Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Tα λόγια είναι περιττά οταν ένα κράτος δεν έχει ίχνος ευαισθησίας μπροστά σε αυτά τα αθώα αγγελούδια,το μέλλον του τόπου μας,τη χαρά της ζωής...

Θυμάμαι την ιστορία αν και ήμουν μικρή.

Ας έχει ηρεμία και να είναι ξεκούραστο εκεί που είναι...

Δημοσίευση

Σα δε ντρέπονται λέω εγώ!!!!! Την θυμάμαι την ιστορία του μικρού Παναγιώτη πάρα πολύ καλά! Για μέρες έκλαιγα για την ψυχούλα του!!!! Τί να περιμένει κανείς από ανθρώπους.... κ@θήκι@?????? Που έχουνε υψηλή θέση στην κοινωνία μας?????? Τρομάρα τους!!!!!! Μήπως πέθανε το δικό τους παιδί???????

Δημοσίευση

Δεν ειναι μονο αισχος.... ειναι και αδικο γιατι ετσι που κανουν στο τελος θα μας κανουν να μην εχουμε διαθεση να βοηθησουμε αν η ενεργεια μας παει στο βροντο.... :(

και ρωταω εγω...τωρα ολα αυτα τα λεφτα ποιος θα τα παρει? οι γονεις? ειναι αρκετα για να αποζημιωσουν για μια τετοια απώλεια??????

Δημοσίευση

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!! ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!

ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ!!!!!

ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΤΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΙΚΑ?????? ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Ή ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ???????????

Δημοσίευση

κατι τετοιες στιγμες ντρεπομαι που ειμαι ελληνιδα.......................Ηθελα να ξερα αυτοι οι δικαστες και οσοι ειναι υπευθυνοι σε αυτη την υποθεση κοιμουνται ησυχοι τη νυχτα?

Δημοσίευση

να κανει νανι.......... :(

να παρει στα χερια τησ το νομο και η μανα και ο πατερασ ωστε να παρακαλανε και αυτοι να τελειωσουν...

σορι αλλα δεν μπορω απο την στιγμη που δεν υπαρχει τιποτα ωρα να γυρισουμε στουσ νομουσ τησ ζουγκλασ :angry:

αυτοι δηλαδη με τι συνηδειση τωρα ζουν ................ολα ειναι δανεικα σε αυτο τον κοσμο και οτι κανεισ γυρνα διπλο τιποτα δεν ξεχνιεται ο θεοσ κρινει.....

Δημοσίευση

Ευχομαι ειλικρινα ο Θεος να δωσει στον καθενα απο αυτους τους αθλιους την τιμωρια που τους αξιζει,αφου εμεις δεν ειμαστε αξιοι και το χρημα μας εχει διαφθειρει πια τοσο πολυ σε αυτη τη χωρα.

Δημοσίευση

χθες το εμαθα και δεν εχω λογια να χαρακτηρησω αυτους τους ανθρωπους ακομη και η λεξη εγκληματιας ειναι λιγη!!!!!!!!!!!!

εγω δεν ξερω πως θα αντιδρουσα ισως να επαιρνα κι εγω πια τον νομο στα χερια μου και ας με καταδικαζαν....ηθελα να ηξερα μονο γιατι μαζευουμε χρηματα για να σωσουμε ψυχουλες και τωρα τι θα τα κανουν???ας τα φανε στους γιατρους ελεος πια

Δημοσίευση

ταν ειχα δει αυτα τα ματακια με απελπισια να ζηταει τη πιπιλα του και ηφωνουλα του δεν εβγαινε οταν ειδα αυτη την απελπισμενη μανα να μην εχει κουραγιο και τον πατερα το επομενο λεπτο να κραταει το κορμακι του στην αγκαλια ειχα την αισθηση οτιμκοιμοταν μετα καταλαβα οτι δεν θα ξυπναγε ποτε .Εκεινο το βραδυ εκλαψα πολυ και ειχα ολη τη νυχτα αγκαλια το μωρο μου δεν μποω να καταλαβω με τη κριτηρια δικαζουν αν ηταν καποιος μεροκαματιαρης θα τον ειχαν κλεισει μεσα ενω τωρα ...

