό και αποστειρωτή έχω πάρει Avent της Philips...Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο...Θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα, τα χρησιμοποιώ μεδώ και 4 μήνες συνέχεια και δε μου έχουν πάθει τίποτα..Ούτε γρατζουνιά..Και το σημαντικότερο;;;;Το κοριτσάκι μου δε μου έκανε ΠΟΤΕ κολικό..Είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να κρατάνε τον αέρα μέσα...Προσωπικά είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένη...Μπορεί να είναι λίγο ακριβότερα, αλλά αξίζουν τον κόπο...Για τις θηλές τώρα, νομίζω ότι είτε είναι από καουτσούκ είτε από σιλικόνη, θέλουν συχνά αλλαγή..Εμένα δε μου χάλασαν οι θηλές της Avent αλλά τις άλλαζα, όταν ανεβαίναμε νούμερο..Δηλαδή όταν θέλαμε περισσότερες τρύπες για να τρέχει καλύτερα το γάλα..

Όσο για τις πιπίλες, χρειάζεται δοκιμή..Εγώ της είχα πάρει της Chicco από καουτσούκ και δεν τις ήθελε καθολου..Της αρέσουν πολύ οι NUK, αν και όπως λέει ο Savropinguinos της κάνουν σημάδι γύρω από το στόμα..Και τώρα που το είπατε, θα δοκιμάσω να της δώσω μια της Avent που έχω..Αυτά από μενα..

Φιλάκια πολλά και με το καλό!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...