Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ?????


2002

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΗΛΗΜΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!)

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΔΚΑΣΙΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.....

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΑΜ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΞΙΚΟΙΩΣΗ, ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ....

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΣΑΝΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ?????

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΑΡΑΞΕΝΕΥΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ Ή ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΑΝ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΑΚΟΜΑ????

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Γεωργία!

Είναι πολύ φίλη σου; γιατί κι εμένα έχουν γεννήσει πολλές φίλες μου (εγώ δεν έχω παιδάκι ακόμα) και όχι μόνο δεν μου λένε τίποτα όταν πάω να τα πάρω, αλλά μου τα δίνουν ακόμα κι αν είναι ημερών κι εγώ φοβάμαι να τα πιάσω!

Δεν ξέρω αν γίνω μάνα αν θα είμαι κι εγώ έτσι, ελπίζω πως όχι γιατί (χωρίς παρεξήγηση) μου φαίνεται λίιιγο παράξενη η φίλη σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεωργία καλημέρα!

Έτσι ακριβώς είναι!Όταν γίνεσαι μανούλα,γίνεσαι αυτόματα και υπερπροστατευτική,θέλεις μτο καλύτερο για το μωράκι σου.

Εγώ όταν ήταν πολύ μωράκια είχε ένα κόλλημα :blush: Δεν ήθελε να τα παίρνουν άλλοι.Ξέρεις αγκαλίτσες,χαδάκια κτλ...Ήθελα να έχω την αποκλειστικότητα.Μετά κατάλαβα πως είναι λαθός γιατι δεν είναι υγιές ένα παιδάκι να έχει επαφή μόνο με την μαμά του.Πρέπει να μαθαίνει και με άλλα άτομα και σιγά σιγά να κοινωνικοποιείται.

Και επίσης η μαμά να ξεκουράζεται...

Είμαι λίγο off topic χαχα!

Μάλλον κάτι τέτοιο θα έπαθε και η φίλη σου ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να σου πω οταν γεννησε η συνηφαδα μου που δεν ειναι και η κολητη μου, την γνωριζω λιγο καιρο, με το που γενησε και εφεραν το παιδι στο σπιτι πηγα να την επισκευτω και εκει που δεν το περιμενα τσουπ βαζει το μωρο στην αγκαλια μου, της ελεγα φοβαμαι και εκεινη μου ελεγε ελα ελα μην φοβασαι. το ιδιο εκανε και στον αντρα μου που ειναι ασχετος με τα μωρακια. η αληθεια ειναι οτι την θαυμαζω γιαάυτο, εγω νομιζω θα ειμαι πολυ υπερπροστατευτικη, μπορει να μην το λεω αλλα απο μεσα μου θα βραζω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα 2002..!

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνεις είναι να την παρεξηγείς...

Αλλα καλό είναι να κάνεις μια κουβεντούλα μαζί της να δεις πως ακριβώς σκέφτεται.Μπορεί για άσχετους λόγους να μην αισθάνεται καλά κ να της βγαίνει ξεσπώντας με αυτό τον τρόπο σε εσένα που ίσως ξέρει οτι την αγαπάς.

Είναι λίγο παράξενα τα συναισθήματα οταν κάνεις μωρό-εγώ που ήμουν ιδιαίτερα χαλαρή κ ήρεμη θυμώνω κ αγχώνομαι απίστευτα όταν έρχεται κόσμος στο σπίτι κ βλέπω το μόλις 13 ημερών μωράκι μου να ταλαιπωρείται απο χέρια σε χέρια κ απο αγκαλιά σε αγκαλιά..Χρειάζεται λίγο υπομονή!

Μίλα μαζί της..Μόνο καλό θα σας κάνει.

Φιλάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ....

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ....

ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!!!

ΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑΚΙ!!!!

ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΕΙ ΤΟΣΟ ΧΕΙΤΟΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ "ΠΑΡΑΛΟΓΗ"

ΣΑΣ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΛΕΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασικα κι εγω δεν καταλαβα την απορια σου γλυκεια μου,

που ειναι το θεμα γενικα,μπερδευτηκα λιγο:S

Παντως να πω γενικα και σε αλλα κοριτσια που απαντησαν οτι το μωρο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ουτε των γονιων μας,ουτε των πεθερικων μας,ουτε των φιλων μας κ.ο.κ.

Το μωρο ειναι ενας παρθενος,αγνος οργανισμος που χρειαζεται τον πρωτο καιρο αποκλειστικα : την μητερα του και το γαλα απο το στηθος της για να αποκτησει αντισωματα και να γινει ανθρωπακι υγιεστατο...και φυσικα ενα περιβαλλον απαλλαγμενο απο πολυκοσμια και μικροβια .......

επιπροσθετα,δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που θα παρεξηγησει μια λεχωνα ,ουτε και την συμπεριφορα της αν θελει ή δεν θελει χερια πανω στο μωρο της και ποιος ειναι αυτος ο αμυαλος, ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, που παει επισκεψη σε μια λεχωνα με μωρο ημερων αδιαφορωντας για την υγιεινη και αλλα πολλα...καταλαβαινω την λαχταρα των συγγενων και φιλων για το νεογνο αλλα αν πραγματικα το αγαπουν θα πρεπει να μεινουν μακρια τον πρωτο καιρο εκτος και αν η μητερα εχει προβλημα υγιειας και χριζει βοηθειας απο 3ο προσωπο εκτος του ζευγαριου!

Ενα βρεφος στο νοσοκομειο ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ειναι ακρως επικινδυνο,του οφειλουμε να το προστατεψουμε;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εσυ νρε γεωργια μην το παιρνεις αγκαλια,κατσε πιες το καφεδακι μου με την ησυχια σου κοριτσι μου στο λεω εγω που το πινω με την Κωνσταντινα αγκαλια(δεν γινεται κ αλλιωσ) εγω με την πρωτη ευκαιρια την δινω σε αλλουνου τα χερια για να χαλαρωσω λιγο,κ ας το κραταει κ αναποδα λογου χαρη χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

JOLIKA ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙ ΑΣΑΡΑΝΤΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΩΡΑΚΙ 6 ΜΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ, Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ. ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΩ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΑΣ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ,φυσιολογικο ,θεωρω αυτο που κανει η σκυλα και δεν μπορεις να πλησιασεις τα κουταβια της ουτε στο ενα μετρο,οχι αυτο που κανουμε οι ανθρωποι ,ο καθε ενας πεφτει πανω απο την κουνια του μωρου (εχει φαει και μισο τονο σκορδο :blink: και σκουζει σαν χαζος:S :που ειναι ο μπεμπης?τι κανει ο μπεμπης?ελα στη γιαγιααααα....ελα στον παππου.........και παει λεγοντας....)

χαχαχαχα.......:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η αλήθεια είναι ότι μερικές μαμάδες, νέες και μη, σου θυμίζουν την παροιμία "άλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη". Μη βιαστείτε να με κακοχαρακτηρίσετε επειδή εγώ δεν έχω παιδιά- και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν αποκτήσω- αλλά είναι υπερβολικές! Όταν π.χ, πήγα να δω την καλύτερή μου φίλη στο μαιευτήριο που γέννησε μου είπε ότι αν ήθελα να πάρω αγκαλιά τη μικρή έπρεπε να πλύνω τα χέρια μου για τυχόν μικρόβια. Σαν σκέψη δεν είναι κακή αλλά το να βάζεις όρους στον άλλο είναι κοκορομυαλιά, και παίζει ρόλο και ο τρόπος που το λέει ο καθένας!!Εγώ δηλαδή ήμουν βρώμικη και θα το μόλυνα το μικρό. Βέβαια κακώς το έκανα αλλά δεν την ξαναπήρα ποτέ τη μικρή αγκαλιά μέχρι να ξεχάσει η μαμά της την εμμονή με τα μικρόβια! Μόνο από αυτή το άκουσα, οι μαμάδες των 2 βαφτιστηριών μου δεν μου είπαν ποτέ κάτι τέτοιο!

