Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!!!

Κοριτσια θελω την συμβουλη απο τις εμπειρες!!!! Σε λιγοτερο απο 3 μηνες και πρωτα ο θεος ερχετε ο μπεμπης μας!!!!Βασικα ευχομαι να μπορω να τον θηλασω ... (να εχω γαλα, και να το δεχετε το μωρο. Στην περιπτωση που πανε ολα καλα χρειαζομαι μπιμπερο? Και πια η διαφορα της σιλικονης με το καοτσουκ στις πιπιλες??? Και ακομα το σχημα .... απο αυτες που ειδα προτειμω της Νουκ και οχι Κικο,.. λογο σχηματος....

Τελος αν παρω και απο τις 2 θα μπερδευτει ο μεπμπης?

Εκτιμω την βοηθεια σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα... αν κανεις αποκλειστικο θηλασμο δε χρειαζεσαι μπιμπερο, παρα μονο αν βλεπεις οτι τελικα δε χορταινει μονο με το δικο σου και πρεπει να του δωσεις συμπληρωμα (αυτο θα το καταλαβεις μονο με το περασμα του χρονου, δεν υπαρχει τρικ)

παρολαυτα παρε κανα 2 ναχεις στην αρχη Just in case ;)

απο μπιμπερο εχω εγω της avent και οι θηλες της ειναι απο τετοιο υλικο (νομιζω σιλικονη, αλλα δε θυμαμαι τι να σου πω την αληθεια) που δεν δημιουργησε καμια απολυτως συγχιση στο μωρο, και καθολου κολικους

α! να σου πω οτι, οποια μαρκα μπιμπερο διαλεξεις να παρεις και ιδιες τις πιπιλες ωστε να εχει το ιδιο σχημα, γευση κλπ για να τις δεχεται πιο ευκολα

καλο θα ειναι να εχεις μια μαρκα για να τις συνηθισει πιο ευκολα το μωρουδακι ;)

με το καλο του ζουζουνακι σου!!! :)

Γεια! Αν θηλάσεις σιλικόνη για πιο προσιτή στο μωρό...

Αν όχι η καοτσούκ θεωρώ καλύτερη λόγω ότι τα μικρόβια καθαρίζονται ευκολότερα...

Με της ΜΑΜ είμαι ευχαριστημένη προσωπικά...

Πάντως ένα στυλ μπιμπερό...

Με το καλό!

ΓΕΙΑ!!!!

ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΗΣ NUK Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΤΗΣ ΜΑΜ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ CHICCO.(ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟ).ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ.ΕΧΟΥΜΕ 2 ΤΕΤΟΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ Κ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ...

avent kai pali avent psifizo ego,exei k setaki gia tin arxi,na sou po pos tin patisa me ta nuk,epeidi exei afto to idiaitero sxima i thili to moro den eperne allo mpimpero gia tou protous mines kai katapine k polu aera :( ,eno ta avent k ta chicoo exoun isia thuli k moiazoun opote troei tora k meta 2 ,vevea tora troei me ta panta,oraio mpimpero einai to stravo to primigioni tis chicco,kai ama prosekseis k stin kliniki i roga einai isia sto mpimpero pou dinoun,gia emena ama theleis na thulaseis k na to palepseis min pareis katholou mpimpero,stin teliki ama xreiastoun dipla einai to farmakeio apopsi mou panta,me to kalo na erthei to moraki sou...

ΤΑ ΑVENT ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ.Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ NUK ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΛΕΥΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΠΗΡΕ ΤΑ CHICCO.

ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ Κ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΜΕΡΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΤΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΠΙΠΙΛΑ...

Kαι εγω εχω παρει μπιμπερα τις AVENT και θα αγορασω και τις πιπιλες AVENT. Πηρα τα AVENT διοτι μου τα συστησαν 2 γνωστες μου και εμειναν πολυ ευχαριστημενες. Αν θα μεινω και εγω ευχαριστημενη θα διξει διοτι τα μωρα δεν ειναι ολα τα ιδια. :)

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΣ CHICCO.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΒΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΑΝΑΤΑ ΤΑ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ:(

ΤΗΣ ΝΥΚ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ.