Ειμαι εξω φρενων με το συστημα γιατι γιατι γιατι

• Απαντήσεις

• Πόσο θα συμφωνήσω με αυτό το μήνυμα!!! Έχω πέσει στα πατώματα, έχω κλάψει, έχω κυνηγήσει (πιο μικρή και ανώριμη γαρ). Περνώντας τα χρόνια και κοιτωντας πίσω, έκανα απλά τον σταυρό μου και είπα Θεέ μου γλίτωσα.... Βέβαια @Nerina κορίτσι μου ο,τι και να σου λέμε εμείς τώρα, ξέρω πολύ καλά ότι δεν αλλάζει αυτό που νιώθεις. Θα σου δώσω μια τελευταία συμβουλή (τα υπόλοιπα στα είχα γράψει στο άλλο θέμα και δεν θέλω να σε κουράζω): μην κινηθείς με γνώμονα το ότι θα μείνεις μόνη σου στην ηλικία σου (εντωμεταξύ νέα κοπέλα είσαι!!!), ή τι θα πει ο κόσμος, ή τα χρόνια που περάσατε μαζί. Θα σπαταλήσεις αλλα τόσα χρόνια, πολύτιμα πλέον, από φόβο; Αξίζει;; 
    • @Mariaa_ δεν έχω ζήσει ποτέ κατάθλιψη ούτε είχα τρελό άγχος στην εγκυμοσύνη. Όμως η εγκυμοσύνη και η λοχεία είναι μια περίοδος που είναι πολύ ευαίσθητη για εμάς. Θυμάμαι ότι έκλαιγα για το παραμικρό για καταστάσεις που δεν θα έκλαιγα κανονικά.  Στην εγκυμοσύνη δούλευα και είχα το πρόγραμμα μου, αλλά όταν γέννησα και έμεινα μόνη με το μωρό τότε αντιμετώπισα την μητρική μοναξιά που λέω εγώ, κάτι που το βλέπω σε όλες τις νέες μητέρες. Ξαφνικά αλλάζει όλος σου ο κόσμος, όλο σου το πρόγραμμα και δεν έχεις παρέες και κάποιον να μιλήσεις τις ώρες που εσύ μπορείς. Ξέρεις πως αντιμετώπισα αυτή την κατάσταση; Έφτιαξα πρόγραμμα που απαιτούσε καθημερινή έξοδο και το τηρουσα πιστά όσο κουρασμένη και να ήμουν. Έτσι "αναγκαζόμουν" να ακολουθήσω μία ρουτίνα σαν να έχω δουλειά (έβρισκα και εξωτερικές δουλίτσες βέβαια να κάνω). Τι προτείνω λοιπόν; Φτιάξε καθημερινό πρόγραμμα και τήρησε το ευλαβικά. Σε αυτό βάλε καθημερινή έξοδο το πρωί (ο ήλιος κάνει καλό).  Α επίσης έκανα φιλίες από εδώ μέσα και μιλούσα με κάποιες κοπέλες που ήμασταν στην ίδια φάση και μοιραζόμασταν κάπως την καθημερινότητα. Δυστυχώς μετά τη γέννα έρχονται τα baby blues, που είναι 2 εβδομάδες που θα είσαι χάλια συναισθηματικά και θα κλαις συνέχεια. Μετά γενικά οι πρώτες 40 μέρες έχουν αρκετό ξενύχτι και κούραση, ειδικά όταν θηλάζεις. Και αν έχει και κολικούς το μωρό; Κλάψε Χαράλαμπε... Όχι δεν στα λέω όλα αυτά για να σε αγχωσω. Στα λέω για να καταλάβεις ότι πρέπει να είσαι καλά! Να φροντίσεις να είσαι στην καλύτερη δυνατή σου φάση! Αν πρέπει να πάρεις αντικαταθλιπτικά, να πάρεις. Περί θηλασμού του συντρόφου σου δεν του πέφτει κανένας λόγος! Δικό σου το σώμα! Ο δικός του ρόλος είναι να στηρίξει μόνο την απόφαση σου. Τέλος, μπες σε ομαδουλες να βρεις κι άλλες εγκύους να μοιράζεστε τα άγχη σας και που ξέρεις; Ίσως βρεις κάποια φίλη να βγαίνετε 😊
    • Με το καλό τη Δευτέρα! Εύχομαι να είναι κορίτσι γιατί έχεις ήδη 3 άντρες μέσα στο σπίτι, φτάνει 🤣 Τι ώρα έχεις την αυχενική; ΠΗΤ πότε έχεις;
    • Καλέ γιατί προδικάζεις; Εμένα πάντα 3 μέρες μετά την αναμενόμενη περίοδο ξεκινάω να έχω αχνά τεστ πρώιμης ανίχνευσης φυσικά.  Επίσης αφού ξέρεις ότι η συνταγή απαιτεί ταξιδάκι τι κάθεσαι; Για ξεκίνα να το οργανώνεις 😉
    • Ετοιμάσου για δίδυμα φίλη! Ελπίζω να έχετε κάνει τα οικονομικά σας κουμάντα 😜
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...