Και ένα πρόσφατο περιστατικό με την ίδια φίλη-που δεν είναι πλέον κολλητή μου γιατί από τότε που έγινε μάνα την είδε κάπως και δεν αντέχεται. Πήγα στα πιτσιρίκια της- έχει 2 παιδάκια τώρα- γλυφιτζούρια στη τελευταία επίσκεψή μου και διάβαζε την ετικέτα να δει τα συστατικά, απεφάνθη ότι έχουν χρωστικές και μου είπε να μην φέρνω τέτοια στα παιδιά της. Έλα όμως που αυτά τα είχαν δει, τα άφησε να γλέιψουν λίγο και μετά τους είπε ότι πήγαν μύγες και δεν είναι καλά, να μην τα φάνε!!Περιττό να σας πω πόσο έχουν αραιώσει οι επισκέψεις μου!!

Μην με παρεξηγήσετε έχω κι άλλες φίλες μαμάδες και δεν έχουν καμμία σχέση μ'αυτή, και χαίρομαι να κάνω παρέα μαζί τους!! ΔΕν έχω τίποτα με τις μαμάδες!!

Μάλλον τέτοια είναι και η φίλη σου αγαπητή 2002.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοίτα, εγώ καταλαβαίνω ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικό του χαρακτήρα! Η νύφη μου, μου έδινε τις μικρές από νεογέννητα κι έλεγα όχι μήπως δεν κάνω κάτι καλά! Μου τις έβαζε με το ζόρι στα χέρια για να εξικοιωθώ! Μου έκανε καλό!! Αλλά δεν ξέρω.. τώρα με το μωρό μου! Αισθάνομαι ότι κανένας δεν θα το πιάνει σωστά! Σκέφτομαι παράλογα, το ομολογώ!! Αλλά μπορεί όταν γεννηθεί, ν'αλλάξω μυαλά! Βέβαια σε παιδάκι 6 μηνών είναι λιγάκι τραβηγμένο! Να σου πω όμως και κάτι που δεν μου αρέσει και δεν πρόκειτε ποτέ να το επιτρέψω; Καπνίζει κάποιος κι αμέσως πάει και πιάνει το παιδί! Ενώ κάπνιζα πριν την εγκυμοσύνη, αυτό δεν το θέλω! Πλύνε λιγάκι τα χέρια σου, φάε μια τσίχλα.. και μετά πιάστο!