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙΣ!

λοιπον εμενα μου πε η φαρμακοποιοσ μασ που το ψαξε παραπολυ το θεμα οτι η καοτσουκ ειναι καλυτερεσ απλα θελουν πιο συχνα αλαγη.οι σιλικονατεσ εαν χρησιμοποιηθουν πολλεσ φορεσ η δαγκωθουν γινονται τοξικεσ.εγω τωρα εχω τα πλαστικα τησ NYK Α ΦΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.ΕΧΩ ΚΑΙ 2 ΓΥΑΛΙΝΑ ΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΥΚ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ.

Τελικα μαλλον 8α παρω κικο με σιλικονη, οντως μοιαζουν πιο ''καθαρες''. Και θα παρω 2 μεγαλα και 2 μικρα και βλεπουμε. Εχω παρει ηδη το 'στραβο' μπουκαλακι της κικο και λιγο που το κειταξα τωρα δεν κλεινει καλα .....Μπερδεματα .... και μετα αποστειρωτης???? χρειαζετε η πεταμενα λευτα απλα για γρηγοραδα? Εμενα μου ειπαν τα δικα μου τα εβραζαν και μια χαρα!!!

Tjetje έγραψε:

Τελικα μαλλον 8α παρω κικο με σιλικονη, οντως μοιαζουν πιο ''καθαρες''. Και θα παρω 2 μεγαλα και 2 μικρα και βλεπουμε. Εχω παρει ηδη το 'στραβο' μπουκαλακι της κικο και λιγο που το κειταξα τωρα δεν κλεινει καλα .....Μπερδεματα .... και μετα αποστειρωτης???? χρειαζετε η πεταμενα λευτα απλα για γρηγοραδα? Εμενα μου ειπαν τα δικα μου τα εβραζαν και μια χαρα!!!

Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ.

ΑΝ ΤΑ ΒΡΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΑΤΑ.

ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ.....

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ CHICCO ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ 47 ΕΥΡΩ.

TEO COOL έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!

ΕΜΕΙΣ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΣ CHICCO.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΑΡΑΜΑΝΑ.

ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΒΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΛΟΓΩ ΦΘΟΡΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΜΑΝΑΤΑ ΤΑ 2 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ:(

ΤΗΣ ΝΥΚ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ.

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-

ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΔΕΚΤΕΙΣ!

TEO COOL...ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΘΗΛΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ.ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ CHICCO,Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑ,ΡΩΤΗΣΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ Κ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ MAIL.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΩ.ΣΤΕΙΛΕ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ...

TJETJE,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η TEO COOL ΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΛΑΤΑ ΑΝ ΤΑ ΒΡΑΣΕΙΣ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΙΝΑΝ ΑΣΠΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΤΑ...

Τόμα έγραψε:

Kαι εγω εχω παρει μπιμπερα τις AVENT και θα αγορασω και τις πιπιλες AVENT. Πηρα τα AVENT διοτι μου τα συστησαν 2 γνωστες μου και εμειναν πολυ ευχαριστημενες. Αν θα μεινω και εγω ευχαριστημενη θα διξει διοτι τα μωρα δεν ειναι ολα τα ιδια. :)

Toma k pipiles avent exoume einai oi mones pou den tis ekanan simadi guro apo to stoma ,mono pou einai pio akrives,9 euro oi 2 , tora evgale k i chicco kati kainourgies 6,5 euro oi duo tis pirame exthes k den tin simadepsan,afto pou diavasa prosfata k den to iksera(nomiza oti ola tairiazoun se ola ta mora) eiani oti eidika tis pipiles prepei na tis dokimaseis gt den tairiazoun se ola ta paidakia,me tis nuk (pira k polles protou genniso) i mikri ginotan san to joker......

Λετε οι avent να ειναι καλυτερες απο τις κικο και ανουκ? το μονο που με προβληματησε αν και ειμαι fan της philips ειναι οτι δεν ειδικεθοταν για κατι τετοιο σαν μπιμπερο! τι να πω τελικα μπερδεθτηκα τελειως :dry:

στην αμερικη ειναι πολυ διαδεδομενη μαρκα... η αδερφη μου μεγαλωσε 2 παιδια με την avent και γω τωρα που την εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενη...