Βασιλική,κι εγώ έτσι έλεγα κάποτε, αλλά όταν γεννήθηκε η ανιψιά μου αναθεώρησα! Ήταν και πρόωρη κι ήθελε ειδική μεταχείρηση! Μην είσαι απόλυτη και μην λες υπερβολικές τις μαμάδες που ανησυχούν για τα παιδάκια τους γιατί μπορεί να γίνεις κι εσύ έτσι! Και το λέω από προσωπική εμπειρία! Όσο για τα μικρόβια σε νεογέννητο, συμφωνώ! Εγώ από μόνη μου πλενόμουν! Δεν είπαμε ότι είμαστε βρώμικοι, αλλά όταν γεννιέται ένα μωρό ουσιαστικά βγαίνει από έναν κλίβανο! Το παραμικρό το αρπάζει! Μικρόβια βρίσκονται στο αυτοκίνητο μας, στον αέρα, ακόμα και στο κουμπί του ασανσέρ που πατάμε! Η κάθε μαμά έχει το δικαίωμα ν'αποφασίζει εκείνη για τα παιδάκια της! Προσωπικά, πήγα κι εγώ να δω το μωρό της κολλήτης μου.. ο Θεός να την κάνει, και ούτε καν μου είπε αν θέλω να το πάρω αγκαλιά! Ούτε καν μου είπε να πάω σπίτι της να τους δω! Ούτε καν τηλέφωνο να δει τι κάνω εγώ που δεν έχω γεννήσει ακόμα! Απλά.. τέτοια άτομα.. τα βγάζεις από την ζωή σου και τέλος! Όταν κάτι σε χαλάει.. απλά τ'αλλάζεις! Μερικές το παραχέζουν δεν αντιλέγω!! Απλά δεν ξαναδίνεις σημασία!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vassiliki έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι μερικές μαμάδες, νέες και μη, σου θυμίζουν την παροιμία "άλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη". Μη βιαστείτε να με κακοχαρακτηρίσετε επειδή εγώ δεν έχω παιδιά- και δεν ξέρω τι θα κάνω όταν αποκτήσω- αλλά είναι υπερβολικές! Όταν π.χ, πήγα να δω την καλύτερή μου φίλη στο μαιευτήριο που γέννησε μου είπε ότι αν ήθελα να πάρω αγκαλιά τη μικρή έπρεπε να πλύνω τα χέρια μου για τυχόν μικρόβια. Σαν σκέψη δεν είναι κακή αλλά το να βάζεις όρους στον άλλο είναι κοκορομυαλιά, και παίζει ρόλο και ο τρόπος που το λέει ο καθένας!!Εγώ δηλαδή ήμουν βρώμικη και θα το μόλυνα το μικρό. Βέβαια κακώς το έκανα αλλά δεν την ξαναπήρα ποτέ τη μικρή αγκαλιά μέχρι να ξεχάσει η μαμά της την εμμονή με τα μικρόβια! Μόνο από αυτή το άκουσα, οι μαμάδες των 2 βαφτιστηριών μου δεν μου είπαν ποτέ κάτι τέτοιο!

Και ένα πρόσφατο περιστατικό με την ίδια φίλη-που δεν είναι πλέον κολλητή μου γιατί από τότε που έγινε μάνα την είδε κάπως και δεν αντέχεται. Πήγα στα πιτσιρίκια της- έχει 2 παιδάκια τώρα- γλυφιτζούρια στη τελευταία επίσκεψή μου και διάβαζε την ετικέτα να δει τα συστατικά, απεφάνθη ότι έχουν χρωστικές και μου είπε να μην φέρνω τέτοια στα παιδιά της. Έλα όμως που αυτά τα είχαν δει, τα άφησε να γλέιψουν λίγο και μετά τους είπε ότι πήγαν μύγες και δεν είναι καλά, να μην τα φάνε!!Περιττό να σας πω πόσο έχουν αραιώσει οι επισκέψεις μου!!

Μην με παρεξηγήσετε έχω κι άλλες φίλες μαμάδες και δεν έχουν καμμία σχέση μ'αυτή, και χαίρομαι να κάνω παρέα μαζί τους!! ΔΕν έχω τίποτα με τις μαμάδες!!

Μάλλον τέτοια είναι και η φίλη σου αγαπητή 2002.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ.ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΧΕΡΙΑ;;;ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΧΕΣ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ;;ΠΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΥΘΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΜΑΝΑ Η ΙΔΙΑ ΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ;;;ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΧΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΛΑΘΟΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΑΔΙΚΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ.ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΕΙ.ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ..

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΣΟΥ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα τον μπεμπη μου λογω οτι ειναι προωρος δεν επιτρεποταν να τον πιασει κανεις χωρις να εχει πλυνει και απολυμανει τα χερια του (ενοειται και εγω και ο αντρας μου το καναμε αυτο)και το δωματιο του ηταν καραντινα!!!οταν τον εφερα στο σπιτι ηταν ενος μηνων και μετα απο 2 βδομαδες που ηταν η προσαρμογη ηρθαν οι γονεις μου και ο αδερφος μου με την νυφη μου να τον δουν εγω τους τον εδωσα αγκαλια δεν σκευτικα ποτε το αντιθετο και αυτοι εζησαν την αγωνια εξω απο το χειρουργειο περιμενοντας αν θα τα καταφερουμε και εγω και το μωρο πως μπορω να τους το στερησω που δεν τον ειχαν δει ποτε εως τοτε??? το μωρο μου θα ειναι παντα δικο μου θα ειμαι παντα η μαμα του γιατι να φερθω εγωκεντρικα??