απλα επειδη δεν εχει πολλα προιοντα οπως η chicco δεν ειναι τοσο πολυδιαφημισμενη

εσυ ομως θα παρεις με οτι εσυ αισθανεσαι σιγουρη :)

• 3 weeks later...

θα δεις ποια βολευεται το μωρο σου βασικα.Εμενα της CHICCO δεν μας βολεψαν,καταπινε πολυ ποσοτητα και γρηγορα. Πηρα κατι αμερικανικα DrBrown με ενα ειδικο σωληνακι μεσα για να μοιαζει οσο γινεται με τη ροη του στηθους.Κολικους ειχε 20 μερες μονο ,μετα 2α μπιμπερο σταματησαν,αλλα αυτο μπορει να ειναι κ τυχαιο.Οσο για καουτσουκ ή σιλικονη,το καουτσουκ ειναι φυσικο υλικο η σιλικονη οχι.Αλλα επισης στο καουτσουκ μπορει να κανει κ αλλεργεια,και κοβεται πιο ευκολα.Αλλα θα το ελεγχεις και θα το αλλαζεις εγκαιρως.Οτι προτιμησει το μωρο σου.

Αποστειρωτη θα παρεις αν δεν θηλασεις τελικα,αλλιως γιατι να επιβαρυνθεις τα χρηματα?δεν ειναι μεν ακριβοι,αλλα ετσι το βλεπω εγω.Εχω χρησιμοποιησει και κατσαρολα για βρασιμο,αλλα εκανε πολλη ωρα και πιστεψε το,το να γλυτωνεις χρονο ειναι κερδος,θα χεις περισσοτερο χρονο να αφοσιωθεις στο παιδι ή να ξεκουραστεις.

Κοριτσάκι μου με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου και καλές αγορές... Εγώ και μπιμπερό και αποστειρωτή έχω πάρει Avent της Philips...Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο...Θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα, τα χρησιμοποιώ μεδώ και 4 μήνες συνέχεια και δε μου έχουν πάθει τίποτα..Ούτε γρατζουνιά..Και το σημαντικότερο;;;;Το κοριτσάκι μου δε μου έκανε ΠΟΤΕ κολικό..Είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να κρατάνε τον αέρα μέσα...Προσωπικά είμαι κάτι περισσότερο από ευχαριστημένη...Μπορεί να είναι λίγο ακριβότερα, αλλά αξίζουν τον κόπο...Για τις θηλές τώρα, νομίζω ότι είτε είναι από καουτσούκ είτε από σιλικόνη, θέλουν συχνά αλλαγή..Εμένα δε μου χάλασαν οι θηλές της Avent αλλά τις άλλαζα, όταν ανεβαίναμε νούμερο..Δηλαδή όταν θέλαμε περισσότερες τρύπες για να τρέχει καλύτερα το γάλα..

Όσο για τις πιπίλες, χρειάζεται δοκιμή..Εγώ της είχα πάρει της Chicco από καουτσούκ και δεν τις ήθελε καθολου..Της αρέσουν πολύ οι NUK, αν και όπως λέει ο Savropinguinos της κάνουν σημάδι γύρω από το στόμα..Και τώρα που το είπατε, θα δοκιμάσω να της δώσω μια της Avent που έχω..Αυτά από μενα..

Φιλάκια πολλά και με το καλό!

Gia mas pali ta nuk htan ta kalitera giati ta chicco eixan pio megali tripa kai to mwro pnigotan.Mexri kai simera pou einai 14 mhnwn auta exw.Ths avent den ta dokimasa alla exw pipiles twra pou ths aresoun poly ara kai ta mpimpero tha einai kala.Proteinw silikonh giati se kapoies markes to kaoutsouk myrizei lastixo.

ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠ ΤΙΣ 2 ΜΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΨ ΠΟΙΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ...ΠΑΡΕ ΑΠΟ 2 ΚΑΙ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΚΑΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΑ 2.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...