στο μονο που εγινα ΣΚΥΛΑ!!! ηταν στην επαφη του με αλλα παιδια ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ εκει δεν σηκωνα κουβεντα αν και κανενας δεν μου ειπε τιποτα αφου αλωστε τα ειχα ξεκαθαρησει αυτα απο την αρχη

μεγαλωνοντας ομως ο μπεμπης μου παει απο αγκαλια σε αγκαλια ξεκουραζομαι κι εγω ειναι χαρουμενος και του αρεσει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΤΕ ΟΛΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ....

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑ Ή ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΙΝΩ, ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ? Ή ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ (ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑ) ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΤΟΥΣ???

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ (ΣΝΙΦ :( ) ΑΛΛΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ με την Ανθή....

Καλύτερα να μην κρίνουμε

χωρίς να έχουμε σκεφτεί 2 φορές πριν μιλήσουμε!

2002 λεπτές οι ισσοροπίες αλλά σίγουρα

όταν έρθει η ώρα, θα την βρούμε την άκρη...!

Με το καλό σε όλες μας

κ να χαιρόσαστε τα μπεμπάκια σας

οι μανούλες........

Όλες λίγο πολύ κουκουβαγιοφέρνουμε... χιχι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ανθή και Dallia eγώ η ίδια είπα και το πιστεύω ότι δεν ήταν κακό ότι μου είπε να πλύνω τα χέρια μου αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος της, και μάλιστα σας είπα οτι έχω 2 βαφτιστήρια και αυτά έχουν αδέρφια και δεν το άκουσα από καμμία κουμπάρα μου. Η συγκεκριμένη φίλη μου είναι και ήταν λίγο υπερβολική με την καθαριότητα λες και τα υπόλοιπα μωρά είναι γεμάτα μικρόβια που οι μαμάδες τους δεν κάνουν έτσι!! Απ'την πολύ αποστείρωση κοντεύει να τα κάνει τα παιδιά σαν τον Michael Jackson, μόνο στη γυάλα δεν τα έβαλε!! Όσο για τα γλυφειτζούρια πάλι μπορούσε να βρει άλλο τρόπο να το πει, με μια φορά θα πάθαιναν τα παιδιά της τίποτα; Πάντως δεν ξέκοψα από αυτήν γι'αυτούς τους λόγους αλλά πράγματι την έχει δει κάπως με τα παιδιά της, δεν εργάζεται και μιλάει μόνο γι'αυτά όλη την ώρα με δηλώσεις του στυλ: θέλω να τα κάνω ανεξάρτητα, να μην τους λείπει τίποτα, να έχουν αυτοπεποίθηση, τους ψωνίζω τα καλύτερα, έχουν τα πιο ωραία ρούχα, είμαι υπερήφανη για τον τρόπο που τα μεγαλώνω κ.λ.π. Ακόμα κι αν δεν την έχεις ρωτήσει αυτή βρίσκει τρόπο να σου τα πει!!Και πάλι κάποιες θα είναι αντίθετες μ'αυτά που λέω αλλά εμένα μου φταίει ο τρόπος της συγκεκριμένης και όχι τα παιδιά της ή οι ιδεες της!

Τέλος μπορεί εγώ να γίνω χειρότερη και μετά μπορεί να καταπιώ τη γλώσσα μου!!Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας και εγώ να κάνω γρήγορα δικό μου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

vassiliki έγραψε:

Ανθή και Dallia eγώ η ίδια είπα και το πιστεύω ότι δεν ήταν κακό ότι μου είπε να πλύνω τα χέρια μου αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος της, και μάλιστα σας είπα οτι έχω 2 βαφτιστήρια και αυτά έχουν αδέρφια και δεν το άκουσα από καμμία κουμπάρα μου. Η συγκεκριμένη φίλη μου είναι και ήταν λίγο υπερβολική με την καθαριότητα λες και τα υπόλοιπα μωρά είναι γεμάτα μικρόβια που οι μαμάδες τους δεν κάνουν έτσι!! Απ'την πολύ αποστείρωση κοντεύει να τα κάνει τα παιδιά σαν τον Michael Jackson, μόνο στη γυάλα δεν τα έβαλε!! Όσο για τα γλυφειτζούρια πάλι μπορούσε να βρει άλλο τρόπο να το πει, με μια φορά θα πάθαιναν τα παιδιά της τίποτα; Πάντως δεν ξέκοψα από αυτήν γι'αυτούς τους λόγους αλλά πράγματι την έχει δει κάπως με τα παιδιά της, δεν εργάζεται και μιλάει μόνο γι'αυτά όλη την ώρα με δηλώσεις του στυλ: θέλω να τα κάνω ανεξάρτητα, να μην τους λείπει τίποτα, να έχουν αυτοπεποίθηση, τους ψωνίζω τα καλύτερα, έχουν τα πιο ωραία ρούχα, είμαι υπερήφανη για τον τρόπο που τα μεγαλώνω κ.λ.π. Ακόμα κι αν δεν την έχεις ρωτήσει αυτή βρίσκει τρόπο να σου τα πει!!Και πάλι κάποιες θα είναι αντίθετες μ'αυτά που λέω αλλά εμένα μου φταίει ο τρόπος της συγκεκριμένης και όχι τα παιδιά της ή οι ιδεες της!

Τέλος μπορεί εγώ να γίνω χειρότερη και μετά μπορεί να καταπιώ τη γλώσσα μου!!Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας και εγώ να κάνω γρήγορα δικό μου!!

Βασιλικούλα μου, αυτό είπα κι εγώ! Ο τρόπος είναι που κάνει την διαφορά! Απλά την απομακρύνεις και τελειώνει το στόρυ! Άλλωστε κι εγώ σου είπα για την δική μου κολλητή!! Και κουμπάρα!! Μετά από τόσα χρόνια φιλίας, ούτε καν ότι σπάσανε τα νερά της δεν με πήρε να μου πει για να μην ανησυχήσω λέει που είμαι έγκυος! Έχεις δίκιο και για τα γλυφειτζούρια! Υπάρχει και καλύτερος τρόπος! Αλλά προστατεύοντας ένα μωράκι από κάποια πράγματα ειδικά αν είναι νεογέννητο, δεν καθιστά τις μαμάδες υπερβολικές! Κι εγώ τα ίδια έλεγα, αλλά αναθεώρησα τώρα που περιμένω παιδάκι! Νιώθω ότι πρέπει να το προστατέψω από πολλά! Είναι υπερβολή αλλά κάτι με έκανε να το νιώθω! Φυσικά και θα το δίνω αγκαλίτσα.. αλλά όταν θα είναι μικρό θέλω από τσιγάρο και μικρόβια να το προστατεύσω τουλάχιστον μέσα στο σπίτι μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα δεχτώ ότι έχετε δίκιο εσείς που είστε μαμάδες ή θα γίνετε γιατί έχετε αναπτυγμένο το αίσθημα της προστατευτικότητας, πιο πολύ από εμένα, όμως εγώ νιώθω ότι ο τρόπος της είναι κάπως από τότε που έκανε παιδιά και είτε έχει δίκιο είτε όχι απομακρύνει τους λιγότερο εξοικιωμένους. Έχουμε ξεφύγει λιγάκι από το θέμα του φυσιολογικού ή όχι αλλά εγώ θα ήθελα να τονίσω αναφορικά με την συγκεκριμένη μαμά την αλλαγή στάσης απέναντι σε φίλους κολλητούς, σαν ξαφνικά αυτή να ανέβηκε ένα επίπεδο- και δύο μπορώ να πω- και οι άλλοι είμαστε μικροί, ανίδεοι κ.λ.π. Αυτό ίσως με έχει πειράξει και της καταλογίζω περισσότερα από όσα έπρεπε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

×
×
  • Προσθήκη...